• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hadi gozun aydin canim :16: nisanlina kavustun diye abartma bak sen gelinlik giyeceksin hrlepimizden cok dikkat etmelisin beyaz pamuk seleri gibi degil kugu gibi olmalisin :16:

Ohhh ohhh yandan yandan haydeeeee :9:

Bir an icin bizdeki gibi dusundum 1 i :9:
Canim gecmis olsun kuzucuguna
Evet eda cezami versin :22:
Ama cok mutluyum keyeyi irademle yedim kv bi daha kimbilir ne zaman gelir yani yilda bir yiyebilecegim birseydi cezasina razitim ama cikolataya cheese cake e hayir dedim idealime uladinca bile ayda bir izin verecegim kendime yoksa ipin ucu kaciyor

Tesekkur edermmm :)) evett kesinlikle kugu gibi olmaliymmm yehuu :)))olcam olcam merak ermeyn cok abartmadm sadece biraz dengesiz beslendm o da baya arabayla yol gidip geldk ondan bugn de antalyada gece donuyorm sanah is basiii ;))

Supermiş nişanlılığın tadını çıkar cnm

Kelebekhilll arkadasim adanadaysan mutlaka kebap ye

Kizlr babam yarin bel den ameliyat olckms.belindeki pilatinlerin alinmasi gerekiyomus.belini zorlamis.pilatinler suan isgoremez durumdayms.ne olur dua edin olur mu.kendisinde kalp ve damar tikanikligi problemi var.masada kalmktn veya felc kalmktn korkuyo da

Tadini cikariyormm :))
Yedim yedimm cok gezme firsatimz olmadi dugunden ama yola koyulmadan yedik gene de :))

Allah sifa versn umarm su an iyidir ?

günaydın kızlaarrrr. dediğim gibi bugünden itibaren aktif bi şekilde deneme haftama girmiş olucam. bikaç gündür moralim bozuk ve kaçamaklar yapıyodum tam rejime girerken. ama cumartesi pazar bunu düzelttim ve sizinle olan başlangıç kilom 57.300 :1: almamış olmama çok sevindim bugünden itibaren 54 olana kadar devamm :8::21:

İyi haftalar herkese günaydınlar :3::3::3:
Nasılsınız bayanlar?
Ben hala hastayım ama biraz toparladım.
İşe geldim. Bu hafta birazcık yoğun olacağım malum geçici vergi. Geleceğim buralardayım merak etmeyin
yeminlik ve söz veren arkadaşlar yediklerimize dikkat :17:

Dünkü menüm
1 haş. yumurta
domates
1tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim ekmek kepekli
3 zeytin

ara: 1 dilim ananas

öğle

1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
1 dilim ekmek kepekli
salata

ara:
1 fincan kahve

akşam
salata
1 tavuk but

ara: 1 portakal

Kızlar basılsınız iyimisiniz
Ne dicem aranızda kestane balını bilen varmı
Eger varsa ben satıyorum rizeden getirtiyoruz bi tanıdıgımızdan
Faydalı bi baldır bilenler bilir dogal bal
1 degil 2 degil bu şakaydı :9::9::9:
Almak isteyenler olursa özelden maj atın kızlar
Bni yanlış anlamayın sizi samımı buldugumdan böle bişi sordum :)))
Bilmem mi bizim de kestane ballarimiz cam ballarimiz var :9:

iyi aksamlar kizlar:16:
özledim valla hepinizi..kizlar ben bu hafta cok yogunum,misafirdi,kosusturmaydi zaman bulamayabilirim...haber vereyim dedim,gelemezsem merak etmein diye:38:
her firsatta gelmeye calisirim yinede:31:

cumaya kadar 65 hedefim,yani en az 1 kg vermek istiorum...

hepiciginizi seviyorum:16::16::16:
Verirsin kaptancim verirsin
Bu arada ozletme kendini :38:
İyi haftalar herkese günaydınlar :3::3::3:
Nasılsınız bayanlar?
Ben hala hastayım ama biraz toparladım.
İşe geldim. Bu hafta birazcık yoğun olacağım malum geçici vergi. Geleceğim buralardayım merak etmeyin
yeminlik ve söz veren arkadaşlar yediklerimize dikkat :17:

Dünkü menüm
1 haş. yumurta
domates
1tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim ekmek kepekli
3 zeytin

ara: 1 dilim ananas

öğle

1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
1 dilim ekmek kepekli
salata

ara:
1 fincan kahve

akşam
salata
1 tavuk but

ara: 1 portakal
Canim her zaman ki gibi super :16:su corba diyetini yazarmisin telden bakamadim foto paylasinca
Iyilesmene sevindim benim bogazim cok agriyor
günaydın kızlaarrrr. dediğim gibi bugünden itibaren aktif bi şekilde deneme haftama girmiş olucam. bikaç gündür moralim bozuk ve kaçamaklar yapıyodum tam rejime girerken. ama cumartesi pazar bunu düzelttim ve sizinle olan başlangıç kilom 57.300 :1: almamış olmama çok sevindim bugünden itibaren 54 olana kadar devamm :8::21:

Himmm hedefin cok uzakta degilmis 3, 300 burda bu kiloyu iki haftada verenler var

evet canm ben hedeflerimi böyle çok uzak koyup kendimi baskıya sokmuyorum. ufak ufak hedeflerle gidiyorum. mesela 55 oldğumda 52 50 falan yaparım emekleyerek idealime gidiyorum yani :10:

Himm degisik bir yontemmis de bu durumda kaltan alinirsan eger surekli senin hedefini degistirmek zorunda kalacak o kotu :9:

Kizlr babam yarin bel den ameliyat olckms.belindeki pilatinlerin alinmasi gerekiyomus.belini zorlamis.pilatinler suan isgoremez durumdayms.ne olur dua edin olur mu.kendisinde kalp ve damar tikanikligi problemi var.masada kalmktn veya felc kalmktn korkuyo da
allah şifa versin canım
iyi aksamlar kizlar:16:
özledim valla hepinizi..kizlar ben bu hafta cok yogunum,misafirdi,kosusturmaydi zaman bulamayabilirim...haber vereyim dedim,gelemezsem merak etmein diye:38:
her firsatta gelmeye calisirim yinede:31:

cumaya kadar 65 hedefim,yani en az 1 kg vermek istiorum...

hepiciginizi seviyorum:16::16::16:

merak etme kaptancım :16::16:

günaydın kızlarr nasılsınız

edacım eriğim geçmiş olsun iyileşin artık ya

dün butun gun dışardaydım kaçamak yapmamak için resmen kendımle cebelleştim ama başardım mı bılmıyorum menumu yazayım siz kararverin

kahvaltı: 1 haş yumurta,2 dlm kızarmış ekmek,4 tane çeri domates,5 zeytin,kk peynir,1 tk reçel

ara: 1 bardak çay 1 ceviz, 3 parça elma kurusu (çok kuru meyve vardı yemedim:1: )

öğle: sünnet programındaydık kebapçıda yaptılar:52: mevlutlu
gelen pilav döner den sadece üzerindeki dönerleri yedim,salata,ayran , baklavada vardı ama tabiki yemedimmmm:32:

akşam 1 yeşil elma yedim öğleyi baya geç yedik 4 falandı hiç acıkmadım

2 lt su
spor yok

günaydın kızlarr nasılsınız

edacım eriğim geçmiş olsun iyileşin artık ya

dün butun gun dışardaydım kaçamak yapmamak için resmen kendımle cebelleştim ama başardım mı bılmıyorum menumu yazayım siz kararverin

kahvaltı: 1 haş yumurta,2 dlm kızarmış ekmek,4 tane çeri domates,5 zeytin,kk peynir,1 tk reçel

ara: 1 bardak çay 1 ceviz, 3 parça elma kurusu (çok kuru meyve vardı yemedim:1: )

öğle: sünnet programındaydık kebapçıda yaptılar:52: mevlutlu
gelen pilav döner den sadece üzerindeki dönerleri yedim,salata,ayran , baklavada vardı ama tabiki yemedimmmm:32:

akşam 1 yeşil elma yedim öğleyi baya geç yedik 4 falandı hiç acıkmadım

2 lt su
spor yok

Valla super sahgulcum pilavda neymis ki zaten :37:
Insan cok mutlu oluyir yemeyince dunde bizde baklava vardi sutlac profiterol kazandibi hicbirini yemedim misafir var diye doldurmus bizimkiler normalde bi kazandibi kki dilim baklava aradada profiterol u indirirdim migdeye :1:
Ama yok ahtim var benim bu kilolar gidecek :9:
Gerci hic kacamak yapmasamda tarti yine sbt ama olsun kiracagim onun inadini hihhh:34:

haftasonu cokkk yogun gecti geçmişi kaçırdım.minik kuzum kabız oldu.off ya evdekilere laf anlatamıyorum ki ne bulurlarsa minicik kuzuya veriorlar.ben varken zor engel oluyorum da yokken ne yapıyorlar merak ediyorum.ya bide dr olmasam neyse.şuan bırakabilecek durumda olsam hemen işten ayrılırdım.rabbim yavrularımı korusun.

haftasonu cokkk yogun gecti geçmişi kaçırdım.minik kuzum kabız oldu.off ya evdekilere laf anlatamıyorum ki ne bulurlarsa minicik kuzuya veriorlar.ben varken zor engel oluyorum da yokken ne yapıyorlar merak ediyorum.ya bide dr olmasam neyse.şuan bırakabilecek durumda olsam hemen işten ayrılırdım.rabbim yavrularımı korusun.

canım ya inan çok içten diliyorum inşallah eşin biranönce işe girer çocuklarada bi bakıcı tutar biran önce düzeninizi kurarsınız

canım ya inan çok içten diliyorum inşallah eşin biranönce işe girer çocuklarada bi bakıcı tutar biran önce düzeninizi kurarsınız
cok saolasın canım.biliyorum şuan sabır sınavındayım.aslında cok enerjik cıcvılcıvıl biriydim ben.şimdi sürekli şikayet eden hoşnutsuz biri olup çıktım.misafir ağırlamayı evde birilerinin olmasını normalde severim ama bu evdekiler benim ev düzenime kendi evleri gibi üstelikte beni hiçe sayarak müdahale edince hayat cekilmez oluyor.

Back