Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

spor ile beraber su tüketince hissetmiyorsun bile ve çok iyi geliyor ben haftada iki gün spininge giriyorum fena terletiyor

Off cok guzel hocam var benim bu yilin gozdesi tam senlik diyorda nerdee bende vakit ahh ahh eski ben koridirda parande atardim :9: simdi ayagi.i omzuma zor atiyorum :60: bu kg bana hic yaramadi :36: hatta bi ara dusuk yaptigimda sebebi neymis birinin dugjnunde cok cok oynamisim hopbidi hopbidi ondan dusmus dedikoduya sinir yok :9:

Ahhh canım kaptanım benide merak edermiş :16:
Böbreklerim ciğerlerim çok fena üşütmüşüm bir sürü ilaç verdi Dr onların etkisiyle olsa gerek her yerim iyice ağrıdı sürekli uyudum evde. Çok şükür şimdi iyiyim kuzularımda geldi resmen evimin enerjisi onlarmış :9:

çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

menü bugun proteın agırlıklı oldu bagırsak duzenım ıcın bu arada

5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay

ara
1/2 diyet bisküvi
zencefil limon çay

öğle
piliç roti
2 dılım ekmek
1 kutu süt

ara
2 hurma
2 tam ceviz

akşam
bol sarımsaklı yogurtlu yesıl salata
3 köfte
bol çay

2lt su
1 adet sekersız nescafe

ara
1 elma
4yk yogurt
Bitki cayiiiiiiiiiii

Kiz noldu sabahin nurunda ruyanda mi gordun bizi

:1: cnm bnm erken kalkıyorum zaten hepte bakmıyodum pek siteye
Eşimisabah kahvaltı ettirmeden gondermm goncamı goncamı:!)
Şaka bi yana bnm eşime böle pastane pogacası ne bilm börek acma simit falandokunuyo 7 sene önce mide kanaması geçimiş bide
O yüsden saglıklı beslensin hemde dinç olsun diye bi güsel besliyom eşimi öle öpück öpck gönderiıyorum
Bide ibadet saati geçiyo sabah nmaazı
Dedim bi girim bu sabah cay koyım açim tükkanı:)))

Itiraf ediyorum bu sabah sekersiz kahve ile cikolatali gifret yedim her ikiside yasakti hemde
E misafir dolu bugun gidecekler yerine yenisi gelecek kimseyi rahatsiz etmemek icin bi kah e yapim dedim ve olan oldu tezgahin ustundeki cikolatayi mideye ibdirdim hemde hic utanmadan dr bana kilo ver demenis gibi
Etrafimdakiler anlamiyor sürekli aman canim senin kgda ne varmis diyor :( neymis insanlar 108 kg hamile kaliyolarmis( 108 de neyse 100 110 degil 108 kesin tani )
Ben abartiyomusum bu diyet isini
Hatta esimin kanisi yemedigim icin bile etkilenebilirmis lan dr zayifla dedi diyorum
Bu guttigimiz oyle birsey demedi diyor dr gittigine pisman okur mu insan ben oldum

Cok laf yaptim cezami alayim lutfen ben 40 dk yuruyus olarak alabilirmiyim (anneme yuruyerek gidiyim bu aksam)
Ustunede yegenimle tepinirim dans etmeye bayiliyoruz da

Allah iyiligini versin emi

Hoşgeldiniz kızlar... Ben Şule geçen hafta salından beri hasta ve evdeyim yatak döşek yatıyordum. Şimdi daha iyiym ve anca geçmişe bakabildim. Umarım dilediğiniz kilolara düşersiniz. Bende çok eski değilim burada yaklaşık 1,5 ay falan oldu. Ankara'da yaşıyorum bir kamu kurumunda çalışıyor ve 2 çocuk annesiyim. Hedefim 69,9 olmak yıllardır kilo alıp veriyorum ama hiç 72 nin altına düşemedim o yüzden bu sefer çok istiyorum .

Oyy kıyamam sevenimde varmış :38: Banu geldiği mi bu arada?

Selamm memnun oldmm ben de Hilal,inşallah sen de istediğin kilolara düşersn hemencikk...
Ben de 23 yaşındayım avukatım, nişanlıyım, hasret çekip duruyorum :)
10 gün kadar önce kist ameliyatı olduğum için ben de yatıyordum ama ayaklanmaya başladım artık..spor şimdilk yasak menülerim de pek iyi değildi haftasonu ama şu deneme sürecinde ben de baya ısınmış olcam inşallahh

Tatlim kahvlti super aksam yemegine yorum yok.inaniyorum duzene girecksindr

Evet kesinlikle düzene gireceğimmm ;)))

Kızlar menüm
Has yumrta
Zeytin peynir az yaglı kk kadar
Maydanoz bol
Etimek 1 dilim

Ara
Yeşilcay
Potakal

Ögle
Lahana corbası
Salata

Ara
Zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt bir kade
Aksam
Salata bol
Corba bir kase
Ara
Biberiye içtim öglen içemedim
Su:3 lt oldu şükür
Spor:leslie 30 dk
Mekik bel bacak egzersiz
Hepsinde 15 tekrar 3 er set

3 Şubat Menüm:

Sabah:
3 dilim çavdar ekmek
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
biraz peynir-biber
1 çatal bal

Ara:
yarım paket form mısır

Öğlen:
1 kase kivili yoğurt

Ara:
1 şekerli Türk kahvesi

Akşam:
1 kase domates çorbası
1 dilim çavdar ekmek
1 pors keşkek (bu fazla oldu bi tek yav:) )

Su: 2,5 lt

Günaydinnn:16:
0 derecede 40 dk yürüyüsümü yaptim,geldim:8:

dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmis yapip kahvaltiya:56:

sabah

2 yumurta,1 portakal,biraz peynir,1 c.b.findik,10 zeytin,3 kasik yogurt

aksam
3 tavuk kanat,közlenmis domates ve biber,1 kase tarhana corbasi,salata

su
2 lt
spor
yok:17: