• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Grubun kurallari sayfasinda hala yardimci olarak mattika adli uyenin ismi vardi bende sanirim 2013 haziran gibi ayrildim....neyse arkadaslar kisaca anlatayim ikinci dogumumu yapip buraya geldigimde 84 tum. 3.takimla beraber 2 ayda 8 kilo verdim ama sonralari durdu kilo vermem daha dogrusu kacamaklar fazlalasti....ve ben yarismadan ayrildim artik psikolojim bozulmustu her cuma 300 gr ileri 500 geri demekten 2 ay ara verdim sonra diyetisyenime gittim. 76 kiloydum spor ve diyetle 62 kg ye dustum klasik yontem yani ilk 2 haftadan sonra hersey cok daha kolaydi su an 38 bedenim darisi basiniza. Ben suan fit olmak icin marttan itibaren spora tekrar agirlik vericem onun haricinde karbon ve sekerden ozellikle abur cuburdan uzak durmak coooook ise yaradi bende...

Heyyo arkadaslarim ani bir kararlar Adanaya geldim :) evdekiler cok uzuldumu gorunce, nisanlim da cok iyi bakacam diye soz verince gonderdiler :)

Iki gun yazamayabilirm pek ama elimden geldigince kacirmayacagim yemekleriii :))

Herkesi cok tebrik ediyorm birinci olmussunuz olmusuz super tam gaz devam kaptancim en gec sali eskisi gibi burdaym ve savunmami yazarm araniza girmekten mutluluk duyarmm :***

Heyyo arkadaslarim ani bir kararlar Adanaya geldim :) evdekiler cok uzuldumu gorunce, nisanlim da cok iyi bakacam diye soz verince gonderdiler :)

Iki gun yazamayabilirm pek ama elimden geldigince kacirmayacagim yemekleriii :))

Herkesi cok tebrik ediyorm birinci olmussunuz olmusuz super tam gaz devam kaptancim en gec sali eskisi gibi burdaym ve savunmami yazarm araniza girmekten mutluluk duyarmm :***
Hadi gozun aydin canim :16: nisanlina kavustun diye abartma bak sen gelinlik giyeceksin hrlepimizden cok dikkat etmelisin beyaz pamuk seleri gibi degil kugu gibi olmalisin :16:
Selam canlarım cigerlerim
Noluyo size yahu bizim takım en alt listede
Kızlar hıı hıı
Ben 1 lt suyumu bitirdim
Haazırladıgım remix bas karısımı müziklerimle güsel bi lesli yaptım 27 dk oldu
Şimdi sıcakken mekik cekeyim aksama canm cekerse yıne mekik çekerim
Bu topik en üst listede olacak uleynn
Kızlar yeşilçayımıda içtim spordan önce
İhmal yok anlasıldımı?????
Ohhh ohhh yandan yandan haydeeeee :9:
mattika derken:44:
tebrik ediyorum canim..sanada saglikli günler:16:

pismaniyeyi bende cok severim,sonrada sismaniye olurum:6:

yahu bu esler niye yedirmeye ugrasiyoki,acaba kiyamadiklarindanmi,yoksa sisman kalalim diyemi:36:

cok iyi yapmissin canim,aynen devam:9:

canim bende eskiden olsa kimbilir ne kadar yerdim,valla nefsim körelsin diye ucundan 2 defa ufacik isirdim,kalanini hemen biraktim:18:

evet ya cok fenaydi,cok utanmistim ben:17:

cok iyi yapmissinc anim..bende bu gün ugrayamam heralde,simdi bakayim gecmise birikmesin:34:

canimsin bu hafta cok güzel vereceksin sende,inaniyorum ben:16:

:9::9:

kolay gelsin canim:38:

Afiyet olsun canim..un olmasaymis karataya uygun derdim ama,misir unuda yasakli yanilmiyorsam karataya..neyse ben seni edacigima devrediyorum,o ilgilensin:33:

bende cok kaybettim canim...14 subat 65 ti hedefim,haftaya cumada 14 subat..kizimin dogum gününde en azindan azcikta olsa vermis olmak istiyorum:5:

Haklisin canim,hani pek ugrayamiyorum diye kimseyi kötü etkilemim demistim:17:

karnemiz iyi,matematik,english,almanca 1,spor,el isi 2
yok canim tattil olmayacak..pazartesi devam okula,imzalayip vercez tekrar karneyi ögretmene... yari dönem karnesi

2 numara iyi canim..midesini üsütmüs heralde,dün kusuyordu bu gün daha iyi..tesekkür ederim:16:

ben ciktim hemen,aksama görüsürük gayri:52::52:

Bir an icin bizdeki gibi dusundum 1 i :9:
Canim gecmis olsun kuzucuguna
Evet eda cezami versin :22:
Ama cok mutluyum keyeyi irademle yedim kv bi daha kimbilir ne zaman gelir yani yilda bir yiyebilecegim birseydi cezasina razitim ama cikolataya cheese cake e hayir dedim idealime uladinca bile ayda bir izin verecegim kendime yoksa ipin ucu kaciyor

menümüde yazayım gelmişken

kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek, az peynir, 4 zeytin, 1 tk reçel, roka,maydanoz,nane,çeri domates ve turptan oluşan salata:1:

ara:2 form lifli bisküvi

akşam: yaklaşık 200 gr balık,salata,1 kase çorba

yatana kadar 2 lt bulur su

spor henüz yok ama yapmadan yatmıycam:8:

biberiye çayını demledım içmeyi unutmuşum ısıtıp onu içicem gece uzun ama yeme faslı bitti, çay su maden suyu içerek gunu bıtırmeye çalısıcam

kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek, az peynir, 4 zeytin, 1 tk reçel, roka,maydanoz,nane,çeri domates ve turptan oluşan salata:1:

biberiye çayını demledım içmeyi unutmuşum ısıtıp onu içicem gece uzun ama yeme faslı bitti, çay su maden suyu içerek gunu bıtırmeye çalısıcam
Ayy biran şaşırdım bu kız Karataya mı geçti diye :9:
:46::46:
Tebrikler canım harika gidiyorsun yine..

Akşam güveç yaptım ama fasulyeler bşr türlü pişmek bilmedi bende düdüklüye dökeyim dedim amaaaaa ters çevirirken buharıyla parmaklarımı yaktım ne sızladı ne acıdı anlatamam. Ve evde olduğundan haberimin bile olmadı bir şeyi eşim parmaklarıma sürdü ve acı anında bitti. Hatta şu an hiç birşey olmamış gibi:30: şimdi nedir o diyeceksiniz kantaron yağı :28:az önce netten okudum her evde olması gereken bir ürün aslında .

Bugün sebze diyetinin 2. Günüydü
Sabah çocukların uyanmasını bekleyene kadar meyve yedim kefir içtim Öğlenki yoğurt yerine içtim. Meyvede ara öğünümdü aslında ama çocuklarla yemek istediğim için yer değiştirdim.

1 bardak kefir
1 kivi

30 gr peynir
1 yumurta beyazı ile salata
2 dilim Çavdar

4 yk yoğurt
1 dilim ananas

Muz
2 yk Erişte :17:

Türlü Güveç (ben sadece mantar fasulye ve kabak yedim)
Çoban salata yağsız

Muz yanında aslında 3-4 kepekli grisini vardı ama dayanmadım çocukların tabağından tırtıkladım :18: çok üzgünüm

Supermiş nişanlılığın tadını çıkar cnm

Bugün sebze diyetinin 2. Günüydü
Sabah çocukların uyanmasını bekleyene kadar meyve yedim kefir içtim Öğlenki yoğurt yerine içtim. Meyvede ara öğünümdü aslında ama çocuklarla yemek istediğim için yer değiştirdim.

1 bardak kefir
1 kivi

30 gr peynir
1 yumurta beyazı ile salata
2 dilim Çavdar

4 yk yoğurt
1 dilim ananas

Muz
2 yk Erişte :17:

Türlü Güveç (ben sadece mantar fasulye ve kabak yedim)
Çoban salata yağsız

Muz yanında aslında 3-4 kepekli grisini vardı ama dayanmadım çocukların tabağından tırtıkladım :18: çok üzgünüm

Cnm suuuu nerde suuuuuu

Menun super ozellikle kahvltına bayıldım

Ayy biran şaşırdım bu kız Karataya mı geçti diye :9:
:46::46:
Tebrikler canım harika gidiyorsun yine..
sağol canım evet biraz benzedei karataya :1:
Akşam güveç yaptım ama fasulyeler bşr türlü pişmek bilmedi bende düdüklüye dökeyim dedim amaaaaa ters çevirirken buharıyla parmaklarımı yaktım ne sızladı ne acıdı anlatamam. Ve evde olduğundan haberimin bile olmadı bir şeyi eşim parmaklarıma sürdü ve acı anında bitti. Hatta şu an hiç birşey olmamış gibi:30: şimdi nedir o diyeceksiniz kantaron yağı :28:az önce netten okudum her evde olması gereken bir ürün aslında .
ah canım o yanık acısı :26: aktara gidince bende alayım çokk sakarımdır bu konuda:27:
Buarada esimin bi teyzesdn bhstmştm şu bilmiş olan oooooo çok guzel olmuşsun daha da verme dedi 70 kiloyu 60 olmalıyım bunun 2. Çocuğu vr dedim yooook iyisin dediBu kez de kıskandı mı ne.......

ohhh çatlasınlar patlasınlar :21:

Hayir demek cok guzel hayirdan anlamiyirsa ikrami alacaksin :16:

Alip baskasina vereceksin:60:

Sabah serviste arkadas su cekmece cikolatalardan almis illa ye yok dedim sabah sabah yenir mi o
Laftan anlamiyor atti cantama 5-6 tane haydaaaa
Neyse ise geldik bizim servis soforu ciros bişi dunyayi yese bisi olmaz hemen o atada ona verdim dedim at cebine yersin sonra :1:
Ben eski sisteme döndüm Hayir diyebilmek cok guzel

Katiliyorum c nm hele de sonrasini dusununce iyiki hayir demisim diyoruz

Back