Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Koskos kapran kos

Saka bi yana hepimizi ipe dizmwk lazim tatildenmidir bu rehavet bilemedim ki
Bende saldim iyice:125: once benden basla ben actim kulaklarimi

Koskos kapran kos

Saka bi yana hepimizi ipe dizmwk lazim tatildenmidir bu rehavet bilemedim ki
Bende saldim iyice:125: once benden basla ben actim kulaklarimi
hmm ciko yemissin,gördüm
ben cekemem kiz,acirsa ya
kendime bir vekilmi tayin etsem,ne yapsam

evet canim,sanirim tatilden herkeste bi rahatlama var..yinede iyiyiz,diger takimlar daha kötü..kötünün iyisi diye sevinelim halimize
Dun kan verdim de canim sonuclar persembe yada cumaya cikacak malum hormon testleri gec cikiyor dr sonuclari alınca gidecegim tekrar
Tamam canim..cuma tektat sorarim o zaman

Evet ya dagildim iyice carsamba persembe ayran detoxunu yapiyimda bari su bos kilo gitsin
Ciko yedim evet esimin yegenk ciko manyagi dun mutfakta ciko yerken soyledigi sarki sipa 2, 5 yasinda

Mini mini bir kus donmustu
Pencereye konmustu
Cikola yedirdim canlandi
Cikola yedi canlandi
Cikolata yersen canlanirsin kus

Ayy allahim tam bir tosun pasa sarkiyida uydyrdu kirk yillik minik kus cikolayla canlandi iyi mi

Birde ayfer yenge kakami bezime yapiyorum cunku çocuklar bezine yapar
Bide yasli anneannelerle dedelerde bezine kaka yapar diyor essek sipasi herseye akli yetiyor da soylemiyir tuvaletini

Canm bnm bmde ümidi kestiydim yani
Yok anam orama burama sildiremem sende yeme çiko miko aglama
Canm ben cekerim o kulakları hııı hıı
Bidahada yede gör o cikoyu bak noluyo o kulagından tavana asmassam seni :))

Allahm yarebbim bu cocuklar yokmu kız basını adam gibi okumamısım ne bu yha diyorum ayfer kafayı yedi heralde sarkı sölüyo hemde minik kus onuda geçtim öinik kusa cıko yedirmiş allahm. Ne güldüm kendime şimdi
Ama anladım sonra yani:))

Evet kaptancımm eski Gamze'den eser yok, diyet açısından toparladım sayılır ama buraya gelip sohbet edemiyorum bu hafta izne çıkmayı planlıyorumm cumaya kadar düşüneyimm..

sorma anim bu cocuklar cok alem
Evet kaptancımm eski Gamze'den eser yok, diyet açısından toparladım sayılır ama buraya gelip sohbet edemiyorum bu hafta izne çıkmayı planlıyorumm cumaya kadar düşüneyimm..

Gamze kendine gel bacim kiz ben laptan degilim hayirdir neden izin kullanacaksin bu iliski seni etkiledi galiba yapabilecegimiz birsey var mi

Gamze kendine gel bacim kiz ben laptan degilim hayirdir neden izin kullanacaksin bu iliski seni etkiledi galiba yapabilecegimiz birsey var mi

Aslında aşırı derecede etkilemedi ilk 1 hafta salıvermiştim kendimi ama şu sıralar da havalardan olsa gerek bi boşvermişlik var diyeti toparladım ama psikolojik olarak boşlukta hissediyorum kendimi daha öncede yaşadım bunları biliyorum geçici ama ne kadar sürer bilmiyorum :)

Sağol canımm düşünmen yeterli diyet açısından çok şükür bir sorun yok 50 gün sonra 25 yaşıma giricem karar verdim 25 yaşına zayıf giricemmm inşallah tabii.

Tebrikler.Kuzucum lahanaların içini yemediğin için

Erik: cikolata yedim

Eda (koç): zikkim ye emi

Erik : ayda 8 kg vermek lazim

Eda: hahayy kusura bakma canim boyle tikinirsan almadigina dua et

Eda suan bu durumdayiz dimi

yok canım bu kadar sert olmam ben ama o parmak konusunda söz veremem.

Edacim geçmiş olsun canım zencefil bal karabiber yap ic canim
Savassin mikroplarla vucudun yenilmesin

Teşekkürler. Mikroplar beni bırakmıyor ki

güzel menü kaptan

Öğle yemeği olmamış ama mecbur kalmışsın yapıcak bir şey yok

Çok güzel haberler bunlar. Motivasyonunu arttırmaya devam

İzine ayrılmak yok.

Gamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
Ben buradayım sadece denk gelemiyoruz. Biraz yoğunumda

kızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.

Senin kaynını bir kaşık suda boğmak lazım

Ben buradayım ya. Biraz işler yoğunda

Kızlar bugün başımdan geçenleri anlatayım
Öğlen arkadaşlarla dışarı çıktık. Pastaneye gittik. Tatlı yiyeceklerdi. Bende gittim. Canım hiç çekmedi. Ama buram buram çikolata tatlı kokuyordu öyle mayıştım yani . Ama hasarsız atlattım.
Az önce de doğum günü kutladık arkadaşın pasta yemedim cips yemedim kola içmedim. Hani alkışlar nerede nerede göremedim ben

bende eda nerde diyirum eda sibav veriyormus meger iradesiyle

O halde izne ayrilmak yok bak o iziiler hep kilo alip fonecekler demedi deme kendimden biliyorum
Tmm izne syrilmak yok
O mikroplar bu sene cok yigun herkes hasta yine
Sen o parmagi heo salla canim

bide teyzesimi :26: gerçekten çok sabırlısın
Gamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
gezmedeydım sımdı geldım
kızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.

Bugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu. İlik su
Kahvlti 8.45 te. Sekersz cy.1 mini muz .birz peynr 6 zeytin.domts salatalk.4-5 tane badem

Ara 1 kupa form cy
Ogle 13.00 da 1 brdk kefir 2 ymk ks makarna
Ara 2 form cy yarm portkl
Aksam 2 ymk ks pilav 1 tbk salata.1 tbk yogurt.1 ymk ks patates ymgi
1 brdk yesil cy
( seyyy kocacim geldi de elmali turta yapmistm onun icin.zaten aksam ymgini az yedin.bana eslik et dedi.1.5 kucuck dilim yedim.merk etmeyin yarin eritirim onu)
3 lt su
Spor valla sporun alasi oldu bugun aksama kadar annemin evinde degisikliklr yaptk temizledik

Bravo arkadasim....

menümmm ( 2 gündür proteini fazla alıyorum yarından itibaren sebzeye talim )

sabah 2 bardak su

kahvaltı: 1 haş yumurta,5 zetin,çok az peynır, 1 tk reçel,1 dlm ekmek
ara: 2 dlm elma, 2dlm armut, 2 dlm portakal
öğle: 3 köfte kadar kuzu eti,2 yk bulgur pilavı,1 kase çorba,3 çatal buharda haşlanmış karışık sebzeden aldım (misafirlikte bunlarla kurtardım)
akşam: 1 kase çorba,salata,birazda eşimin tabağındaki ciğer soteden tırtıkladım. 1 dlm ekmek(olmasaydı daha ıyıydı)

2 lt su
spor şimdilik yok ama yapıcam söz
yatana kadarda bitki çayı içerim

Gelecegi parlak bu cocugun,belli oldu

Benim k.v.aniden gelince bisey demeden ciktim hemen
ben bile korktum mervisim:18:
Canim iyi düsün,izne ayrilip kilo alanlari almiyorum takima,ona göre

iste burda bak..süpersin,harikasin,hedefine ulasacaksin,seni seviyorummm
Canim lütfen kurallari oku,yediklerimizi tek liste halinde yaziyoruz,ayri ayri degil..ictigimiz su ve yaptigimiz sporuda ekliyoruz..gecmis sayfalara bakarsan diger arkadaslarinkinide görürsün
Hmm ben bilmem canim..eda kessin senin cezani..
Ic ses:böyle söz verip,ik haftadan saliverirseniz isimiz var
afiyet olsun canim..söz veripte cikolari,turtalari götürenlerde görsün,söz nasil tutulurmus

Geçmiş olsn yaa ben de çok diş tedavisi görmiş biri olaraktann çok iyi bilirim tedavinin her türlüsünü hepsi de berbatt :26: Allah sabur versnn

kızlar benim korsem bol gelmeye başladı

Ne güzel yaahuuu ben de pantolonlar bol geldikçe çok seviniyordum ama şu an hepsi cuk otururuyor

Aaaa denk gelememişizz listede ne çok kişi varmışş herkesi tanımak zaman alacakk

Ay ne zor ve yorucuu ama güzel de tabi bebişler ben de evlenince koştur koştur ne hale gelcem acabaa.. belki kilo veririm bahaneyle ben koşturmayla hemen veriyorum aslında ya nişan hazırlıklarında bile 3-4 kilo kaynattım arada, düğünde ne olurum acaba

görsünler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…