Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanim seviuorum seni tesekkur edirim.

Hos geldin o zaman canimsin..kurallari birazdan kopyalarim..
canim sen daha önce yarismalardami kilo verdin..
eger öyleyse ne zaman,hangi takimdan ayrildin yazarmisin..mezunmu oldun..

yoksa k.k baska topiklerindemi zayifladin:44:

başka topiklerde kendi aramızda yarışarak vermiştik canım bireysel olarak. ama kuralları kopyalamana gerek yok biliyorum takım içi kuralları

Kaptancim bitanesin iyisin hossun da bu nasil bir alintilamadir yahu alttakini okuyana kadar uattekini unutuyorum

İnşallah guzel haberler verecegim kaptan cok rahatlattı patronum dr anlatmadigi seyleri anlatti

Mervem canim msj cvp yazmissin ben gormedim kaptan alintilayinca gordum
Bakalim canim kismet rabbim nasil uygun gormusse oyle olacak daha korunurken hamile kalmistim nasibimde yoktu ki dustu simdide demek ki
Ugrasmam gerekiyor neyse olsun da saglikli hayirli ismini de burda koyariz artik nasipse

İyi haberler gelmiş hoş gelmiş ne güzel gelmiş. Herşey güzel olacak.

Hayır demenin gücünü hissettin mi hissetin mi _?
Tebrik ederim canım.
Ne yedin anlat bakim

Kaptancım diyetisyen verdi neden verdin diye sormadım ama hafif geçecek bu hafta

Biz hep yanındayız kuzucum.

Noracm nasılsn cnm bnm
Nası gıdıyo bakalım su işini halletmne sevindm
İş başı yaptın bu pazartesi bana geçmiyo bi türlü sanada olemi

Kaptancım 4 tane yiyorım bisküvisen aksam az tutdum sabah sucuklu yumurta yiyince vicdan azabndan

Ben kus mus görmüyorum :))))

Ay bi biberiye yapıyom bn içen varmidur

Bişi sorcam bn yha bu reklmlarda cıkan extrem mi ne egzersiz aleti mi ne sizce nasıl almayı düşünüyorum yurr kaplama olayı yoj hmde uygun
Ne dersiniz

Dünde benim aklımdan aynısı geçti fiyatı uygun gelince alsam mı dıye düşündüm ama zayıflamak için alıp alıp kenara attığım bir sürü şey var hevesim çabuk kaçıyor bu aralar. ama kararsızım hala :)

Cok tesekkur ederm kaptann :***

Alisma evresindeym ama haftaici daha iyi olacak insallahh

Her zaman yesem veremem ama haftasonu arada bi yersem tolare ederm merak etmeyn ki spor cezami bikac ay sonra seve seve cekerm zaten ama su an sorun var daha az yemeliym haklisin kaptancimm

Ahhh nora yapma bunu canm bn alcam inş gm bn kullanırım hem eşim kullnır iyi olur:)) hu huuu
Ayın 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…