• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptancıgımz nerede biteremi gitti kızlar
Uzak kaldım konulardan

Yasemincim geçmişi biraz okuma fırsatım olduda canın sıkılmış canm bnm sabrın sonu selamettir
Rabbim selmetine ulastırsın inş

Sevilaycm evine döndünmü
Eminim girince evimm evimm güsel ewinm demişsindir

Erigim senin sonuclar be cıktı ya görmedim ya kacırdım inş iyidir canm yha

Banucum bluemucumdan haber yok terkmi ettiler bii zi yoksa :((

Ahhh kızlarrrr :)))
Canim sonuclar cikti temiz kistim filan yok bide aradtirma hastanesi bosuna piskolojimi bozdu benim. Bu hafta sonu progestron testi istedi dr
Cocuk istiyormusunuz dedi evet dedim o zaman reglin 20. Gunu gel progestron ver dedi bakalim nolacak sonuc bi saate cikiyormus galiba bu testle yumurtlama lup olmadigi anlasiliyirmus

Sorma ya banucugumun misafirleri hala donmedi galiba hayir blueda iki hafta demisti giden gelmiyor acep ne istir

Canim sonuclar cikti temiz kistim filan yok bide aradtirma hastanesi bosuna piskolojimi bozdu benim. Bu hafta sonu progestron testi istedi dr
Cocuk istiyormusunuz dedi evet dedim o zaman reglin 20. Gunu gel progestron ver dedi bakalim nolacak sonuc bi saate cikiyormus galiba bu testle yumurtlama lup olmadigi anlasiliyirmus

Sorma ya banucugumun misafirleri hala donmedi galiba hayir blueda iki hafta demisti giden gelmiyor acep ne istir

Şu sonuçlar iyi geldi ya senin adına ne kadar sevindim anlatamam :38::38:

Normalde bizim şirkette de siteler engelli ama kk engelli değil yinede göze batar. Mali işler koordinatörünün önünde olacağım. Zam yaparlarsa telefon alırım zaten:23: O zaman bende kurtulamazsınız.:9:
Sizin zamlar hala yansimadimi subat oldu gerci massi kacinda aldiginizi bilmiyorum :26:
Çok mantıklı bir hareket. Zaten et koymak hem lezzet verir hem daha doyurucu olur.
Yıllarca et yemeyin, yumurta yemeyin kolestrol olur falan diye tv programlarında bağırdılar lakin ülkeyi aç bırakıp kilo aldırdılar. Ne fena.

Sorma canim ocu gibi gosterdiler bizde hazir gidalara yoneldik yada bastik karbonhudrati kolestrol ailede kokeni varsa ve hareket yoksa on planda olan birsey et yemek zaten turkiyedeki geçim sıkıntısında luks birde kolestrol deyince iyice dibe vurdu

Sizin zamlar hala yansimadimi subat oldu gerci massi kacinda aldiginizi bilmiyorum :26:

Sorma canim ocu gibi gosterdiler bizde hazir gidalara yoneldik yada bastik karbonhudrati kolestrol ailede kokeni varsa ve hareket yoksa on planda olan birsey et yemek zaten turkiyedeki geçim sıkıntısında luks birde kolestrol deyince iyice dibe vurdu

Canım ay başı alıyoruz ama kimsenin zammı hesaba yansımadı henüz. Marta kadar yolu var. 2 senedr hep martta geçmişe dönük farklarla beraber yatırıyorlar. Zam varsa işliyor şuan ama henüz elime geçmedi yani.Bakalım. Bir de geçen gün prim verdiler. Aynı departmanda çalıştığım arkadaş 1,5-2 maaş prim aldı.müdürm aldı. ama benim sigortam diğer şirkette olduğu için bana vermediler, diğer departman arkadaşıma da .:53::53::53: İyice dibe vuruyorum. Zam yoksa iş arayacağım artık.Yarım dönem kaldı derslerim bitiyor.Hazirana kadar dişimi sıkacağım mezun olacağım. Sonra ben özgürüm. :32::32:

bu arada notlarım süper geldi. :17::17:
4 üzerinden 3,88 dönem not ortalamam :27::27:
7 dersin 5 i AA 1 i AB 1 i BA geldi.
Yarım dönem sonra ay kurtulyorum :52::52:
Vee bir hedefime ulaştım. Genel not ortalamamı 3 ün üzerine çıkarttım. Şuan 3,05 :52::52: Düşürmemek için uğraşacağım artık. :52::52:

ay ben çok mutluyum ya. Tuttuğumu koparıyorum. :27::27: Bir zamı koparamadım henüz:60:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayfercim temiz çıkmasına cok sevindim.bizimde burda bi dr bey var saolsun hastaları kalpten götürecek.nerdeyse kanser diyecek.ben dogum iznindeyen annem tutturdu tahlil verecem iyi ver dedim benim yerimede o dr bey bakıyordu verdi sonucta sedim az yüksek cıkmıs annemin yasında normal.ama dr bey öyle korkutmuski annemi kadın can havliyle dahileyeye gitti ne dediysem durduramadım dahiliyeci sedimi takmamıs bile.ah anne.bide insanlar kendi cocuklarını dr yerine koyamıyor.

alemsin eda ya.derslerindeki basarını tebrik ederim.ben dersleri fena saldım.bi hafta izin alıp asılacam.ama evde cocuklarla nasıl olacak bilmem.
biz her ay bir önceki ayın maaşını alıyoruz.işe başladım 2 ay maaş alabildim.bu ayda ocagın maaşını alacagız sabit bir maaşımızda yok.aşılar gebeler kayıtlı hastalar cari gider bide vergi dilimi.şubat ayını seviyorum vergi diliminden düştük ya yılın en dolgun maaşını alacagız.:32::32::32:

ayfercim temiz çıkmasına cok sevindim.bizimde burda bi dr bey var saolsun hastaları kalpten götürecek.nerdeyse kanser diyecek.ben dogum iznindeyen annem tutturdu tahlil verecem iyi ver dedim benim yerimede o dr bey bakıyordu verdi sonucta sedim az yüksek cıkmıs annemin yasında normal.ama dr bey öyle korkutmuski annemi kadın can havliyle dahileyeye gitti ne dediysem durduramadım dahiliyeci sedimi takmamıs bile.ah anne.bide insanlar kendi cocuklarını dr yerine koyamıyor.

Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı yani. Bazı doktorlar çok enteresan. Bende bizim asmdeki doktora zerre saygım yok. Zaten hastalıktan geberiyorum şuan yinede gitmedim o adamın yanına.Bence bu çok acı bir şey. Kimse ekmeğinden olmasın elbette ama bu kadarıda kötü maalesef. Bütün mahalle şikayetçi. Aynı iş yerinde çalıştığım bir kız var bizim üst sokakta oturuyor. onların orada imza toplamışlar gönderilmesi için ama hala devam ediyor. Değişiklik yok.:50::50:

Günaydın kızlaarr. sizle dünki menümü paylaşıyım önce bana kızın çünkü dün de düzene oturtamadım kendimi.

Sabah (çalıştığım için sabahları çorba çıkıyo burada ve çorba içiyoruz. )
1 kase mercimek çorbası bol acılı + 1 dilim kepek ekmek + çay

ara : normalde elma yerim ama yoktu o yüzden de o arada kek getirdiler 1 dilim kek

öğlen: 1 servis kaşığı makarna. normalde ıspanak vardı ama dibi tutmuş ve yenilcek gibi değildi :50: o yüzden makarna + yoğurt

ara: 1 ufak köfte arkadaş yiyodu dayanamadım.

