Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oyle cnm sorma evde guzel de okulda beni gorsen bi arkadas da benim gibi en az 3 kez wc ye cikiyoz bazen oyleo oluyoki kostura kostura birlikte kahkahayla gidiyoz

:60:
Yha 3 kez 5 kez olsa mesanemde problemmi war acaba
Mesela 6 bardaktan sonra herbardak bası cıkıyorum gıbı gelıyo bana

Su icmek iyi hosta anam yarim saat disarida duramuyorum prostatli erkekler gibi tuvelettn cikamiyorun:) biraz once cocuklari parka goturdum gelinin evine zor attim kendimi

Kız bu havada ne parkı allhsen ....
Seni anlıyorum canm ama olsun gıdıyo işte toksinler idrarla beraber...

Kız bu havada ne parkı allhsen ....
Seni anlıyorum canm ama olsun gıdıyo işte toksinler idrarla beraber...

Gunesliydi buralar bacim ama tabi fazla durulmuyor ben geline gidiyim kahve iceriz dedim bebesi hasta kuzum 7aylik bobreginde kum var gece hic uykulari yok canim ya hic kiyamiyorum Rabbim acil sifa nasip etsin

Gunesliydi buralar bacim ama tabi fazla durulmuyor ben geline gidiyim kahve iceriz dedim bebesi hasta kuzum 7aylik bobreginde kum var gece hic uykulari yok canim ya hic kiyamiyorum Rabbim acil sifa nasip etsin

Amin canm allah acil şifalar versin cok cok zor bişi yhaa :((

Ben kactim yarinda evde yokum annemlerin bag evi var ankaralilar bilir baglumda oraya gidicez teyzem ev aldiydi evinin son taksitinide vermis borcu bitince kutlama yapalim dedi hem yiyeninde dogum gunu orda olicam butun gun simdi islerimi yapayim oyuzden ama dikkat edicem bukadar tokmaklari yiyince kafama istahta kalmadi bende zaten:)))))) kizlar sizi seviyorum gorusuruz

Geçmiş olsun canm bnm
Mesajlarımı kendimiz cumadan cumaya sayıp yazıyoruz listeye yazıyoruz inş bu cuma görürsün :))

Tesekkur edermm ;)
Anlasıldı tamamdırr

nice yillara o zaman canim:16:

canim gecmisolsun..sen diskalifiye oldugundan denemeden sonra paylasimda sorcaz diger takimlara itiraz gelmezse bizimlesin:16:

bende 1 ay sonra 29 olcam..yaklasik 11 yillik evliyim ve 3 cocugum var..almanyadayim,calismiyorum vede zayiflamak icin kendimi paraliyorum:52:

:46::46:

harika..suyu unutmussun canim:46:

canim yediklerimizin hepsini yazalimki,hatalarimizdan ders alalim..bence o gün oturup koca pastayi bitirsende yaz,yazarsan onlardan kurtulman daha kolay olur:34:

kiz hepsini 1 defada yapmasaydin:26:

sportik ögretmenim benim tesekkür ediyorum cezani hemen cekmissin:16::54:

dilekcigim ben sana ne spor yapmiyosun dedim,nede haftanim 3-4 günü kacamak yapiyorsun dedim..lütfen yazdiklarimi tekrar oku..sadece bu hafta spor yapamadim dedigin icin,bende yediklerimize ve spora ayni zamanda dikkat edersek cok etkilemeyecegini söyledim..bundan nasil baska anlam cikardinki..

senin dedigin gibi haftanin 1-2 günü kacamak yapmis olsan bile (ki bu bana göre yanlis,sonucta amacimiz zayiflamaksa her ortamda kendimizi tutmamiz lazim..yoksa vücudumuzu arindiramayiz ve verdigimizi almak cokta zor olmaz..koruma döneminde abartmadan yiyebiliriz sadece..) kalan 5-6 günde o yaptigin kacamagi toparlamaya ugrasiyorsun..sen degil sadece hepimiz öyle oluyoruz..1-2 günün acisini diger 5-6 günden cikariyoruz..e ne oluyor o zaman,tartidan sonra yine bir rahatlama geliyor..
amacimiz destek olamksa,birbirimizi elestirmekse ve bu elestirilerden kendi yanlislarimizi görmekse kizmaca olmasin..

caglacigim ne istiyorsun su hayattan yahu..insanlarin ne sikintilari var,ufacik cocuklari düsün ac olan,sogukta evi olmayan..onlar bile neseyle yasamaya calisiyorken bence sen hayatina siki siki saril:19:

tünaydin canim..:16:

tünaydin canim..ne hos bir mesaj bu..sonuna kadar katiliyorum:16:

:9::9:

