- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy mervee spor yapmak insana nasıl enerji veriyor.keşke bende vakit bulabilsem.Slm kızlar nerde bu millet
Nerde bu devlet:))
Nerde bu hatunlar yahu :))
Kızlar niçin böle yapıyosunuz b sporumu yaptım duşumu aldım
Ohooh dedim şimdi 2 saat oldu kesin bi sürü alıntı yapcam oku olu bitmez oldugum yerdeyim yani![]()
kızlar benim korsem bol gelmeye başladı![]()
Gerçekten öle insanların geneli spor yapılınca yoruldugunu söler bnde öleydim ama hayatın bi parcası olarak yaparsan inan cok dinc dınamaik oluyosunayy mervee spor yapmak insana nasıl enerji veriyor.keşke bende vakit bulabilsem.
kızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.![]()
öp ok kuzuyu.merve ya yeşil çay değilde bir kahve yapsam şöyle karşılıklı içsek.hastalar pes etti ortalık duruldu.canım kahve istedi.Bu kız peni patlatacak
Kumandayı alıyo elime veriyo aş aş
Diyo sonra ortada ellerini kldırıp oynuyo
Bu bebekcede müzik ac ana oynayacagım dir diye düşündüm daha demindender beri oynuyoz
Anam oynak cıktı bu kız
Bide ayaklarını acıp yürüyo sag sol leslie teyzesinden gördü yapıyosya biz bi sag bi sola bnm kız ne ugrascam ayaklatımı acıp yürüyeyim dedi herhal
Şimdi hmnaganın karnısını
Sonra onu uyutup bi yeşilçay yaparım diyorum barmı isteyen
MRV5534
Sulofe
Noraa
Erigim
Kelebekolcam
Kelebek. Hill
Clgncrrh
Fash...
Kaptaaaaan
Sweeett
Sekerkızzz
Sevilayy
Edaaaaaa
Kızar kısacası hepinizi
Dürtttttüüüüüüüüüü
Nerdesiniz yha cıkıyorum bnde gelmiyorum (birazdan gelirim:))) )
Hanisiniz yha nerde takım ruhu nerde bi bu gidişlere ohooh ayda 800 gr vereydik Allahn izniyle
Puhaaaa
Gel canim ohh miss yeni yapılmışöp ok kuzuyu.merve ya yeşil çay değilde bir kahve yapsam şöyle karşılıklı içsek.hastalar pes etti ortalık duruldu.canım kahve istedi.
Kiz daha ne istiyorsun kiz senin iyiligin icin yapiyor sirf annesi oynasin calori harcasin diyeBu kız peni patlatacak
Kumandayı alıyo elime veriyo aş aş
Diyo sonra ortada ellerini kldırıp oynuyo
Bu bebekcede müzik ac ana oynayacagım dir diye düşündüm daha demindender beri oynuyoz
Anam oynak cıktı bu kız
Bide ayaklarını acıp yürüyo sag sol leslie teyzesinden gördü yapıyosya biz bi sag bi sola bnm kız ne ugrascam ayaklatımı acıp yürüyeyim dedi herhal
Şimdi hmnaganın karnısını
Sonra onu uyutup bi yeşilçay yaparım diyorum barmı isteyen
Yuhhh artik utanmaz merveye katiliyorim yanlislikla bisi düşe bilir kafasinakızlar hani benim kvleri atlatan kaynım varya dün teyzelerinide bana getirdi bide kendide bizde kaldı.![]()
Oo spor ki yaptikca yapasin yapmadikcada yapmayasin geliyirayy mervee spor yapmak insana nasıl enerji veriyor.keşke bende vakit bulabilsem.
Ohh ohhbkızlar benim korsem bol gelmeye başladı![]()
Uyku tatli gelmis atada olur oyle canimCanm bu menünü görmesden geliyorum üstündeki o bunalımı at bnceünlü ilerde kilo veremedkce daha cok bunalıma gircen gelcem aglıcen burda kılo beremıyom :))
Sümüklü sümüklü ıgrasamayız senle
O potakal varya işte portakal erkekn yedigimiçin acıktım edacım bide elma yedim yatmadan ne yapayım tırtıllamaktan iyi
Cigerimsin .... Güsel menü canm hadi inş
Muhtesem herzaman ki gibi
Ahh insan böle seyler duyunca daha bi gaza geliyo inş dahada zayıflıcaz
Kızzz buradayııımm
Aham nazar degdü bana sabah klktm kahvaltıyı hazırladım kızım agladı onun yanına gittim aman uyumuşum eşmde kaldırmamıs işte kalltım hii bi baktım saat 10 heryerim agrıyo kamyon carpmış gibiyim
Hemenmutfaga giristim ewi toparladım silidim süpürdüm şimdi geldim
Birazdan spor yapıp dusa gircem
Burdamisin ojuyup gidiyorsun ama nerde o eski gamzeBurdayımmmm canımm![]()
Anca geldim canim..simdi kirsak olurmu:
Günaydın afiyet olsun ama sana bir sir diyette kasar yok karatay yapmiyorsan tabi beyaz pwyniri dene derim :)
Ahh karatay karatayyykaptan bosver gecmisi gel iki lafin belini kiralim :18:
Ayy kaptan bi gel artik gecmisten gunumuze eski cagda kalcan bu gidisle sana zaman makinasimi yapsak napsak bir gunu senin icin 48 saat mi yapsakselamlar..kosusturmaktan yoruldum..2 saatlik boslugum vardi,attim kendimi buraya..
kizlari okula biraktim,2 saat sonra alcam iste..
ee sizden ne haber
gecmise bakayim ben en iyisi yine,zaten gecmisten bu güne gelemiyorumki![]()
mervisim gitme kiz,geldim..
kiz benim herif bi süredir issizdi,cocuklari getir götür islerine o bakiyodu..e dün ise baslayinca hepsi bana kaldi,inan ömrüm okul yolunda geciyor
sabah ücünüde hazirliyorum..biri okula,biri krese,3 numarayida alip geliyorum.
eve gelir gelmezde kahvalti,temizlik,öglen yemegi..
öglen gidip aliyorum kizlari sonra,bu defada yedir kaldir temizle yine,o zamana kadar öglen okulu basliyor..
yeniden götür,simdi geldim bu defada aksam yemegi hazirlicam..biraz sohbet edelim dedim..yemegi hazirlamadan geldim kiz![]()
Anca geldim canim..simdi kirsak olurmu![]()
Hic söyleme canim ya...Ayy kaptan bi gel artik gecmisten gunumuze eski cagda kalcan bu gidisle sana zaman makinasimi yapsak napsak bir gunu senin icin 48 saat mi yapsak
Esinin isi hayirli ugurlu olsun kaptancim da butun isler sana kalmis olsun nerde hareket orda bereket diyelim
tamam canim tuttum,cit citttt citi citi cititititiiiOlur helencim neden olmasin tut ucundan kiralim
Hic söyleme canim ya...
eski kafali olur cikarim basiniza,siz düsünün artik
evet canim,buda bana spor olsun diyorum..günde 1.30 dk ya yakin yürüyüs yapiyorum,daha ne olsun
tamam canim tuttum,cit citttt citi citi cititititiii![]()
Evet canim ya spor oluyor,cokta iyi oluyor..Oo super kaptan daha ne olsun sporuda kosusturmacada hallediyirsun![]()
Citirrr citirr da citt cittt
Kaptan bu gelneyenlerin kulaklarini ceksen diyorum![]()