Akşam : 1 kepçe yeşil mercimek + 2 y k pilav + 1 bardak ayran .
sonra çay ve 1 dilim kek yine :17:

2 lt de su içtim bukadar :50:

alemsin eda ya.derslerindeki basarını tebrik ederim.ben dersleri fena saldım.bi hafta izin alıp asılacam.ama evde cocuklarla nasıl olacak bilmem.
biz her ay bir önceki ayın maaşını alıyoruz.işe başladım 2 ay maaş alabildim.bu ayda ocagın maaşını alacagız sabit bir maaşımızda yok.aşılar gebeler kayıtlı hastalar cari gider bide vergi dilimi.şubat ayını seviyorum vergi diliminden düştük ya yılın en dolgun maaşını alacagız.:32::32::32:

Aaa ben sizi sabit maaşlı sanıyordum. Vergi dilimi çok feci ya. Vergi verdiğini insan sene sonu nasıl da hissediyor :53:
Ee peki sizde o ay ne kadar kar hesabı mı var?
Yani o ay devlet yaptığınız iş için sallıyorum 20 000 lira geldi. bütün giderler düşüyor sonra paylaştırıyor mu :26::26::26:
yoksa sallıyorum tavan 3500 tl ama o kadar kalmadıysa ne kaldıysa mı paylaştırıyorlar ay çok entersan:30:

Günaydın kızlaarr. sizle dünki menümü paylaşıyım önce bana kızın çünkü dün de düzene oturtamadım kendimi.

Sabah (çalıştığım için sabahları çorba çıkıyo burada ve çorba içiyoruz. )
1 kase mercimek çorbası bol acılı + 1 dilim kepek ekmek + çay

ara : normalde elma yerim ama yoktu o yüzden de o arada kek getirdiler 1 dilim kek

öğlen: 1 servis kaşığı makarna. normalde ıspanak vardı ama dibi tutmuş ve yenilcek gibi değildi :50: o yüzden makarna + yoğurt

ara: 1 ufak köfte arkadaş yiyodu dayanamadım.

Akşam : 1 kepçe yeşil mercimek + 2 y k pilav + 1 bardak ayran .
sonra çay ve 1 dilim kek yine :17:

2 lt de su içtim bukadar :50:

:30::30::30::30::30::30::30:
Arkadaşım ben bu menüyü görmemiş olayım. :19:
O kekler hayatından çıkacak. Diyette kek mi olur. Keşke köfte yeseydinde o keki yemeseydin :53::53:
Piilav yok :20::20::20:
Aç kalmak zayıflatmaz seni. Düzgün beslenmeye başlamalısın.
Pilav yerine 1 dilim kepek ekmek
Yoğurt ve salata en iyi arkadasın olacak. :36::36::36:

Canım ay başı alıyoruz ama kimsenin zammı hesaba yansımadı henüz. Marta kadar yolu var. 2 senedr hep martta geçmişe dönük farklarla beraber yatırıyorlar. Zam varsa işliyor şuan ama henüz elime geçmedi yani.Bakalım. Bir de geçen gün prim verdiler. Aynı departmanda çalıştığım arkadaş 1,5-2 maaş prim aldı.müdürm aldı. ama benim sigortam diğer şirkette olduğu için bana vermediler, diğer departman arkadaşıma da .:53::53::53: İyice dibe vuruyorum. Zam yoksa iş arayacağım artık.Yarım dönem kaldı derslerim bitiyor.Hazirana kadar dişimi sıkacağım mezun olacağım. Sonra ben özgürüm. :32::32:

bu arada notlarım süper geldi. :17::17:
4 üzerinden 3,88 dönem not ortalamam :27::27:
7 dersin 5 i AA 1 i AB 1 i BA geldi.
Yarım dönem sonra ay kurtulyorum :52::52:
Vee bir hedefime ulaştım. Genel not ortalamamı 3 ün üzerine çıkarttım. Şuan 3,05 :52::52: Düşürmemek için uğraşacağım artık. :52::52:

ay ben çok mutluyum ya. Tuttuğumu koparıyorum. :27::27: Bir zamı koparamadım henüz:60:

İnşallah alirsin canim hak ettigin zammi hem mudur tmm demisti vazgecmemistir . Ayrica notlarin super yani diyeti bozduguna degiyor degmese doveydik seni zaten:1:
Aynen tuttugunu kopariyirsun gecenlerde gorumcem kkyi meraj etti seni anlattim 100 kusurlu kilolardan bu kilolara indi halada iniyor dedim ahh edacim keske ablamada sihirli bir degnek degse o kadar memnun ki fazla kilolarindan 96 kg 167 boyu cocuktan sonra toparlamadi hala da umrunda degil ne desem olmuyor ::19:

Aha ayni dr modulunden sizde de var demek ki :20: anlam veremiyorum ne gerek var bu kadar korkutmaya daha ziyade strese sokup olumsuz etki yaratiyor bosu bosuna kacgun boyunca agladim pis doktor . Annende seni niye dinlemedi ki ayy benim evde dr olsa hic gitmem hastaneye zaten sevmiyorum da elimden gelse evde careler bulcamda bu durum beni asiyor :9:

:37:
:30::30::30::30::30::30::30:
Arkadaşım ben bu menüyü görmemiş olayım. :19:
O kekler hayatından çıkacak. Diyette kek mi olur. Keşke köfte yeseydinde o keki yemeseydin :53::53:
Piilav yok :20::20::20:
Aç kalmak zayıflatmaz seni. Düzgün beslenmeye başlamalısın.
Pilav yerine 1 dilim kepek ekmek
Yoğurt ve salata en iyi arkadasın olacak. :36::36::36:

haklısın canım dediğim gibi düzene giremedim ama bugünden itibaren giricemm:52:

İnşallah alirsin canim hak ettigin zammi hem mudur tmm demisti vazgecmemistir . Ayrica notlarin super yani diyeti bozduguna degiyor degmese doveydik seni zaten:1:
Aynen tuttugunu kopariyirsun gecenlerde gorumcem kkyi meraj etti seni anlattim 100 kusurlu kilolardan bu kilolara indi halada iniyor dedim ahh edacim keske ablamada sihirli bir degnek degse o kadar memnun ki fazla kilolarindan 96 kg 167 boyu cocuktan sonra toparlamadi hala da umrunda degil ne desem olmuyor ::19:

Aha ayni dr modulunden sizde de var demek ki :20: anlam veremiyorum ne gerek var bu kadar korkutmaya daha ziyade strese sokup olumsuz etki yaratiyor bosu bosuna kacgun boyunca agladim pis doktor . Annende seni niye dinlemedi ki ayy benim evde dr olsa hic gitmem hastaneye zaten sevmiyorum da elimden gelse evde careler bulcamda bu durum beni asiyor :9:

Müdür tamam demedi tam olarak. Fazlasıyla hak ediyorsun. Benim için uygun ama patronla konuşmam gerekiyor dedi. Yani hala belirsiz.Bir arkadaşımda geçen sene ona söylemişti. O zammını aldı. arkadaş eğer öyle dediyse elinden geleni yapar dedi. Hem o patrona söylerse % 99 olur dedi.Bakalım. Çok merak ediyorum ve çok rahatlayacağım.Öyle iyi gelecekki :18::18: Çeyiz işine gireceğim zaten.

Selam bayanlar.
Benim bir derdim var.:14:
İstemeyerek ve üzülerek aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım :14:
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü :37:
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım :14::14::14:

Edaaaa inanmıyorummm çok üzülürümmm :26: ama tabi mecbur olmasan zaten ayrılcam demezsn de üzüldm yaa çokk :26: alışmıştım hemen sana :26:

Kizlr guzel dualariniz icin tesekkur ederim.babm sabh ameliyat girdi ama apar topr geri cikardilar narkozla birlikte aniden kalp ve tansiyon skntisi olusmus.daha yeni duzeldi tasiyonu.yarin sabh duruma gore tekrar alcklar

Allah acil şifa versn, dualarımız sizinlee

Aynen danki her gidende bi mituvasyon dusuyor. Bence eda aksamlari dildurursun bes msj nedir ki gunde bes kisiye ayrı ayri parmak sallasan yeter :9:

Kesin nazar ddgiyor baksana kimsecikler yok

Banuuu
Mervee
Sulee
Hilal
Tugba
Ahsen
:26:

Ben geldim heyyoo :3:

Back