- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen danki her gidende bi mituvasyon dusuyor. Bence eda aksamlari dildurursun bes msj nedir ki gunde bes kisiye ayrı ayri parmak sallasan yeteruff kötü olmuş ya, bence sınavların başlayınca izin al onun dışındada akşamları gırsen doldurursun bence ,ayrılma yaa çok uzuluyorum ben biri ayrılıcam diyince alıştık bırbırımıze
Kesin nazar ddgiyor baksana kimsecikler yokbiz başarılı oldukca bize nazar mı ediyorlar ne duyuyorum eda ayrılacam felan.
haklı sebebin var ama istisnada olabilir bence gelebildiğin zaman gelecegine inanıyorum listeden cıkman şartmı.
aa kimse yok kaptan yok diyemı kaytarıyosunuz bakimm
banuuuu, blue gelin arık ya ufff
merve sen nerdesin
uff kötü olmuş ya, bence sınavların başlayınca izin al onun dışındada akşamları gırsen doldurursun bence ,ayrılma yaa çok uzuluyorum ben biri ayrılıcam diyince alıştık bırbırımıze
biz başarılı oldukca bize nazar mı ediyorlar ne duyuyorum eda ayrılacam felan.
haklı sebebin var ama istisnada olabilir bence gelebildiğin zaman gelecegine inanıyorum listeden cıkman şartmı.
aa kimse yok kaptan yok diyemı kaytarıyosunuz bakimm
banuuuu, blue gelin arık ya ufff
merve sen nerdesin
Kızlar burdayım bn biyere gittigim yokdaAynen danki her gidende bi mituvasyon dusuyor. Bence eda aksamlari dildurursun bes msj nedir ki gunde bes kisiye ayrı ayri parmak sallasan yeter
Kesin nazar ddgiyor baksana kimsecikler yok
Banuuu
Mervee
Sulee
Hilal
Tugba
Ahsen
:26:
saba:2 bardak su
kahvaltı yagsız bi kaç parca sucuk üzerine yumurta
domates
yarım yağlı peynir
1tanezeytin
ara:eşim meyve tabagı hazırlamıs umarım 1 meyveyi gecmemiştir
öğle:
1kase yogurtlu brokoli
el içi kadar fırınlanmıs tavuk
ara:3 kayısı
ara: yarım yeşil elma
akşam:yogurtlu ıspanak
mantar sote
salata
yogurt
ara:yarım greyfurt
regl etksiine girdim meyveyi abarttımmı nedir.ama fıstıklı çikolatayla resmen savastım ve kazandım.
sıvıya gelince içtim içtim yeşil çayı suyu sonrada kızımın okul eksikleri için alısverişe cıktım hurc almak için girdiğim çeyiz magazasında wcye girdim
3ltye bulan suyum
3 fincan yeşil çay
1türk kahvesi
diyetisyenede gidemedimrandevum haftaya ptesiye kaldı.diyetisyenim regl zamanıen az3lt su demişti.
menümü yazayım bari
sabah çok erken kalktım ufacık bi parça cevizli pestil attım ağzıma akşam çok cebelleşmiştim sabah tadına baktım
kahvaltı: 1 haş yumurta,5 tane çeri domates,5 zeytin, azcık peynir,1 tk reçel,2 dlm kızarmıs ekmek
ara: 1 elma
öğle: yok işe dalmışım resmen unuttum
akşam: 1 kase çorba, bol salata üzerine haşlanmış göğüs eti, 1 dlm kızarmıs ekmek
2 lt su
spor yok
Hımmm afiyet olsun canım. Güzel menü. Akşam salata çok iyi olurmuş aslındaSabah (09:00)
Kalkinca ac karna ilaclarim vardi onun icin kahvalti gec kaldi
Kahvalfidan obce bir kupa kayisili form ictim
2 dilim ekmek
1 avuc ici kadar peynir
1 fincan sekersiz kahve
Ogle (12:00)
1 kase domates corbasi
2 yk bulgur pilavi
(Patates yemdgi vardi yemedim ama doymak icin birazdan elma yiyecegim)
1kucuk elma
Ara (17:00)
1 portakal
Aksam(19:00)
2 dilim ekmek
100gr et
Su; 2 lt
Bitki cayi:3 fincan
Hımmm afiyet olsun canım. Güzel menü. Akşam salata çok iyi olurmuş aslında![]()
Edacım tam olarak konuyu okuyamadım ama ayrılmm gerekıyo falan mıyazdın
İnş gelebilirsin canm yha
Gelmedn olmaz biliyosun
Elinden gelenın fazlasını yapacagını biliyorum buraya girmek için
Nazardan değil ya. Aksilikler silsilesi desek ?
Listeden çıkmamak için elimden geleni yapacağım. Gelecek hafta olsun yerim neresi kesinleşsin duruma göre artık![]()
Evet canim iyi olurduda yanliz yedim evde tektim bi taraftanda ertesi gunun yemegini hazirladim test cozdum detkwn salataya firsat olmadi bugun aksam mercimek corbasi kiymali kabak yemegi (kabaklari oydum 5dk buharda pisirdim kiymayi ekleyip firibda 25dk pisirdim oldukca hafif oldu icine purinc koymaktansa kiyma koydum) salata var
İnşallah yine istede girme imkanin olur mesela bizde belli siteler acik gida ile ilgili kafinlar kulubunu acmiyor pcakilli patron engelletmis taa basta bilgi isleme kirarim engelide basima is alirim sonra
Bende cepten giriyorum iyi ki su akilli telefonlar var