Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben yeni geldim aranıza 75 kg yim 1.67 boyum diyete başladım gunde 3lt ye yakın su tuketiyorum haftada en az üç gün spora gidiyorum akşam saat 20.00 dan sonrada yemek yememeye çalışıyorum.
Hos geldin canim..
kurallari aksam kopyalayacagim,eger kabul edersen baslangic ve hedef kilonu bana özel mesajla göndermeni rica ediyorum...:16:

kizlar ben 30 dk daha yari kosu,yari yürüyüs tarzi spor yaptim..1 saati gecti bu gün sporum..ohh her sabah ben götürcem artik cocuklari,insan bi dinc oluyor yahu:8:

cocuklarin yemegini hazirlayip ütümü yapayim..aksama gelirim cicisler..

bu arada dilekcigim bende seni seviyorum:69:

görüsürüz kizlar:3:

Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz
kız trombolin alsana süper bişey tam senlik kızınla hoplarsınız:9:
ben yeni geldim aranıza 75 kg yim 1.67 boyum diyete başladım gunde 3lt ye yakın su tuketiyorum haftada en az üç gün spora gidiyorum akşam saat 20.00 dan sonrada yemek yememeye çalışıyorum.

holgeldin, süpermş valla

Son düzenleme:

Selamm ben de yeniyim ohh spora gidiyorsan daha cabuk sonuc alirsn kolay gelsinn ben de 66,6 ile giris yaptm bakalm onumuzdeki haftalardaa ne kilolar kaybedecezz ;))

dün yediklerim

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm ekmek, 1 kaşık eşime yaptığım kıymalı menemenden aldım yumurtasız,çok az peynir,5 zeytin

öğle: 2 bardak ayran ( malum nişandaydım)

akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (yorgundum salata yapmaya üşendim)

ara: 2 bardak tarçınlı çay, 2 tane lifli form bisküvi

su 1 lt anca dışarda olunca wc problemi yüzünden içemiyorum
spor yok ama bütün gün koşturmacalı geçti

Kaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta :17:
Canim gormedim ben menunu paylastin mi
Hosgeldin kizlar nickleriniz cok zor isimlerinizi alsak ben ayfer
Ahhh nora yapma bunu canm bn alcam inş gm bn kullanırım hem eşim kullnır iyi olur:)) hu huuu
Ayın 10
Canin kullanacaksan al yoksa hic yorma kwndini
Dünde benim aklımdan aynısı geçti fiyatı uygun gelince alsam mı dıye düşündüm ama zayıflamak için alıp alıp kenara attığım bir sürü şey var hevesim çabuk kaçıyor bu aralar. ama kararsızım hala :)
Benimdecpilates seti twister kosu bandi
Biz hep yanındayız kuzucum. :38::38:
Cok sagolun canim iyiki varsiniz
İyi haberler gelmiş hoş gelmiş ne güzel gelmiş. Herşey güzel olacak. :38:

Evet bende rahatladim inşallah hep guzel haberler alalim

1 Ayda 8 kilo Verme Grubu

Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -
Şahgul

Evet bayanlar son kararınızı verin kimin listesini seçerseniz koçunuz o olacak. (kimin listesini seçtiğinizin çokta önemi yok aslında üçümüzünde listesi aynı gibi. haftalar arasında farklı kişinin menülerini kocunuzu da bu doğrultuda değiştirebilirsiniz.)

Kuralları birazdan paylaşıyorum.

1-Kendinizi kampta gibi hissedin. Sadece 1 ay. 1 aydan ne olur ? 1 ay kendini sıkıp en az 6 kilo vereceğinizi toplam 8 belki biraz daha verebileceğinizi düşünün. O bizi cezbeden yiyecekleri 1 ay ağzınıza almazsak ölmeyiz değil mi? Bunun cevabı EVET ise 2. kuralı okuyorsunuz.
2- Diyetinizi bozmayacağınıza, Kurallara yemek pişirme şekillerine, tamamen uyacağınıza YEMİN edin. Kendinizi oruç tutuyormuş gibi hissedin. Emin olun bu 1 ay boyunca ruhende daha rahat olacaksınız. Yeminli olduğunuzu hatırlayıp asla yemeyeceksiniz. Yani kilo vermenizi garantileyeceksiniz.

Bunun en önemli sonucu. 1 ay da var olan bütün zararlı yiyeceklere olan alışkanlığınızdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Nefsinizi terbiye edeceksiniz.

Herşeyden önce kendimiz sağlığımız için kilo vermek için buradayız ve bunu başarabiliriz.

1 ayda 8 kilo. Hadi bakalım. Emin misiniz bakalım yapabileceğinize?

Ben EMİNİM. Ben YEMİN EDİYORUMKİ 11/01/2014-01/03/2014 tarihleri arasında (4 HAFTA BOYUNCA) asla listelerimin dışına çıkmayacağım. Asla yemek kurallarımı bozmayacağım

Bende eminim ve 03/02 ile 01/03 tarihleri arasında listemin dışına çıkmayacağına ve en az 6 ila 8 kilo arasında kilo verebileceğime inanıyorum. Yemek kurallarını bozmayıp sizlerin motivasyonunu düşürecek herhangi bir kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum.

