Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzelkmissin masallah
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim..harika
hos geldin sulecigim..tatil sana yaramadi
hayirlisi olsun canimsin,büyük firmaymis..mutlaka bir aksilik olmustur
canim alisma evresi oldugu icin ses etmim,zaten sana spor cezasida veremeyiz,baska iskenceler,ay pardon cezalar bulmamiz lazim
dün ben azcik yogundum,gelemedim:26:
canimsin sen kurallari okudunmu:44:
ohh süpermis edacigim
e buda süper
buda..canim 3 gün üst üste meneem yemenin ayri bir nedeni varmi,diyetisyenmi verdi:44:
Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten
tamam canim benim,alirsan devam edersin
yok kiz,ne küsmesi..o gün gözüne cok batmim dedim,o yüzden alinti yapmadim yazdiklarina
afiyet olsun canim..harikasin
demi ya,ben küsmemki kimseye
mervecigim aksam az olmamismi,form bisküvi derken bütün paketi götürmedin insallah..diyet diye fazla yiyoruz,ayni kaloriye geliyor yine cünkü
hayirlisi olsun canim
ohh sefan olsun bacim
dinlenmek icin plates yapana ilk defa rastladim mervisim,normalde tam tersi oluyor
günaydin canim..bende bir cayimi alip geliyorum
biz seni korman icin yine birakmayiz merak etme
günaydin canim..sonuclardan bizide haberdar et
afiyet olsun canim
günaydin canim..kendinden bahsedermisin azcik,tabikiside kararliysan ve bol paylasim yaparsan katilabilirsin
sanirim mesaj sayimiz arttikca onlarda doguruyor
rütbe heralde,üzerine gittinmi herkeste bisey yaziyor
ac karinla kivi yemeyi dene canim
canim diyet yaptinmi,her seyin bahanesi diyet oluyor zaten,hapsursan diyetten biliyorlar,ayagin tasa takilsa acsin,halin yok düstün derler valla
![]()
Hos geldin o zaman canimsin..kurallari birazdan kopyalarim..
canim sen daha önce yarismalardami kilo verdin..
eger öyleyse ne zaman,hangi takimdan ayrildin yazarmisin..mezunmu oldun..
yoksa k.k baska topiklerindemi zayifladin:44:
Kaptancim bitanesin iyisin hossun da bu nasil bir alintilamadir yahu alttakini okuyana kadar uattekini unutuyorum![]()
İnşallah guzel haberler verecegim kaptan cok rahatlattı patronum dr anlatmadigi seyleri anlatti
Mervem canim msj cvp yazmissin ben gormedim kaptan alintilayinca gordum
Bakalim canim kismet rabbim nasil uygun gormusse oyle olacak daha korunurken hamile kalmistim nasibimde yoktu ki dustu simdide demek ki
Ugrasmam gerekiyor neyse olsun da saglikli hayirli ismini de burda koyariz artik nasipse
günaydın canımmm maşallah erkencisin özlemişim tükkanı açıp çay demlemeni
daha topluca koruma topiğine gecicez
edacım bu hayır demenin dibine vurdum ben cumadan beri bence beni tebrik etmen lazım
eşim evlilik yıldönümümüz diye en sevdiğim çikolatalı pastadan almış tadına bile bakmadım
dünde arkadasımın nişanı vardı pastalar,baklavalar neler neler ama ağzıma sürmedim 2 tane ayran içtim![]()
cok güzelkmissin masallah
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim..harika
hos geldin sulecigim..tatil sana yaramadi
hayirlisi olsun canimsin,büyük firmaymis..mutlaka bir aksilik olmustur
canim alisma evresi oldugu icin ses etmim,zaten sana spor cezasida veremeyiz,baska iskenceler,ay pardon cezalar bulmamiz lazim
dün ben azcik yogundum,gelemedim:26:
canimsin sen kurallari okudunmu:44:
ohh süpermis edacigim
e buda süper
buda..canim 3 gün üst üste meneem yemenin ayri bir nedeni varmi,diyetisyenmi verdi:44:
Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten
tamam canim benim,alirsan devam edersin
yok kiz,ne küsmesi..o gün gözüne cok batmim dedim,o yüzden alinti yapmadim yazdiklarina
afiyet olsun canim..harikasin
demi ya,ben küsmemki kimseye
mervecigim aksam az olmamismi,form bisküvi derken bütün paketi götürmedin insallah..diyet diye fazla yiyoruz,ayni kaloriye geliyor yine cünkü
hayirlisi olsun canim
ohh sefan olsun bacim
dinlenmek icin plates yapana ilk defa rastladim mervisim,normalde tam tersi oluyor
günaydin canim..bende bir cayimi alip geliyorum
biz seni korman icin yine birakmayiz merak etme
günaydin canim..sonuclardan bizide haberdar et
afiyet olsun canim
günaydin canim..kendinden bahsedermisin azcik,tabikiside kararliysan ve bol paylasim yaparsan katilabilirsin
sanirim mesaj sayimiz arttikca onlarda doguruyor
rütbe heralde,üzerine gittinmi herkeste bisey yaziyor
ac karinla kivi yemeyi dene canim
canim diyet yaptinmi,her seyin bahanesi diyet oluyor zaten,hapsursan diyetten biliyorlar,ayagin tasa takilsa acsin,halin yok düstün derler valla
![]()
Günaydın herkese![]()
Cezami cekecegim seve seve galiba haklisin bu iki gunde bir gecsin bakalim ne diyecek dr .dun kan veriyim diye gittim recetesiz olmaz diyor arkadaş pinar hnm hastasiyim kan alcaksin dedim haa kan mi igne sandim diyor neyse bugune kaldi oyle yada boyle
Siz zaten varliginizla yeterince destek oluyorsunuz canim cok sagolun
Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz
cok güzelkmissin masallah:
Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten![]()
Dünde benim aklımdan aynısı geçti fiyatı uygun gelince alsam mı dıye düşündüm ama zayıflamak için alıp alıp kenara attığım bir sürü şey var hevesim çabuk kaçıyor bu aralar. ama kararsızım hala :)