Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Itiraf ediyorum bu sabah sekersiz kahve ile cikolatali gifret yedim her ikiside yasakti hemde
E misafir dolu bugun gidecekler yerine yenisi gelecek kimseyi rahatsiz etmemek icin bi kah e yapim dedim ve olan oldu tezgahin ustundeki cikolatayi mideye ibdirdim hemde hic utanmadan dr bana kilo ver demenis gibi
Etrafimdakiler anlamiyor sürekli aman canim senin kgda ne varmis diyor :( neymis insanlar 108 kg hamile kaliyolarmis( 108 de neyse 100 110 degil 108 kesin tani )
Ben abartiyomusum bu diyet isini
Hatta esimin kanisi yemedigim icin bile etkilenebilirmis lan dr zayifla dedi diyorum
Bu guttigimiz oyle birsey demedi diyor dr gittigine pisman okur mu insan ben oldum

Cok laf yaptim cezami alayim lutfen ben 40 dk yuruyus olarak alabilirmiyim (anneme yuruyerek gidiyim bu aksam)
Ustunede yegenimle tepinirim dans etmeye bayiliyoruz da

40 dk yürüyüş cezan aktifleştirildi. Sanki uzay gemisi kullanıyorum motorlar aktif gibi oldu he neyse kaynatmayayım :9:
Öncelikle ben ne düşünüyorum söyleyeyim mi ?
Senin psikolojini moralini yükseltmemiz lazım ama nasıl?
Lütfen rahatlamaya çalış. Stres yapma. Hayır demeyi öğrenmen lazım. Nasıl yapsak ki ? Aslında bir kaç kere hayır desen devamı gelir :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
40 dk yürüyüş cezan aktifleştirildi. Sanki uzay gemisi kullanıyorum motorlar aktif gibi oldu he neyse kaynatmayayım :9:
Lütfen rahatlamaya çalış. Stres yapma. Hayır demeyi öğrenmen lazım. Nasıl yapsak ki ? Aslında bir kaç kere hayır desen devamı gelir :17:

Cezami cekecegim seve seve galiba haklisin bu iki gunde bir gecsin bakalim ne diyecek dr .dun kan veriyim diye gittim recetesiz olmaz diyor arkadaş pinar hnm hastasiyim kan alcaksin dedim haa kan mi igne sandim diyor neyse bugune kaldi oyle yada boyle
Siz zaten varliginizla yeterince destek oluyorsunuz canim cok sagolun

Günaydın mervecim. Sabah öğle bir olmuş zaten az yemişsin görmüyoruz aradakileri. Lakin ben sana ne dedim. Ara öğün yapmalısın. Arada meyve yemelisin. Günde bir tane meyveyi sana şart koşuyorum anlaştık mı?
Menülerinde bakacağım kontrol edeceğim:31::31:

Tamm koç:)))

Kızlar KABIZLIK İÇİN dr ibrahim saracoglu söle demişti
Zeytinyagıyla pişmiş pirinçsz havucsuz pırasa yemegi
Bana cok iyi geliyodu logusslık zamnımda cok problemm olmuştu yapmıştım sevilaycm öuhakk gunde 1 porsyn yer

Günaydinnn:16:
0 derecede 40 dk yürüyüsümü yaptim,geldim:8:

dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmis yapip kahvaltiya:56:

sabah

2 yumurta,1 portakal,biraz peynir,1 c.b.findik,10 zeytin,3 kasik yogurt

aksam
3 tavuk kanat,közlenmis domates ve biber,1 kase tarhana corbasi,salata

su
2 lt
spor
yok:17:
3 kupa yesil cay:7:

Hayırlı sabahlarınız ola inş kızlar
Günaydın herkese
Herkese selam olsun herkese pıhaa:D
Kızceler siz bı yazıları okurken ben sirkeli sıcak suyumu yudumluyor olacagım
Actım tükkanı cayıda koydum aha ......:7::7::7::7::7::7::7::7::7:
Hafi bakem kalkın kalkın kalkınnnn
günaydın canımmm maşallah erkencisin özlemişim tükkanı açıp çay demlemeni
Gece 1:30 da yattım kızlar kızcem ıymadı ama vn sabah yune kalktım nıye 8 kılo vercem ayda
Yha bn 8 kılo werırsem hemn mezun olurum ama :((((
daha topluca koruma topiğine gecicez
edacım bu hayır demenin dibine vurdum ben cumadan beri bence beni tebrik etmen lazım :9:
eşim evlilik yıldönümümüz diye en sevdiğim çikolatalı pastadan almış tadına bile bakmadım
dünde arkadasımın nişanı vardı pastalar,baklavalar neler neler ama ağzıma sürmedim 2 tane ayran içtim :32:

Son düzenleme:
Cok sagol ben de bunu umuyorm haftaya nısanlıma gıdecektm bıletım vardı dua edıyorm daha ıyı olaym gıdeym cok sevınecek tabı ben de ucacam zaten :)

Belli oluyor herkes cok cana yakın maşallahh zamanla daha ıyı kaynasırz emınımm

Evett avatar nişanımdann ;)
cok güzelkmissin masallah:38:
mutlu pazarlar herkeslere :)
menum

sabah
5 zeytın
2dılım ekmek
sekersız cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvi
zencefil limon çay

öğle
nohut yemegı (sadece nohutlarından 2kasık falan yapar)
yogurt corbası 1 kase
1 dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu süt

akşam
6 küçük lahana dolması
1 dılım ekmek

2lt su

kısceler nısan vardı esımın kuzenının ıkramlıklar superdı ama sadece servıs yaptım agzıma bıle surmedım bu ara cetın sınavlar verıyorum cok sukur:52::52::52::52::52:
afiyet olsun canim
ohh kaynatmışsınız gene , dunku menümü yazıp çıkıyorum bugun nişan ve bir sürü cıss var ama dokunmayacağıma söz veriyorum tekrar garantiye alayım:9: :9:

sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta, 1 dlm ekmek,5 zeytin, çok az yağsız peynir, 1çatalda reçel eşim ağzıma uzatınca hayır demedim
ara: 1 elma
öğle: yaklaşık 100 gr haş brokoli üzerine 1 kase yoğurdu bocalayıp yedim
akşam:1 tabak tarhana,salata, çeyrek simitin yarısı
ara: 2 bardak tarçınlı çay, 4-5 tane karışk kuruyemişten yedim, bir dlm elma

2 lt su
spor yok malesef
afiyet olsun canim..harika
Günaydın kızlar :17:
Kaç gün geçti görüşmeyelim yaaa.. Dağıldım resmen ne fena üşütmüşüm, aman dikkat edin:5:
Yeni uyandım çocukları annemden getirdik dün gece şimdi onlara güzel bşr kahvaltı hazırlayım sonra gelir gecmiş yapar sohbet ederiz inş. :9:
hos geldin sulecigim..tatil sana yaramadi:5:
saolun dualarınız ıcın ıyı nıyetlerınız ıcın.. bıde calıstıgı fabrıka bosch :) hiç boyle yapmazdı bılmıorum bosch da değişti ya 2 yıldır zam yapmıo maasınıda yatırmadılar hala bı acıklamadada bulunmamıslar bankadan dıye bı soylentı varmıs.. neyse amın ınsallah Allah saglık sıhhat versın..
hayirlisi olsun canimsin,büyük firmaymis..mutlaka bir aksilik olmustur:54:
1 Şubat Menüm:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
2 çatal biberli peynir
3 çatal çilek reçeli

Ara:
Yarım armut
2 dilim ayva

Öğlen:
1 paket k fesleğenli kraker

Ara:
1 küp şekerli Türk kahvesi

Akşam:
1 tabak keşkek

2 kahveli kurabiye :26:

Alışma evresindeym elimden geldiğince menülerimi daha da düzelteceğim :24:
canim alisma evresi oldugu icin ses etmim,zaten sana spor cezasida veremeyiz,baska iskenceler,ay pardon cezalar bulmamiz lazim:9:
haftasonlarını hıc sevmıyorum kımsecıkler olmuyo ya:19::19::19::43::43::43::43:
dün ben azcik yogundum,gelemedim:26:
Günaydın arkadaşlaaar bu sabah itibariyle başladım diyete
yarım simit
1 dilim peynir
1 tk bal
ve 4 zeytin yediim ama daha hiç su içmedim biraz su içmeyliyim
canimsin sen kurallari okudunmu:44:
Selam bayanlar dun giremedim kusuruma bakmayin.
Bu haftaki menum

Kalkis bir bardak ilik su
Kahvalti. 1 dlm kepek ,cavdar veya tam bugday ekmek
Domates salatalik yesillik (sinirsiz yagsis tuzsuz )
4 adet tuzsuz zeytin
1 tatli kasigi bal veya recel

Ara 1 porsiyon meyve

Ogle 150 gr et tavuk balik
Salata Yagsiz
1 bardak ayran
1 dilim kepek veyabdiger yasakli olmayan ekmeklerden
Ara 1 porsiyon meyve

