- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ohh mesleğini yeni eline almıs parmagına yeni yüzük takmıs yok kuzum yok sensin kelebek ben değil sen ucmayacaksında ben mi uçacam.hilalcim kıymetini bil güzel zamanlarının.kilo vermenede faydası olur taze durumların.
tabiki kardesiz..
Her daim buradayım. İşin özü yağsız yiyeceksin doğal yiyeceksin. Sebzeni proteinini meyveni eksik etmeyeceksin.
Heyoo yeni grup arkadaşlarımmm, haftasonu Antalya biletim vardı, babamı ikna ettim çok dikkatli olacam diye, ameliyat üzerinden çok geçmediği için göndermeyecektii, çünkü Antalya'dan nişanşlımla Adana'ya düğüne gidecez, arkadaşımızın düğünüü, amaaa izni kopardığıma göree Adana'da olacam haftasonuu..bu durumda bir kerecik de olsa Adana kebap yiyim de mii nişanlım kesin götürür çünkü o kesin yer benm başım kel miii
Öksürürken parçalanıyormuş gibi nefes alırkende yanıyo gibi oluyor. Dinlenemyi bende isterdim ama arkadaşım koltuk altındaki bezeyi aldırdı bir hafta rapor aldı. bende izin alamam şuan. Diğer arkadaşıma kıyamam zaten yoğunuz.
İlaç vermedi doktor. iş yeri hekimi geldiğinde gittim. İyisin bu hafta biter dedi ama tam bitti derken tekrar etti.Daha beter oldum.
ayfercim hiç kaçma.benim kuzular canavar değil haklarını yemeyeyim.rabbim sana verirse böylesini versin.gece uyurlar.sakindirler aslında ama bu aralar hastalar.tek sorun cok küçükler ve 3 taneler oda benim sucum:26:sen 3üz dogurma
peki ozaman aktifleşeyim bende2haftada anca disipline girerim kendimcec
benim ikizi olan hastam var.ikiz cok zor canım ya.Allah hayırlısını versin.Cok gecmis olsun minislereben de ikiz diguruyum tam olsun tekrar tekrar ugrasmayim bu ay gecti zaten bi daha ki aya nolur bakalkm
kötüymüş dinlensen iyi olurdu.öksürük krronikleştiyse zor gecer.Öksürürken parçalanıyormuş gibi nefes alırkende yanıyo gibi oluyor. Dinlenemyi bende isterdim ama arkadaşım koltuk altındaki bezeyi aldırdı bir hafta rapor aldı. bende izin alamam şuan. Diğer arkadaşıma kıyamam zaten yoğunuz.
İlaç vermedi doktor. iş yeri hekimi geldiğinde gittim. İyisin bu hafta biter dedi ama tam bitti derken tekrar etti.Daha beter oldum.
walla edacım kısır döngü olduk.ben cok kötü alıştırdım kocamı aman sınavı var stres olmasın aman zaten üzülüyor yanlız kalıyor gurbette..şimdi en ufak ses yükselse hemen tavır yapıyor bende onu kaldıramıyorum uzuyorda uzuyor.oyüzden artık seste cıkarmıyorum.gerginlik olmasından sa.ama sonumuda pek hayır görmüyorum.herşeyden herkesten sogudum.Ay Allah yardımcın olsun. Ben senin yerinde olsaydım kocam bana bornozla gezme diye söylenseydi bende herhalde bir zahmet çocukla ilgilen bende gezmeyeyim derdim herhalde. Senin evdekiler ne zaman gidecek yahu ? İnsanın evinde bile rahat olamaması çok kötü.
olmazmı.ay anneni öp benim için ellerinden.canım ya ne kadar zorluk cekmiştir ben bilirim.Bizim ailede ikiz doğum var. Kuzenim annemin halası falan hep ikiz doğurdu.
Mesela Ben 89 luyum benden 1 yaş küçük çift yumurta ikizi kardeşlerim var. Annem tek başına 3 tane bebek bakmış. Babam o zaman yurt dışında çalışıyordu.
Doktorcum benim ikizlerimin olma ihtimali var mıydı?
