- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Evet canim ya spor oluyor,cokta iyi oluyor..
kücügün bisikletini veriyorujm,esofman ve spor ayakkabilarimi giyiyorum..o hizli sürüyor,bende yetiseyim diye arkasindan kosuyorum
Cekerim cekmesine,zaten cuma mesajlari sayacam yine..arada kendim sayayim diyorum,sinifa müfettis gelmis gibi oluyor
onlarda benim kulaklari cekerse ya,sonra cok acir..benim canim kiymetlidir
Ayferim sen dün doktora gidcektin demi:44:,sonuclari aldinmi canim
hmm ciko yemissin,gördümKoskos kapran kos
Saka bi yana hepimizi ipe dizmwk lazim tatildenmidir bu rehavet bilemedim ki
Bende saldim iyice:125: once benden basla ben actim kulaklarimi
Tamam canim..cuma tektat sorarim o zamanDun kan verdim de canim sonuclar persembe yada cumaya cikacak malum hormon testleri gec cikiyor dr sonuclari alınca gidecegim tekrar
hmm ciko yemissin,gördüm
ben cekemem kiz,acirsa ya
kendime bir vekilmi tayin etsem,ne yapsam
evet canim,sanirim tatilden herkeste bi rahatlama var..yinede iyiyiz,diger takimlar daha kötü..kötünün iyisi diye sevinelim halimize
Tamam canim..cuma tektat sorarim o zaman
Canm bnm bmde ümidi kestiydim yanimervisim gitme kiz,geldim..
kiz benim herif bi süredir issizdi,cocuklari getir götür islerine o bakiyodu..e dün ise baslayinca hepsi bana kaldi,inan ömrüm okul yolunda geciyor
sabah ücünüde hazirliyorum..biri okula,biri krese,3 numarayida alip geliyorum.
eve gelir gelmezde kahvalti,temizlik,öglen yemegi..
öglen gidip aliyorum kizlari sonra,bu defada yedir kaldir temizle yine,o zamana kadar öglen okulu basliyor..
yeniden götür,simdi geldim bu defada aksam yemegi hazirlicam..biraz sohbet edelim dedim..yemegi hazirlamadan geldim kiz
Yok anam orama burama sildiremem sende yeme çiko miko aglama
Gel canim ohh miss yeni yapılmış
Kiz daha ne istiyorsun kiz senin iyiligin icin yapiyor sirf annesi oynasin calori harcasin diye
Yuhhh artik utanmaz merveye katiliyorim yanlislikla bisi düşe bilir kafasina
Oo spor ki yaptikca yapasin yapmadikcada yapmayasin geliyir
Ohh ohhb
Uyku tatli gelmis atada olur oyle canim
Kiz merve aglarsam omzuna silerim caktirmadan sumuklerimiayy ne igrenciz
Burdamisin ojuyup gidiyorsun ama nerde o eski gamze
Canm ben cekerim o kulakları hııı hııhmm ciko yemissin,gördüm
ben cekemem kiz,acirsa ya
kendime bir vekilmi tayin etsem,ne yapsam
evet canim,sanirim tatilden herkeste bi rahatlama var..yinede iyiyiz,diger takimlar daha kötü..kötünün iyisi diye sevinelim halimize
Tamam canim..cuma tektat sorarim o zaman
Evet ya dagildim iyice carsamba persembe ayran detoxunu yapiyimda bari su bos kilo gitsin
Ciko yedim evet esimin yegenk ciko manyagi dun mutfakta ciko yerken soyledigi sarki sipa 2, 5 yasinda
Mini mini bir kus donmustu
Pencereye konmustu
Cikola yedirdim canlandi
Cikola yedi canlandi
Cikolata yersen canlanirsin kus
Ayy allahim tam bir tosun pasa sarkiyida uydyrdu kirk yillik minik kus cikolayla canlandi iyi mi
Birde ayfer yenge kakami bezime yapiyorum cunku çocuklar bezine yapar
Bide yasli anneannelerle dedelerde bezine kaka yapar diyor essek sipasi herseye akli yetiyor da soylemiyir tuvaletini
Gel canim ohh miss yeni yapılmış
Kiz daha ne istiyorsun kiz senin iyiligin icin yapiyor sirf annesi oynasin calori harcasin diye
Yuhhh artik utanmaz merveye katiliyorim yanlislikla bisi düşe bilir kafasina
Oo spor ki yaptikca yapasin yapmadikcada yapmayasin geliyir
Ohh ohhb
Uyku tatli gelmis atada olur oyle canim
Kiz merve aglarsam omzuna silerim caktirmadan sumuklerimiayy ne igrenciz
Burdamisin ojuyup gidiyorsun ama nerde o eski gamze
Canm bnm bmde ümidi kestiydim yani
Canm ben cekerim o kulakları hııı hıı
Bidahada yede gör o cikoyu bak noluyo o kulagından tavana asmassam seni :))
Allahm yarebbim bu cocuklar yokmu kız basını adam gibi okumamısım ne bu yha diyorum ayfer kafayı yedi heralde sarkı sölüyo hemde minik kus onuda geçtim öinik kusa cıko yedirmiş allahm. Ne güldüm kendime şimdi
Ama anladım sonra yani:))
Evet kaptancımm eski Gamze'den eser yok, diyet açısından toparladım sayılır ama buraya gelip sohbet edemiyorum bu hafta izne çıkmayı planlıyorumm cumaya kadar düşüneyimm..
sorma anim bu cocuklar cok alem
Gamze kendine gel bacim kiz ben laptan degilimhayirdir neden izin kullanacaksin bu iliski seni etkiledi galiba yapabilecegimiz birsey var mi
Dünkü Menüm
SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
Ara: 1 fincan nescafe
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 2 küçük kivi+1 bardak süt
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Lahana (Annem lahana dolması yapmıştı ben de lahanalarını yedim sadece)
Ara: 1 armut
Spor: 1 saat yürüyüş+20 dk pilates
Erik: cikolata yedim
Eda (koç): zikkim ye emi
Erik : ayda 8 kg vermek lazim
Eda: hahayy kusura bakma canim boyle tikinirsan almadigina dua et
Eda suan bu durumdayiz dimi
Edacim geçmiş olsun canım zencefil bal karabiber yap ic canim
Savassin mikroplarla vucudun yenilmesin
Günaydinnnnn
dün yediklerim
sabah(10)
2 kayisi kivami yumurta
1 c.b.kuruyemis
1 mandalina
biraz kasar
10 yesil zeytin
1 bardak süt
aksam(18:00)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
2 kasik bulgur pilavi
salata
su
3 lt
spor
1.10 dk tempolu yürüyüs,10 dk tifanny
3 kupa yesil cay
gecmis yapayim hemen
gunaydın kıslar
menum
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekemk
cay
ara
1/2 paket bıskuvı
zencefıl lımon cay
öğle
(bana gore yemek cıkmadım iş yerınde)
5kasık bulgur pılavı
ara
1 elma
1 kutu sut
aksam
2 tavuk kanat
kızarmıs ekmek
1 kase tarhana corba
ara
yok
su 2lt
benden haberler kzılar 72 kiloluk yeni dogum yapmıs eltim yasemin nası kilo vermişsin aynı olduk galiba dedi.kendisi yakın arkadasımdır,yok hala 8lilerdeyim dedim yok canımmm okadar göstermiyorsun dedi.
eşimin teyzesi en son beni gördüğünde 1.yi dogurduktan sonra 70li rakamlardaydım.görünce ay sen zayıflamıssın dedi.insan yavaş verince sıkılaşıyor galiba.mantomun düğmelerini kaydırdım.Allahtan uygun bir model hamilyken hopp kaydırdım doguma kadar kapandı önü sonra hopp kaydırdım şimdiye kadar idare etti.ama yenisini alacam artık hele bir 40 beden olayım.
Ahh o dr piskopat piskopat (yasmincim haric)
Valla piskolijimi bozdular biri diyor operasyon digeri diyor gerek yok biri diyor zayifla digeri diyor gerek yok
Ikisininde ortak fkri ca 125 di onunda dun verdim kan sonucu uc gune kadar cikacakmis bakalim ne olacak
Pahali ve yorucu bir syu tek test 50liradan baslitir sende biliyorsun canim yeterki sonuc güzel olsun umrumda degil paradsi
Izne ayrilmiyorum cunku dagitirim biliyorum ama sizleri olumsuz etkilemdktense izne ayrilmak en iyisi galiba
Ben buradayım sadece denk gelemiyoruz. Biraz yoğunumdaGamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
kızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.
MRV5534
Sulofe
Noraa
Erigim
Kelebekolcam
Kelebek. Hill
Clgncrrh
Fash...
Kaptaaaaan
Sweeett
Sekerkızzz
Sevilayy
Edaaaaaa
Kızar kısacası hepinizi
Dürtttttüüüüüüüüüü
Nerdesiniz yha cıkıyorum bnde gelmiyorum (birazdan gelirim:))) )
Hanisiniz yha nerde takım ruhu nerde bi bu gidişlere ohooh ayda 800 gr vereydik Allahn izniyle
Puhaaaa
Kızlar bugün başımdan geçenleri anlatayım
Öğlen arkadaşlarla dışarı çıktık. Pastaneye gittik. Tatlı yiyeceklerdi. Bende gittim. Canım hiç çekmedi. Ama buram buram çikolata tatlı kokuyordu öyle mayıştım yani . Ama hasarsız atlattım.
Az önce de doğum günü kutladık arkadaşın pasta yemedim cips yemedim kola içmedim. Hani alkışlar nerede nerede göremedim ben
O halde izne ayrilmak yok bak o iziiler hep kilo alip fonecekler demedi demeAslında aşırı derecede etkilemedi ilk 1 hafta salıvermiştim kendimi ama şu sıralar da havalardan olsa gerek bi boşvermişlik var diyeti toparladım ama psikolojik olarak boşlukta hissediyorum kendimi daha öncede yaşadım bunları biliyorum geçici ama ne kadar sürer bilmiyorum :)
Sağol canımm düşünmen yeterli diyet açısından çok şükür bir sorun yok 50 gün sonra 25 yaşıma giricem karar verdim 25 yaşına zayıf giricemmminşallah tabii.
Tmm izne syrilmak yokTebrikler.Kuzucum lahanaların içini yemediğin için
yok canım bu kadar sert olmam ben ama o parmak konusunda söz veremem.
Teşekkürler. Mikroplar beni bırakmıyor ki
güzel menü kaptan
Öğle yemeği olmamış ama mecbur kalmışsın yapıcak bir şey yok
Çok güzel haberler bunlar. Motivasyonunu arttırmaya devam
İzine ayrılmak yok.
Ben buradayım sadece denk gelemiyoruz. Biraz yoğunumda
Senin kaynını bir kaşık suda boğmak lazım
Ben buradayım ya. Biraz işler yoğunda
bide teyzesimi :26: gerçekten çok sabırlısınslm kızlar.cokkk yogunum aklım burda ama ipin ucuda kaçtı(msjları takip acısından).geçmiş felan hakgetire.bu hafta hastalara ev daha bi costu.eşimin teyzesi geldimisafir.cocuklar deseniz hasta.yetişemiyorum.bugünler bir gecse cocuklarımla bir başbaşa kalabilsem onlara zaman ayırabilsem.evdekiler sanki ordinaryus profbeni hiç dinlemiyorlar sanki be dr değilim.
kaptancım ben bu hafta izinli olsam.msj konusunda.yoksa bildirim yapacam.
gezmedeydım sımdı geldımGamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
kızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.
Öğlen arkadaşlarla dışarı çıktık. Pastaneye gittik. Tatlı yiyeceklerdi. Bende gittim. Canım hiç çekmedi. Ama buram buram çikolata tatlı kokuyordu öyle mayıştım yani . Ama hasarsız atlattım.
Az önce de doğum günü kutladık arkadaşın pasta yemedim cips yemedim kola içmedim. Hani alkışlar nerede nerede göremedim ben
Evet ya dagildim iyice carsamba persembe ayran detoxunu yapiyimda bari su bos kilo gitsin
Ciko yedim evet esimin yegenk ciko manyagi dun mutfakta ciko yerken soyledigi sarki sipa 2, 5 yasinda
Mini mini bir kus donmustu
Pencereye konmustu
Cikola yedirdim canlandi
Cikola yedi canlandi
Cikolata yersen canlanirsin kus
Ayy allahim tam bir tosun pasa sarkiyida uydyrdu kirk yillik minik kus cikolayla canlandi iyi mi
Birde ayfer yenge kakami bezime yapiyorum cunku çocuklar bezine yapar
Bide yasli anneannelerle dedelerde bezine kaka yapar diyor essek sipasi herseye akli yetiyor da soylemiyir tuvaletini
ben bile korktum mervisim:18:Canm bnm bmde ümidi kestiydim yani
Canm ben cekerim o kulakları hııı hıı
Bidahada yede gör o cikoyu bak noluyo o kulagından tavana asmassam seni :))
Allahm yarebbim bu cocuklar yokmu kız basını adam gibi okumamısım ne bu yha diyorum ayfer kafayı yedi heralde sarkı sölüyo hemde minik kus onuda geçtim öinik kusa cıko yedirmiş allahm. Ne güldüm kendime şimdi
Ama anladım sonra yani:))
Canim iyi düsün,izne ayrilip kilo alanlari almiyorum takima,ona göreEvet kaptancımm eski Gamze'den eser yok, diyet açısından toparladım sayılır ama buraya gelip sohbet edemiyorum bu hafta izne çıkmayı planlıyorumm cumaya kadar düşüneyimm..