Ara ( ogle ve aksam yemegi arasi uzun olanlar 2 ara ogun yapmali uzun degilse yenmesine gerek yok ) 1 PORSYİON MEYVE

AKSAM
1 YUMURTA İLE MENEMEN
1 BARDAK AYRAN
1 DİLİM EKMEK
DOYMAZSANİZ YAGSİZ TUZSUZ SALATA

ARA 1 PORSİYON MEYVE( yemekten 2 saat sonra yatmadan en az 2 saat once)
ohh süpermis edacigim:38:
Dunku menum

Sabah yok

Ara 1 elma

Ogle
6 tane kofte
Salata
1 dilim ekmek
Ayran

Ara yok

Aksam
1 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek

Su 2 litre
Spor yok
e buda süper:38:
Bugun yediklerim

Sabah 1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 tane zeytin
Domates

Ara 1 dilim ananas

Tavuk kendi yagi ile pisti
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak ayran

Aksam 1 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek
buda..canim 3 gün üst üste meneem yemenin ayri bir nedeni varmi,diyetisyenmi verdi:44:
2 Şubat Menüm:

Sabah:
1 dilim kepek 1 dilim çavdar ekmeği
1 pors haşlanmış yumurta piyazı(biberli maydonozlu)
3 zeytin
peynir-biber karışımı
2 çatal bal

Ara:
1 şekerli Türk kahvesi

Akşam:
1 adet hamburger :26:
biraz patates kızartması
ice tea limon
(umarım bu son kaçamağım olur ama merak etmeyn ben haftasonu kaçamaklarımla da kilo veririm :1:)

Su:2 lt (daha fazlasına zorlayacağım haftaiçi katı kurallarımla devam)
Hilalcigim sen demissin,kacamaklada veririm ama canim spor yapamiyorsun zaten,hamburger ve kizartmayla kilo verecegine inaniyormusun gercekten:6:
Kaptancim karaty beslenme tarzini benisedim.drvam yani.am suan annmletdeyim kuruywmisim bitti.carsiya henuz cikip alamadim
tamam canim benim,alirsan devam edersin:38:
Kaptanim kusmuyuz benim yazdiklarima alinti yapmamissin es gecmissin:( yoksa alinganlikmi yapiyorum acaba
yok kiz,ne küsmesi..o gün gözüne cok batmim dedim,o yüzden alinti yapmadim yazdiklarina:1:
Bugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu. 1 tatli ks corek otu.1 cy brd ilik su
Kahvlti 8.45 te. 1 mini muz.sekersiz cy.yarim brdk kuruyms.2 ctl omlet.biraz peynr.10 zeytn.domates salatalik
Ara turk kahvesi. 1 kupa form cy
OGlE 13.30 1 su brd kefir( cok eksi geldi tadi icine 1 tane cilek dogrdm)
Yarim portakl
İKİndi 1 yesilcy.1 maydanoz suyu
AKSam 17.30 da
1 kase tarhana crb.1 tbk salata.2 ymk kasigi bulgurlu mini mini kofte.

1 form cy
3.5 lt su
Sabh 30 dk ceza sporumu yaptm
Aksam 30 mekik
afiyet olsun canim..harikasin
Slm cnm bende pko oldugu ewlendikten bir ay sonra dk tora gittim o denişti bizde korunmadık ama 7 ay cocuk olmayınca doktorum klomene baslıyalım dedi kullandım 2 yumurtam gelişti gayet güsel sonuc verdi ilk iğne vermeyelim dedi ilişki günlerini önerdi işte
Ama şükür gerek kalmadı hamile kaldım ilk denemem dw şükürler olsun
İnş seninde öle olur

Yok yawrucum bizim kaptanımız öle biri degil unutmustur yada görmemiştir kesinlikle küslk yapmaz sen meraklanma dilekcim
Öpüyorum seni :)))
demi ya,ben küsmemki kimseye:19::1:
Menümm
Kızlar malum pazar kacamakların en cok yapışdıgı gn:))
Sabah
Sabah dediysem 11 de khvlatı ettim
Sucuklu. Yumurta yedim böle bi kaç banımcık
Biliyorum ikisi bir olmaması lazım
Peynir
Cay 3 tane
2 zeytin yedim

