Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cok güzelkmissin masallah:38:

afiyet olsun canim

afiyet olsun canim..harika

hos geldin sulecigim..tatil sana yaramadi:5:

hayirlisi olsun canimsin,büyük firmaymis..mutlaka bir aksilik olmustur:54:

canim alisma evresi oldugu icin ses etmim,zaten sana spor cezasida veremeyiz,baska iskenceler,ay pardon cezalar bulmamiz lazim:9:

dün ben azcik yogundum,gelemedim:26:

canimsin sen kurallari okudunmu:44:

ohh süpermis edacigim:38:

e buda süper:38:

buda..canim 3 gün üst üste meneem yemenin ayri bir nedeni varmi,diyetisyenmi verdi:44:

Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten:6:

tamam canim benim,alirsan devam edersin:38:

yok kiz,ne küsmesi..o gün gözüne cok batmim dedim,o yüzden alinti yapmadim yazdiklarina:1:

afiyet olsun canim..harikasin

demi ya,ben küsmemki kimseye:19::1:

mervecigim aksam az olmamismi,form bisküvi derken bütün paketi götürmedin insallah..diyet diye fazla yiyoruz,ayni kaloriye geliyor yine cünkü:4:

hayirlisi olsun canim:16:

ohh sefan olsun bacim:12:

dinlenmek icin plates yapana ilk defa rastladim mervisim,normalde tam tersi oluyor:9:

günaydin canim..bende bir cayimi alip geliyorum:7:

:32:

biz seni korman icin yine birakmayiz merak etme:27:

günaydin canim..sonuclardan bizide haberdar et:16:

afiyet olsun canim:38:

günaydin canim..kendinden bahsedermisin azcik,tabikiside kararliysan ve bol paylasim yaparsan katilabilirsin:16:

:46::46:

sanirim mesaj sayimiz arttikca onlarda doguruyor:9:
rütbe heralde,üzerine gittinmi herkeste bisey yaziyor:31:

ac karinla kivi yemeyi dene canim:34:

:9::9:

canim diyet yaptinmi,her seyin bahanesi diyet oluyor zaten,hapsursan diyetten biliyorlar,ayagin tasa takilsa acsin,halin yok düstün derler valla:19:

:60::60::60::60:

Kaptanim seviuorum seni tesekkur edirim.

Hos geldin o zaman canimsin..kurallari birazdan kopyalarim..
canim sen daha önce yarismalardami kilo verdin..
eger öyleyse ne zaman,hangi takimdan ayrildin yazarmisin..mezunmu oldun..

yoksa k.k baska topiklerindemi zayifladin:44:

başka topiklerde kendi aramızda yarışarak vermiştik canım bireysel olarak. ama kuralları kopyalamana gerek yok biliyorum takım içi kuralları :ssz::1:

Kaptancim bitanesin iyisin hossun da bu nasil bir alintilamadir yahu alttakini okuyana kadar uattekini unutuyorum :60:

İnşallah guzel haberler verecegim kaptan cok rahatlattı patronum dr anlatmadigi seyleri anlatti

Mervem canim msj cvp yazmissin ben gormedim kaptan alintilayinca gordum
Bakalim canim kismet rabbim nasil uygun gormusse oyle olacak daha korunurken hamile kalmistim nasibimde yoktu ki dustu simdide demek ki
Ugrasmam gerekiyor neyse olsun da saglikli hayirli ismini de burda koyariz artik nasipse

Kaptancim bitanesin iyisin hossun da bu nasil bir alintilamadir yahu alttakini okuyana kadar uattekini unutuyorum :60:

İnşallah guzel haberler verecegim kaptan cok rahatlattı patronum dr anlatmadigi seyleri anlatti

Mervem canim msj cvp yazmissin ben gormedim kaptan alintilayinca gordum
Bakalim canim kismet rabbim nasil uygun gormusse oyle olacak daha korunurken hamile kalmistim nasibimde yoktu ki dustu simdide demek ki
Ugrasmam gerekiyor neyse olsun da saglikli hayirli ismini de burda koyariz artik nasipse

İyi haberler gelmiş hoş gelmiş ne güzel gelmiş. Herşey güzel olacak. :38:

günaydın canımmm maşallah erkencisin özlemişim tükkanı açıp çay demlemeni

daha topluca koruma topiğine gecicez

edacım bu hayır demenin dibine vurdum ben cumadan beri bence beni tebrik etmen lazım :9:
eşim evlilik yıldönümümüz diye en sevdiğim çikolatalı pastadan almış tadına bile bakmadım
dünde arkadasımın nişanı vardı pastalar,baklavalar neler neler ama ağzıma sürmedim 2 tane ayran içtim :32:

Hayır demenin gücünü hissettin mi hissetin mi _? :52::52:
Tebrik ederim canım.
Ne yedin anlat bakim

cok güzelkmissin masallah:38:

afiyet olsun canim

afiyet olsun canim..harika

hos geldin sulecigim..tatil sana yaramadi:5:

hayirlisi olsun canimsin,büyük firmaymis..mutlaka bir aksilik olmustur:54:

canim alisma evresi oldugu icin ses etmim,zaten sana spor cezasida veremeyiz,baska iskenceler,ay pardon cezalar bulmamiz lazim:9:

dün ben azcik yogundum,gelemedim:26:

canimsin sen kurallari okudunmu:44:

ohh süpermis edacigim:38:

e buda süper:38:

buda..canim 3 gün üst üste meneem yemenin ayri bir nedeni varmi,diyetisyenmi verdi:44:

Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten:6:

tamam canim benim,alirsan devam edersin:38:

yok kiz,ne küsmesi..o gün gözüne cok batmim dedim,o yüzden alinti yapmadim yazdiklarina:1:

afiyet olsun canim..harikasin

demi ya,ben küsmemki kimseye:19::1:

mervecigim aksam az olmamismi,form bisküvi derken bütün paketi götürmedin insallah..diyet diye fazla yiyoruz,ayni kaloriye geliyor yine cünkü:4:

hayirlisi olsun canim:16:

ohh sefan olsun bacim:12:

dinlenmek icin plates yapana ilk defa rastladim mervisim,normalde tam tersi oluyor:9:

günaydin canim..bende bir cayimi alip geliyorum:7:

:32:

biz seni korman icin yine birakmayiz merak etme:27:

günaydin canim..sonuclardan bizide haberdar et:16:

afiyet olsun canim:38:

günaydin canim..kendinden bahsedermisin azcik,tabikiside kararliysan ve bol paylasim yaparsan katilabilirsin:16:

:46::46:

sanirim mesaj sayimiz arttikca onlarda doguruyor:9:
rütbe heralde,üzerine gittinmi herkeste bisey yaziyor:31:

ac karinla kivi yemeyi dene canim:34:

:9::9:

canim diyet yaptinmi,her seyin bahanesi diyet oluyor zaten,hapsursan diyetten biliyorlar,ayagin tasa takilsa acsin,halin yok düstün derler valla:19:

:60::60::60::60:

Kaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta :17:

Cezami cekecegim seve seve galiba haklisin bu iki gunde bir gecsin bakalim ne diyecek dr .dun kan veriyim diye gittim recetesiz olmaz diyor arkadaş pinar hnm hastasiyim kan alcaksin dedim haa kan mi igne sandim diyor neyse bugune kaldi oyle yada boyle
Siz zaten varliginizla yeterince destek oluyorsunuz canim cok sagolun

Biz hep yanındayız kuzucum. :38::38:

Noracm nasılsn cnm bnm
Nası gıdıyo bakalım su işini halletmne sevindm
İş başı yaptın bu pazartesi bana geçmiyo bi türlü sanada olemi

Kaptancım 4 tane yiyorım bisküvisen aksam az tutdum sabah sucuklu yumurta yiyince vicdan azabndan

:1::1:

Ben kus mus görmüyorum :))))

Ay bi biberiye yapıyom bn içen varmidur

Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz

Dünde benim aklımdan aynısı geçti fiyatı uygun gelince alsam mı dıye düşündüm ama zayıflamak için alıp alıp kenara attığım bir sürü şey var hevesim çabuk kaçıyor bu aralar. ama kararsızım hala :)

cok güzelkmissin masallah:

Cok tesekkur ederm kaptann :***

Alisma evresindeym ama haftaici daha iyi olacak insallahh

Her zaman yesem veremem ama haftasonu arada bi yersem tolare ederm merak etmeyn ;) ki spor cezami bikac ay sonra seve seve cekerm zaten ama su an sorun var daha az yemeliym haklisin kaptancimm

Dünde benim aklımdan aynısı geçti fiyatı uygun gelince alsam mı dıye düşündüm ama zayıflamak için alıp alıp kenara attığım bir sürü şey var hevesim çabuk kaçıyor bu aralar. ama kararsızım hala :)

Ahhh nora yapma bunu canm bn alcam inş gm bn kullanırım hem eşim kullnır iyi olur:)) hu huuu
Ayın 10

Back