Hos geldin canim..ben yeni geldim aranıza 75 kg yim 1.67 boyum diyete başladım gunde 3lt ye yakın su tuketiyorum haftada en az üç gün spora gidiyorum akşam saat 20.00 dan sonrada yemek yememeye çalışıyorum.
kız trombolin alsana süper bişey tam senlik kızınla hoplarsınızBişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz
ben yeni geldim aranıza 75 kg yim 1.67 boyum diyete başladım gunde 3lt ye yakın su tuketiyorum haftada en az üç gün spora gidiyorum akşam saat 20.00 dan sonrada yemek yememeye çalışıyorum.
ben yeni geldim aranıza 75 kg yim 1.67 boyum diyete başladım gunde 3lt ye yakın su tuketiyorum haftada en az üç gün spora gidiyorum akşam saat 20.00 dan sonrada yemek yememeye çalışıyorum.
Selamm ben de yeniyim ohh spora gidiyorsan daha cabuk sonuc alirsn kolay gelsinn ben de 66,6 ile giris yaptm bakalm onumuzdeki haftalardaa ne kilolar kaybedecezz)
Bende varımmmmm....Listenin son hali
1 Ayda 8 kilo Verme Grubu
Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -
Evet 6 kişiyiz. Kim kimin listesini uygulayacağını yazsın.
Canim gormedim ben menunu paylastin miKaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta
Hosgeldin kizlar nickleriniz cok zor isimlerinizi alsak ben ayferben yeni geldim aranıza 75 kg yim 1.67 boyum diyete başladım gunde 3lt ye yakın su tuketiyorum haftada en az üç gün spora gidiyorum akşam saat 20.00 dan sonrada yemek yememeye çalışıyorum.
Canin kullanacaksan al yoksa hic yorma kwndiniAhhh nora yapma bunu canm bn alcam inş gm bn kullanırım hem eşim kullnır iyi olur:)) hu huuu
Ayın 10
Benimdecpilates seti twister kosu bandiDünde benim aklımdan aynısı geçti fiyatı uygun gelince alsam mı dıye düşündüm ama zayıflamak için alıp alıp kenara attığım bir sürü şey var hevesim çabuk kaçıyor bu aralar. ama kararsızım hala :)
Cok sagolun canim iyiki varsinizBiz hep yanındayız kuzucum.
İyi haberler gelmiş hoş gelmiş ne güzel gelmiş. Herşey güzel olacak.
1 Ayda 8 kilo Verme Grubu
Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -
Şahgul
Evet bayanlar son kararınızı verin kimin listesini seçerseniz koçunuz o olacak. (kimin listesini seçtiğinizin çokta önemi yok aslında üçümüzünde listesi aynı gibi. haftalar arasında farklı kişinin menülerini kocunuzu da bu doğrultuda değiştirebilirsiniz.)
Kuralları birazdan paylaşıyorum.
1-Kendinizi kampta gibi hissedin. Sadece 1 ay. 1 aydan ne olur ? 1 ay kendini sıkıp en az 6 kilo vereceğinizi toplam 8 belki biraz daha verebileceğinizi düşünün. O bizi cezbeden yiyecekleri 1 ay ağzınıza almazsak ölmeyiz değil mi? Bunun cevabı EVET ise 2. kuralı okuyorsunuz.
2- Diyetinizi bozmayacağınıza, Kurallara yemek pişirme şekillerine, tamamen uyacağınıza YEMİN edin. Kendinizi oruç tutuyormuş gibi hissedin. Emin olun bu 1 ay boyunca ruhende daha rahat olacaksınız. Yeminli olduğunuzu hatırlayıp asla yemeyeceksiniz. Yani kilo vermenizi garantileyeceksiniz.
Bunun en önemli sonucu. 1 ay da var olan bütün zararlı yiyeceklere olan alışkanlığınızdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Nefsinizi terbiye edeceksiniz.
Herşeyden önce kendimiz sağlığımız için kilo vermek için buradayız ve bunu başarabiliriz.
1 ayda 8 kilo. Hadi bakalım. Emin misiniz bakalım yapabileceğinize?
Ben EMİNİM. Ben YEMİN EDİYORUMKİ 11/01/2014-01/03/2014 tarihleri arasında (4 HAFTA BOYUNCA) asla listelerimin dışına çıkmayacağım. Asla yemek kurallarımı bozmayacağım
Bu gün suleyi göremedim ben kizlar..gelmedi galiba hic:44:
insallah bir sorun yoktur
kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..
2 Şubat Menüm:
Sabah:
1 dilim kepek 1 dilim çavdar ekmeği
1 pors haşlanmış yumurta piyazı(biberli maydonozlu)
3 zeytin
peynir-biber karışımı
2 çatal bal
Ara:
1 şekerli Türk kahvesi
Akşam:
1 adet hamburger :26:
biraz patates kızartması
ice tea limon
(umarım bu son kaçamağım olur ama merak etmeyn ben haftasonu kaçamaklarımla da kilo veririm)
Su:2 lt (daha fazlasına zorlayacağım haftaiçi katı kurallarımla devam)
Ahsenim maasallah nazar degmesin nasil guzel bibmenu
Arkadaşlar merhaba yarışmaya katılmak istiyordum davet üzerine geliverdim bu takıma.Kabul ederseniz bende rekabete ortak olayım
Elimden geldiğince herşeyi paylaşıcam yediğim içtiğim hepimize kolay gelsin bol bolmotivasyon olsun inşallah
Tekrardan değerlerimi paylaşıyorum kayıt için
Boy:169
Kilo:64
Hedef kilo:59.9 (ilk hedefim 100 gramda olsa 60'ın altına düşmek)
Sevgiler
Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)
Gecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)
Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.
Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))
Oyy kıyamam sevenimde varmışkizlar sule nasil oldu acaba..haberde vermedi,merak ediyorum
Banucugumda gelsin artik özledim valla
Slm canlarım nasıl gidiyo bakalım şükür bnm su 2 lt az kaldı
Dolduruyorum sürahiye yanına bide kocamn bardak ohh içiyorum zevkle
spor ile beraber su tüketince hissetmiyorsun bile ve çok iyi geliyor ben haftada iki gün spininge giriyorum fena terletiyor
Ee kizlar ne var ne yok sessizlik coktu birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?