Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugnku menum
Ackarnina 3 gunkurusu. 1 brdk ilik su
1 tatli ks corek otu

Kahvlti 8.30 sekersz cy.biraz peynir.8 zeytn
1 mini mu. Yarm hslnms yumrta.
Domates salatalik. Yarm cevz
Ara 1 turk kahvesi.1 brdk form cy

Ogle 14.00 da 1 ksk domatesli bulgur pilavi
1 tbk sarimsak yogurtly ispank salatasi
Ara 2 form cy. 1 brdk yesil cy 1 brdk siyah cy

Aksam 19.00 da 1 kucuk tbk karnibahr mucvr firinda.
1 kuck kase yogurt
1 tatli ks pekmeZ( mecburen yedim 3 gundur cok usuyodum.babam ye sunu isinirsin kansizsin deyip tikivrdi agzima)

3.5 lt su
Sabah 30 dk spor
Aksam yemeginden once 100 mekik biraz da ayaklarimi kaldirdim bisiklet sudum

Suyu bu kadar cok ıcınce de odem yapmıyor mu acabaa ?? Cok fazla geldı dee :/

Diyette birbirimize destek oldugumuz gibi kitap okumak ve yuz bakimi icinde birbirimize destrk olsak ya ben cok tembelim bu konalarda ama cokts istekliyim

Aaa tembel olmayalmm bız bayanlar bakmlı olmalıyızz :)) ben body shop temızleme jelı peelingi ve yosun kremi kullanıyorm gayet memnunumm ayrıca gul suyu her daim yanımdadır tonik niyetıne temizleme biyetıne bazen.. Ve baZen de yumurta akı maskesıı bos haftasonlarımda super oluyorr tavsıye edermm ;))

Uykum geldi kizlar ben kaciyom iyi geceler

Iyı gecelerrr

Aaa tembel olmayalmm bız bayanlar bakmlı olmalıyızz :)) ben body shop temızleme jelı peelingi ve yosun kremi kullanıyorm gayet memnunumm ayrıca gul suyu her daim yanımdadır tonik niyetıne temizleme biyetıne bazen.. Ve baZen de yumurta akı maskesıı bos haftasonlarımda super oluyorr tavsıye edermm ;))

Iyı gecelerrr

Kesinlikle haklisin arkadasim gencken bskmiyacazda kendimize ne zaman bakicaz dimi bu aksamdan bi duzene otutturacam zaten hedefim 30 lu yaslarimi eksiklerimi tamamlamis olarak girmek 30 lu yaslarim en guzel yaslarim olacak İnsallah

Iyı gecelerrr

Canim tam tersi bence gerekli miktarda su icmek odemu ve toksinleri atiyir

Sabah
Ac karna sirkeli su
Has yumurta
Zeytin peynir
Kıvırcık yesil sogan maydanoz
Cay 2
Yarım kep ekm

Ara
Yesılcay
3 bisküvi

Ögle
Birkase yayla corbası

Ara
Elma
Birkase yogurt

Aksam
Karnıbahar bir por yemek
Yarım kase yogurt

Su:3 lt
Spor: 30 dk hareketlı dans
Keslie 2 mile
Bu kadarrr
Öpüyorum sizi cicilerin
Bn yıne buralardayım

Super super super

Bende bilmiorum ne istiorum:)) walla maddi sıkıntı diyeyim kızlar ben takmamaya calıstıkca takıorum sanırım.. esımın maasını ödemıolar 20si dediler bugun 2si oldu faturalar duruo falan.. sukur bugnumuzede sukurde konsantre olamıorum ıster ıstemez.. ıs te bulamadım malesef.. herseyın hayırlısı bakalım dualarınızda banada yer werırsenız sewınırım opuorum sızı dıyete devaaam :)

Anacim karnibahar patates kizartmasi istedi.onu yspcam simdi.kendime de karnibahari hasladim firinda mucverini yapcam.
ohh ne güzel canim:16:
Kaptancim esimin izni olmadigi icin kisisel bilgilerimi paylasamiyorum.guneydoguda kucuk bi ilcede gorev yapuyom.ailemse bize 3 saatlik bi ildeler.suan onlarin yanindayim
tamam tatlim..sendede gümrük var yani:9:
Ahh bacim hersey onun icin hayirlisiyla sagliklisiyla konsun tum isteyenlerin gobisine :16:

