İste bu bacim sen olmussun mezuniyetini gorur gibi oldum
Anladım basarılar inş istedigin gibi olur hersey
leslie favorım tek gecerım arkadasım en kısa zamanda beaber baslıyalım
Allah kolaylik versin cnm ne mezunusun
İcimiz disimiz guzellessin canim dimi ama ya kim ne kullaniyor mesala ben yuz sutu ve tonik kullaniyorum kilin faydasida cok bence ama ah bu usengecligim
Bugnku menum
Ackarnina 3 gunkurusu. 1 brdk ilik su
1 tatli ks corek otu
Kahvlti 8.30 sekersz cy.biraz peynir.8 zeytn
1 mini mu. Yarm hslnms yumrta.
Domates salatalik. Yarm cevz
Ara 1 turk kahvesi.1 brdk form cy
Ogle 14.00 da 1 ksk domatesli bulgur pilavi
1 tbk sarimsak yogurtly ispank salatasi
Ara 2 form cy. 1 brdk yesil cy 1 brdk siyah cy
Aksam 19.00 da 1 kucuk tbk karnibahr mucvr firinda.
1 kuck kase yogurt
1 tatli ks pekmeZ( mecburen yedim 3 gundur cok usuyodum.babam ye sunu isinirsin kansizsin deyip tikivrdi agzima)
3.5 lt su
Sabah 30 dk spor
Aksam yemeginden once 100 mekik biraz da ayaklarimi kaldirdim bisiklet sudum
Diyette birbirimize destek oldugumuz gibi kitap okumak ve yuz bakimi icinde birbirimize destrk olsak ya ben cok tembelim bu konalarda ama cokts istekliyim
Ailen mi kalıyosun canm eşinle ayrı yerlerdesnz galiba
Suan evet c nm ailemin yanindayim.esim dersanede ogrtmn onlarin tatilleri sali aksami baslick sali aksam yemegini benim ailemde yiyip sonra esimin ailesinin yanina gitcez annemlere 1.5 saatlik uzaktalar zaten haftaya pazar evimdeyim nasil da ozledim evimi
Gunes kremi olayi iste ya ben eltiye verdiydim kullanmiyorum diye bin pismanim simdi:)Cnm gunluk kullandigim yuz temizleme jelim var onun disinda yesil cay iciyoz ya gunluk brdagin diminde birax birakip onunla yuzumu yikiyom canlilk etkisi var. Salatalik elma yedigimde kabuklarino yuzume koyuyom. Gun icinde kis mevsimi dahi olsa gunes kremimi kullaniyom.bazen sutlu soda ile yuzumu yikiyom
Super ekmegi azaltmissin zamanla o yarim dilim ekmek de gitsin insSabah
Ac karna sirkeli su
Has yumurta
Zeytin peynir
Kıvırcık yesil sogan maydanoz
Cay 2
Yarım kep ekm
Ara
Yesılcay
3 bisküvi
Ögle
Birkase yayla corbası
Ara
Elma
Birkase yogurt
Aksam
Karnıbahar bir por yemek
Yarım kase yogurt
Su:3 lt
Spor: 30 dk hareketlı dans
Keslie 2 mile
Bu kadarrr
Öpüyorum sizi cicilerin
Bn yıne buralardayım
Cnm gunluk kullandigim yuz temizleme jelim var onun disinda yesil cay iciyoz ya gunluk brdagin diminde birax birakip onunla yuzumu yikiyom canlilk etkisi var. Salatalik elma yedigimde kabuklarino yuzume koyuyom. Gun icinde kis mevsimi dahi olsa gunes kremimi kullaniyom.bazen sutlu soda ile yuzumu yikiyom
Super ekmegi azaltmissin zamanla o yarim dilim ekmek de gitsin ins
Gunes kremi olayi iste ya ben eltiye verdiydim kullanmiyorum diye bin pismanim simdi:)
Hepmi böle yoksa şimdilik mi normalde kv kalmıyosun dimi bildigim kadatıyla yani ayy böle soruyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?