Biyoloji dersinde anlatılmıştı ama hatırlamıyorum
Sen şimdi kalk Adanaya git ve diyetteyim diye kebap yeme olacak şey mi? Diğer öğünlerini hafif atlatırsın . Yani bence yiyebilirsin ama daha uzun zamandır dikkat eden arkadaşlarım ne Der bilmiyorum
Dünkü menümü yazayım. Dün aslında diyetisyenin verdiği 1 günlük protein devamındada 2 günlük sebze diyetini yapacaktın ama sabah erken uyanıyorum çocuklar uyanan kadar beklerken meyve yedim sonradan farkettim ki menüde meyve yoktu artık öğleden sonra kafama göre takıldım . Sonuç olarak bugün başlıycam ve 3 günlük özel bir diyet yaotıktan sonra asıl diyete geçicem.
Sabah
1 kivi
1 ceviz
2 yumurta beyazı ile Yağsız mantarlı omlet
1 bardak kefir
2 hurma
2 yk yumurtasız Menemen
2 dilim ekmek
10 fındık
1 tabak kabak kızartması1: telaşlanmayın fırında çok az yağ ile pişti)
1 kase yoğurt
1/2 kk peynir (sırf protein olsun diye yedim )
30 gr dut
1 kayısı
Su 2,5 lt
Zencefil çayı 2 fincan
Bende ya soyle uzub uzun alintilar yapsa ya :)
Canim sonuc cikmis simdi dr bekliyorum
Yasemincim ca 125 11 cikmis referans degeri 0-35 demek ki gordugu deger cikolsta kisti degil dimi
Di mi ama di miiiiiBence de diğer öğünlerime dikkat edeym baya dikkat edeym ama kebabımı yemezsem Adana'ya ayıp yanii Sağolasınn Şulee
Hmm e menün bence gene de gayet güzel, kafana göre takılmışsın ama az yemek her türlü işe yarıyor bence yaaa, hem yağa da çok dikkat etmişsin zaten
Teşekkür ederim cnm
Dikkat etmem lazım hem bir yeminimiz var burdahemde diyetisyene gidiyorum ..
Napıyosunuz hatunlarr
Su içiyomusunuz su yarın tartılma günü
Dün annemdeyken tartıldım 600 gr eksik cıktım inş dahada eksik cıkarım bakalım cok merak ediyorum
Bu hafta sıkı yönetim vardı :)
Süperim bu hızla devam etmek istiyorum inş
Edacımm cok geçmiş olsun canım
Biz iyiyiz şükür hastalıgı atlattık bidahada olmaz inş
Kendine cok dikkat et canm
Erigim yha belli edgilmi sonuclar cok merak ediyorum
Yasemincim senin için cok zor bi dönm
İn bunlarıda en kısa zamanda fazla yıpranmadan atlatırsın cnm bnm ewim ordaolaydı kız sana yardım ederdim inan ütünü bile yapardım ne istersen ama malesef:))
Sekerkızcım senin durumlar nasıl
Sahgul yok kızlar su aralar bnmi göremiyorum
Banuuuu seni çok özledik yahu nerelerdesin kuzucummmm
Kaptancım bu hafta 300 500 kesin eksigîm telafı edicem inş bana güvwn canm
Hilalcim adanaya gidip salata ye desekte eminim zorla kopardıgın iznini bide yanında nişanlın var kuzum yiceksin o kebabı eminim
O yüsden diger ögünlerini hafif tutmaya calış ve dengele bi problem cıkcanı düşününüyorum şahsen
Noracım nerdesin yahu
İyice göreme oldum seni
Yeni gelen arkadaslardan clgncrrh bide fash....hatırlayamadım neredeler kızlar
Selam kızlarben dün kaptanada bildirdim izne ayrılıyorum ara ara gelir takip ederim tabii.
