• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ee kizlar herkes nerde ki :26:

Kaptancim bsktim birincilere cok guzel valla darisu buze

Mervis yine nerde gexmelerdesin kiz :9:

Evet yasemincim bazi bunyeler kaldirmiyor demek ki ilaci ama etrafim gayet memnun hatta ilk baslarda hafif mide bulantisina sebep verdiginden zayıflaysn bile olmustu

Banucum gorunmuyor diyecektim ki gelmis hosgelmis herkesede cvp vermis

Eda nerelerdesin bi geldij gittin

Ahsenin basi kalabalik

Sekerkiz nerde :26:

Sule yine yogun galiba

Ayfercimmm bugün işyerinde taşınma var. daha yeni bir tarafımı yere sandalyeye koyabildim. öldüm resmen. ayaklarımı hissetmiyorum :37:

Kizlr benim suyum 2.5 lt oldu bile hemen hemn het teneffus wc ye gittim heralde
Ahsenim sen her tenefus en azindan derste tutabiliyorsun ben utanıyorum artik hamileler gibi ictigim her bardakta wcdeyim biri oturup sirket kameralarini izlese der bu kiz wcden cikmiyi diye :9:
inşallah cannımm herşey çok güzel olacak bizim içinn koştum koştum geldimm yoruldum ama mutluyummm:62::62::66::64:

fırsat bulunca yaparsın inş aYFERİM SIKMA CANINI:29:

Hoşgeldin canımcımmmm çok özledim seni tesadüfen buldum bugün :48::48: ne iyi yaptın arada gel diyorum gerçi güzel yemeklerimiz yok ama olsun yeşilçay ısmarlardık:7:

kiloların yarısı gtti çok şükür az kaldı 1 nisana kadar hedefime ulaşamayacağım sanırım sağlık olsun napalımmm:32::32::32:

aman canım ne olur dikkat et almak kolayda vermek tam bir işkence yok sen fazla almamışsındır:16::16:

hobaaa evrekaaa der gibi oldunnn:9: afiyetolsun canımm kayısı suyu cıs ama:20:

maşallah ahsenimm 1,5 daha benim:31: ben duşumu alayım bi markete koşturup geleyim kızlar görüşürüz cici bakın kendinize:16::16:

Evet evet ben su servisle konussamda almasa evden beni ben onceden sabah aksam 40 ar dk servise yuruyordum ne zaman ki servis guzergahi degisti o zaman kilolar geldi

Evet canim kayisi suyu yasakta biran dolapta gordum dedim bu ise yarar mi acaba bagirsaklara 27 sine kadar bitki cayi gunde bi fincani gecmemeliymis de
:17::17: bende mutlu olduumm :1::1: yavaş yavaş eski düzenime dönüp diyette olduğumu bilinç altımada sokuyorum önümüzdeki hafta dahada iyi olucamm:kkk::46:
İnşallah canim benim
Ayfercimmm bugün işyerinde taşınma var. daha yeni bir tarafımı yere sandalyeye koyabildim. öldüm resmen. ayaklarımı hissetmiyorum :37:
Oo senin yerinde degistimi pazartesimi pufff :14:

Ben bizimlesi artik ins.diyorum

elbette bizimle:21::21::21:
Bende sizi özledim Sweet ya siz olmayınca saldım kendimi her gün çikolata yiyorum :18:

İnşallah hedef kilonuza ulaşırsınız hepiniz :)

Pegasus kusura bakma damdan düşer gibi geldim böyle ama gidiyorum zaten
:1:

özledinde niye gelmiyosun bakimmmm:19::20: bizim adres belli tatlımm hem arada gel biz seni toplarızzz:16::16:

inş bitanem zorda olsa sabırla ulaşacağız inş:15:
:17::17: bende mutlu olduumm :1::1: yavaş yavaş eski düzenime dönüp diyette olduğumu bilinç altımada sokuyorum önümüzdeki hafta dahada iyi olucamm:kkk::46:

elbette olacaksın tatlım olmama şansın yok:16:

kıyamam sana Edacım çok yoruldun tatlımmm güzelce dinlen akşama:29:

Ahsenim sen her tenefus en azindan derste tutabiliyorsun ben utanıyorum artik hamileler gibi ictigim her bardakta wcdeyim biri oturup sirket kameralarini izlese der bu kiz wcden cikmiyi diye :9:

Evet evet ben su servisle konussamda almasa evden beni ben onceden sabah aksam 40 ar dk servise yuruyordum ne zaman ki servis guzergahi degisti o zaman kilolar geldi

Evet canim kayisi suyu yasakta biran dolapta gordum dedim bu ise yarar mi acaba bagirsaklara 27 sine kadar bitki cayi gunde bi fincani gecmemeliymis de

İnşallah canim benim

bence güzel fikir servisle konuş kışın olmasa bile havalar düzeldiği zaman yürüyüş mesafeni uzat tatlım iyi fikir:13:

kiraz sapı veya mısır piskülü denesen belki iyi gelir tatlım bağırsaklarıa

Kızlar bütün gün kk ekranım açıktı çok zaman yazılanları göz ucuyla okuyup alıntı yapmak istedim ama hiç fırsat olmadı. Hatta Ayfer Şule yoğun dediğinde görüyor ama CVp yazamıyordum. :55:
Hala Regli olmadım tüm belirtilerim tamam, geldi gelecek ama olmuyor neden böyle oluyor yaaa.
Bu hafta hiç kaçamak yok üstelik neredeyse hergün yürüyüş yaptım. Yarın sabah ki sonucu merak ediyorum:35:
Inşallah şiş falan değilimdirde gerçi yarın akşama diyetisyen randevumda var çok merak ediyorum asıl sonuç orda belli oluyor:34:
Kaptanım ne yaptı acaba hazırlıklar tamam mı ki? Neler neler yapmıştır :56: bu aralar bir misafirliğe gidip kısırlar börekler tatlılar yiyesim var herhalde geçici bir hevestir diyip çok düşünmüyorum. :9::9:

bence güzel fikir servisle konuş kışın olmasa bile havalar düzeldiği zaman yürüyüş mesafeni uzat tatlım iyi fikir:13:

kiraz sapı veya mısır piskülü denesen belki iyi gelir tatlım bağırsaklarıa

Günler uzamaya başladı havalarda fena değil bende akşamları servise binmeyin eve yürüyerek geliyorum harika oluyor . Yokuş aşağı yuvarlanıyorum :9:

İnşallah canim benim

Bende kesin bir tuhaflık var nerdeyse 3 lt su içtim toplasan 3 kez anca gitti tuvalete
:50:

Aaaaaa:52::52:
Size anlatmayı unuttum sevgililer günü akşam yemeği kazandım.
Twitterda tepe prime avm nin bir yarışması vardı en güzel aşk yemeği nadir diye sordular. Bende omlet dir yazmıştım. Ne sarısı ne beyazı tek başına tatsızdır ama birlikte çırpılıp az tereyağ az tuz ile doyum olmaz dedimmmmmmm ve bugün belirlemişler kazananları mesaj geldi yarın akşam yemeğiniz hazır yeriniz ayrıldı diye. Havalara uçtum :32:
Sonra kocamı arayıp seni yarın yemeğe götürcem sevgililer günü dedim . Benim sevgilim değil karım var , Gelemem toplantım var dedi. Bende hiçbirşeyi demedim. Aklımdan bir arkadaşımla giderim yada birine hediye ederim diye düşünürken bana mesaj çekmiş çok gerginim ve yoğunum tepki için özür dilerim diye :31: anlamak zor erkekleri
Neyse şimdilik birşey demiyorum bu haftasonu önemli bir toplantıları var geçsin göstercem ona dünyanın kaç bucak olduğunu :41:
Sonuç olarak yarın akşam yemek var Allah'tan balık Restaurant'tı meze ve balık olur o yüzden sıkıntıda yok. Bir tek tatlı kısmı sıkıntı olur onu da gitmeden önce diyetisyene sorayım ne de olsa bedava sirke baldan tatlı olur :9:

inşallah cannımm herşey çok güzel olacak bizim içinn koştum koştum geldimm yoruldum ama mutluyummm:62::62::66::64:

fırsat bulunca yaparsın inş aYFERİM SIKMA CANINI:29:

Hoşgeldin canımcımmmm çok özledim seni tesadüfen buldum bugün :48::48: ne iyi yaptın arada gel diyorum gerçi güzel yemeklerimiz yok ama olsun yeşilçay ısmarlardık:7:

kiloların yarısı gtti çok şükür az kaldı 1 nisana kadar hedefime ulaşamayacağım sanırım sağlık olsun napalımmm:32::32::32:

aman canım ne olur dikkat et almak kolayda vermek tam bir işkence yok sen fazla almamışsındır:16::16:

hobaaa evrekaaa der gibi oldunnn:9: afiyetolsun canımm kayısı suyu cıs ama:20:

maşallah ahsenimm 1,5 daha benim:31: ben duşumu alayım bi markete koşturup geleyim kızlar görüşürüz cici bakın kendinize:16::16:

Ohh çok iyi yapmışsın benm yerime de koşma görevi sendee :1::1::1:

Ben bizimlesi artik ins.diyorum

İnşallahhh yarın yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir benn ohh yandann :21:

Bugünkü menüm ve bundan ssonra düzenli paylaşıyorumm..

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim çavdarlı ekmek
biraz peynir
3 zeytin

Öğlen:
3-4 yk bulgur pilavı
2 çatal kıymalı patates püresi gibi bir şey
1 kase yayla çorbası
salata

Akşam:
1 tabak taze fasulye

Su:1,5 lt çoğaltmam lazımmm
Spor malesef ki yokk

Yasemin'im benim cevrem hep yasmin kullaniyor kiloda yapmadi idemde zaten bol su tuketince sorun olmuyir
.Bende evlenmeden bir ay once basla dediler gittim konustum aile planlama uzmaniyla anlatti netse bir ictim iki ictim ucuncu gun bende bir kusma ki anlatamam bildigin midesini usuten cocuklar gibi wcden cikamiyorum ama aklima hap gelnedi dorduncu gun ellerimden cay bardagi kaydi gitti gerisinibilemiyorum en son annem saclarimi kurutuyordu (bayilmisim)
Nisanlimi aramis acil gittik hastaneye testler filan meger benim bunyem kaldirmamis dr bu en hafifi digerlerini hic kaldirmaz iyiki erken tepki vermis vucudum

Bnmde fibeokistimi azdırmıs:)
Bnde degiştirdim yasmini kızlar bilir halsızlık kusma anlatamam carpıntı bile yapmıştı cok agır geldi birden ayaklarımın altı kayıyodu ayy aman aman :))

Ahh kızlar cok yorgunum
3 gündür ewde yoktum biliyosunuz sabah 7:30 da adamı gönderdim erkn gitti bugun basladım işe
Camasırmı dersin newresim mi dersin cam mı dersin neyse 11 gibi kaba temizliği bitirdim ondan sonra ütü yaptım
Allahım yha bide biliyosunuz ewde iş yapıyorum yha 3 gündür yapamdıgımı bugun yaptım öecbur kadın yarın sabah istemiş eee inanın gözlerim mahvoldu
Sırtım agrıyo
Eşimle tartıştık ufak tefek işim yüzünden neden bu kadr yoruyomusum kendimi bnim ihtiyaclarımı karsılayamıuomuymus yazamadım bile :9:
Falalnnn filann
Anlamıuosun beni dedim senin verdigin 100 lıra bnm kazandım 10 liranın önüne geçemez
Alınıyo ya dedim bn böle mutluyum normalde bu kadar sıkısmıyoru m falan
Birde aksama dogru bi halsızlık vurdu bana nefes darlıgı galan cektım hepten dellendi
Dedi git yat biraz dinlen ben bakarım cocuga
Yeni kalktım oda kızımızı doyurmus yatırmıs bi baktım cocuga altı şiş :9:
Dedim altını almadın mı bn uyuturkwn altı temizdi diyo:9: tipik samsunlu :9:
Kaka yapmadıysa temiz yani koklamıs ta kokmayınca temiz diye bırakmış
İyi dedim bnde altını aldım uyurken bez bi 3 4 kılo var:9:
Dedim bunu saklim arada bi cok gürültü yapan arsız cocuklar war kafasına fırlatırım:9:

MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta 1 muz yerli
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 bardak süt

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase layla çorbası
4 ad ızgara köfte
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 100 mekik 10 dk twist 30 squat

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
29
Ohh ohh ne güsel banucum masallah
Su kefir nasıl bişi oluyo neyden oluyo nası yapılıyo bi bilsem cok gaydalı oldugunu biliyırumda bana bi tarif atın arkades
Ee kizlar herkes nerde ki :26:

Kaptancim bsktim birincilere cok guzel valla darisu buze

Mervis yine nerde gexmelerdesin kiz :9:

Evet yasemincim bazi bunyeler kaldirmiyor demek ki ilaci ama etrafim gayet memnun hatta ilk baslarda hafif mide bulantisina sebep verdiginden zayıflaysn bile olmustu

Banucum gorunmuyor diyecektim ki gelmis hosgelmis herkesede cvp vermis

Eda nerelerdesin bi geldij gittin

Ahsenin basi kalabalik

Sekerkiz nerde :26:

Sule yine yogun galiba
Yok be ayfercim ne gezmesi gezsen yine iyi dün 2 gün kp hastanelerdydij hastaneye götürdüm tek basına gidemedi midesinin agrısından adı bile atamıyo hafta içi oldugundan kımsede yok
Allahtan bn varım:9:
Adamcaz ne araba kullananbılıyo be bililer
Bide işin özeti ben ilk ewlendigimde ehliyet aldım
3 senedir araba kullanıyorum ehlıyetli 1 senede önceden vardı talimli:)) neyse kp bana demişti ki ozaman kızım ehliyeti napcan eşin abilerin zaten araba kullanıyo bn varım sana gerek bile kalmaz bişi dememiştim
Dewran döndü bana dün diyo ki telefonla kızm iyiki almışın ehliyeti bn napardım yoksa :))) dedim baba bosuna dememişler sen herseyi ögren kalsın kenarda birgün lazım olur koyarsın ortaya:))) :9:

Canm ellerine sagkıkk gecee gece iyi gitti
Oyy ablam benim is yaparken bile bizi dusunuyor:70:
Kız banu sen ne işi yapıyosun allahsen
size şuana kadar olan menümü paylaşıyım barii akşama artık Allah keriim :1:

sabah: 1 kase tavuklu çorba + 1 dilim kepek ekmek bol pul biberli.

ara: eti form un kepekli krakerini çok seviyorum ben hemde 1 paketi 186 kalori.. ondan 6 7 tane yedim + 1 çay

öğlen: 1 porsiyon bol acılı kapuska + 1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 yeşil elmaa.

şuana kadar 2 litre su içtim 3e tamamlarım işten çıkana kadar..