:52::52::52:

tünaydin canim benim

:7::7:

her gün yemedigin sürece cok kacamak sayilmaz..bence 1 meyve yiyebilirsin kahvaltida..

insallah canim:16:

aman kafana taktigin seye bak sahgülüm,sen yildönümü pastana bile hayir demissin,bunlar sinek isirigi gibi kalir:9:

canim bu mevsimde cilegi nerden buldun..
sadece 2 günsesorun yok:34:

süper:46:

ciko yok artik..eve bile alma bak..ne yaptiysa bu cikolar yapti bize,sagligimizdan kiymetlimi ayol..hicte bile degil tabikiside :19:

Memnun oldm kaptann ;)
Anlasıldı tamam kahvaltı eksık kalmıs bugnn :) yumurta genelde yerım aslnda bundan sonra da yesem ıyı olcakkk..
Ve cıko yok evettt saglık kesınlkle cok degerlııı

Arkadasim bence kahvaltina protein de eklemelisin yumurta gibi bi de cavdar veya tam bugday ekmegi kullanmani tavsiye ederim.sanki ac kalmissin gibi geldi de bana.ben cok denedim ac kalmayi tam tersi kili aldim

Anlasıldııı ;))) ne guzel herkes hem fıkır benm kahvaltı tırt cıktı..

gecmisolsun hilalcigim..canim mesajlarimizi cuma dan persembe gecesine kadar sayiyoruz ve haftalik kilomuzla birlikte bildiriyoruz:16:

Tesekkurler kaptan anladm sagoll ;)

Arkadasim ben konu bolumune sayimi yaziyom.cuma sabahi 1 diyerek baslayip persembe aksami sonlaniyo

Tamamdır coZdum olayı ;) sagoll

Ahh bacim hersey onun icin hayirlisiyla sagliklisiyla konsun tum isteyenlerin gobisine :16:

Evett kim tutar seni be arkadasim kim engel olur

Ooo supetrr superrrr :16:

Cix cikolatada neymis ki soyle yapalim bitter ve kendini odul verecegin zaman ki bu cuma tarti sonucunda belli olur sadece iki kare sekersiz kahveyle olabilir cuma gunu ama oda bizim iznimizle :60:

Kaptannn ne guzel karataya devamm haa su 8 kg veriyim devam etcem karataya senin menuyu gordukce icim gidiyor

Aminnn inşallah

Bu hafta bep destek tam destek kaptancim

Aynen ya bende cok ozledim ama Karatayi biraktigimi nasil soylerom :18:

Ohhh sefan olsun gozu olanin gozu ciksin tuu maşallah

Cig demi o kabak cekirdekleri tuzlu kavrulmus degil dimi :17:

Tamam ızın cıkarsa ancak yıcez anlastıkk :))

Kızlar selam :16:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilocuklardan.

Kızlar kendime bir prgram indirdim saat başı su hatırlatması yapıyor :1: her saat içsem akşama kadar 2 lt olur.

dünkü hezimetten sonra bugün nette motive olmak için bir sürü yazı okudum o programı da bu sayede buldum.

pazartesi salı gibi de kendime yürüyüş ayakkabısı almayı planlıyorum 1 saatlik yürüyüşümü de 1,30 saate çıkarıcam böylelikle..

Hosbuldukkk hepp beraberr kıloları depukleyelımmm

Oglen dersaneye gıttm sızın muhabbet alms yurumus ohh herkes aktıf ne guzelll ınsallah ıkı hafta sonra bana da ıtıraz gelmez de aranıza katılırmm :)) suyu o kılo verme donemımde cok ıcerdm unutmusum bı suredır basladm tekrarr 1,5 lıtredeym 2 ye alıstıracam bunyeyıı tek uzuntum spor ıstıyorummm

Bı tabak keskek yedım aksam bu kacamak mıı ? Bı de Turk kahvesı ıctm tek sekerlı ve bugunu kapattmm yarın menumu komple paylaşırm ;)

Keskek bildigim kadarıyla zararsız :)))
Türk kahvesi sadeyse iyi canm tek sekerde iyi
Dersaneye mi gidiyosun
Acıkögretim mi üniv hazırlkmı

Yarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk
:9:
Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye

Keskek bildigim kadarıyla zararsız :)))
Türk kahvesi sadeyse iyi canm tek sekerde iyi
Dersaneye mi gidiyosun
Acıkögretim mi üniv hazırlkmı

Zararsızsa sevındmm :))
Tek seker kahve ;)
Kpss lisans üni mezunuym calısıyorm ama nişanlım içn il degişmem gerekecek gibi o yüZden kpss calısacagım bu sene bakalmm ;)

Yarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk
:9:
Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye

Ay ne guzell ben de cok zumba ve evde yuruyus yaparm Leslie ile ve en yakn zamanda devam inşallahh ;))

Son düzenleme:
Back