Evett kim tutar seni be arkadasim kim engel olur

Ooo supetrr superrrr :16:

Cix cikolatada neymis ki soyle yapalim bitter ve kendini odul verecegin zaman ki bu cuma tarti sonucunda belli olur sadece iki kare sekersiz kahveyle olabilir cuma gunu ama oda bizim iznimizle :60:

Kaptannn ne guzel karataya devamm haa su 8 kg veriyim devam etcem karataya senin menuyu gordukce icim gidiyor

Aminnn inşallah

Bu hafta bep destek tam destek kaptancim

Aynen ya bende cok ozledim ama Karatayi biraktigimi nasil soylerom :18:

Ohhh sefan olsun gozu olanin gozu ciksin tuu maşallah

Cig demi o kabak cekirdekleri tuzlu kavrulmus degil dimi :17:
evet erigim,devam ediyorum..sanirim direnci kirdim,cünkü bu hafta reglim baslamasina ragmen 100 gr da olsa eksik ciktim:9:
Kızlar selam :16:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilocuklardan.

Kızlar kendime bir prgram indirdim saat başı su hatırlatması yapıyor :1: her saat içsem akşama kadar 2 lt olur.

dünkü hezimetten sonra bugün nette motive olmak için bir sürü yazı okudum o programı da bu sayede buldum.

pazartesi salı gibi de kendime yürüyüş ayakkabısı almayı planlıyorum 1 saatlik yürüyüşümü de 1,30 saate çıkarıcam böylelikle..
selam canim,cok güzel yapmissin..ohh sporuda arttiriyorsun,daha ne olsun:34:
Bugun yediklerim aksamda cok hafif gecmeli

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
2 kasik salata

Ara
1 fincan kahve:19:
1 dilim ananas

Ogle
Salata koca bir kase balikli

Ara
1 dilim ananas
1 tum ceviz
aksam,su ve sporu yarinmi yazcan canimsin..kahve yasakmiki küsmüssün kahveye:9:
Canlarım aksama karnıbahar yemegi yaptım içine yagsız kıymada kattım et ihtıyacımıda alırım ordan :))
Su 2.5 oldu allhm bynı sartladın mı hiçbişi zor olmuyo
afiyet olsun canim:16:
Walla ohhh billa ohhh bn bile rahatladım hele su ayda 8 kılo işi bni daha da gaza getirdi ne yalan söylim

Hm oh tarhanayı cok sewerim tereyagı ile salcalıyorum bide warya sadece tarhana corbası yerim ....
bende severim tarhanayi..annem kendi elleriyle yapiyor,yarin bende yapayim bari:52:
Ahh tubişim iyi de çişim geliyo sürekli arkadasım yha :9::9::9::60::60:
sadece seninmi:17:
Tesekkur edermm ;)
Anlasıldı tamamdırr

Memnun oldm kaptann ;)
Anlasıldı tamam kahvaltı eksık kalmıs bugnn :) yumurta genelde yerım aslnda bundan sonra da yesem ıyı olcakkk..
Ve cıko yok evettt saglık kesınlkle cok degerlııı

Anlasıldııı ;))) ne guzel herkes hem fıkır benm kahvaltı tırt cıktı..

Tesekkurler kaptan anladm sagoll ;)

Tamamdır coZdum olayı ;) sagoll

Tamam ızın cıkarsa ancak yıcez anlastıkk :))

Hosbuldukkk hepp beraberr kıloları depukleyelımmm
evet ya depükleyelüm:9:
Oglen dersaneye gıttm sızın muhabbet alms yurumus ohh herkes aktıf ne guzelll ınsallah ıkı hafta sonra bana da ıtıraz gelmez de aranıza katılırmm :)) suyu o kılo verme donemımde cok ıcerdm unutmusum bı suredır basladm tekrarr 1,5 lıtredeym 2 ye alıstıracam bunyeyıı tek uzuntum spor ıstıyorummm
insallah gelmez canim:16:
Bı tabak keskek yedım aksam bu kacamak mıı ? Bı de Turk kahvesı ıctm tek sekerlı ve bugunu kapattmm yarın menumu komple paylaşırm ;)
canim karatayda sayilmiyor ama normal diyetlerde sayilirmi bilmiyorum..edacigim gelsin,ona soralim..o daha builgili bu konularda:9:
Yarım saattir oynadım kızlar
Mezdeke lee leee
Kolbastı remix
Şemmame ibrahım tatlısesden kızımla costuk da costuk
:9:
Felaket terledim eşim gelsin bıcırıgı ona teslim edip dus alcemmm
Bacaklarım titriyo sanki hala
Hala oynayasım var
Korkuyom alt komsumu rahatsız ederim diye
masallah canim,en kötü günün böyle olsun:32:

Ay ne guzell ben de cok zumba ve evde yuruyus yaparm Leslie ile ve en yakn zamanda devam inşallahh ;))
bende zumba yapiyordum bi aralar:ssz:
Kız ne bilim hiç cvp yazmadan sorunları çözüyo
Aynı bilgisayar gıbı hanı yazarya pcds sorun çözülsün mü işte evete basarsında olay cozulur :60: puhaa aynı onun gbı işte
:60::60::60:
ay canim ya..cevap istedigin seylere cevap veriyor aslinda,yani sorulara..ama yapilacak bisey varsa hic cevap vermeden yapiyor..

biraz soguk evet:18:
slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.

benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
canim insallah bundan sonra icinde güller acsin,her zaman musmutlu olasin..hedefinede en kisa zamanda ulasasin:16:
İyiymis.....kaptannnnnnnn ben bugun 3 gunluk sporumu yaptim o zaman.......
yaptin valla..sportik ögretmenim benim:52:
8 Ocak ·
Balıklar bu soğuk havada üşümüştür diye bugün akvaryuma sıcak çay döktüm. Keyiften sırt üstü yüzmeye başladı mübarekler.

Şarjın kablosu oynamış % 100 beklerken % 7 gördüm. Evladını kartal kaçırmış Fatma Girik gibi perişanım şu an

3 Ocak ·
"Camı silip ayna gibi oldu, aynayı silip cam gibi oldu" diyen yeryüzündeki tek milletiz

Kiz bak bennaptim.benim arkadaslarla her pers aksmlari toplaniyoz bisrylet okuyz yasin falan onceleri bilmem kac cesit pastalar castalar.2 haftadr alistirdim onlari sadece bitki cayi.hatta en son geldiklerinde gumus gondola super bi karisik bitki cayi hazirladim cok guzel di
Baliklara bayildim yanliz
:60::60::60:
ınsallahh tesekkur edermm

Bn de cok ıstıyormm ama en az bi ay spor yasak baslaynca da dırek leslie yapamam sanırm ama bakalm dha yenı yenı dısarı cıkmaya basladm amelıyattan sonra ıyk cok sıkıcı :))

Tesekkur edermm hukuk mezunuym ben
canim ne ameliyati oldun sen:26:
takimda yok yok valla,hukukcumuzda oldu:13:
Bugnku menum
Ackarnina 3 gunkurusu. 1 brdk ilik su
1 tatli ks corek otu

Kahvlti 8.30 sekersz cy.biraz peynir.8 zeytn
1 mini mu. Yarm hslnms yumrta.
Domates salatalik. Yarm cevz
Ara 1 turk kahvesi.1 brdk form cy

Ogle 14.00 da 1 ksk domatesli bulgur pilavi
1 tbk sarimsak yogurtly ispank salatasi
Ara 2 form cy. 1 brdk yesil cy 1 brdk siyah cy

Aksam 19.00 da 1 kucuk tbk karnibahr mucvr firinda.
1 kuck kase yogurt
1 tatli ks pekmeZ( mecburen yedim 3 gundur cok usuyodum.babam ye sunu isinirsin kansizsin deyip tikivrdi agzima)

