Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bnde insülin direnci var yani hemen acıkıyorum asırı tatlı istegim var suaralar özellikle çikolata trü zaten serbetli tatlıları pek sevmm
Ve suaralar cok kacırdım yalan söylemiyım
Ama bu bnm elimde degil kistimden dolayı malesef bi türlü önünü alamıyorum kestimm i. Çikoyu cok zorlanıyorum bi arar cok iyiydim hiç yiyesim gelmiyodu
Doktorum glifor vermişti hatta bi ara düzenli kullanmadım hatta berdeyse hiç kullanmadım ama doktor bu gliforu kullanırsan imsülin direnci ortadan yawas yawas kalkacak dwmişti
Şimdi diyorum gitsem sölesem verirmi
Yada zaten ilaç kullanıyorum birde bunu ekleyipte iyice şismesem mi
Aaahhh su aralar cok cok cok tetıklıyor sürekli bi açlk hali
Kosun yardımmıma help help help :1:

Kızlar ben 66 kılo oldum çok üzgünüm
Bile bile lades dedim resmen
Kullandıgım ilaçlat olsun stres olsun zirve uaptım
Ve hiç mi hiç dikkat etmedim ta bi kötegi haketmiyo degilim
Dün tartıldım işte tokkarna 66.100 cıktım morelim bozuldu
Halbuki çok güsel kılo vermiştim kızlar 65 kılolu halmi koyuyorum
Suan böleyim ama daha inceydim :(

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 44

Çok hoş görünüyorsun canımm :16: ben de seninle aynıyım geçen haftaya göre fazla çıkıcam eminimm :ssz: kaptan beni fena yapacak :(

ne güzel vermişiz bir de korumayı bilsek ya da devamını getirebilsekkk :ssz:

Eki Görüntüle 955806 Eki Görüntüle 955808 Eki Görüntüle 955803 Eki Görüntüle 955802

kızlar dün evlilik yıldönümümüz dü bugun de doğum günüm iyi ki doğdum gördün mü 28 oldum :)

bunlarda aşkımın işyerime gönderdiği pasta ve evde beni bekleyen çiçekler :)
şu stresli günlerde çok iyi geldi birde kolye almış sağolsun hakkını ödeyemem benimde ona bir jest yapmam lazım
fikri olan var mı ?

Doğum gününün kutlu olsun canım. Kocan ince düşünceli adammış ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bnde insülin direnci var yani hemen acıkıyorum asırı tatlı istegim var suaralar özellikle çikolata trü zaten serbetli tatlıları pek sevmm
Ve suaralar cok kacırdım yalan söylemiyım
Ama bu bnm elimde degil kistimden dolayı malesef bi türlü önünü alamıyorum kestimm i. Çikoyu cok zorlanıyorum bi arar cok iyiydim hiç yiyesim gelmiyodu
Doktorum glifor vermişti hatta bi ara düzenli kullanmadım hatta berdeyse hiç kullanmadım ama doktor bu gliforu kullanırsan imsülin direnci ortadan yawas yawas kalkacak dwmişti
Şimdi diyorum gitsem sölesem verirmi
Yada zaten ilaç kullanıyorum birde bunu ekleyipte iyice şismesem mi
Aaahhh su aralar cok cok cok tetıklıyor sürekli bi açlk hali
Kosun yardımmıma help help help :1:

Canım ara öğün olayını geri getir. Meyve yemeye başla. Zamanla meyveyi yoğurtla yer değiştirirsin. Ama günde 1 porsiyon mutlaka meyve ye. Doğal şeker alarak vücudunu tatlı krizini önlersin. :34:

Maşallahın var canım. Ne güzel olmuşsun işte. Biraz daha direneceksin. Kilo almayacaksın ve vereceksin o kiloları hadi bakalım.

ayfer
eda
yasemin

varmı başka 1 ayda sekiz kilo vermeye niyetli.nasıl yapalım kızlar.ayfer sen edanın verdiği listeyi mi uygulayacaksın.yarın tartı gününde başlasın.4 hafta sonra cuma günü bakalım sonuc ne olacak.