Bu arada Pilatese başlamayı düşünüyorum farklı birşey yapayım istedim. salona yazılıcam yarın bir aksilk olmazsa. Dönüşüm muhteşem olur inşgörüşürüz yarın bildirimimi yaparım :)
Afiyet olsun canim..Bugunku menu
Ac karnina 3 gunkurusu. 1 tatli ks corek otu. ilik su
Kahvlti sekrsz cy .3 ymk ks menemen( yumrtsini yiyemedim.artik ymrta gormk istemiyom bi sure)
5 zeytn.biraz peynir.1 tatli ks helva
Ogle 1 portkl 1' kase yogurt
Ara 1 yesil cy 1 form cy
Aksam 1 kasr yogurt.1 tbk salata.avuc ici kadr haslnmis tavuk
1 formcy
3 lt su
40 dk esimle biraz yuruduk
dilekcigim sen zaten izinlisin,canin en zaan isterse ugraSelamunaleykum kizlar ugrayamiuorum bir kac gunde ugramam zor esim izinli ankara disindanda buyukteyzemle iki kuzen daha geldi pazartesi ama duzenli burdayimAllah izin verirse
Bizde seniİki gun giremedin nasil ozlemisim sizi butunn gecmisi okudum yarim saattir hepinizi cok seviyirum
canim evin yakin degilmi,tartini götürseydin keske kendinler..simdi bu hafta tarti degisikligi diye eklicez seni,haftayada kendi tartinda tartiolacagindan yine tarti degisikligi olacak:26:Ayy yademin guldurdun kiz beni
Krlebek kolonisi kuracagiz kelebek yasemin kelebek hilal
3mintika kelebek etkisinde kaldi
:18: kizlar ben yarin annemlerde olacagim ve tarti drgisecek bugunde annemlerdeyim
Ablamlarla ne guzel vakit gecirdim iyi geldi
Birazdan hastaneye gidrcegim öpüyorum sizi
Ahsencim yemedigine ck srvindim canim
tünaydin canimGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Dün malesed annemdeydim giremedim
Misafirlerimiz vardı aksama kadar dolandım
3 kere markete gidip geldim 45 dkdan 2 küsür saat ediyo
Hep hareketti masallah:))
Bugun burdayım inş
Öpüyorum hepinizi ben kızcem uyrken işi gücü bititreyim :)))
selam canimsin..zaten bu aralar cok gelende yok,bu hafta mesaj iznimi yapsak ne yapsakkıslar gunaydın yogunluktan dolayı gıremıyorum kusura bakmayın
islerini hallet canim,ne zaman bitersen gelirsinkızlar yıne cıkmak zorundayım sarı kart almamak ıcın yazmaya calışıyorum suan cok yogunum ogleden osnra yazabılırsem yazarım kusura baklmayın
afiyet olsun canimmenum
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay
ara
yok
öğle
tavuk sote
2 dılım ekmek,
yogurt
ara
1 kutu sut
aksam
taze fasulye
2 dılım ekemk
yogurt
ara
1 elma
1 kutu sut
Afiyet olsun canim..daha iyilesmedimi bogazinDünkü menüm
sabah
5 zeytin
1 tatlı kaşıgı reçel
1 dilim light beyaz peynir
1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle
avuç içi kadar pirzola
salata
1/2 kase yoğurt
ara:
1 türk kahvesi
1 elma
Akşam (eve geç gittiğimden geçiştirdim)
1 kase salata
1 dilim kepek ekmek
su: 2,5 litre
Bol çay içtim boğazlarım acıyor diye sayamadım kaç bardak olduğunu
ısırgan form ve yeşilçay
spor: akşam alışverişe gittim yürüdüm epey sayılır mı ?
Bende özledim ya..sekerde bide gamzede numarasi vardi,bi arasalar keske haber alirdik en azindanBen banuyu özledim
günaydin canim..acik söylim ben senden umudu kesmistimgünaydın kızlar. ben pek uğrayamadım iş yermde yanıma stajyer bi kız verdiler ona bişeyler öğretmekle uğraşıyorum. pazartesi eski diyet disiplinime geri dönücem o yüzden pzartesiden itibaren menülerimi paylaşmaya başlıycam bilginiz olsunn sonra Gözde kaçtı demeyin
canim daha gelmedimi doktorBende ya soyle uzub uzun alintilar yapsa ya :)
Canim sonuc cikmis simdi dr bekliyorum
Yasemincim ca 125 11 cikmis referans degeri 0-35 demek ki gordugu deger cikolsta kisti degil dimi
Seni cok iyi anliyorum canim..sen bide calisiyorsun ki isin daha zor..ben en azindan arada kafa dinleyebiliyorumhep gül ayfercim.çaktırmayın ben hala tombiş tıytılım ama kelebek olacam olacamda olacam.
oo maşallah.cok takip edemedim ama sen spordan ahsende yeminden bu haftayı kurtaracaksınız.
tuğbacım zora sokma kendini mazeret izni alabilriiz değil mi.
ay öyle kelebek yazdıgını görünce bide baktım aktif bende bu ara giremiyorum içim cız etti ne bileyim.
