• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar banudan bluedan haber yokmu.bende fazla gecmişe bakamadım.
diyet düzenimde alt üst oldu.böyle olacagını bildiğimden yemin etmemiştim.ama hala iddalıyım.şubat sonu mart başı 8 olmasada en az 6 gitmesi lazım.bugün listeme geri döndüm.paylaşımada.yeniden 8lilere dönmek istemiyorum 8e veda ettiğim gibi 7yede veda edecegim burda.

haftasonu cokkk yogun gecti geçmişi kaçırdım.minik kuzum kabız oldu.off ya evdekilere laf anlatamıyorum ki ne bulurlarsa minicik kuzuya veriorlar.ben varken zor engel oluyorum da yokken ne yapıyorlar merak ediyorum.ya bide dr olmasam neyse.şuan bırakabilecek durumda olsam hemen işten ayrılırdım.rabbim yavrularımı korusun.

Uff ya masaj filan yap canim inşallah dyzelir buyuk insanda bile sikinti kucukte daha beter :(
Canim esinin is durumu ne oldu hani o ise basladiysa durumunuz iygunsa biraz izne ayrilsan

kızlar banudan bluedan haber yokmu.bende fazla gecmişe bakamadım.
diyet düzenimde alt üst oldu.böyle olacagını bildiğimden yemin etmemiştim.ama hala iddalıyım.şubat sonu mart başı 8 olmasada en az 6 gitmesi lazım.bugün listeme geri döndüm.paylaşımada.yeniden 8lilere dönmek istemiyorum 8e veda ettiğim gibi 7yede veda edecegim burda.

Bugun donmesi lazim diye biliyorum cok ozletti kendini :19:
Gidecek canim o 8ler 7 ler

Kızlar selam :16: gelip biraz geçmişe bakayım hem de bir selam vereyım dedim.

Bir de edaya birşey sorucam, eda cnımm sen tablet almıştın sanırm 1 kaç hafta önce memnun musun aldığın tabletten ben de hem spor yapmak hem de film izlemek için almak istiyorum ama teknoolojik ürünlerden hiç anlamıyorum.:ssz:

Bir de edaya birşey sorucam, eda cnımm sen tablet almıştın sanırm 1 kaç hafta önce memnun musun aldığın tabletten ben de hem spor yapmak hem de film izlemek için almak istiyorum ama teknoolojik ürünlerden hiç anlamıyorum.:ssz:

Nasılsın gamzecim nasil gifiyor izin bizde gordugun gibi beni bekci biraktilar dogerleri partiye gitti galiba :26:
:19::19::19:

Evet sevgili Günlük ayy pardon gunluk drgil 3. Mintikaydi dimi bura
Ee bu kadar sessizlik sadecr gunluklerde oluyor da kafam karisti :(

Sabah (09:00)
Kalkinca ac karna ilaclarim vardi onun icin kahvalti gec kaldi
Kahvalfidan obce bir kupa kayisili form ictim

2 dilim ekmek
1 avuc ici kadar peynir
1 fincan sekersiz kahve

Ogle (12:00)
1 kase domates corbasi
2 yk bulgur pilavi
(Patates yemdgi vardi yemedim ama doymak icin birazdan elma yiyecegim)

cok saolasın canım.biliyorum şuan sabır sınavındayım.aslında cok enerjik cıcvılcıvıl biriydim ben.şimdi sürekli şikayet eden hoşnutsuz biri olup çıktım.misafir ağırlamayı evde birilerinin olmasını normalde severim ama bu evdekiler benim ev düzenime kendi evleri gibi üstelikte beni hiçe sayarak müdahale edince hayat cekilmez oluyor.

canım benım Allah sabrını arttırsın, senın durumun misafir ağırlamaktan çok farklı çok ıyı anlıyorum seni :31:

Bilmem mi bizim de kestane ballarimiz cam ballarimiz var :9:

Verirsin kaptancim verirsin
Bu arada ozletme kendini :38:

Canim her zaman ki gibi super :16:su corba diyetini yazarmisin telden bakamadim foto paylasinca
Iyilesmene sevindim benim bogazim cok agriyor

Himmm hedefin cok uzakta degilmis 3, 300 burda bu kiloyu iki haftada verenler var

Sabah
domates-salatalık yeşillik
1 dilim kepek ekmek
1haş. yumurta
1 tatlı kaşığı bal/reçel

arA:1 pors. meyve

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 bardak yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
1 por meyve

ara: 2 kepekli galete+1 bardak ayran

2 kepçe çorba
salata
1 dilim ekmek

Ben memnunum canım. 270 liraya aldım. indirimdeydi.

$IdealTab9.png

Selam bayanlar.
Benim bir derdim var.:14:
İstemeyerek ve üzülerek aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım :14:
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü :37:
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım :14::14::14:

İyiyim canımm çok şükür herşey yolunda :) ben partiye gitmedim sana arkadaşlık yapayım diye :1::38:
Canim benim yolunda olmasina sevindim basladin mi pilatese :26:
Yok yok kesin parti var bi yerde kesin :60:
Sabah
domates-salatalık yeşillik
1 dilim kepek ekmek
1haş. yumurta
1 tatlı kaşığı bal/reçel

arA:1 pors. meyve

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 bardak yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
1 por meyve

ara: 2 kepekli galete+1 bardak ayran

2 kepçe çorba
salata
1 dilim ekmek

Ben memnunum canım. 270 liraya aldım. indirimdeydi.

Eki Görüntüle 971131

Teşekkür ederim vcanim:38:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bayanlar.
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü :37:
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım :14::14::14:
Aa bu cok kotu oldu ya eee nolcak simdi kaptan gelsinde nolcagini soyler ayrilsan bile arafa gel nolurrr
Kizlr guzel dualariniz icin tesekkur ederim.babm sabh ameliyat girdi ama apar topr geri cikardilar narkozla birlikte aniden kalp ve tansiyon skntisi olusmus.daha yeni duzeldi tasiyonu.yarin sabh duruma gore tekrar alcklar

Canim cok gecmis olsun rabbim yaninizda olsun

Aa bu cok kotu oldu ya eee nolcak simdi kaptan gelsinde nolcagini soyler ayrilsan bile arafa gel nolurrr

Canim cok gecmis olsun rabbim yaninizda olsun

ben zaten gelirim elimden geldiğince gelirim merak ederim zaten sizi. Günlük paylaşımlarımda sıkıntı olur ondan ayrılmak zorunda kalacağım. :50:

Selam bayanlar.

uff kötü olmuş ya, bence sınavların başlayınca izin al onun dışındada akşamları gırsen doldurursun bence ,ayrılma yaa çok uzuluyorum ben biri ayrılıcam diyince alıştık bırbırımıze

Back