akşamda evde mantar yemeği var onu yerim sanırım pek ağır olcağını düşünmüyorum sizce nasıll ? akşam başka bişey mi yesem :44:
Canm menün gayet güsel
Aksamıda hafif geçirmişsin bence böle dewam et.....:7:
Hey allahım tam sütün pişmesine az kaldı tüp bitti:47::47: yedek tüp var ama ben takmayı beceremiyorum şansa bak tüpçüyü çağırdım sağolsunlar geliyolar hemen:31:
Bni cagırsaydın bacım elimden her iş gelir acil durmlar için 0 500 .....:9:
Bugun gazetemde okudum.yesilcayin faydalRini yaziyodu.enerji mutluluk vrir.kalbe tansiyona iyi gelir vs alzaimer i onler
Ahh bitanem cok seye faydası war
Bnde ibraim saracoglunu dinledim
Ne dedi biliyomusunuz her buldugunuz duydugunuz zayıflama caylarını içmeyin
Mesela mate bitkisi aklımda kaldıgınca söyli sonra biara acıklamalı yazarım
Kalb ritmi hızlanırmıs yediklerimiz bu yüDen yaga ceviriyomus Sinamekide bagırsak işlevinihızlandırımıs hemen yediklerimizi bi an önce bagırsaktan cıkarırmıs oarada yediklerimizden ne vitamn ne protein hiç bi deger alamadan paat dısarı:9:
Herseyi iyi bilmemiz lazım
Yeşilcayda günde 2 fincan en fazla
Kizlr dun menumu yazamadim tek skintim bu aralar babamla ilgilenince su ve spor
Canm bnm burayı boswer sen babanla ilgilen biz senin menülerini tahmin ediyoruz
Ahhh biri öldüm resmen diyince bnm yorgunlugum katbe kat artıyo bana nooluyosa
Kızlar bütün gün kk ekranım açıktı çok zaman yazılanları göz ucuyla okuyup alıntı yapmak istedim ama hiç fırsat olmadı. Hatta Ayfer Şule yoğun dediğinde görüyor ama CVp yazamıyordum. :55:
Hala Regli olmadım tüm belirtilerim tamam, geldi gelecek ama olmuyor neden böyle oluyor yaaa.
Bu hafta hiç kaçamak yok üstelik neredeyse hergün yürüyüş yaptım. Yarın sabah ki sonucu merak ediyorum:35:
Inşallah şiş falan değilimdirde gerçi yarın akşama diyetisyen randevumda var çok merak ediyorum asıl sonuç orda belli oluyor:34:
Kaptanım ne yaptı acaba hazırlıklar tamam mı ki? Neler neler yapmıştır :56: bu aralar bir misafirliğe gidip kısırlar börekler tatlılar yiyesim var herhalde geçici bir hevestir diyip çok düşünmüyorum. :9::9:
Kıızz hamilemisin nesin
Kız ne o öyle asermeler kısrmıs mıs
Börekmiş miş. Kovalsın seni emi
Aksam cocuklara yaptigim pastwya hayir dedim tadins bile bakmadim
:46: kız helal sana
Twitterda tepe prime avm nin bir yarışması vardı en güzel aşk yemeği nadir diye sordular. Bende omlet dir yazmıştım. Ne sarısı ne beyazı tek başına tatsızdır ama birlikte çırpılıp az tereyağ az tuz ile doyum olmaz dedimmmmmmm ve bugün belirlemişler kazananları mesaj geldi yarın akşam yemeğiniz hazır yeriniz ayrıldı diye. Havalara uçtum :32:
Sonra kocamı arayıp seni yarın yemeğe götürcem sevgililer günü dedim . Benim sevgilim değil karım var , Gelemem toplantım var dedi. Bende hiçbirşeyi demedim. Aklımdan bir arkadaşımla giderim yada birine hediye ederim diye düşünürken bana mesaj çekmiş çok gerginim ve yoğunum tepki için özür dilerim diye :31: anlamak zor erkekleri
Neyse şimdilik birşey demiyorum bu haftasonu önemli bir toplantıları var geçsin göstercem ona dünyanın kaç bucak olduğunu :41:
Sonuç olarak yarın akşam yemek var Allah'tan balık Restaurant'tı meze ve balık olur o yüzden sıkıntıda yok. Bir tek tatlı kısmı sıkıntı olur onu da gitmeden önce diyetisyene sorayım ne de olsa bedava sirke baldan tatlı olur :9:

Tebrikler canm tadını cıkar
Yalniz bir omlet bu kadar mı gusel anlatılır:46:

Son düzenleyen: Moderatör:

çok hoş afiyet olsun cnm

Back