Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydın kıslar

menum
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket bıskuvı
zencefıl lımon cay

öğle
(bana gore yemek cıkmadım iş yerınde)
5kasık bulgur pılavı

ara
1 elma
1 kutu sut

aksam
2 tavuk kanat
kızarmıs ekmek
1 kase tarhana corba

ara
yok

su 2lt

başka topiklerde kendi aramızda yarışarak vermiştik canım bireysel olarak. ama kuralları kopyalamana gerek yok biliyorum takım içi kuralları :ssz::1:
anladim canim..benn yinede kopyalayayim kurallari,bir kez daha oku sen:34:
Kaptancim bitanesin iyisin hossun da bu nasil bir alintilamadir yahu alttakini okuyana kadar uattekini unutuyorum :60:

İnşallah guzel haberler verecegim kaptan cok rahatlattı patronum dr anlatmadigi seyleri anlatti

Mervem canim msj cvp yazmissin ben gormedim kaptan alintilayinca gordum
Bakalim canim kismet rabbim nasil uygun gormusse oyle olacak daha korunurken hamile kalmistim nasibimde yoktu ki dustu simdide demek ki
Ugrasmam gerekiyor neyse olsun da saglikli hayirli ismini de burda koyariz artik nasipse
simdi bu mesaji okudugundada ayni durumda olacaksin:36:
Kaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta :17:
anladim canim:38:
Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz
hic bilmiyorum:26:
Cok tesekkur ederm kaptann :***

Alisma evresindeym ama haftaici daha iyi olacak insallahh

Her zaman yesem veremem ama haftasonu arada bi yersem tolare ederm merak etmeyn ;) ki spor cezami bikac ay sonra seve seve cekerm zaten ama su an sorun var daha az yemeliym haklisin kaptancimm
tamam canim,simdilik dinlen sen..iyice iyles,saglik herseden önemli:54:
dün yediklerim

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm ekmek, 1 kaşık eşime yaptığım kıymalı menemenden aldım yumurtasız,çok az peynir,5 zeytin

öğle: 2 bardak ayran ( malum nişandaydım)

akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (yorgundum salata yapmaya üşendim)

ara: 2 bardak tarçınlı çay, 2 tane lifli form bisküvi

su 1 lt anca dışarda olunca wc problemi yüzünden içemiyorum
spor yok ama bütün gün koşturmacalı geçti
afiyet olsun canim..süper:46:
Çok üzücü :17:
Benim ciddi bir tuvalet sorunum varken birde bunun üzerine ilaçlar girdi. Diyetisyene gittiğimde kilo almamış görünüyordum ama çok enteresan bşr şekilde yağ almış kas ve sudan gitmiş görünüyordu . Kadında bana üzülme bu haftayı hiç gözönğnde bulundurmayacağız vücutta enfeksiyon varken yağ kas proteinler farklılık gösterir üzülme demişti ama kendi tartıma göre yarım kilo fazla çıktım :14:
önümüzdeki maclara bakalim artik canim..diyetisyen öyle dediyse vardir bir bildigi:34:
Off cok guzel hocam var benim bu yilin gozdesi tam senlik diyorda nerdee bende vakit ahh ahh eski ben koridirda parande atardim :9: simdi ayagi.i omzuma zor atiyorum :60: bu kg bana hic yaramadi :36: hatta bi ara dusuk yaptigimda sebebi neymis birinin dugjnunde cok cok oynamisim hopbidi hopbidi ondan dusmus dedikoduya sinir yok :9:
yok artik ,o kadarda degil..oynamaktan düsük yapanida ilk duydum:19:
Beklıyoruz canm bnm gelde konusalım
canim aksam eltiler geldi,gelemedim:26:
gerçekten banu nerdeki
banu sehir disina cikmis canim..en kisa zamanda gelcem demis:16:
Arkadaşlar bende bugün normal menüm dışıda çikolata yedim cezamı alabiliriyim onun dışında her şey güzel su 2 lt sabah 1 yumurta + 1 yumurtanın beyazı öğle lavaşa Izgara tavuk dürüm işte sonra çikolatayı yiyivetdim ama akşam bişey yemedim 1 kase çorba sadece :/
canim yediklerimizi toplu yaziyoruz,kurallari kabul et,sonra cezani vercem:34:
Kızlar menüm
Has yumrta
Zeytin peynir az yaglı kk kadar
Maydanoz bol
Etimek 1 dilim

Ara
Yeşilcay
Potakal

Ögle
Lahana corbası
Salata

Ara
Zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt bir kade
Aksam
Salata bol
Corba bir kase
Ara
Biberiye içtim öglen içemedim
Su:3 lt oldu şükür
Spor:leslie 30 dk
Mekik bel bacak egzersiz
Hepsinde 15 tekrar 3 er set
afiyet olsun canim:46:
3 Şubat Menüm:

Sabah:
3 dilim çavdar ekmek
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
biraz peynir-biber
1 çatal bal

Ara:
yarım paket form mısır

Öğlen:
1 kase kivili yoğurt

Ara:
1 şekerli Türk kahvesi

Akşam:
1 kase domates çorbası
1 dilim çavdar ekmek
1 pors keşkek (bu fazla oldu bi tek yav:) )

Su: 2,5 lt
afiyet olsun canim..bence güzel:46:
Bugünkü menüm daha iyiydi di miiii :)) Yarınki daha da iyi olcak inşallahhh :***
evet kesinlikle:16:
Kaptan beni seviyoooo kaptan beni seviyoooo :21:
:9::9::9:
Ceza işini ben bilmem kaptanım bilir :34:
arkadas kurallari okumadiki daha,sanirim gecmise bakmiyor:26:
bugunkü menüm

sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı: 1 haş yumurta, peynir, 6 zeytin, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba
akşam:ciğer sote,1 dlm ekmek, 1 büyük bardak ayran
ara: hibisküs çayı, 1 ceviz, 1 mandalina

su 2 lt geçmiştir
spor şimdilik yok ama üşenmem geçerse yatana kadar yapmayı düşünüyorum
insallah sporuda yapmissindir canim:46:
Bende bugün ki menümü paylaşarsak başlayım. Çok birikti biliyorum ama inanın hiç kaçamak yok.
Sabah
1 çay bardağı dut
1 ceviz
Ilık limonlu su

3 pancake (Yağsız şekersiz küçük)
20 gr belki daha az peynir
Zencefil çayı

2 hurma
6 badem

Brokoli haşlanmış
1 bardak kefir

1 muz
1 peyniri wasa

1 çay bardağı leblebi

Akşam canım hiçbirşeyi yemek istemedi. Biraz kuru bir gün oldu biliyorum ama bolca su yeşil çay ve zencefil içtim.
Spor 30 dakika bisiklet ( bugün öğlen araba olsaydı işyerindeki pilatese gidecektim ama gidemeyince dizim ağrısada yapmalıyım diyip bisiklet sürdüm)
Birde tüm bu yeme içme işleri 6:30 da bitmişti....
canim hasta menüsü bu kadar olur,bu gün düzenlersin sen:54:
Yha kızlar bugün öle canm içli köfte çektiki anlatamam
Yani aşerdim desem yeridir hani
:))
Bn çikoya pastaya tatlıya kebaba dayanırım ama içli köfteye hayı ama yeminli oldugumdan yemedim a
bende dayanamam:27:
Gelmeyenler:)
Kelebekolucam
Swetcem :)
Sekerkız burdamıydı sanki sabah ugradı gitti
Noraa fazla takılmadı
Kaptan sende bi yokladım gittin kız
Caglam izinde
Ayulduz izinde
Erigim sende gözükmedin sanki
Edaaaaaa nerdesin kız sen:))
Kızlar bu böle olmaz ama yahu motivasyon düşmesin hadi bakalım

Yarın görüsürüz mewlam nasip ederse
Herkese Datlu geceler
canimsin ögleden sonra cocuklar geliyor,yogunluktan pek gelemiyorum:5:
Günaydın vkizlar hadi caylar hazir:7:
Isteyene sekersiz kahvede var :68:
tesekkür ettik:16:
Dun ki menum

Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve

Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek

Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt

Su: 2 lt
Spor:40 dk cezami çektim
Annemlere gidemedim kan verince eve yürüdüm eve gidincede evi supurfum utu yaptim ustunede twister birazcik
Biliyorum cok dengesiz oldu
gofret cezani cekmissin..yarasin:19:
Ben banuyu çağlayı blue yu özledim. :14::14: İnş bluenun oğlu da iyidir.
bende:14:
Kızlar ben yine hasta oldum. Bu grip şeyisi geçmedi tekrar etti bende.
Boğazım yine kötü

Dünkü menüm

4 zeytin
1 dilim light beyaz peynir
domates
1 dilim ekmek (kepek)

ara:
1 elma

öğle: tavuklu salata
1 dilim ekmek

ara: 1 muz

ara: 1 elma

akşam
1 tanecik mantarı küçük küçük doğradım 1 yumurta ile pişirdim.
küçük bir kase salata
1 dilim ekmek

su: 3 litre
2 bardak yeşilçay

cok gecmisolsun edacigim..dinlen en iyisi:16:
Dünkü Menüm

SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği

Ara: 1 fincan nescafe

ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt

Ara: 2 küçük kivi+1 bardak süt

AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Lahana (Annem lahana dolması yapmıştı ben de lahanalarını yedim sadece :1:)

Ara: 1 armut

Spor: 1 saat yürüyüş+20 dk pilates
afiyet olsun..süper:46:
Günaydın kızlarrrrrrrr :16:
günaydin:16:
Haklisin tatlim vicdan yaptim :57:

Ben de ya eski tadinizi ozledim

Yasminnn sesimize ses ver

Günaydın canim

Kizlar toparlanalim kaptan derdimize derman ol
geldim canim..hani dert nerde:51:
Erik: cikolata yedim

Eda (koç): zikkim ye emi :57:

Erik : ayda 8 kg vermek lazim

Eda: hahayy kusura bakma canim boyle tikinirsan almadigina dua et :20:

Eda suan bu durumdayiz dimi :60:
:60::60::60::60::60::60:
Günaydın kızlaaar
sabah yarım litre su karışık kuru meyve ve bir tane kepekli kaşarlı yost yedim :)
canim kurallari lütfen okuduysan bana kabul edip etmedigini bildir:34:

Yeni gelen arkadaslar takim kurallarimiz
lütfen iyice okuyun,kabul edip etmediginizi bildirin..kabul edenler baslangic ve hedef kilolarini bana özel mesajla bildirsinler:34:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Dünkü Menüm

SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt

AKŞAM
1 kase çorba
1 domates

menun super tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar:

Dun ki menum

Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve

Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek

Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt

Annemlere gidemedim kan verince eve yürüdüm eve gidincede evi supurfum utu yaptim ustunede twister birazcik

ah tatlım yıne cıkolata hanı soz bvermıstık nerde o sozler :19::19::19::20::20::20::20::20:

Al bakalim cayini :7: abine obur mu diyosun sen bakim abin yokken yemeklwr bitmiyor haa abini diyet boyu bi yere gonderme canim keskekler sana kaliyir yoksa

Canm abime obur der miyim hicc ama genc bi erkek olarak tabi ki benden cok yiyor hehe :))
Sagol cay cok guzeldi ictm mis gibiii

anladim canim..benn yinede kopyalayayim kurallari,bir kez daha oku sen:34:

simdi bu mesaji okudugundada ayni durumda olacaksin:36:

anladim canim:38:

hic bilmiyorum:26:

tamam canim,simdilik dinlen sen..iyice iyles,saglik herseden önemli:54:

afiyet olsun canim..süper:46:

önümüzdeki maclara bakalim artik canim..diyetisyen öyle dediyse vardir bir bildigi:34:

yok artik ,o kadarda degil..oynamaktan düsük yapanida ilk duydum:19:

canim aksam eltiler geldi,gelemedim:26:

banu sehir disina cikmis canim..en kisa zamanda gelcem demis:16:

canim yediklerimizi toplu yaziyoruz,kurallari kabul et,sonra cezani vercem:34:

afiyet olsun canim..bence güzel:46:

evet kesinlikle:16:

:9::9::9:

arkadas kurallari okumadiki daha,sanirim gecmise bakmiyor:26:

insallah sporuda yapmissindir canim:46:

canim hasta menüsü bu kadar olur,bu gün düzenlersin sen:54:

bende dayanamam:27:

canimsin ögleden sonra cocuklar geliyor,yogunluktan pek gelemiyorum:5:

tesekkür ettik:16:

gofret cezani cekmissin..yarasin:19:

bende:14:

cok gecmisolsun edacigim..dinlen en iyisi:16:

afiyet olsun..süper:46:

günaydin:16:

geldim canim..hani dert nerde:51:

:60::60::60::60::60::60:

canim kurallari lütfen okuduysan bana kabul edip etmedigini bildir:34:

Sagol kaptancimm
DuZelecekk daha da guzel olacakk menulerimm ;))

slm kızlar.cokkk yogunum aklım burda ama ipin ucuda kaçtı(msjları takip acısından).geçmiş felan hakgetire.bu hafta hastalara ev daha bi costu.eşimin teyzesi geldimisafir.cocuklar deseniz hasta.yetişemiyorum.bugünler bir gecse cocuklarımla bir başbaşa kalabilsem onlara zaman ayırabilsem.evdekiler sanki ordinaryus profbeni hiç dinlemiyorlar sanki be dr değilim.
kaptancım ben bu hafta izinli olsam.msj konusunda.yoksa bildirim yapacam.

Son düzenleme:
dün spor salonunda tartıldım net kilom 73, 73 ile başlamış olcam dün hiç yazamadım felaket diş ağrısı çekiyorum bugun ve dün akşam ağrıdan hiç bşi yemedim :( sağlıksız ama acıdan yiyemiorum diş doktoruna gideceğim saat 1 de diş problemimi halledip devam edeceğim

ay soyle bı sılkelen cumaya az kaldı kendıne gel baka bebıs ıstıyoruz doktor dedıyse vermemıs gerekıyor tatlım

Ahh o dr piskopat piskopat (yasmincim haric :9:)
Valla piskolijimi bozdular biri diyor operasyon digeri diyor gerek yok biri diyor zayifla digeri diyor gerek yok
Ikisininde ortak fkri ca 125 di onunda dun verdim kan sonucu uc gune kadar cikacakmis bakalim ne olacak
Pahali ve yorucu bir syu tek test 50liradan baslitir sende biliyorsun canim yeterki sonuc güzel olsun umrumda degil paradsi
Izne ayrilmiyorum cunku dagitirim biliyorum ama sizleri olumsuz etkilemdktense izne ayrilmak en iyisi galiba :14:

dün spor salonunda tartıldım net kilom 73, 73 ile başlamış olcam dün hiç yazamadım felaket diş ağrısı çekiyorum bugun ve dün akşam ağrıdan hiç bşi yemedim :( sağlıksız ama acıdan yiyemiorum diş doktoruna gideceğim saat 1 de diş problemimi halledip devam edeceğim
Cok gecmis olsun canim sivi seyler tuketseydin ilik corba filan ac ac metanda durur calismaz:(
slm kızlar.cokkk yogunum aklım burda ama ipin ucuda kaçtı(msjları takip acısından).geçmiş felan hakgetire.bu hafta hastalara ev daha bi costu.eşimin teyzesi geldimisafir.cocuklar deseniz hasta.yetişemiyorum.bugünler bir gecse cocuklarımla bir başbaşa kalabilsem onlara zaman ayırabilsem.evdekiler sanki ordinaryus profbeni hiç dinlemiyorlar sanki be dr değilim.
kaptancım ben bu hafta izinli olsam.msj konusunda.yoksa bildirim yapacam.

