Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Dün malesed annemdeydim giremedim
Misafirlerimiz vardı aksama kadar dolandım
3 kere markete gidip geldim 45 dkdan 2 küsür saat ediyo
Hep hareketti masallah:))
Bugun burdayım inş
Öpüyorum hepinizi ben kızcem uyrken işi gücü bititreyim :)))
Bende ya soyle uzub uzun alintilar yapsa ya :)Ben banuyu özledim
Ay yasemincim ablacımbir tanecik doktorumuz herkesin yeri ayrı kıskandın mı sen ? özünde hepimiz tombiş tırtılız
hep gül ayfercim.çaktırmayın ben hala tombiş tıytılım ama kelebek olacam olacamda olacam.Ayy yasemin guldurdun kiz beni
Kelebek kolonisi kuracagiz kelebek yasemin kelebek hilal
3mintika kelebek etkisinde kaldi
:18: kizlar ben yarin annemlerde olacagim ve tarti drgisecek bugunde annemlerdeyim
Ablamlarla ne guzel vakit gecirdim iyi geldi
Birazdan hastaneye gidrcegim öpüyorum sizi
oo maşallah.cok takip edemedim ama sen spordan ahsende yeminden bu haftayı kurtaracaksınız.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Dün malesed annemdeydim giremedim
Misafirlerimiz vardı aksama kadar dolandım
3 kere markete gidip geldim 45 dkdan 2 küsür saat ediyo
Hep hareketti masallah:))
Bugun burdayım inş
Öpüyorum hepinizi ben kızcem uyrken işi gücü bititreyim :)))
tuğbacım zora sokma kendini mazeret izni alabilriiz değil mi.kızlar yıne cıkmak zorundayım sarı kart almamak ıcın yazmaya calışıyorum suan cok yogunum ogleden osnra yazabılırsem yazarım kusura baklmayın
ay öyle kelebek yazdıgını görünce bide baktım aktif bende bu ara giremiyorum içim cız etti ne bileyim.Ay yasemincim ablacımbir tanecik doktorumuz herkesin yeri ayrı kıskandın mı sen ? özünde hepimiz tombiş tırtılız
gül sen eda.inan bu haldeyim.İlahi doktor hiç güleceğim yoktu
Canim kuru oksuruk mu var keske bal yiyebilsen dogalindan ama cok iyi geliyorgünaydın mervecim ben hala hastayım hala. Doktor bana bu hafta geçer demişti ama nüksetti bu gribimsi şey. Ciğerlerim acıyor artık
Sen nasılsın??
günaydın kızlar. ben pek uğrayamadım iş yermde yanıma stajyer bi kız verdiler ona bişeyler öğretmekle uğraşıyorum. pazartesi eski diyet disiplinime geri dönücem o yüzden pzartesiden itibaren menülerimi paylaşmaya başlıycam bilginiz olsunn sonra Gözde kaçtı demeyin
ama ama ama ben bu grubun tek kelebeğiydim
birhevestir görünür kaybolur dedim ama bu kelebek kararlı galiba
şaka şaka kelebekhilllcim hoş geldin canım kusura bakma meşguliyettten irtibata gecemedim.inşallah kolayca kurtulursun kilocuklardan.
ben yasemin
34 yaşındayım
6,3,1,yaşlarında 3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim.
bu aralarşu haldeyim.
Tamam mervisim..annecigine hürmetler
ay sen cok tatlisin ya
Afiyet olsun canim benim
öglenki pilav 3 kasigi gectiyse zarar..Edacigim yarin sana parmak sallar,demedi deme
karataya göre aksam yenen meyve direk sekere dönüsüyor..cok yemek istersende 1 tane yeterli bence..acligini bastirmak icin tuusuz ayran icebilirsin canim,hic bir zarari yok..tam yagli sütte zararsiz
Canimsin kiyamam...Sen bizim ilk göz agrimizsin,hem bak kardes geldi sana,kiskanclik hic yakisiyormu
Yok canim kelebek 2 de zayiflamak istiyor belli...Aglama artik,pir pir ucusursunuz burda fenami
afiyet olsun tatlım
Umarım beni yanlış anlamazsın ben senin iyiliğin için yazıyorum.(yenisin ya ürkütmek istemiyorum )
Canım sabahları yiyebiliyorsan 1 yumurta ye o bir dilim ekmeği azaltmalısın. Doymuyorsan yumurta ye.
Öğle yemeğinde pilav olmamış. Karatay yapmıyorsun pilav tamamen yasaklılar listesinde. Bu yüzden sana parmak sallıyorum.
Öğle aralarında pilav yerine 1 dilim ekmek salata veya ayran/ yoğurt yiyerek doyabilirsin.
Ve en önemli olay akşam yemeğinden sonraki meyve.
eğer akşam yemeği ve yatma vaktin arasında 5, 6 saat varsa bir porsiyon meyve yiyebilirsin ama yoksa yememelisin. Yani yemekten 2,3 saat sonra yatmadan en az 2 saat önce yemiş olmalısın. Meyve yiyip üstüne yatmak yok.
Ve yiyorsan tek bir meyveden tek porsiyon yemelisin. 1 orta boy portakal bir porsiyona tekabül ediyor.