sorma anim bu cocuklar cok alem
Gamze kendine gel bacim kiz ben laptan degilimhayirdir neden izin kullanacaksin bu iliski seni etkiledi galiba yapabilecegimiz birsey var mi
iste burda bak..süpersin,harikasin,hedefine ulasacaksin,seni seviyorummmKızlar bugün başımdan geçenleri anlatayım
Canim lütfen kurallari oku,yediklerimizi tek liste halinde yaziyoruz,ayri ayri degil..ictigimiz su ve yaptigimiz sporuda ekliyoruz..gecmis sayfalara bakarsan diger arkadaslarinkinide görürsünÖğlen düğün çorbası akşama kurupatlıcanı haşlayarak hafif bir yemek yaptım yoğurt sosu ile beraber onu yedim sekizden sonra yemek yemiyorum diş ağrısı ve kanal tedavisine rağmen iyi bir gündü :)
Hmm ben bilmem canim..eda kessin senin cezani..Bugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu. İlik su
Kahvlti 8.45 te. Sekersz cy.1 mini muz .birz peynr 6 zeytin.domts salatalk.4-5 tane badem
Ara 1 kupa form cy
Ogle 13.00 da 1 brdk kefir 2 ymk ks makarna
Ara 2 form cy yarm portkl
Aksam 2 ymk ks pilav 1 tbk salata.1 tbk yogurt.1 ymk ks patates ymgi
1 brdk yesil cy
( seyyy kocacim geldi de elmali turta yapmistm onun icin.zaten aksam ymgini az yedin.bana eslik et dedi.1.5 kucuck dilim yedim.merk etmeyin yarin eritirim onu)
3 lt su
Spor valla sporun alasi oldu bugun aksama kadar annemin evinde degisikliklr yaptk temizledik
afiyet olsun canim..söz veripte cikolari,turtalari götürenlerde görsün,söz nasil tutulurmusmenümmm ( 2 gündür proteini fazla alıyorum yarından itibaren sebzeye talim)
sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta,5 zetin,çok az peynır, 1 tk reçel,1 dlm ekmek
ara: 2 dlm elma, 2dlm armut, 2 dlm portakal
öğle: 3 köfte kadar kuzu eti,2 yk bulgur pilavı,1 kase çorba,3 çatal buharda haşlanmış karışık sebzeden aldım (misafirlikte bunlarla kurtardım)
akşam: 1 kase çorba,salata,birazda eşimin tabağındaki ciğer soteden tırtıkladım. 1 dlm ekmek(olmasaydı daha ıyıydı)
2 lt su
spor şimdilik yok ama yapıcam söz
yatana kadarda bitki çayı içerim
dün spor salonunda tartıldım net kilom 73, 73 ile başlamış olcam dün hiç yazamadım felaket diş ağrısı çekiyorum bugun ve dün akşam ağrıdan hiç bşi yemedimsağlıksız ama acıdan yiyemiorum diş doktoruna gideceğim saat 1 de diş problemimi halledip devam edeceğim
kızlar benim korsem bol gelmeye başladı
MRV5534
Sulofe
Noraa
Erigim
Kelebekolcam
Kelebek. Hill
Clgncrrh
Fash...
Kaptaaaaan
Sweeett
Sekerkızzz
Sevilayy
Edaaaaaa
Kızar kısacası hepinizi
Dürtttttüüüüüüüüüü
Nerdesiniz yha cıkıyorum bnde gelmiyorum (birazdan gelirim:))) )
Hanisiniz yha nerde takım ruhu nerde bi bu gidişlere ohooh ayda 800 gr vereydik Allahn izniyle
Puhaaaa
mervisim gitme kiz,geldim..
kiz benim herif bi süredir issizdi,cocuklari getir götür islerine o bakiyodu..e dün ise baslayinca hepsi bana kaldi,inan ömrüm okul yolunda geciyor
sabah ücünüde hazirliyorum..biri okula,biri krese,3 numarayida alip geliyorum.
eve gelir gelmezde kahvalti,temizlik,öglen yemegi..
öglen gidip aliyorum kizlari sonra,bu defada yedir kaldir temizle yine,o zamana kadar öglen okulu basliyor..
yeniden götür,simdi geldim bu defada aksam yemegi hazirlicam..biraz sohbet edelim dedim..yemegi hazirlamadan geldim kiz
Gelecegi parlak bu cocugun,belli oldu
Benim k.v.aniden gelince bisey demeden ciktim hemen
ben bile korktum mervisim:18:
Canim iyi düsün,izne ayrilip kilo alanlari almiyorum takima,ona göre
iste burda bak..süpersin,harikasin,hedefine ulasacaksin,seni seviyorummm
Canim lütfen kurallari oku,yediklerimizi tek liste halinde yaziyoruz,ayri ayri degil..ictigimiz su ve yaptigimiz sporuda ekliyoruz..gecmis sayfalara bakarsan diger arkadaslarinkinide görürsün
Hmm ben bilmem canim..eda kessin senin cezani..
Ic ses:böyle söz verip,ik haftadan saliverirseniz isimiz var
afiyet olsun canim..söz veripte cikolari,turtalari götürenlerde görsün,söz nasil tutulurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?