Kolay gwlsin yasemincim bu tatil bize yaramadimi ne :(

Cok gecmis olsun canim sivi seyler tuketseydin ilik corba filan ac ac metanda durur calismaz:(

Kolay gwlsin yasemincim bu tatil bize yaramadimi ne :(

saol canım ağrı beynime vuruyo iştah falan kalmadı :( bu arada dün sporda spininge girdim 30 dakika hızlı yürüdüm toplamda 750 kalori harcamışımdır zaten spiningin kalorisi 500 ün üstüne iyi geldi şu diş olayı olmasaydı bugunde spor olcaktı ama :(

benden haberler kzılar 72 kiloluk yeni dogum yapmıs eltim yasemin nası kilo vermişsin aynı olduk galiba dedi.kendisi yakın arkadasımdır,yok hala 8lilerdeyim dedim yok canımmm okadar göstermiyorsun dedi.
eşimin teyzesi en son beni gördüğünde 1.yi dogurduktan sonra 70li rakamlardaydım.görünce ay sen zayıflamıssın dedi.insan yavaş verince sıkılaşıyor galiba.mantomun düğmelerini kaydırdım.Allahtan uygun bir model hamilyken hopp kaydırdım doguma kadar kapandı önü sonra hopp kaydırdım şimdiye kadar idare etti.ama yenisini alacam artık hele bir 40 beden olayım.

benden haberler kzılar 72 kiloluk yeni dogum yapmıs eltim yasemin nası kilo vermişsin aynı olduk galiba dedi.kendisi yakın arkadasımdır,yok hala 8lilerdeyim dedim yok canımmm okadar göstermiyorsun dedi.
eşimin teyzesi en son beni gördüğünde 1.yi dogurduktan sonra 70li rakamlardaydım.görünce ay sen zayıflamıssın dedi.insan yavaş verince sıkılaşıyor galiba.mantomun düğmelerini kaydırdım.Allahtan uygun bir model hamilyken hopp kaydırdım doguma kadar kapandı önü sonra hopp kaydırdım şimdiye kadar idare etti.ama yenisini alacam artık hele bir 40 beden olayım.

Ya ne guzel yasemincim bak super haberler bunlar :16:

Bende dun gomlek aldim bitane su oduncu tarzi ama 36-38 giyerken bu 40 beden 38 tam oldu ama biraz bol dursun isyedim 40 aldim kalibimi dardi yoksa ben mi sistim bilemedim yarin vucudumu olcecegim

Ask olsun kuzum dun saat dorde kadar buralardaydim ya :26:

Icli kofteyi yememiddin aferin bacim :42:

Oyy kiyamam sulem ya tekrar cok gecmid olsun:72:

:46: bu performans alkisi haketti :38:

Dun ki menum

Sabah
1 cikolatali Gofret
1 kuoa kahve

Ogle
1 kepce corba
1"dilim ekmek

Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt

Canm bu menünü görmesden geliyorum üstündeki o bunalımı at bnceünlü ilerde kilo veremedkce daha cok bunalıma gircen gelcem aglıcen burda kılo beremıyom :))
Sümüklü sümüklü ıgrasamayız senle :1::9:

Güzell menü mervecim bu yemin etmek sana şahgule sevilaya yaradı :9:

Meyve nerede ???????????????????????????????????????????????????
O potakal varya işte portakal erkekn yedigimiçin acıktım edacım bide elma yedim yatmadan ne yapayım tırtıllamaktan iyi
Dünkü Menüm

SABAH
2 yumurta
2 d.çavdar ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt

AKŞAM
1 kase çorba
1 domates

Cigerimsin .... Güsel menü canm hadi inş
gunaydın kıslar

menum
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket bıskuvı
zencefıl lımon cay

öğle
(bana gore yemek cıkmadım iş yerınde)
5kasık bulgur pılavı

ara
1 elma
1 kutu sut

aksam
2 tavuk kanat
kızarmıs ekmek
1 kase tarhana corba

ara
yok

su 2lt
Muhtesem herzaman ki gibi :46:
Ahh insan böle seyler duyunca daha bi gaza geliyo inş dahada zayıflıcaz
Gamze tugba sahgul merve eda nerdesiniz yaa
Kızzz buradayııımm
Aham nazar degdü bana sabah klktm kahvaltıyı hazırladım kızım agladı onun yanına gittim aman uyumuşum eşmde kaldırmamıs işte kalltım hii bi baktım saat 10 heryerim agrıyo kamyon carpmış gibiyim
Hemenmutfaga giristim ewi toparladım silidim süpürdüm şimdi geldim
Birazdan spor yapıp dusa gircem

Back