gül sen eda.inan bu haldeyim.Allahtan tesettürlüyüm dün akşam cocukları yıkadım üstüm başım ıslandı hadi dedim bende gireyim duşa.küçük kız uyuyordu.ben tam keyifle duş yapıyorum dısarda kızılca kıyamet.oğlum öyle bagırıyor ağlıyorki sabır dedim ama baktım susmuyor apar topar bornozu giydim kpederde var cıksam bi türlü ortalıgı kolacan edip cıktım.küçük uyanmıs onu geri uyuttum oğlanı sakinleştirdim ablasını uyumaya ikna ettim.eşimde böyle bornozla dolaşma diye söyleniyor.neyse giyindim.ama hala saçımı taramadım Allahtan tesettürlüyüm yoksa rezillik walla.
konus kiz,agzini korkak alistirmaCanim kuru oksuruk mu var keske bal yiyebilsen dogalindan ama cok iyi geliyor
Valla deriz deriz ki biz fasulye degilsin ki iki hafta denemen var aktif olman gerek
Yeni uyelerden en aktifi kelebek hill baksana bizim dr kelebek bile kiskanmis
Olur canimsin,merak etme..zaten kim kacamak yapmiyorum derki,arada hepimiz yapiyoruzHeheheh mesajlarn cok tatlii :)) ama ben de kelebeklikten vazgecmemmm had safhada sevgimm pir pirr her seyim kelebekli benmm :))) kaptanimin dedigi gibi gel kardes olalm vizelm hehe
Cok memnun oldm ben de Hilal ,23, nisanli, avukat.
Not: Halin hal degil bu arada hahah :))) Allah bagislasn yavrucuklarini boy boy masallahh
Sensin tatli kaptaanimmm :***
Anladm dikkat etmem gereken cok sey var belli ki bi gun tamamen takdir alacagim menum de olacak ins :))))
Tesekkur ederm :))
Edaaaaaaa
Asla alinmam rahat ol, sagol yorumlarn icn usenmems yazmissin hic kizilir miii
Anladm isin ozunu ama tam bi yeri anladm diyorm baska yer corttt :)) ogrenecem azimliym :)) o kismi da ben arastirirm canm sagoll :**
Afiyet olsun canim..Heyoo yeni grup arkadaşlarımmm, haftasonu Antalya biletim vardı, babamı ikna ettim çok dikkatli olacam diye, ameliyat üzerinden çok geçmediği için göndermeyecektii, çünkü Antalya'dan nişanşlımla Adana'ya düğüne gidecez, arkadaşımızın düğünüü, amaaa izni kopardığıma göree Adana'da olacam haftasonuu..bu durumda bir kerecik de olsa Adana kebap yiyim de mii nişanlım kesin götürür çünkü o kesin yer benm başım kel miii
afiyet olsun canim..firinda kizartmayi bende seviyorumDünkü menümü yazayım. Dün aslında diyetisyenin verdiği 1 günlük protein devamındada 2 günlük sebze diyetini yapacaktın ama sabah erken uyanıyorum çocuklar uyanan kadar beklerken meyve yedim sonradan farkettim ki menüde meyve yoktu artık öğleden sonra kafama göre takıldım . Sonuç olarak bugün başlıycam ve 3 günlük özel bir diyet yaotıktan sonra asıl diyete geçicem.
Sabah
1 kivi
1 ceviz
2 yumurta beyazı ile Yağsız mantarlı omlet
1 bardak kefir
2 hurma
2 yk yumurtasız Menemen
2 dilim ekmek
10 fındık
1 tabak kabak kızartması1: telaşlanmayın fırında çok az yağ ile pişti)
1 kase yoğurt
1/2 kk peynir (sırf protein olsun diye yedim )
30 gr dut
1 kayısı
Su 2,5 lt
Zencefil çayı 2 fincan
oy cok tatlilar yaaaHiç merak etme dün kızlarla konuştukda 2 çocukla 3 çocuk arasında İnan fark yok. Ama tek çocuk olduğunda da çocuğunun olmasının bir sıkıntısı yok. Sıkıntı yanlış bşr kelime belki ama tek çocuğun varsa nazına oynayıp dur al yanına istediğini yap ama 2 ve üstü her şartta durumu zorluyor. Sende suç gibi görme lütfen İnan biraz büyüsünler çok rahat edeceksin hepsi birbirine arkadaş olacak. Gecen gün geç uyandım ayıptır söylemesi 12 gibi falan (iznin suyunu çıkardım tabiii) bir kalktım ikiside odanın kapısını kapatmış oynuyorlar. Beni görünce oğlum diyırki
Anne ben uyandım seni uyuyordun, sonra düşündümki sen izin aldın işe gitmeyeceksin bende sessizce oynadım sonra Eylül'de benim yanıma geldi, sana ses gelmesin diye kapıyı kapattık.