3.5 lt su
Sabah 30 dk spor
Aksam yemeginden once 100 mekik biraz da ayaklarimi kaldirdim bisiklet sudum
Afiyet olsun canim..
sen karataya devammi ediyorsun,yoksa arasini bulmayami calisiyorsun canim..yanlis anlama sakin,hani karatay yapiyorsan kuruyemis yok ondan dedim:17:
Sabah
Ac karna sirkeli su
Has yumurta
Zeytin peynir
Kıvırcık yesil sogan maydanoz
Cay 2
Yarım kep ekm

Ara
Yesılcay
3 bisküvi

Ögle
Birkase yayla corbası

Ara
Elma
Birkase yogurt

Aksam
Karnıbahar bir por yemek
Yarım kase yogurt

Su:3 lt
Spor: 30 dk hareketlı dans
Keslie 2 mile
Bu kadarrr
Öpüyorum sizi cicilerin
Bn yıne buralardayım
afiyet olsun mervisim..süper:46:
Canm bi yöntem buldum ekmk sofrada bnden uzakta olursa hiç uzanıp almıyorum
Üşengeçlik var bu konuda biraz garip ama gerçek
Bnde hep ekmkgi bnden uzak bi yere koycam :D
:60::60::60:bu yönteme bayildim yanliz..
Uykum geldi kizlar ben kaciyom iyi geceler
iyi geceler canim:16:

Iyı gecelerrr
yumurta aki maskesini bende duydum,deneme firsatim olmadi ama siyah leke varsa onlar icinde iyiymis:44:
Güllerim bülbüllerim herkese iyi mıtlu HAYIRLIgeceler diliyorum
Herkesi öpüyorumm
oy canimsin,sanada musmutlu güpgüzel ipiyi geceler:16:
Bende bilmiorum ne istiorum:)) walla maddi sıkıntı diyeyim kızlar ben takmamaya calıstıkca takıorum sanırım.. esımın maasını ödemıolar 20si dediler bugun 2si oldu faturalar duruo falan.. sukur bugnumuzede sukurde konsantre olamıorum ıster ıstemez.. ıs te bulamadım malesef.. herseyın hayırlısı bakalım dualarınızda banada yer werırsenız sewınırım opuorum sızı dıyete devaaam :)
Canimsin üzme kendini..can sagligi olsun,gerisi az cok olur..:16::16:
maasi neden vermemislerki..insanlar ne kadar cikarci olmus,hakkini bile vermiyorlar artik:19:

Bu gün yediklerimi yazayim,yarin zaman bulamayabilirim
sabah(11:00)
1 c.b.kuruyemis,2 yumurta tavada teryagli,3 kasik yogurt,10 zeytin

aksam(17:30)
2 firinda tavuk kanat,firinda mantar,salata,yogurt,1 kase bugday corbasi

su
3 lt
spor
lesillie 3 ml

3 kupa yesil cay

iyi geceler hanimlar:16:

Kesinlikle haklisin arkadasim gencken bskmiyacazda kendimize ne zaman bakicaz dimi bu aksamdan bi duzene otutturacam zaten hedefim 30 lu yaslarimi eksiklerimi tamamlamis olarak girmek 30 lu yaslarim en guzel yaslarim olacak İnsallah

Çok mantıklııı :46:

Canim tam tersi bence gerekli miktarda su icmek odemu ve toksinleri atiyir

Anladmm ben de gerekenden fazla içince de ödem yapıyor diye biliyordum o açıdann :44:

evet ya depükleyelüm:9:

insallah gelmez canim:16:

canim karatayda sayilmiyor ama normal diyetlerde sayilirmi bilmiyorum..edacigim gelsin,ona soralim..o daha builgili bu konularda:9:

bende zumba yapiyordum bi aralar:ssz:

canim ne ameliyati oldun sen:26:
takimda yok yok valla,hukukcumuzda oldu:13:

yumurta aki maskesini bende duydum,deneme firsatim olmadi ama siyah leke varsa onlar icinde iyiymis:44:

Haydinn depükleyelimm...bu da şafak panosundan kalmış dilimde :1:
Anladımm aslında akşam sebze yemeye çalışacağım artık hep ama keşkeğin yeri başka napimm :56:
Zumba bence çokk eğlenceli bir sporr :8:
Ben yumurtalık kisti ameliyatı odum, kasıktan kapalı ameliyatla..
Heheh herkesi bilmiyorum ama baya renkli bir grup belli oluyor valla ben hemen alıştım umarm adapte olurz hemenn :32:

Anladmm ben de gerekenden fazla içince de ödem yapıyor diye biliyordum o açıdann :44:

Anladımm aslında akşam sebze yemeye çalışacağım artık hep ama keşkeğin yeri başka napimm :56:
Heheh herkesi bilmiyorum ama baya renkli bir grup belli oluyor valla ben hemen alıştım umarm adapte olurz hemenn :32:

tekrar gecmisolsun canim..hemencik iyilesir,baslarisin spora insallah..

canim takimimiz cok renkli evet,su anda bir kac üyemiz gelmedi daha..rahatsiz olan var,sehir disinda olan var..zamanla tanirsiriz,kaynasiriz..:16:

zumbaya bende bayiliyorum,bide cocuklarla yaptimmi,sen gör eglenceyi
:1::1:

canimsin avatardaki senin resminmi:44:

tekrar gecmisolsun canim..hemencik iyilesir,baslarisin spora insallah..

canim takimimiz cok renkli evet,su anda bir kac üyemiz gelmedi daha..rahatsiz olan var,sehir disinda olan var..zamanla tanirsiriz,kaynasiriz..:16:

zumbaya bende bayiliyorum,bide cocuklarla yaptimmi,sen gör eglenceyi
:1::1:

canimsin avatardaki senin resminmi:44:

Cok sagol ben de bunu umuyorm haftaya nısanlıma gıdecektm bıletım vardı dua edıyorm daha ıyı olaym gıdeym cok sevınecek tabı ben de ucacam zaten :)

Belli oluyor herkes cok cana yakın maşallahh zamanla daha ıyı kaynasırz emınımm

Evett avatar nişanımdann ;)

Cok gecmis olsun canım su aralar yumurtalik ve kist kelimelerini yanyana duymak istemiyorum :43:
caglam canim benim ickni ferah tut sen inancli birisin rabbim artirsin tasirmasin bereketi bol olsun eksitmesin inşallah oderler en kisa zaman da canim.
Maddiyat etkiler evet ama rabbim saglikla sihatle sinamasin dilerim en kisa zaman da düzelir bir
İcimiz disimiz guzellessin canim dimi ama ya kim ne kullaniyor mesala ben yuz sutu ve tonik kullaniyorum kilin faydasida cok bence ama ah bu usengecligim
Ben yumurta ami lkmon yogurt yapiyorum bazen beyaz skfkr ile yuzumu temizliyorum kozmetik ürünleri alerji yapiyor bir surude katkisk filan evde devam doğal doğal
Diyette birbirimize destek oldugumuz gibi kitap okumak ve yuz bakimi icinde birbirimize destrk olsak ya ben cok tembelim bu konalarda ama cokts istekliyim
Dun aclik oyunlarinin ucuncu kitabink bitirdim arkadasim aile baglari diye bir kitap almisti birazdan da ona baslayacagim
8 Ocak ·
Balıklar bu soğuk havada üşümüştür diye bugün akvaryuma sıcak çay döktüm. Keyiften sırt üstü yüzmeye başladı mübarekler.