2 mandalina 1 porsiyon eder. 1 orta boy elma 1 porsiyon eder. Bir küçük muz bir porsiyon eder. Eğer istersen meyve porsiyonlarının ne kadar olması gerektiğini paylaşabilirm.
ayfercim normal benim bildiğim testin adı 125 sonucun 11 cıkmıs normal aralıkta.Yasemincim ca 125 11 cikmis referans degeri 0-35 demek ki gordugu deger cikolsta kisti degil dimi
hep gül ayfercim.çaktırmayın ben hala tombiş tıytılım ama kelebek olacam olacamda olacam.
oo maşallah.cok takip edemedim ama sen spordan ahsende yeminden bu haftayı kurtaracaksınız.
tuğbacım zora sokma kendini mazeret izni alabilriiz değil mi.
ay öyle kelebek yazdıgını görünce bide baktım aktif bende bu ara giremiyorum içim cız etti ne bileyim.
gül sen eda.inan bu haldeyim.Allahtan tesettürlüyüm dün akşam cocukları yıkadım üstüm başım ıslandı hadi dedim bende gireyim duşa.küçük kız uyuyordu.ben tam keyifle duş yapıyorum dısarda kızılca kıyamet.oğlum öyle bagırıyor ağlıyorki sabır dedim ama baktım susmuyor apar topar bornozu giydim kpederde var cıksam bi türlü ortalıgı kolacan edip cıktım.küçük uyanmıs onu geri uyuttum oğlanı sakinleştirdim ablasını uyumaya ikna ettim.eşimde böyle bornozla dolaşma diye söyleniyor.neyse giyindim.ama hala saçımı taramadım Allahtan tesettürlüyüm yoksa rezillik walla.
ayfercim normal benim bildiğim testin adı 125 sonucun 11 cıkmıs normal aralıkta.
Valla deriz deriz ki biz fasulye degilsin ki iki hafta denemen var aktif olman gerek
Yeni uyelerden en aktifi kelebek hill baksana bizim dr kelebek bile kiskanmis
Ben guleyim canim sen de gul srni boyle lozituf gormek cok guzel ol ol kelebek ol rengarenk kebek ol canim benim.
Ayy ayrica cok guldum kiz ben dr bebek pesinde sende uc tane canavar yol yakinken dr gorunmeden kacsam mi ki surdan
kıyamammm.ne kullandın eda.öksürükrürken mi acıyor efes darlığı varmı.keşke dinlenebilsen.günaydın mervecim ben hala hastayım hala. Doktor bana bu hafta geçer demişti ama nüksetti bu gribimsi şey. Ciğerlerim acıyor artık
Sen nasılsın??
ayfercim hiç kaçma.benim kuzular canavar değil haklarını yemeyeyim.rabbim sana verirse böylesini versin.gece uyurlar.sakindirler aslında ama bu aralar hastalar.tek sorun cok küçükler ve 3 taneler oda benim sucum:26:sen 3üz dogurma
peki ozaman aktifleşeyim bende2haftada anca disipline girerim kendimcec
kıyamammm.ne kullandın eda.öksürükrürken mi acıyor efes darlığı varmı.keşke dinlenebilsen.
hep gül ayfercim.çaktırmayın ben hala tombiş tıytılım ama kelebek olacam olacamda olacam.
oo maşallah.cok takip edemedim ama sen spordan ahsende yeminden bu haftayı kurtaracaksınız.
tuğbacım zora sokma kendini mazeret izni alabilriiz değil mi.
ay öyle kelebek yazdıgını görünce bide baktım aktif bende bu ara giremiyorum içim cız etti ne bileyim.
gül sen eda.inan bu haldeyim.Allahtan tesettürlüyüm dün akşam cocukları yıkadım üstüm başım ıslandı hadi dedim bende gireyim duşa.küçük kız uyuyordu.ben tam keyifle duş yapıyorum dısarda kızılca kıyamet.oğlum öyle bagırıyor ağlıyorki sabır dedim ama baktım susmuyor apar topar bornozu giydim kpederde var cıksam bi türlü ortalıgı kolacan edip cıktım.küçük uyanmıs onu geri uyuttum oğlanı sakinleştirdim ablasını uyumaya ikna ettim.eşimde böyle bornozla dolaşma diye söyleniyor.neyse giyindim.ama hala saçımı taramadım Allahtan tesettürlüyüm yoksa rezillik walla.
Heheheh mesajlarn cok tatlii :)) ama ben de kelebeklikten vazgecmemmm had safhada sevgimm pir pirr her seyim kelebekli benmm :))) kaptanimin dedigi gibi gel kardes olalm vizelm hehe
Cok memnun oldm ben de Hilal ,23, nisanli, avukat.
Not: Halin hal degil bu arada hahah :))) Allah bagislasn yavrucuklarini boy boy masallahh
Sensin tatli kaptaanimmm :***
Anladm dikkat etmem gereken cok sey var belli ki bi gun tamamen takdir alacagim menum de olacak ins :))))
Tesekkur ederm :))
Edaaaaaaa
Asla alinmam rahat ol, sagol yorumlarn icn usenmems yazmissin hic kizilir miii
Anladm isin ozunu ama tam bi yeri anladm diyorm baska yer corttt :)) ogrenecem azimliym :)) o kismi da ben arastirirm canm sagoll :**
Cok gecmis olsun minislereben de ikiz diguruyum tam olsun tekrar tekrar ugrasmayim bu ay gecti zaten bi daha ki aya nolur bakalkm
Nende sonucu gorunce cok sevindim daha ortada birsey yok ama cok mutlu oldum
peki ozaman aktifleşeyim bende2haftada anca disipline girerim kendimcec
Iki bebek iki ihtimal anneden kaynamli ki sende igtimal yuksekBizim ailede ikiz doğum var. Kuzenim annemin halası falan hep ikiz doğurdu.
Mesela Ben 89 luyum benden 1 yaş küçük çift yumurta ikizi kardeşlerim var. Annem tek başına 3 tane bebek bakmış. Babam o zaman yurt dışında çalışıyordu.
Doktorcum benim ikizlerimin olma ihtimali var mıydı?
Biyoloji dersinde anlatılmıştı ama hatırlamıyorum
Bende kuzucum. Allah her daim mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?