- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Hayrdr niye sallanmis
Kaptan bugune kadar kim kac kılo verdi linkini atmışta baktım orda bana parmak sallamıslar;(
Aslında kılo almasaydım bnde listenin basımda olabılırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrdr niye sallanmis
yardımcı oluruz canım burdayım yarın![]()
nerdesiniz yahuuu sporumuda yaptım geldim yarına etki etsin diye
15 dk trambolin+60 mekik
akşamıda çorba ve yoğurtla geçirdim 2 litrede suyumu içtim inşallahh en az 1 kilo gitmiştirr
Kaptan bugune kadar kim kac kılo verdi linkini atmışta baktım orda bana parmak sallamıslar;(
Aslında kılo almasaydım bnde listenin basımda olabılırdım
Kizlr dogus cayin misirpuskullu sunu ve maydanozly form cy larini kesfettim bugun tavsiye ederim.kiraz saplisini zaten kullaniyom o da guzel
Ohhh mis gibi olmustur evin ne güzel
Canim ben diyorum öglene kadar kilonuzu bildirin diye,isi cikanlar oluyor ögleden sonraya kalabiliyor kilo bildirimi...
Herkes kilosunu ekleyecek,sen ekleyemeyenlerinkini ekleyeceksin ve eklenen kilolari kontrool edeceksin dogrumu diye..
herkes kiliosunu bildirdikten sonra bütün kilolari toplayip,listedeki üye sayisina blöleceksin..karsisinda ne yazarsa yazsin,listedeki herkes ortalamaya dahil olacak..
yeni üyeler listeye alinmiyor bu hafta,zaten hilal var onuda haftaya almayi düsünüyorum...
ortalamayi bulduktan sonra listeyi kardes takima göndereceksin,5 ve 8.takimlar kardes takimimiz...
onay aldiktan sonra listeyi paylasim alanina,yani buraya takim sirasina göre paylasacaksin..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1028
bittimi hayir
kardes takimlarin getirdigi listeleri kontrol edeceksin bide..kolay gelsin canim![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=246132&page=9&p=33891672#post33891672
Edacigim basta seni,sonra gamze,ahsen ve banucugumu kocaman tebrik ediyorum..harikasiniz:119::119:
yukaridaki lnikte bu güne kadar ne kadar evrdiginiz var,bakin isterseniz...:112:
Tadı nasıl? Bende değişik yeni bir şeyler denemek istiyorum aslında![]()
kolay gelsin canim
ohh bizde sana kavustuk
cocuklar ne anliyolarki sanki pc den..birakin iste büyüklere demi ama
Almanyadayim canim..Tabikiside cok özledim canim
Ismim Helin bu arada![]()
Çok sevindim cnm ben de bugun adanadaydım sabahtan beri deli gibi gezdim optimum u gez cnm tavsiye ederim tabi sevgi adasını falan da
Cnm sadece kebabını etini ye salata ile ekmek olmasın emi
Arkadasim en yakin zamanda evlenin de boyle skintilarinz olmasin ins
Özlenmez mi memleketttanladım Helinn memnun oldm tekrardann
Bu arada ben de sabah yazarm kilomu gene de listede olmadımı biliyorum hehe..
Öyle yapardım ama Adana işine abim sıkıntı çıkardı yaa daha yeni ameliyat oldn sonra git şimdi araba yolculuğu yapamazsın falan diye, konu sağlık olunca çok bir şey de diyemedm off içimzde de kaldı nişanlım da çok üzüldü ama hayırlısı napalım başka zaman gene ben Antala'ya giderm sanırm, ben hastalık falan uğraşınca hep nişanlım geldi ben gidemedm gezmek tozmak istiyorumm artıkkk![]()
kaptancım yeni üyelerden kilo veren olursa alalım listeye bence, ortalamamızı yükseltiriz![]()
Arkadasim en yakin zamanda evlenin de boyle skintilarinz olmasin ins