Şarjın kablosu oynamış % 100 beklerken % 7 gördüm. Evladını kartal kaçırmış Fatma Girik gibi perişanım şu an

3 Ocak ·
"Camı silip ayna gibi oldu, aynayı silip cam gibi oldu" diyen yeryüzündeki tek milletiz
:60: :60: :60:
Güne girdim ayda 100 liraya sadece para döncek
Konsklama yok!!!!
En guzeli bizde girdik daha dogrusu eltim girdi benim adimada 15 kisi 100 tl ayda kacinci siradayim haberim bile yok:9:
Ben izinli olmama ragmen kopamiyorum burdan .dun esim abartiyosun elinden tel dusmuyo diyince bir kelimesine on kelime soyleyince tirsti sustu:)
Dur sen burda zaten uzaklasma cevrende zararli etken cok:20:
slm kızlar.ooo maşalllah haftasonuda olsa burdayız diyorsunuz.yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.

benim en büyük engelim içinde bulundugum sıkıntılar.güzel verdiğim haftalarda enerjik oluyorum kendime de birşeyler hazırlayabiliyorum bu hafta içimden gelmedi ne bulduysam en zararsızından yedim ama böyle olmuyor.sonucta bi listem var.ona uymam lazım.yoksa diyetisyene gitmenin ne anlamı var.
Kelebek hanim ben bisi sorcajtim yasemin nerde hani su bizim azimli doktorcugumuz bize gaz vefen ayda 1, 5-2 kg veren diyet listeleri kalip gibi uygulayan dojtircugjmuz vardi onu gorursen de ki ;
Biz onu cok ozledik o ki ne zorluklardan gecti su hayatta bu kadar kucuk sinavda tokezleyecek mi anlıyorum nefes almak jstiyor kendine ait zaman istiyor ama kendinevait fistik gibi bir brden istemiyor mu ki boyle olmus bi gorursen soyleyi ver sana zahmet
Ben kactim yarinda evde yokum annemlerin bag evi var ankaralilar bilir baglumda oraya gidicez teyzem ev aldiydi evinin son taksitinide vermis borcu bitince kutlama yapalim dedi hem yiyeninde dogum gunu orda olicam butun gun simdi islerimi yapayim oyuzden ama dikkat edicem bukadar tokmaklari yiyince kafama istahta kalmadi bende zaten:)))))) kizlar sizi seviyorum gorusuruz
Ohh gez bol bol keyfini cikar yemeklerin degil ama :37:
Gunesliydi buralar bacim ama tabi fazla durulmuyor ben geline gidiyim kahve iceriz dedim bebesi hasta kuzum 7aylik bobreginde kum var gece hic uykulari yok canim ya hic kiyamiyorum Rabbim acil sifa nasip etsin
Ayy yavrum allah sifa versin

Kaptancim senin alintilamalarina yetisemiyorum kahveye kustum cunku yasak evrt :(
Hersey daha guzel olacak kaptancim senin yuzunu kara cikartmiycaz bu hafta

Mervisim ya dr klomeni ne zaman verdi sana catlama ignesi yaptimi yoksa kendi kendine mi catlasin dedi uff aklimda bir suru soru

Az sonra misafirlerim uyanir ben gidip kahvalti hazirlayim kitap kaldi yine

Arkadaşlaaar bugünden itibaren diyetime başladııım hayırlı olsun
Ben her zaman dyetlerme detox ile başlamayı terch ediyorum çünkü bana hız katıyor o yüzden ilk günümde şeyda coşkunun yulaf ve çilekli kürünü uyguluyorum yarın da belki bir kür daha yaparım daha sonra klasik yeme düzenime geçicem bbaya az ve sağlıksız görünebilr ama inanın bendr işe yarıyor daha iyi konsantre oluyorum ödem tamamen gdyor
bugün yediklerim
1 kase kadar çillek ve bir kaşık yulaaf

hoşgeldın aramıza cnm :38:

Memnun oldm ben de istanbuldaymm..
Haklısın az olms kahvaltı gec olmasına ragmen evde sureklı yattıgım ıcn on gundur dha fazla kılo almaktan korktm sanırımm :)) dıkkat edermm ;))

Evet guzel olbılırrr tam bıt cıkolata canavarıym normalde amaa kendıme odul verme dısında yemeyecegımm :)

sende hoşgeldın cnm aramıza:38::38::38:

nice yillara o zaman canim:16:

canim gecmisolsun..sen diskalifiye oldugundan denemeden sonra paylasimda sorcaz diger takimlara itiraz gelmezse bizimlesin:16:

bende 1 ay sonra 29 olcam..yaklasik 11 yillik evliyim ve 3 cocugum var..almanyadayim,calismiyorum vede zayiflamak icin kendimi paraliyorum:52:

:46::46:

harika..suyu unutmussun canim:46:

canim yediklerimizin hepsini yazalimki,hatalarimizdan ders alalim..bence o gün oturup koca pastayi bitirsende yaz,yazarsan onlardan kurtulman daha kolay olur:34:

kiz hepsini 1 defada yapmasaydin:26:

sportik ögretmenim benim tesekkür ediyorum cezani hemen cekmissin:16::54:

dilekcigim ben sana ne spor yapmiyosun dedim,nede haftanim 3-4 günü kacamak yapiyorsun dedim..lütfen yazdiklarimi tekrar oku..sadece bu hafta spor yapamadim dedigin icin,bende yediklerimize ve spora ayni zamanda dikkat edersek cok etkilemeyecegini söyledim..bundan nasil baska anlam cikardinki..

senin dedigin gibi haftanin 1-2 günü kacamak yapmis olsan bile (ki bu bana göre yanlis,sonucta amacimiz zayiflamaksa her ortamda kendimizi tutmamiz lazim..yoksa vücudumuzu arindiramayiz ve verdigimizi almak cokta zor olmaz..koruma döneminde abartmadan yiyebiliriz sadece..) kalan 5-6 günde o yaptigin kacamagi toparlamaya ugrasiyorsun..sen degil sadece hepimiz öyle oluyoruz..1-2 günün acisini diger 5-6 günden cikariyoruz..e ne oluyor o zaman,tartidan sonra yine bir rahatlama geliyor..
amacimiz destek olamksa,birbirimizi elestirmekse ve bu elestirilerden kendi yanlislarimizi görmekse kizmaca olmasin..

caglacigim ne istiyorsun su hayattan yahu..insanlarin ne sikintilari var,ufacik cocuklari düsün ac olan,sogukta evi olmayan..onlar bile neseyle yasamaya calisiyorken bence sen hayatina siki siki saril:19:

tünaydin canim..:16:

tünaydin canim..ne hos bir mesaj bu..sonuna kadar katiliyorum:16:

:9::9:

:52::52::52:

tünaydin canim benim

:7::7:

her gün yemedigin sürece cok kacamak sayilmaz..bence 1 meyve yiyebilirsin kahvaltida..

insallah canim:16:

aman kafana taktigin seye bak sahgülüm,sen yildönümü pastana bile hayir demissin,bunlar sinek isirigi gibi kalir:9:

canim bu mevsimde cilegi nerden buldun..
sadece 2 günsesorun yok:34:

süper:46:

ciko yok artik..eve bile alma bak..ne yaptiysa bu cikolar yapti bize,sagligimizdan kiymetlimi ayol..hicte bile degil tabikiside :19:
suyu yazmayı unutmusum cnm 2 lt:)

mutlu pazarlar herkeslere :)
menum

sabah
5 zeytın
2dılım ekmek
sekersız cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvi
zencefil limon çay

öğle
nohut yemegı (sadece nohutlarından 2kasık falan yapar)
yogurt corbası 1 kase
1 dılım ekemk

ara
1 portakal
1 kutu süt

akşam
6 küçük lahana dolması
1 dılım ekmek

2lt su

kısceler nısan vardı esımın kuzenının ıkramlıklar superdı ama sadece servıs yaptım agzıma bıle surmedım bu ara cetın sınavlar verıyorum cok sukur:52::52::52::52::52:

ohh kaynatmışsınız gene , dunku menümü yazıp çıkıyorum bugun nişan ve bir sürü cıss var ama dokunmayacağıma söz veriyorum tekrar garantiye alayım:9: :9:

sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta, 1 dlm ekmek,5 zeytin, çok az yağsız peynir, 1çatalda reçel eşim ağzıma uzatınca hayır demedim
ara: 1 elma
öğle: yaklaşık 100 gr haş brokoli üzerine 1 kase yoğurdu bocalayıp yedim
akşam:1 tabak tarhana,salata, çeyrek simitin yarısı
ara: 2 bardak tarçınlı çay, 4-5 tane karışk kuruyemişten yedim, bir dlm elma