Listenin son hali

1 Ayda 8 kilo Verme Grubu

Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -

Evet 6 kişiyiz. Kim kimin listesini uygulayacağını yazsın.

Kaptancım ben regl oluyorum yani beni bugün yarın süründürecek. Şuan pantolonumun üst kısmından etlerim fışkırıyor. Kesin kilo olarak fazla çıkacağım. Özür dilerim eğer benim yüzümden takım ortalaması çok düşerse sarı kart alırız. :43::43:

sahgülcüm erikcim uzun soluklu mutlu huzurlu cıvıl cıvıl eşlerinizle birlikte güzel bir ömür dilerim.

ayfercim eşin bir erkek olarak cok güzel jest yapmıs.
amin canım hepimiz ömrümüzü öyle geçirelim
ayfer
eda
yasemin

varmı başka 1 ayda sekiz kilo vermeye niyetli.nasıl yapalım kızlar.ayfer sen edanın verdiği listeyi mi uygulayacaksın.yarın tartı gününde başlasın.4 hafta sonra cuma günü bakalım sonuc ne olacak.
bende varım çok ihtiyacım var bu hafta aldım gibi tartılmadım ama çok abur cubur tırtıkladım :26: valla sende gideceksen diyetisyenıne bide sen iste bi liste detokslu yada edanınkını uyguluyalım ama hepimiz benzer bi liste uygulayalım
Ahh bebegim bizimde bugun ewlilk yıl dönümüz ama malesed ewde yatılı misafir var
Eşimn yegeni ünve gazırlanıyo hafta sonna kadar dersaneye gitcekmiş
Ewide catalcada burda yurtta kalıyodu okul kapanınca yurtta kapandı bizde kalıyo yegen yani 2 gundur o yüsden özel anımızı ertelefık haftaya kutlıcaz inş
Sizede mutlu yıllar
Erikcim sizede mutlu yıllar
Rabbim niceee niceee nicee seneler nasip etsin inş bebişleriniz olsun
Bidaha ki yıl bebişinzle kutlayın
canım benim nasıl olsa birliktesiniz sonra kutlarsınız, bizimki ocak aynıa girince başlıyo hediyeler almaya mecbur kalıp bende veriyorum :9: yemeğede götürdü pastamızıda yedik yarına bişey kalmadı :9: biz günü değilde sanki ayı kutluyo gıbıyız benimki biraz tez canlı içinde tutamaz :1: amin canım tüm güzel dileklerine

Listenin son hali

Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -

Evet 6 kişiyiz. Kim kimin listesini uygulayacağını yazsın.

bende varımmm ama hangınız bana koçluk yapıp takıp etcekse onun lıstesını uygulayayım:9::9:

hatta 1 ay sonunda tam 8 kilo yada üstünü vermeyi başarabılene ödül verelim:27: daha çekişmeli olur:9:
Bencede yha 8 kılo verene b ödül mü versek gerçi 8 kılo vercez baska ne olsun da
Ayy heyecanlandım yha.
Kızlar hangi listeyle verecekseniz yazın ona göre listesi olmayan da hangi listeye uyacagına karar versin yarına kadar kararlıstıralım

Gamzecim canm bnm senn boyun uzun benden daha zayıf görünüyosundur eminim
Dedgin gibi korunayı bilseydim şimdiye mezun olmusutum
Ama olmusa ölmüse care yok
Olsayla bulsayı ekmişler hiç çıkmış o yusden arkamıza bakmadan devam edicez vericez bu kıloalrı ve yaza fit bi kız olarak tan girecx
Kız nisanda sende vardın dimi görüsecekler arasında ona göre here

Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -
Şahgul

Evet bayanlar son kararınızı verin kimin listesini seçerseniz koçunuz o olacak. (kimin listesini seçtiğinizin çokta önemi yok aslında üçümüzünde listesi aynı gibi. haftalar arasında farklı kişinin menülerini kocunuzu da bu doğrultuda değiştirebilirsiniz.)

Kuralları birazdan paylaşıyorum.

