• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şulecim benim şartlarım ne yazıkki farklı..eşim şuan çalışmadıgından bi erkek olarak başa çıkamıyor o evde bakıcıda olmuyor,bakıcı dışındakilerde beni cok yoruyor.senin adına cok sevindim.maşallah kuzularına.

kolay gelsin canım benim en yogun günüm cuma yoksa sana yardım etmek isterdim.

yakın olsan benim ufaklığı sana bırakırdım oynardı seninkiyle sende ek gelir sağlardın.

aman sakın kilo alıp gelme.

Ah keske ama gercekten zor bir durum
Cok özel olmassa bişi sorucam tabiki cvp vermk zorunda degilsin
Eşinin meslegi ne
Sınav falan olmustu diploma içindi sanırım almadımı diplomayı
Hani öalısmak için neyi bekliyor
Sen cok yoruluyorsun cok harap ediyosun kendini
İkinizde calısıp ewe bakıcı tutup aslında cok rahat geçinirsniz
Bakıcı ew işide yapardı ona göre bi maas verirsin ama 2 nizde calıstıgıı için sıkmazdı bile sizi ;(
Ne bilim yha senn adına cok üzülüyorum ve malesed elimdende bişi gelmiyor

Olur canimsin,merak etme..zaten kim kacamak yapmiyorum derki,arada hepimiz yapiyoruz:34:

Afiyet olsun canim..:16:Bende tr ye gelseydim,canimin cektiklerini azcik azcik yerdim heralde:30:

Doğru tabi arada hepimiz yapıyoruz ama iştee :30:
Aa yurtdışında mıydınn?? bak bunu yeni öğrendm nerdensinn?? özledin mi Türkiye'yii?? Senin isim neydi kaptancımm :44:

Ewwt arkadaslar 5 dakıka rahat duramadım
Ne ypsam ne yapsam geçtim yatak odasına dedim hava güneşli dolabımı havalandırayım
Neyse actım busefer dedim sileyim 1 aydır silemiyorum(pasaklı:). )
Neyse askıdakıleri camasır ipine astım güselce şükür ole rüzgarda yok
Katlı olanları da mandalla astım penceremin ön çıpıt carsısı gibi
Simdi dolabımı silcem a kızlar dertsiz basıma dert aldım:)
Müstehaktır bana
kolay gelsin canim:9:
selam kızlar nasılsınızzz çocukları dışarı postaladım pc me kavuştummm yapıştı sıpalar yaaa :9: :9:
ohh bizde sana kavustuk:9:
cocuklar ne anliyolarki sanki pc den..birakin iste büyüklere demi ama:36:

Doğru tabi arada hepimiz yapıyoruz ama iştee :30:
Aa yurtdışında mıydınn?? bak bunu yeni öğrendm nerdensinn?? özledin mi Türkiye'yii?? Senin isim neydi kaptancımm :44:
Almanyadayim canim..Tabikiside cok özledim canim:16:
Ismim Helin bu arada:38:

Kizlar ben 3 numarayi uyutim derken bende uyumusum,büyügümün dersine bakacaktim güya:24:

simdi ikisini disari gönderdim,hava güzel biraz oynasinlar..bende yemegimi yiyorum,sonrada oglumuda alirim,yürüyüse cikariz:8:

ee siz kös kös oturuy<onuzmu yoksa:33:

Kizlar ben 3 numarayi uyutim derken bende uyumusum,büyügümün dersine bakacaktim güya:24:

simdi ikisini disari gönderdim,hava güzel biraz oynasinlar..bende yemegimi yiyorum,sonrada oglumuda alirim,yürüyüse cikariz:8:

ee siz kös kös oturuy<onuzmu yoksa:33:

Olur mu hiiiççç:23: evi temizledim halılarımı yıkamaya yollamıştım geçen hafta bugün onlar gelince her yeri sil şükür yerleştirdim. Yemek yaptım kuzularıma cupcake yaptım. Bir güzel ikisini de yıkadım. Şimdi artık keyif zamanı sadece öğle yemeğimi yeni yiyebildim.. Akşamı ne zaman yapıcam bilemedim :30:
Hava burda da güzeldi çocuklara bir ara dışarı çıkın dedim ama evde oynamayı tercih ettiler. İşlerim olmasa aslında parka götürecekten ama artık yarın inş.
Yarın demişken benim yapmam gereken iş öğlene kadar biter değil mi ?
Herkes kilo değişimini ekleyecek ben takip yapıcam ve en son saat 12 de ortalamayı alıp kardeş takımla paylaşacağım değil mi? Sonra nerde paylaşmam gerekiyor ben cumaları işyerinde yoğun olduğum için o takipi pek yapamadım :26:
Birde kardeş takım 5 mi 8 mi:9:
Birdeeeee yeni üyeler listede olacak mı?

Son düzenleme:
şulecim benim şartlarım ne yazıkki farklı..eşim şuan çalışmadıgından bi erkek olarak başa çıkamıyor o evde bakıcıda olmuyor,bakıcı dışındakilerde beni cok yoruyor.senin adına cok sevindim.maşallah kuzularına.

kolay gelsin canım benim en yogun günüm cuma yoksa sana yardım etmek isterdim.

yakın olsan benim ufaklığı sana bırakırdım oynardı seninkiyle sende ek gelir sağlardın.

aman sakın kilo alıp gelme.

Olsun darısı başına sende güzel günler göreceksin eminim :54:
Cumaları bende yoğun oluyorum çoğunlukla başkanlar toplantısı oluyor ve rapor hazırla yada hazırlık yapmakla geçiyor. Hazır bu hafta evdeyken listeyi yapayım istedim ama çok acemiyım inş yanlış birşey yapmam...:52:

Olur mu hiiiççç:23: evi temizledim halılarımı yıkamaya yollamıştım geçen hafta bugün onlar gelince her yeri sil şükür yerleştirdim. Yemek yaptım kuzularıma cupcake yaptım. Bir güzel ikisini de yıkadım. Şimdi artık keyif zamanı sadece öğle yemeğimi yeni yiyebildim.. Akşamı ne zaman yapıcam bilemedim :30:
Hava burda da güzeldi çocuklara bir ara dışarı çıkın dedim ama evde oynamayı tercih ettiler. İşlerim olmasa aslında parka götürecekten ama artık yarın inş.
Yarın demişken benim yapmam gereken iş öğlene kadar biter değil mi ?
Herkes kilo değişimini ekleyecek ben takip yapıcam ve en son saat 12 de ortalamayı alıp kardeş takımla paylaşacağım değil mi? Sonra nerde paylaşmam gerekiyor ben cumaları işyerinde yoğun olduğum için o takipi pek yapamadım :26:
Birde kardeş takım 5 mi 8 mi:9:
Birdeeeee yeni üyeler listede olacak mı?
Ohhh mis gibi olmustur evin ne güzel:12:

Canim ben diyorum öglene kadar kilonuzu bildirin diye,isi cikanlar oluyor ögleden sonraya kalabiliyor kilo bildirimi...

Herkes kilosunu ekleyecek,sen ekleyemeyenlerinkini ekleyeceksin ve eklenen kilolari kontrool edeceksin dogrumu diye..

herkes kiliosunu bildirdikten sonra bütün kilolari toplayip,listedeki üye sayisina blöleceksin..karsisinda ne yazarsa yazsin,listedeki herkes ortalamaya dahil olacak..
yeni üyeler listeye alinmiyor bu hafta,zaten hilal var onuda haftaya almayi düsünüyorum...

ortalamayi bulduktan sonra listeyi kardes takima göndereceksin,5 ve 8.takimlar kardes takimimiz...
onay aldiktan sonra listeyi paylasim alanina,yani buraya takim sirasina göre paylasacaksin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1028

bittimi hayir:33:

kardes takimlarin getirdigi listeleri kontrol edeceksin bide..kolay gelsin canim:52:

Son düzenleme:
Olsun darısı başına sende güzel günler göreceksin eminim :54:
Cumaları bende yoğun oluyorum çoğunlukla başkanlar toplantısı oluyor ve rapor hazırla yada hazırlık yapmakla geçiyor. Hazır bu hafta evdeyken listeyi yapayım istedim ama çok acemiyım inş yanlış birşey yapmam...:52:

yardımcı oluruz canım burdayım yarın:71:

Kuzucum akşam 2 dilim çok değilmi dünde mi öyleydi diyetisyenin mi verdi ben mi atladım ay kafa gitti :37::37:
CNm diywtısyenın verdıgı kadar hala azaltmadı tatlım
hep gül ayfercim.çaktırmayın ben hala tombiş tıytılım ama kelebek olacam olacamda olacam.

oo maşallah.cok takip edemedim ama sen spordan ahsende yeminden bu haftayı kurtaracaksınız.

tuğbacım zora sokma kendini mazeret izni alabilriiz değil mi.

ay öyle kelebek yazdıgını görünce bide baktım aktif bende bu ara giremiyorum içim cız etti ne bileyim.:9:

gül sen eda.inan bu haldeyim.:37::37::37:Allahtan tesettürlüyüm dün akşam cocukları yıkadım üstüm başım ıslandı hadi dedim bende gireyim duşa.küçük kız uyuyordu.ben tam keyifle duş yapıyorum dısarda kızılca kıyamet.oğlum öyle bagırıyor ağlıyorki sabır dedim ama baktım susmuyor apar topar bornozu giydim kpederde var cıksam bi türlü ortalıgı kolacan edip cıktım.küçük uyanmıs onu geri uyuttum oğlanı sakinleştirdim ablasını uyumaya ikna ettim.eşimde böyle bornozla dolaşma diye söyleniyor.neyse giyindim.ama hala saçımı taramadım:9::9:Allahtan tesettürlüyüm yoksa rezillik walla.:37:
Doğru dıyosun CNm

Heyoo yeni grup arkadaşlarımmm, haftasonu Antalya biletim vardı :10:, babamı ikna ettim çok dikkatli olacam diye, ameliyat üzerinden çok geçmediği için göndermeyecektii, çünkü Antalya'dan nişanşlımla Adana'ya düğüne gidecez, arkadaşımızın düğünüü, amaaa izni kopardığıma göree Adana'da olacam haftasonuu..bu durumda bir kerecik de olsa Adana kebap yiyim de mii :1: nişanlım kesin götürür çünkü o kesin yer :1: benm başım kel miii :52:
Çok sevindim cnm ben de bugun adanadaydım sabahtan beri deli gibi gezdim optimum u gez cnm tavsiye ederim tabi sevgi adasını falan da

Heyoo yeni grup arkadaşlarımmm, haftasonu Antalya biletim vardı :10:, babamı ikna ettim çok dikkatli olacam diye, ameliyat üzerinden çok geçmediği için göndermeyecektii, çünkü Antalya'dan nişanşlımla Adana'ya düğüne gidecez, arkadaşımızın düğünüü, amaaa izni kopardığıma göree Adana'da olacam haftasonuu..bu durumda bir kerecik de olsa Adana kebap yiyim de mii :1: nişanlım kesin götürür çünkü o kesin yer :1: benm başım kel miii :52:
Cnm sadece kebabını etini ye salata ile ekmek olmasın emi

***3.TAKIM 347.ETAP***

NoRaaa:(66,8 /// %)
sekerkiz67:(76/// %)
sahgull:(70,3 ///%)
Sweetdimple:(75,5 / //%)
pegasus07:(67,8 / //% )
Valkyrie89 : (81,6// / %)
kelebekolacam : ( 80// / %)
sevilay80:( 71,2 / / / %)
erigim:(64,8 // / %)
sulofe:(89 / //%)