2 lt su
spor yok malesef

saolun dualarınız ıcın ıyı nıyetlerınız ıcın.. bıde calıstıgı fabrıka bosch :) hiç boyle yapmazdı bılmıorum bosch da değişti ya 2 yıldır zam yapmıo maasınıda yatırmadılar hala bı acıklamadada bulunmamıslar bankadan dıye bı soylentı varmıs.. neyse amın ınsallah Allah saglık sıhhat versın..

Cok gecmis olsun canım su aralar yumurtalik ve kist kelimelerini yanyana duymak istemiyorum :43:

caglam canim benim ickni ferah tut sen inancli birisin rabbim artirsin tasirmasin bereketi bol olsun eksitmesin inşallah oderler en kisa zaman da canim.
Maddiyat etkiler evet ama rabbim saglikla sihatle sinamasin dilerim en kisa zaman da düzelir bir

Ben yumurta ami lkmon yogurt yapiyorum bazen beyaz skfkr ile yuzumu temizliyorum kozmetik ürünleri alerji yapiyor bir surude katkisk filan evde devam doğal doğal

Dun aclik oyunlarinin ucuncu kitabink bitirdim arkadasim aile baglari diye bir kitap almisti birazdan da ona baslayacagim

:60: :60: :60:

En guzeli bizde girdik daha dogrusu eltim girdi benim adimada 15 kisi 100 tl ayda kacinci siradayim haberim bile yok:9:

Dur sen burda zaten uzaklasma cevrende zararli etken cok:20:

Kelebek hanim ben bisi sorcajtim yasemin nerde hani su bizim azimli doktorcugumuz bize gaz vefen ayda 1, 5-2 kg veren diyet listeleri kalip gibi uygulayan dojtircugjmuz vardi onu gorursen de ki ;
Biz onu cok ozledik o ki ne zorluklardan gecti su hayatta bu kadar kucuk sinavda tokezleyecek mi anlıyorum nefes almak jstiyor kendine ait zaman istiyor ama kendinevait fistik gibi bir brden istemiyor mu ki boyle olmus bi gorursen soyleyi ver sana zahmet

Ohh gez bol bol keyfini cikar yemeklerin degil ama :37:

Ayy yavrum allah sifa versin

Kaptancim senin alintilamalarina yetisemiyorum kahveye kustum cunku yasak evrt :(
Hersey daha guzel olacak kaptancim senin yuzunu kara cikartmiycaz bu hafta

Mervisim ya dr klomeni ne zaman verdi sana catlama ignesi yaptimi yoksa kendi kendine mi catlasin dedi uff aklimda bir suru soru

Az sonra misafirlerim uyanir ben gidip kahvalti hazirlayim kitap kaldi yine

Teşekkür ederm ama hayırdır çok mu var çevrende :26:

sende hoşgeldın cnm aramıza:38::38::38:

Hoşbuldumm :16:

ohh kaynatmışsınız gene , dunku menümü yazıp çıkıyorum bugun nişan ve bir sürü cıss var ama dokunmayacağıma söz veriyorum tekrar garantiye alayım:9: :9:

sabah 2 bardak su
kahvaltı: 1 haş yumurta, 1 dlm ekmek,5 zeytin, çok az yağsız peynir, 1çatalda reçel eşim ağzıma uzatınca hayır demedim
ara: 1 elma
öğle: yaklaşık 100 gr haş brokoli üzerine 1 kase yoğurdu bocalayıp yedim
akşam:1 tabak tarhana,salata, çeyrek simitin yarısı
ara: 2 bardak tarçınlı çay, 4-5 tane karışk kuruyemişten yedim, bir dlm elma

2 lt su
spor yok malesef

Brokoliye bayılırıımm...
çeyrek simitin bile yarısı ha hay maşallahh valla ne güzel menüü:40:

Back