• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Buarada esimin bi teyzesdn bhstmştm şu bilmiş olan oooooo çok guzel olmuşsun daha da verme dedi 70 kiloyu 60 olmalıyım bunun 2. Çocuğu vr dedim yooook iyisin dediBu kez de kıskandı mı ne.......

Tatilden çok korkuyodum şukur yemin sayesinde zararsız atlattım
Ohh ohh catlasinda patlasin kiloluykrn oterler biraz veribce yeter tmm derler dengesizler dengesiz :9:
Bu arada tatili guzel atlatmissin tebrikler canim :16:
Akşam güveç yaptım ama fasulyeler bşr türlü pişmek bilmedi bende düdüklüye dökeyim dedim amaaaaa ters çevirirken buharıyla parmaklarımı yaktım ne sızladı ne acıdı anlatamam. Ve evde olduğundan haberimin bile olmadı bir şeyi eşim parmaklarıma sürdü ve acı anında bitti. Hatta şu an hiç birşey olmamış gibi:30: şimdi nedir o diyeceksiniz kantaron yağı :28:az önce netten okudum her evde olması gereken bir ürün aslında .
Aa cok gecmis olsun bende cok sakarim o kinularda bende alaliyim bari
menümüde yazayım gelmişken

kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek, az peynir, 4 zeytin, 1 tk reçel, roka,maydanoz,nane,çeri domates ve turptan oluşan salata:1:

ara:2 form lifli bisküvi

akşam: yaklaşık 200 gr balık,salata,1 kase çorba

yatana kadar 2 lt bulur su

spor henüz yok ama yapmadan yatmıycam:8:

biberiye çayını demledım içmeyi unutmuşum ısıtıp onu içicem gece uzun ama yeme faslı bitti, çay su maden suyu içerek gunu bıtırmeye çalısıcam

hafta sonu sessizliği çökmüş buraya:27::27:

tıkınmayınnn sakınnn:60::60::22:

Yine bomba gibi bir haftaya geliyorsun belli ki canim
Tikinmak yok kaybedecek zaman yok

Dun ki menum
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta
1 dilkm peynir
Ogle
Bir kase tarhana çorbası
1 porsiyon ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
1 kase corba
1/2 dilim ekmek
Bol salata

Su:2 lt
Spor:30 dk
2 kupa bitki Çayı
Gripten yorgunum anca bu kadar

Dun ki menum
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta
1 dilkm peynir
Ogle
Bir kase tarhana çorbası
1 porsiyon ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
1 kase corba
1/2 dilim ekmek
Bol salata

Spor:30 dk
2 kupa bitki Çayı
Gripten yorgunum anca bu kadar
Tatlm grip olmana ragmen super menu e daha ne olsun

Kizlr yeni bi sebze yemegi daha ogrndm.karnibhri haslayip kucuk kucuk bolerk borcama diziyosunuz.uzerine kiymayi karniyarik ici gibi hazirlayip dokuyosunz.en ustune istege bagli peynir.bu sekilde firinlaniyo.ben olsam firndn cikarinca satimskli yogurt dokerdim tabi

Kizlr babam yarin bel den ameliyat olckms.belindeki pilatinlerin alinmasi gerekiyomus.belini zorlamis.pilatinler suan isgoremez durumdayms.ne olur dua edin olur mu.kendisinde kalp ve damar tikanikligi problemi var.masada kalmktn veya felc kalmktn korkuyo da

Kizlr babam yarin bel den ameliyat olckms.belindeki pilatinlerin alinmasi gerekiyomus.belini zorlamis.pilatinler suan isgoremez durumdayms.ne olur dua edin olur mu.kendisinde kalp ve damar tikanikligi problemi var.masada kalmktn veya felc kalmktn korkuyo da

Rabbim safi isminin hurmetine sifa versin bacim.canim iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle hic bisey olnaz

Okularin acilmasina seviniyorum cunku duzenime geri donecim spor yapmayi ozledim yarin oglumu okula birakinca gelip evde yuruyecem arkadasimlada anlastik hava guzel oldugu gunler disarida yuruyecez yurumek bana terapi gibi geliyor.tabi diyetimde duzene girecek