Ögle yiyemedim çünkü bnmki brunc gibi bişi oldu
Arada form bisküvi yeşilcay esliginde :)(
Aksam mercimek corbası içtim
Su: yatana kadar 2 lt olcak kv gittik unuttum hizmt etmkten
Sporda bol bol koşusturma
mervecigim aksam az olmamismi,form bisküvi derken bütün paketi götürmedin insallah..diyet diye fazla yiyoruz,ayni kaloriye geliyor yine cünkü:4:
Canim esim bi isyeri acmayi dusunuyor cok dusunuyoruz artisida var risklerde suan tamamiyla objektifiz acikcasi illa olsun yada olmasinda demiuorum hayirlisi diyorum acikcasi
hayirlisi olsun canim:16:
Tatil iyi guzel de spor yapamiyirum guya 9 ayarladim tel kalkip spor yapicaktim bi kaltim 11 okul zamani sabah kalkinca yatmiyodum ne guzel spirumu yapiyordum,yarida oglen avm gidecez bebeleri sinamaya sokucaz bizde kizlarla cilginlar gibi tukkanlari gezicez:) aksamda teyzemlerdeyiz ozledim sanki spor yapmayi
ohh sefan olsun bacim:12:
Canm bnm o zamn zannetmıyorum bi yanılma olacagını yat istersen hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyeyım :))

Kızlar bugun cok yoruldum ve dinlenmek için plates yaptım böle hafıf hareketlerden :)) okadar rahtladım ki 15 dk yaptım hmn hmn ama cok rahtladım blimn agrısı gttı
dinlenmek icin plates yapana ilk defa rastladim mervisim,normalde tam tersi oluyor:9:
Hayırlı sabahlarınız ola inş kızlar
Günaydın herkese
Herkese selam olsun herkese pıhaa:D
Kızceler siz bı yazıları okurken ben sirkeli sıcak suyumu yudumluyor olacagım
Actım tükkanı cayıda koydum aha ......:7::7::7::7::7::7::7::7::7:
Hafi bakem kalkın kalkın kalkınnnn
günaydin canim..bende bir cayimi alip geliyorum:7:
Karadır kasların ferman yazdırır
Bu ask bni diyar diyar gezdirir
:32:
Gece 1:30 da yattım kızlar kızcem ıymadı ama vn sabah yune kalktım nıye 8 kılo vercem ayda
Yha bn 8 kılo werırsem hemn mezun olurum ama :((((
biz seni korman icin yine birakmayiz merak etme:27:
Günaydın canlar :16:

Merviss cay alırım bi bardak
Bugun misafirlerim gidiyor ve ablamlar geliyor
Bu tatil pahaliya patladi mumkun olduhunca dikkat etmeye çalışıyorum
Bugun kan verecegim yarin tekrar kontrol uff
günaydin canim..sonuclardan bizide haberdar et:16:
Kahvaltım sudur
Has yum yedim
Peynir az yaglı kk kadar
Zeytin yeşil 3
Etimek 1 dilim
Cay 1 fincan
Maydanoz bolca......
Kızcelerrrr
Şimdi kızcem uyrken mutfagımı toparlayayım
Evi javalandırayım
Yatagımı topalayayım
Bi hareket merve hadi bakalım
.................
afiyet olsun canim:38:
selam kızlar günaydın. bende aranıza katılabilirmiyim
günaydin canim..kendinden bahsedermisin azcik,tabikiside kararliysan ve bol paylasim yaparsan katilabilirsin:16:
menü bugun proteın agırlıklı oldu bagırsak duzenım ıcın bu arada

5 zeytın
2 dılım ekmek
peynır
cay

ara
1/2 diyet bisküvi
zencefil limon çay

öğle
piliç roti
2 dılım ekmek
1 kutu süt

ara
2 hurma
2 tam ceviz

akşam
bol sarımsaklı yogurtlu yesıl salata
3 köfte
bol çay

2lt su
1 adet sekersız nescafe

ara
1 elma
4yk yogurt
:46::46:
Kalplerimizin altindaki kuslar ne olu ki acaba :44::27::27:
sanirim mesaj sayimiz arttikca onlarda doguruyor:9:
rütbe heralde,üzerine gittinmi herkeste bisey yaziyor:31:
tatlım bagırsak duzenım alt ust olduya kafayı yıyecegım okadar su ıcıyorum 3 gundebır cıkıyorum tuvalete yarın sabahtan ıtıbaren yogurt kurune baslıycam ac karnına o ıyı gelıyodu bı ara yapıyodumda morelım bozuluyo karnım sıs bısey yıyesımde gelmıyo zorla yıyorum o derce yanı :43::43:
ac karinla kivi yemeyi dene canim:34:
kuş bana konmuş ayfercim..
:9::9:
Itiraf ediyorum bu sabah sekersiz kahve ile cikolatali gifret yedim her ikiside yasakti hemde
E misafir dolu bugun gidecekler yerine yenisi gelecek kimseyi rahatsiz etmemek icin bi kah e yapim dedim ve olan oldu tezgahin ustundeki cikolatayi mideye ibdirdim hemde hic utanmadan dr bana kilo ver demenis gibi
Etrafimdakiler anlamiyor sürekli aman canim senin kgda ne varmis diyor :( neymis insanlar 108 kg hamile kaliyolarmis( 108 de neyse 100 110 degil 108 kesin tani )
Ben abartiyomusum bu diyet isini
Hatta esimin kanisi yemedigim icin bile etkilenebilirmis lan dr zayifla dedi diyorum
Bu guttigimiz oyle birsey demedi diyor dr gittigine pisman okur mu insan ben oldum

