Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptan kazen bilgisyarmı yoksa bildigimiz admin mi yani insan bu dimi
Ayy anlatamadım
Hani bazen bilgisayarlar sorun çözüyo yha öle bişimi sastım kaldım hee
Ay mervecigim sen cok yasa emi..yine güldürdün beni:9:

Kazen site sahibi canim..mavili olan:9:
bilgisayar degil yani,bildigimiz insan:1::1:

Ay mervecigim sen cok yasa emi..yine güldürdün beni:9:

Kazen site sahibi canim..mavili olan:9:
bilgisayar degil yani,bildigimiz insan:1::1:

Kız ne bilim hiç cvp yazmadan sorunları çözüyo
Aynı bilgisayar gıbı hanı yazarya pcds sorun çözülsün mü işte evete basarsında olay cozulur :60: puhaa aynı onun gbı işte

Yarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk
:9:
Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye

bacı ne ictın sen bu enerjının kaynagını soyle bızde ıcelım:52:

slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.
kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..:6:
benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.

slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.

benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
Ben izinli olmama ragmen kopamiyorum burdan .dun esim abartiyosun elinden tel dusmuyo diyince bir kelimesine on kelime soyleyince tirsti sustu:)

bacı ne ictın sen bu enerjının kaynagını soyle bızde ıcelım:52:
Sabahtan beri su içiyorum:))))

Bncede dookkktoorrr
Sıkma canını senn bu aralar sinirin bozuk
Aklıma yasadıgım olylardan gelse bn seni guldururdum :60:
Aaa dur bak bişi anlatım
Bn rotavirüsden hastaneye yattım yha şimdi doktor geldi işte servise bni görmüyo acildeyz böle saat 5 gibi faln
Dı yoku işte hemşire ishal kusma ateş doktor dediki cocuk kac yasında hemşirede 23 diyince doktor bana bi baktı ...:60: gülüşmştk ole
Megersem doktor ishal kusma ateş şikayeti olan nerdeyse 100 hasta bakmış sabaha kadar heosde cocukmuş... Öle gülmilerdi bana

Reklamda:
-alo
+alo kimsin?
-ben arda turan
+abi arda turan arıyor

Gerçekte:
-alo
+alo kimsin?
-ben arda turan
+he he bende cristiano ronaldo

24 Ocak ·
+Baba sınavdan 45 aldım.
-Neden Sen geri zekalı mısın?
+Baba sınavdan 70 aldım.
-Neden 5 değil ?
+Baba sınavdan 90 aldım.
-Neden 100 değil.?
+Baba sınavdan 100 aldım!
-Ne yaparsan senin için yani, bana bir yararı yok bilirsin.

23 Ocak ·
Bugün tam eski sevgilime mesaj atacaktım telefonun şarjı bitti kapandı , alırken akıllı telefon demişlerdi de inanmamıştım .

Az kaldı bilgisayara "sevgilim olur musun?" dicem. Çok tatlı lan ne istesem yapıyor, tribi felanda yok ve hep benimle zaman geçiriyor.

12 Ocak ·
Mesajda "görüldü" yazısından sonra 5 dakika içerisinde cevap gelmiyorsa, "görüldü ama sallamıyor" yazısı gelmeli bence..

Tişörtünüz ne kadar marka olursa olsun elbet bir gün toz bezi olacaktır."

-Anneler Derneği.

8 Ocak ·
Balıklar bu soğuk havada üşümüştür diye bugün akvaryuma sıcak çay döktüm. Keyiften sırt üstü yüzmeye başladı mübarekler.

Şarjın kablosu oynamış % 100 beklerken % 7 gördüm. Evladını kartal kaçırmış Fatma Girik gibi perişanım şu an

3 Ocak ·
"Camı silip ayna gibi oldu, aynayı silip cam gibi oldu" diyen yeryüzündeki tek milletiz

Güne girdim ayda 100 liraya sadece para döncek
Konsklama yok!!!!

Kiz bak bennaptim.benim arkadaslarla her pers aksmlari toplaniyoz bisrylet okuyz yasin falan onceleri bilmem kac cesit pastalar castalar.2 haftadr alistirdim onlari sadece bitki cayi.hatta en son geldiklerinde gumus gondola super bi karisik bitki cayi hazirladim cok guzel di

Kiz bak bennaptim.benim arkadaslarla her pers aksmlari toplaniyoz bisrylet okuyz yasin falan onceleri bilmem kac cesit pastalar castalar.2 haftadr alistirdim onlari sadece bitki cayi.hatta en son geldiklerinde gumus gondola super bi karisik bitki cayi hazirladim cok guzel di

İste bu bacim sen olmussun mezuniyetini gorur gibi oldum

Back