Tatilden çok korkuyodum şukur yemin sayesinde zararsız atlattım
Bende yemin etsemiydim ne
Buarada esimin bi teyzesdn bhstmştm şu bilmiş olan oooooo çok guzel olmuşsun daha da verme dedi 70 kiloyu 60 olmalıyım bunun 2. Çocuğu vr dedim yooook iyisin dediBu kez de kıskandı mı ne.......
Ohhh sefan olsun bacim azmin zaferi iste
Kızlar suan esimin memleketinde kv lerdeyz kahvaltıdn sonra esimin dayısına oradan da pırrrrr kendi evime akşam 5 gibi evde oluruz çooooook özledm evimi
İnsanin evi gibi yok gercekten annenlerde bile bi yere kadar rahat edebiliyor insan
2 gundur tArilamadim 6 li rakamlari gordum mu bilmiyom.ama kesin 2 gunde odem toplamisimdr 2 gundur suyum 1.5 lt.esimin akrabalarini gezdk. Hep heryetde de wc ye gidemiyom diye az icmistm
Ay evet ya bende cok su icemedin sanki gozelerim ellerim sis gibi
Cumaya kadr adim 69. Beni bayan 69 diye cagrn
Ne guzel canim ya kesin gorursun bayan 69:)

Kizlr yeni bi sebze yemegi daha ogrndm.karnibhri haslayip kucuk kucuk bolerk borcama diziyosunuz.uzerine kiymayi karniyarik ici gibi hazirlayip dokuyosunz.en ustune istege bagli peynir.bu sekilde firinlaniyo.ben olsam firndn cikarinca satimskli yogurt dokerdim tabi

Ben yaparim cokda severim besamal sosda konulabilir tercihen

Ben yaparim cokda severim besamal sosda konulabilir tercihen
Oo besamel sos tereyag un sut cix cok kalorili sarimsakli yogurt daha iyi fikir :9:
Okularin acilmasina seviniyorum cunku duzenime geri donecim spor yapmayi ozledim yarin oglumu okula birakinca gelip evde yuruyecem arkadasimlada anlastik hava guzel oldugu gunler disarida yuruyecez yurumek bana terapi gibi geliyor.tabi diyetimde duzene girecek
Canim diyeti birakmadin dimi tatil diye izinden kilolu donmek yok:20:
Biran once duzene gir ve aramiza don:38:
Cok gecmis olsun csnim allah sifa versin :nazar:
Suuuuuuuuiu diye bagrsam duyan olurmu kimsecikler yok ama

Suuu demelisin evet suuu bugun cok az ictim :(

Bugun ki menum

Sabah
1 yumurta
2dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
1 tatli kasigi organik bal

Öğle
1 kase yogurt
3yk lifalif musli karisimi

Aksam
1 kase layla corbasi
Bol salata
1 kase yogurt
3 yk patlican kiymali

Ara
1/2 elma

Bitki cayi: 2 fincan
Spor: :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Güsellerim canlarım nasılsınız bakalım ben gün boyunca giremedim
K.bakmayın ama aklımhep burda
Kızlar kacamak yok
Ekmk sadece sabah 2 dilim yedim
Meyvemi yedim ara ögünümde
Suyum bugun pek içemedim 1.5 lt kadar ama yatana kadar 2 olur
Misafirim war inanın dopdoluym büyüklerim falan yanlarında cep tel ugrasmıyayım dedim wcden yazıyorum
:1::9::9::9:

iyi aksamlar kizlar:16:
özledim valla hepinizi..kizlar ben bu hafta cok yogunum,misafirdi,kosusturmaydi zaman bulamayabilirim...haber vereyim dedim,gelemezsem merak etmein diye:38:
her firsatta gelmeye calisirim yinede:31:

cumaya kadar 65 hedefim,yani en az 1 kg vermek istiorum...

hepiciginizi seviyorum:16::16::16:

Kızlar basılsınız iyimisiniz
Ne dicem aranızda kestane balını bilen varmı
Eger varsa ben satıyorum rizeden getirtiyoruz bi tanıdıgımızdan
Faydalı bi baldır bilenler bilir dogal bal
1 degil 2 degil bu şakaydı :9::9::9:
Almak isteyenler olursa özelden maj atın kızlar
Bni yanlış anlamayın sizi samımı buldugumdan böle bişi sordum :)))

Back