Öğle yemeğimi yedim ama doyduğumu hiç hissetmedim karnım gurul gurul sanki
Kızlar ben 66 kılo oldum çok üzgünüm
Bile bile lades dedim resmen
Kullandıgım ilaçlat olsun stres olsun zirve uaptım
Ve hiç mi hiç dikkat etmedim ta bi kötegi haketmiyo degilim
Dün tartıldım işte tokkarna 66.100 cıktım morelim bozuldu
Halbuki çok güsel kılo vermiştim kızlar 65 kılolu halmi koyuyorum
Suan böleyim ama daha inceydim
Eki Görüntüle 955806 Eki Görüntüle 955808 Eki Görüntüle 955803 Eki Görüntüle 955802
kızlar dün evlilik yıldönümümüz dü bugun de doğum günüm iyi ki doğdum gördün mü 28 oldum :)
bunlarda aşkımın işyerime gönderdiği pasta ve evde beni bekleyen çiçekler :)
şu stresli günlerde çok iyi geldi birde kolye almış sağolsun hakkını ödeyemem benimde ona bir jest yapmam lazım
fikri olan var mı ?
saklama kabına tavuk ve salata yapıp götüreceğim başka çare yok
Öğle yemeğimi yedim ama doyduğumu hiç hissetmedim karnım gurul gurul sanki
Kızlar bnde insülin direnci var yani hemen acıkıyorum asırı tatlı istegim var suaralar özellikle çikolata trü zaten serbetli tatlıları pek sevmm
Ve suaralar cok kacırdım yalan söylemiyım
Ama bu bnm elimde degil kistimden dolayı malesef bi türlü önünü alamıyorum kestimm i. Çikoyu cok zorlanıyorum bi arar cok iyiydim hiç yiyesim gelmiyodu
Doktorum glifor vermişti hatta bi ara düzenli kullanmadım hatta berdeyse hiç kullanmadım ama doktor bu gliforu kullanırsan imsülin direnci ortadan yawas yawas kalkacak dwmişti
Şimdi diyorum gitsem sölesem verirmi
Yada zaten ilaç kullanıyorum birde bunu ekleyipte iyice şismesem mi
Aaahhh su aralar cok cok cok tetıklıyor sürekli bi açlk hali
Kosun yardımmıma help help help
Kızlar ben 66 kılo oldum çok üzgünüm
Bile bile lades dedim resmen
Kullandıgım ilaçlat olsun stres olsun zirve uaptım
Ve hiç mi hiç dikkat etmedim ta bi kötegi haketmiyo degilim
Dün tartıldım işte tokkarna 66.100 cıktım morelim bozuldu
Halbuki çok güsel kılo vermiştim kızlar 65 kılolu halmi koyuyorum
Suan böleyim ama daha inceydim
ayfer
eda
yasemin
varmı başka 1 ayda sekiz kilo vermeye niyetli.nasıl yapalım kızlar.ayfer sen edanın verdiği listeyi mi uygulayacaksın.yarın tartı gününde başlasın.4 hafta sonra cuma günü bakalım sonuc ne olacak.
amin canım hepimiz ömrümüzü öyle geçirelimsahgülcüm erikcim uzun soluklu mutlu huzurlu cıvıl cıvıl eşlerinizle birlikte güzel bir ömür dilerim.
ayfercim eşin bir erkek olarak cok güzel jest yapmıs.
bende varım çok ihtiyacım var bu hafta aldım gibi tartılmadım ama çok abur cubur tırtıkladım :26: valla sende gideceksen diyetisyenıne bide sen iste bi liste detokslu yada edanınkını uyguluyalım ama hepimiz benzer bi liste uygulayalımayfer
eda
yasemin
varmı başka 1 ayda sekiz kilo vermeye niyetli.nasıl yapalım kızlar.ayfer sen edanın verdiği listeyi mi uygulayacaksın.yarın tartı gününde başlasın.4 hafta sonra cuma günü bakalım sonuc ne olacak.
canım benim nasıl olsa birliktesiniz sonra kutlarsınız, bizimki ocak aynıa girince başlıyo hediyeler almaya mecbur kalıp bende veriyorumAhh bebegim bizimde bugun ewlilk yıl dönümüz ama malesed ewde yatılı misafir var
Eşimn yegeni ünve gazırlanıyo hafta sonna kadar dersaneye gitcekmiş
Ewide catalcada burda yurtta kalıyodu okul kapanınca yurtta kapandı bizde kalıyo yegen yani 2 gundur o yüsden özel anımızı ertelefık haftaya kutlıcaz inş
Sizede mutlu yıllar
Erikcim sizede mutlu yıllar
Rabbim niceee niceee nicee seneler nasip etsin inş bebişleriniz olsun
Bidaha ki yıl bebişinzle kutlayın
Listenin son hali
1 Ayda 8 kilo Verme Grubu
Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -
Evet 6 kişiyiz. Kim kimin listesini uygulayacağını yazsın.
Bencede yha 8 kılo verene b ödül mü versek gerçi 8 kılo vercez baska ne olsun dahatta 1 ay sonunda tam 8 kilo yada üstünü vermeyi başarabılene ödül verelimdaha çekişmeli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?