Kizlar asil ben ozur dilemeliyim surekli ortalamayi etkiliyorum
canım bende aynıyım verdım hissediyorum ama sabıttt reglı olucam bugun yarın belkıde ondan anlayamadım gıtt:26:
Kizlar asil ben ozur dilemeliyim surekli ortalamayi etkiliyorum
Kilomu birazdan yazayim iki dolaniyimda
benım daha 1 haftam var cnm regl için hayırlısı ya morelım bozuluyo boyle olunca
Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmenKiyamam bacim sen elinden geleni yapiyosun vucudun aksiyse sen ne yapican:) sen kirarsin onun direncini sabret canim
İnşallah regl olmazsin da o gobisin siser siser kocaman olurbenım daha 1 haftam var cnm regl için hayırlısı ya morelım bozuluyo boyle olunca
canım benım uzulme bız nötrüz canım etkılemıyoruzkıhem zaten henuzbı ortalama yok
tamam canım ben buldum ekledım sen suankı kılonu soyle bakalım adın mı verdım mı
evdekı tartılara hıc guvenmıyorum canım ya sen dıyetısyenıne bı gıt bakalım en doğrusu o belkıde su tuttuk
Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmen
İnşallah regl olmazsin da o gobisin siser siser kocaman olur
Etkiliyiruz canım bi sonucu bi 10 a bolmek var birde 11 e bak nasil etkiledik notr olsak bilesiz bi hafta sbt cijtiniz ben haftalardir dipteyim kaptan pilini pirtini topla desw yeridir
cnm dıyetısyen randevum carsamba
Ben zayifladifimi hissettim ama tarti benimle ayni fikirde degil gibi gorunuyor
Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmen
İnşallah regl olmazsin da o gobisin siser siser kocaman olur
Etkiliyiruz canım bi sonucu bi 10 a bolmek var birde 11 e bak nasil etkiledik notr olsak bilesiz bi hafta sbt cijtiniz ben haftalardir dipteyim kaptan pilini pirtini topla desw yeridir
Kızlar az az gitsin sağlıklı gitsin bazi takimlarda sacma sapan diyetler var birincilik icin yanlis yol
Iki gun sonra fazlasıyla gelecegine bes gunde az gitsin ama gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?