Cok laf yaptim cezami alayim lutfen ben 40 dk yuruyus olarak alabilirmiyim (anneme yuruyerek gidiyim bu aksam)
Ustunede yegenimle tepinirim dans etmeye bayiliyoruz da
canim diyet yaptinmi,her seyin bahanesi diyet oluyor zaten,hapsursan diyetten biliyorlar,ayagin tasa takilsa acsin,halin yok düstün derler valla:19:
Hemde tombul kus bu kazen bize siskosunuz mu demwk istiyor ki :60::60: :60:

:60::60::60::60:

Pegasus günaydın canım :16: Takımına da günaydınlaaaaaaaar :3:

Görüşemedik ne zamandır bir selam vereyim dedim canım :38:
Günaydin Ausum..hos geldin:16::16:

Canimsin dün dogum gününmüs,sevdiklerinle musmutlu ve saglikli nice yillar :16:
$f.b.pasta.jpg :1::1:

günaydın canımmm maşallah erkencisin özlemişim tükkanı açıp çay demlemeni

daha topluca koruma topiğine gecicez

edacım bu hayır demenin dibine vurdum ben cumadan beri bence beni tebrik etmen lazım :9:
eşim evlilik yıldönümümüz diye en sevdiğim çikolatalı pastadan almış tadına bile bakmadım
dünde arkadasımın nişanı vardı pastalar,baklavalar neler neler ama ağzıma sürmedim 2 tane ayran içtim :32:
Süpersin valla sahgülcügüm...Tebrik ederim:16::16:
bu hafta gecen haftaki acigi kapatcaz gibi geliyor:13:

pegasus007 canım ben daha öncede kk da kilo verdim ve çokta güzel vermiştim 20 kg a yakın. şimdi 4 kg snu geri aldım onları vermem lazım.
ben 20 yaşında bi firmada sekreterlik yapıyorum gün boyu hareket halindeyim bekarım açıköğretimden üni okuyorum ama bu sene örgün öğretime geçicem inşallah. geçen sene 74 kiloyla başladım sağlıklı beslenmeye 68.800ken kk ya başladım 54 kiloyla bıraktım. şimdi 57.400üm ve regl oldum bu sabah. uzun zamandırda 57.400den yukarı çıktım ama aşağı inemedm. inşallah inicem 53 54 olunca bırakmayı düşünüyorum. aktif paylaşım yapabilirim gün boyunca pc başındayım ve banada aktif olabilcek bi grup lazım o yüzden tekrar buraya girmek istedim beni de kabul ederseniz sevinirim:26::16::16:

pegasus007 canım ben daha öncede kk da kilo verdim ve çokta güzel vermiştim 20 kg a yakın. şimdi 4 kg snu geri aldım onları vermem lazım.
ben 20 yaşında bi firmada sekreterlik yapıyorum gün boyu hareket halindeyim bekarım açıköğretimden üni okuyorum ama bu sene örgün öğretime geçicem inşallah. geçen sene 74 kiloyla başladım sağlıklı beslenmeye 68.800ken kk ya başladım 54 kiloyla bıraktım. şimdi 57.400üm ve regl oldum bu sabah. uzun zamandırda 57.400den yukarı çıktım ama aşağı inemedm. inşallah inicem 53 54 olunca bırakmayı düşünüyorum. aktif paylaşım yapabilirim gün boyunca pc başındayım ve banada aktif olabilcek bi grup lazım o yüzden tekrar buraya girmek istedim beni de kabul ederseniz sevinirim:26::16::16:
Hos geldin o zaman canimsin..kurallari birazdan kopyalarim..
canim sen daha önce yarismalardami kilo verdin..
eger öyleyse ne zaman,hangi takimdan ayrildin yazarmisin..mezunmu oldun..

yoksa k.k baska topiklerindemi zayifladin:44:

Back