Büyüdülerde beni düşünüyorlar nasıl bir mutluluk ,
Geldim canim,anca geldim..soracaklarin varsa buralarda olurumKaptanım gelmedi degil mi henüz?
Ben yarın listeyi paylaşacağım yaaa ilk kez milli olacağım için çok heyecanlıyım. Bildiklerimi bşr ara yazıp sizlere teyit ettireyim. Ama şimdi kuzularım uyandı (gece film izledik) onların kahvaltısını hazırlamalıyım
insallah veririz canim..zaten 500 den asagi veren olursa küscemEdacımm cok geçmiş olsun canım
Biz iyiyiz şükür hastalıgı atlattık bidahada olmaz inş
Kendine cok dikkat et canm
Erigim yha belli edgilmi sonuclar cok merak ediyorum
Yasemincim senin için cok zor bi dönm
İn bunlarıda en kısa zamanda fazla yıpranmadan atlatırsın cnm bnm ewim ordaolaydı kız sana yardım ederdim inan ütünü bile yapardım ne istersen ama malesef:))
Sekerkızcım senin durumlar nasıl
Sahgul yok kızlar su aralar bnmi göremiyorum
Banuuuu seni çok özledik yahu nerelerdesin kuzucummmm
Kaptancım bu hafta 300 500 kesin eksigîm telafı edicem inş bana güvwn canm
Hilalcim adanaya gidip salata ye desekte eminim zorla kopardıgın iznini bide yanında nişanlın var kuzum yiceksin o kebabı eminim
O yüsden diger ögünlerini hafif tutmaya calış ve dengele bi problem cıkcanı düşününüyorum şahsen
Noracım nerdesin yahu
İyice göreme oldum seni
Yeni gelen arkadaslardan clgncrrh bide fash....hatırlayamadım neredeler kızlar
şulecim benim şartlarım ne yazıkki farklı..eşim şuan çalışmadıgından bi erkek olarak başa çıkamıyor o evde bakıcıda olmuyor,bakıcı dışındakilerde beni cok yoruyor.senin adına cok sevindim.maşallah kuzularına.Hiç merak etme dün kızlarla konuştukda 2 çocukla 3 çocuk arasında İnan fark yok. Ama tek çocuk olduğunda da çocuğunun olmasının bir sıkıntısı yok. Sıkıntı yanlış bşr kelime belki ama tek çocuğun varsa nazına oynayıp dur al yanına istediğini yap ama 2 ve üstü her şartta durumu zorluyor. Sende suç gibi görme lütfen İnan biraz büyüsünler çok rahat edeceksin hepsi birbirine arkadaş olacak. Gecen gün geç uyandım ayıptır söylemesi 12 gibi falan (iznin suyunu çıkardım tabiii) bir kalktım ikiside odanın kapısını kapatmış oynuyorlar. Beni görünce oğlum diyırki
Anne ben uyandım seni uyuyordun, sonra düşündümki sen izin aldın işe gitmeyeceksin bende sessizce oynadım sonra Eylül'de benim yanıma geldi, sana ses gelmesin diye kapıyı kapattık.
Büyüdülerde beni düşünüyorlar nasıl bir mutluluk ,
kolay gelsin canım benim en yogun günüm cuma yoksa sana yardım etmek isterdim.Kaptanım gelmedi degil mi henüz?
Ben yarın listeyi paylaşacağım yaaa ilk kez milli olacağım için çok heyecanlıyım. Bildiklerimi bşr ara yazıp sizlere teyit ettireyim. Ama şimdi kuzularım uyandı (gece film izledik) onların kahvaltısını hazırlamalıyım
yakın olsan benim ufaklığı sana bırakırdım oynardı seninkiyle sende ek gelir sağlardın.Yasemincim senin için cok zor bi dönm
r
aman sakın kilo alıp gelme.Selam kızlarben dün kaptanada bildirdim izne ayrılıyorum ara ara gelir takip ederim tabii.
Bu arada Pilatese başlamayı düşünüyorum farklı birşey yapayım istedim. salona yazılıcam yarın bir aksilk olmazsa. Dönüşüm muhteşem olur inşgörüşürüz yarın bildirimimi yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?