Bu gün suleyi göremedim ben kizlar..gelmedi galiba hic:44:
insallah bir sorun yoktur:6:

Ahhh canım kaptanım benide merak edermiş :16:
Böbreklerim ciğerlerim çok fena üşütmüşüm bir sürü ilaç verdi Dr onların etkisiyle olsa gerek her yerim iyice ağrıdı sürekli uyudum evde. Çok şükür şimdi iyiyim kuzularımda geldi resmen evimin enerjisi onlarmış :9:

kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..:6:

Çok üzücü :17:
Benim ciddi bir tuvalet sorunum varken birde bunun üzerine ilaçlar girdi. Diyetisyene gittiğimde kilo almamış görünüyordum ama çok enteresan bşr şekilde yağ almış kas ve sudan gitmiş görünüyordu . Kadında bana üzülme bu haftayı hiç gözönğnde bulundurmayacağız vücutta enfeksiyon varken yağ kas proteinler farklılık gösterir üzülme demişti ama kendi tartıma göre yarım kilo fazla çıktım :14:

2 Şubat Menüm:

Sabah:
1 dilim kepek 1 dilim çavdar ekmeği
1 pors haşlanmış yumurta piyazı(biberli maydonozlu)
3 zeytin
peynir-biber karışımı
2 çatal bal

Ara:
1 şekerli Türk kahvesi

Akşam:
1 adet hamburger :26:
biraz patates kızartması
ice tea limon
(umarım bu son kaçamağım olur ama merak etmeyn ben haftasonu kaçamaklarımla da kilo veririm :1:)

Su:2 lt (daha fazlasına zorlayacağım haftaiçi katı kurallarımla devam)

Tatlim kahvlti super aksam yemegine yorum yok.inaniyorum duzene girecksindr

Arkadaşlar merhaba yarışmaya katılmak istiyordum davet üzerine geliverdim bu takıma.Kabul ederseniz bende rekabete ortak olayım:23:
Elimden geldiğince herşeyi paylaşıcam yediğim içtiğim hepimize kolay gelsin bol bolmotivasyon olsun inşallah:46:

Tekrardan değerlerimi paylaşıyorum kayıt için
Boy:169
Kilo:64
Hedef kilo:59.9 (ilk hedefim 100 gramda olsa 60'ın altına düşmek:1:)

Sevgiler:42:

Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)

Gecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)

Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.

Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))

Hoşgeldiniz kızlar... Ben Şule geçen hafta salından beri hasta ve evdeyim yatak döşek yatıyordum. Şimdi daha iyiym ve anca geçmişe bakabildim. Umarım dilediğiniz kilolara düşersiniz. Bende çok eski değilim burada yaklaşık 1,5 ay falan oldu. Ankara'da yaşıyorum bir kamu kurumunda çalışıyor ve 2 çocuk annesiyim. Hedefim 69,9 olmak yıllardır kilo alıp veriyorum ama hiç 72 nin altına düşemedim o yüzden bu sefer çok istiyorum .
kizlar sule nasil oldu acaba..haberde vermedi,merak ediyorum:14:

Banucugumda gelsin artik özledim valla:38:
Oyy kıyamam sevenimde varmış :38: Banu geldiği mi bu arada?

spor ile beraber su tüketince hissetmiyorsun bile ve çok iyi geliyor ben haftada iki gün spininge giriyorum fena terletiyor

Canm sende hos geldin inş hedefine kısa zamanda ulasırsın cok ii yaptın kk ya gelmekle
Ben merve ewliyim 23.5 :)) yasındayım
160 65.500 kıloyum hedef :55 inş
Senin isim neydi niciknden söle bişi uydurdum cılgıncerrah:1::9:
Cok attım galiba

Kızlar bi 30 dk kadar leslie yaptım
Aksam mekik şınav bel bacak egzersizi yaparım inş 1 saate tamam larım
Cok hevesliyim bu aralar şükür

Sahgulcum bizim ewlerden ses cok yandıyo canm yani üst komsum hapsırıyo masallah bende coktasa diyorum odenli
Alt komsumun kızı var aglıyo sanki kulagımın dininde bnmkide aynı şekilde :))))
O yüsden tram bnm için pek çözm olmaz sanki ewde kullanamam
Ama eminim cok zewklıdır hiç şüphem yok

Kaptan buarada ben platesle sakın hareketler yapıyorum mesela uzanıyorum sırt üstü ayaklarımı kendime cekiyorum dizlerimi bülüp
İki dizimin arasına bacagımın arasınada diyeilirim topu yerleştiirp topu sıkıyorum bölece basenlerim falan zorlanıyo nefes alıp veriyorum yawasca sakınce o bile beni rahatlatıyo 50 defa yapıyorum yani
Birde ayaklarımı uAtıyorum plates topuna elimi belimin ortasına yerlestiriyorum boşluk kalmasın diye ayaklarımı bastırıyorum topa cok iyi geliyo öle cok rahatlıyom acıkcası

Sende hoşgeldin canım..

Kızlar ben kaçıyorum akşam görüşürüz inşallah. Bu hafta evdeyim bolca çocuklarlar vakit geçirmek istiyorum. Yarın diyetisyen randevum var bakalım neler olmuş neler?
İlaç içmeyi bıraksam mı acaba iyi hissediyorum artık! Hem cumaya kadar şişliğini de atmış olurum gerçi bu seferde Regli şişliğini girecek araya ama bu hafta kilo veremezsem cidden kolum kanadım düşecek iyice çok moralim bozulacak. Haydi eda senin enerjine ihtiyacımız var :21:

Back