Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ah keske ama gercekten zor bir durum
Cok özel olmassa bişi sorucam tabiki cvp vermk zorunda degilsin
Eşinin meslegi ne
Sınav falan olmustu diploma içindi sanırım almadımı diplomayı
Hani öalısmak için neyi bekliyor
Sen cok yoruluyorsun cok harap ediyosun kendini
İkinizde calısıp ewe bakıcı tutup aslında cok rahat geçinirsniz
Bakıcı ew işide yapardı ona göre bi maas verirsin ama 2 nizde calıstıgıı için sıkmazdı bile sizi ;(
Ne bilim yha senn adına cok üzülüyorum ve malesed elimdende bişi gelmiyor

Olur canimsin,merak etme..zaten kim kacamak yapmiyorum derki,arada hepimiz yapiyoruz

Afiyet olsun canim..Bende tr ye gelseydim,canimin cektiklerini azcik azcik yerdim heralde

Doğru tabi arada hepimiz yapıyoruz ama iştee
Aa yurtdışında mıydınn?? bak bunu yeni öğrendm nerdensinn?? özledin mi Türkiye'yii?? Senin isim neydi kaptancımm :44:

kolay gelsin canim
selam kızlar nasılsınızzz çocukları dışarı postaladım pc me kavuştummm yapıştı sıpalar yaaa
ohh bizde sana kavustuk
cocuklar ne anliyolarki sanki pc den..birakin iste büyüklere demi ama

Doğru tabi arada hepimiz yapıyoruz ama iştee
Aa yurtdışında mıydınn?? bak bunu yeni öğrendm nerdensinn?? özledin mi Türkiye'yii?? Senin isim neydi kaptancımm :44:
Almanyadayim canim..Tabikiside cok özledim canim
Ismim Helin bu arada

Kizlar ben 3 numarayi uyutim derken bende uyumusum,büyügümün dersine bakacaktim güya

simdi ikisini disari gönderdim,hava güzel biraz oynasinlar..bende yemegimi yiyorum,sonrada oglumuda alirim,yürüyüse cikariz

ee siz kös kös oturuy<onuzmu yoksa

Olur mu hiiiççç evi temizledim halılarımı yıkamaya yollamıştım geçen hafta bugün onlar gelince her yeri sil şükür yerleştirdim. Yemek yaptım kuzularıma cupcake yaptım. Bir güzel ikisini de yıkadım. Şimdi artık keyif zamanı sadece öğle yemeğimi yeni yiyebildim.. Akşamı ne zaman yapıcam bilemedim
Hava burda da güzeldi çocuklara bir ara dışarı çıkın dedim ama evde oynamayı tercih ettiler. İşlerim olmasa aslında parka götürecekten ama artık yarın inş.
Yarın demişken benim yapmam gereken iş öğlene kadar biter değil mi ?
Herkes kilo değişimini ekleyecek ben takip yapıcam ve en son saat 12 de ortalamayı alıp kardeş takımla paylaşacağım değil mi? Sonra nerde paylaşmam gerekiyor ben cumaları işyerinde yoğun olduğum için o takipi pek yapamadım :26:
Birde kardeş takım 5 mi 8 mi
Birdeeeee yeni üyeler listede olacak mı?

Son düzenleme:

Olsun darısı başına sende güzel günler göreceksin eminim
Cumaları bende yoğun oluyorum çoğunlukla başkanlar toplantısı oluyor ve rapor hazırla yada hazırlık yapmakla geçiyor. Hazır bu hafta evdeyken listeyi yapayım istedim ama çok acemiyım inş yanlış birşey yapmam...

Ohhh mis gibi olmustur evin ne güzel

Canim ben diyorum öglene kadar kilonuzu bildirin diye,isi cikanlar oluyor ögleden sonraya kalabiliyor kilo bildirimi...

Herkes kilosunu ekleyecek,sen ekleyemeyenlerinkini ekleyeceksin ve eklenen kilolari kontrool edeceksin dogrumu diye..

herkes kiliosunu bildirdikten sonra bütün kilolari toplayip,listedeki üye sayisina blöleceksin..karsisinda ne yazarsa yazsin,listedeki herkes ortalamaya dahil olacak..
yeni üyeler listeye alinmiyor bu hafta,zaten hilal var onuda haftaya almayi düsünüyorum...

ortalamayi bulduktan sonra listeyi kardes takima göndereceksin,5 ve 8.takimlar kardes takimimiz...
onay aldiktan sonra listeyi paylasim alanina,yani buraya takim sirasina göre paylasacaksin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1028

bittimi hayir

kardes takimlarin getirdigi listeleri kontrol edeceksin bide..kolay gelsin canim

Son düzenleme:

yardımcı oluruz canım burdayım yarın

Kuzucum akşam 2 dilim çok değilmi dünde mi öyleydi diyetisyenin mi verdi ben mi atladım ay kafa gitti
CNm diywtısyenın verdıgı kadar hala azaltmadı tatlım
Doğru dıyosun CNm

Çok sevindim cnm ben de bugun adanadaydım sabahtan beri deli gibi gezdim optimum u gez cnm tavsiye ederim tabi sevgi adasını falan da

Cnm sadece kebabını etini ye salata ile ekmek olmasın emi

***3.TAKIM 347.ETAP***

NoRaaa66,8 /// %)
sekerkiz6776/// %)
sahgull70,3 ///%)
Sweetdimple75,5 / //%)
pegasus0767,8 / //% )
Valkyrie89 : (81,6// / %)
kelebekolacam : ( 80// / %)
sevilay80 71,2 / / / %)
erigim64,8 // / %)
sulofe89 / //%)
mrv5534: (65,5/ // 9%)

3. Takim Ortalaması :%
listeyide getirdim..insallah herkes vermistir
:99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…