1-Kendinizi kampta gibi hissedin. Sadece 1 ay. 1 aydan ne olur ? 1 ay kendini sıkıp en az 6 kilo vereceğinizi toplam 8 belki biraz daha verebileceğinizi düşünün. O bizi cezbeden yiyecekleri 1 ay ağzınıza almazsak ölmeyiz değil mi? Bunun cevabı EVET ise 2. kuralı okuyorsunuz.
2- Diyetinizi bozmayacağınıza, Kurallara yemek pişirme şekillerine, tamamen uyacağınıza YEMİN edin. Kendinizi oruç tutuyormuş gibi hissedin. Emin olun bu 1 ay boyunca ruhende daha rahat olacaksınız. Yeminli olduğunuzu hatırlayıp asla yemeyeceksiniz. Yani kilo vermenizi garantileyeceksiniz.

Bunun en önemli sonucu. 1 ay da var olan bütün zararlı yiyeceklere olan alışkanlığınızdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Nefsinizi terbiye edeceksiniz.

Herşeyden önce kendimiz sağlığımız için kilo vermek için buradayız ve bunu başarabiliriz.

1 ayda 8 kilo. Hadi bakalım. Emin misiniz bakalım yapabileceğinize?

Ben EMİNİM. Ben YEMİN EDİYORUMKİ 11/01/2014-01/03/2014 tarihleri arasında (4 HAFTA BOYUNCA) asla listelerimin dışına çıkmayacağım. Asla yemek kurallarımı bozmayacağım

KURALLAR

1.Gunde 2,5 litre su (ozellikle yemeklerden once)
2.ara ogunlerinizi atlamayin.( iki ogununuz arasinda 3saatten uzun zaman gecmesin)
3. Diyetinizi eksik,fazla yada degistirerek tuketmeyin.

YEMEKLERE GİRECEK YAG ORANİ
1 kilo sebzeden pisecek zeytinyyagi sebze yemegine 2 yemek kasigi zeytinyagi ve1 tatli kasigi silme olculu tuz koyun
2. Etli sebze yemegine ( kiymali veya etli taze fasulye gibi) yag ilavesi yapmadan etin yagi ile pisirin.
3. Et yemeklerine ( et , tavuk, balik , hindi) yag ilavesi yapmadan firinda izgara haslama veya teflonda pisirin.
4. Pilav (1.5 su bardagindan) , makarna (1paket ) ,corba ( 3-4 kisilik ) icin sadece 2 yemek kasigi zeytin yagi ile pisirin.

YENİLMEMESİ GEREKEN YİYECEKLER

KİZARTMALAR
ET SULARİ
KATİ YAGLAR
HAZİR GİDALARİM TAMAMİ( hazir meyve suyu hazir corba gibi)
ABUR CUBUR
GAZLİ İCECEKLER
FAZLA ALKOL
FAZLA TUZ
FAZLA KAFEİN
SALAMURA GİDALAR ( tursu,lakerda, zeytinler)
SAKATLAR SARKUTERİ URUNLERİ
YAGLİ VE KREMALİ GİDALAR

SERBESTLER
Cig yenilebilen salatalik malzemeleri ( doymadikca aciktikca tuzsuz olma sartiyla sinirsiz ) domates salatalik biber marul tere roka maydanoz sogan sarimsak)
Salca domats puresi domates suyu baharatlar sirke balzamik sirke limon
Bitkisel caylar ( sinemaki ve mate haric)
Gunde 4-5 fincan acik sekersiz veya tatlandiricili limonlu cay
Gunde 1 tane turk kahvesi
Gunde 1 tane sade soda
Tatlandiricilar.

1 PORSİYON MEYVE DEĞİŞİMİ (KURU MEYVELERDE YİNE AYNI SAYI UYGULANIR. ÖRNEĞİN KAYISI , HURMA , ÜZÜM

Elma ...... 1 kucuk boy 100 gr
Kayisi 3 adet orta boy
Muz .... Kucuk 1 tane
Taze incir ... 2 adet
Greyfurt 1\2
Portakal orta boy 1 tane
Mandalina 2 adet kucuk
Uzum 15 iri tane
Erik 4 adet
Cilek 12 tabe kucuk
Seftali 1 ortaboy
Armut 1 orta