Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

grupcak uygulayacagız desenize bakalım kim ipi göğüsleyecek:23:

Yasemincim liste olarak 1 ay boyunca diyetisyenin sözünden sen ben sekerkiz çıkmayacağız. Ayfer ve sahgulde bize uyacak. Merve nora ve kaptan kendi diyetleriyle devam edecek.

Ee sen yemin / söz verdin mi ?
Ben verdim merve verdi. Şahgul verdi. :nazar:

Yasemincim liste olarak 1 ay boyunca diyetisyenin sözünden sen ben sekerkiz çıkmayacağız. Ayfer ve sahgulde bize uyacak. Merve nora ve kaptan kendi diyetleriyle devam edecek.

Ee sen yemin / söz verdin mi ?
Ben verdim merve verdi. Şahgul verdi. :nazar:
bende veriyorum canim söz...
Kaynat ılık iç istersen limonda koyabilirsin. aç karnına bir bardak içmelisin. :17:
canim ne kadar koyuyorsun suya ve kuru maydanozlada yapsak olurmu..
Canım listeleri uygulamazsanız 8 kilo verirsiniz diyemem ben.
Sekerin diyetisyenide aynı şeyi söylemiş. listeyi uygula yasaklara uy haftada 2 kilo vermen gerek diyor.
Biz bunun üzerine ayda 8 kilo vereceğiz diyoruz. Diyetisyenin listeye uyguladığı denge mantığını bilemeyiz. Değiştirme yapınca bile aynı etkiyi yaratmıyor. Tabiki senin bileceğin iş.:31:
anladim canimsin..listedeki yasaklari elimden geldigi kadar yemeyecegim..
kücük beden cicilerim üstüme rahat olsaydi bi,daha ne isterim:12:
Ah kaptancm bnde anlmadım 3 haftaa 6 kılo zaten musaıt bi yapım var ama sen bundan sonra gör bni yeminde ettim geri dönüşü yok
tamam mervisim..eski merveyi cok özlemistim zaten:16:
Öglen yemegini henüz yicem
kiz aksam oldu,öglenmi kaldi:52:
grupcak uygulayacagız desenize bakalım kim ipi göğüsleyecek:23:
tabikiside ben:33:
valla bende heycanlandım yarın sabah itibariyle başlıyorum yatak odam kaldı süpürülcek orayıda halledeyim kagıdımı kalemımı alıp bi plan yapıcam, edanın ve doktorcumun listeyı onume alıp kendıme göre bı ayar cekerım ınan ayda 5 kiloya bıle razıyım son 2 aydır nerdeyse ayda 1,5 kilo zor verıyorum:30: artık bı gaz vermenın zamanı geldı yoksa hedefıme hıc ulaşamıycam, insan bellı bı sure sonra sıkılmaya başlıyor ya:27:
aynen canim..bende 2 ileri,1 geri sikildim valla..60 altina inmek istiyoru bir an önce...:12:
Kızlar az önce bi yazı okudum
Alıntı yapmadım konu sahıbınden habersiz olmasın diye
Kendisi 34 yasında 80 kılo ıle ewlenmiş 160 boyunda
İilkten kocam bni böle sewiyo diye takmamıs kafasına hamile kalıyo tabi
İşte dogum emzirme süreci kısaca anlatıyorum 120 kıloyu buluo
Kocası buna yawastan artık zayıfla hastalıga kalıcaksın galan diyo
Sonra bi gün ytartısıyolar
Artık iatemiyorum seni cok kılolusun işte solesin bölesin hakaretler ediyo
Kadın konu acmıs işte napıcam bn diye
Kocasını cok sewiyo yazdıklarından anladıgım kadarıyly
Kadın ilk baskarda 3 gümdür sadwce elmayla duruyo
Falan tam sayfaları okumadım ama
En son yazdıgı yazıda mulu oldugunu 99 kıloya indigini kocasıyla arasının düzeldigini yaMıs
Galiba kocasının bu tawrı karısının kılo vermesi için miş :))
Ayyy walla üzülüyorum kendimize ;(((
Ne bilim oluyunca bi hoş oldum
bence kadin kendini kandirmis..bu tamam,hic bir es aman kilolusunama kabul edeyim demez icten..o an öyle söylemisse ya kirmamak icinder,yada aklindan baska tilkilikler geziyordur:36:

insan iyi-kötü dememeli,yanyana durmali her durumda..ben kiloluyken burun kiviran,begenmeyen adami,zayifladiktan sonrada ben istemem:19:
ayni durum esinde olsaydi acaba kadin böyle davranirmiydi demedende edemiyorum..sonucta hayatta kimin basina ne gelecegini kestiremeyiz:34:

kocam beni böyle seviyor yanlış bir düşünce bence.şimdi kendinizi düşünün kocanız bakımsız olsa nasılsa eşim benı seviyor dese.
adamın yaptıgınıda dogru bulmuyorum.ama hastalık olmadıgı sürece ki hastalıkta tedavi edilebilir,kilolu kalan hanımlar kilonun zerafet ve cekiciliği azaltttıgını kabul etmesi gerekir.bunu kabul edip depresyona girmek yerine karar verip azim ekleyip sabırla devam ederse sonuc alır..bende cok yaptım alışverişe gidip istediklerimin içine giremeyince 2 -3 gün aç kalıp sonra eski yeme sistemine döndüğüm günler oldu.burda gruplara katıldım vakti zamanında düzenli bir listem olmayınca bugün şunu kaçırdım bugün bunu kaçırdımla aylar gecti baktım benle başlayanlar 10-20şer vermiş ben hala 1ileri 2 geri yapıyorum.
mervecim ona yaz burda diyet gruplarına katılsın.dayanışma şart.
Dayanismaya katiliyorum canim..tek basimiza aman bunuda yiyeyim,sundanda bir lokma dedikce önünü alamiyoruz..burda birlikte oldugumuz zaman sorumlulugumuz artiyor kesinlikle..:31:
Canm net e girmicekmil artık 21 kılo vermiş dahada verickmiş gusel gıdıyomuş bakalım konuyu 8 ayda acmış enn sonnda 11 ayda yazmış gıremıceni yogun oldugunu galan
insallah o yogunlukta verdiklerinide almaz:ssz:

Son düzenleme:
bende veriyorum canim söz...

canim ne kadar koyuyorsun suya ve kuru maydanozlada yapsak olurmu..

anladim canimsin..listedeki yasaklari elimden geldigi kadar yemeyecegim..
kücük beden cicilerim üstüme rahat olsaydi bi,daha ne isterim:12:

tamam mervisim..eski merveyi cok özlemistim zaten:16:

kiz aksam oldu,öglenmi kaldi:52:

tabikiside ben:33:

aynen canim..bende 2 ileri,1 geri sikildim valla..60 altina inmek istiyoru bir an önce...:12:

bence kadin kendini kandirmis..bu tamam,hic bir es aman kilolusunama kabul edeyim demez icten..o an öyle söylemisse ya kirmamak icinder,yada aklindan baska tilkilikler geziyordur:36:

insan iyi-kötü dememeli,yanyana durmali her durumda..ben kiloluyken burun kiviran,begenmeyen adami,zayifladiktan sonrada ben istemem:19:
ayni durum esinde olsaydi acaba kadin böyle davranirmiydi demedende edemiyorum..sonucta hayatta kimin basina ne gelecegini kestiremeyiz:34:

Dayanismaya katiliyorum canim..tek basimiza aman bunuda yiyeyim,sundanda bir lokma dedikce önünü alamiyoruz..burda birlikte oldugumuz zaman sorumlulugumuz artiyor kesinlikle..:31:

insallah o yogunlukta verdiklerinide almaz:ssz:

kaptancım kurusunu denemedim.
ben normal taze maydanozu aldım bir bardak suya bolca attım. avcumu doldurdum.diyelim.

Canım listeleri uygulamazsanız 8 kilo verirsiniz diyemem ben.
Sekerin diyetisyenide aynı şeyi söylemiş. listeyi uygula yasaklara uy haftada 2 kilo vermen gerek diyor.
Biz bunun üzerine ayda 8 kilo vereceğiz diyoruz. Diyetisyenin listeye uyguladığı denge mantığını bilemeyiz. Değiştirme yapınca bile aynı etkiyi yaratmıyor. Tabiki senin bileceğin iş.:31:

Canımcımm benim hedefim 8 kilo değil 1 ay hiç kaçamak yapmamak asıl amacım kendi listemle 4-5 kg versemde öpüp başıma koyarım :1: zaten 4-5 kg versem hedefime ulaşmış oluyorum :) söz veriyorum ben de 1 ay kaçamak yapmadan diyetime uyacağımmm :8:

kaptancım kurusunu denemedim.
ben normal taze maydanozu aldım bir bardak suya bolca attım. avcumu doldurdum.diyelim.
Anladim canim..benim maydanoz almam icin türk bakkalina gitmrm gerekiyor..onada haftada 1 anca gidiyorum..hani kalmadigi zamanlarda kurusuyla yapsammi demistim..artik kalmazsa öyle denerim ne yapim:9:

Eki Görüntüle 955806 Eki Görüntüle 955808 Eki Görüntüle 955803 Eki Görüntüle 955802

kızlar dün evlilik yıldönümümüz dü bugun de doğum günüm iyi ki doğdum gördün mü 28 oldum :)

bunlarda aşkımın işyerime gönderdiği pasta ve evde beni bekleyen çiçekler :)
şu stresli günlerde çok iyi geldi birde kolye almış sağolsun hakkını ödeyemem benimde ona bir jest yapmam lazım
fikri olan var mı ?
Dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere huzurly mutlu

1 Ayda 8 kilo Verme Grubu

Ayfer -
Eda- kendi listesi
Yasemin - kendi listesi
Tuğba - kendi listesi
Merve -
Pegasus -
Şahgul

Evet bayanlar son kararınızı verin kimin listesini seçerseniz koçunuz o olacak. (kimin listesini seçtiğinizin çokta önemi yok aslında üçümüzünde listesi aynı gibi. haftalar arasında farklı kişinin menülerini kocunuzu da bu doğrultuda değiştirebilirsiniz.)

Kuralları birazdan paylaşıyorum.

1-Kendinizi kampta gibi hissedin. Sadece 1 ay. 1 aydan ne olur ? 1 ay kendini sıkıp en az 6 kilo vereceğinizi toplam 8 belki biraz daha verebileceğinizi düşünün. O bizi cezbeden yiyecekleri 1 ay ağzınıza almazsak ölmeyiz değil mi? Bunun cevabı EVET ise 2. kuralı okuyorsunuz.
2- Diyetinizi bozmayacağınıza, Kurallara yemek pişirme şekillerine, tamamen uyacağınıza YEMİN edin. Kendinizi oruç tutuyormuş gibi hissedin. Emin olun bu 1 ay boyunca ruhende daha rahat olacaksınız. Yeminli olduğunuzu hatırlayıp asla yemeyeceksiniz. Yani kilo vermenizi garantileyeceksiniz.

Bunun en önemli sonucu. 1 ay da var olan bütün zararlı yiyeceklere olan alışkanlığınızdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Nefsinizi terbiye edeceksiniz.

Herşeyden önce kendimiz sağlığımız için kilo vermek için buradayız ve bunu başarabiliriz.

1 ayda 8 kilo. Hadi bakalım. Emin misiniz bakalım yapabileceğinize?

Ben EMİNİM. Ben YEMİN EDİYORUMKİ 11/01/2014-01/03/2014 tarihleri arasında (4 HAFTA BOYUNCA) asla listelerimin dışına çıkmayacağım. Asla yemek kurallarımı bozmayacağım
Ben de ben de simdi okudum yazdiklarinizi harika bi fikirms.benim silkelenmeye ihtiyacim vardi zaten.sahitsiniz vallahi billahi tallahi 1 ay skicm disimi en cok sevdigim kizimin uzerine yemin ediyom ben de varim 8 kiloya

Listenizi belirleyin demistiniz ya .ben yeme yasam olarak kendimi kaptanimla yakin goruyom.zaten o da ben de karaty beslenme tarzini secmistik.yalniz karaty bende sunu gosterdi kahvltimi daha erken yapmaliyim 7.30 gibi engec ve ogle yemegi yemeliyim salata yogurt gibi veya corba.

Listenizi belirleyin demistiniz ya .ben yeme yasam olarak kendimi kaptanimla yakin goruyom.zaten o da ben de karaty beslenme tarzini secmistik.yalniz karaty bende sunu gosterdi kahvltimi daha erken yapmaliyim 7.30 gibi engec ve ogle yemegi yemeliyim salata yogurt gibi veya corba.

kaptanda öyle yapıyor yanlış hatırlamıyorsam normalde karatay 2 öğünü öneriyor ama blunun menülerini çok iyi hatırlıyorum öğlen yoğurt yiyordu mesela.

Back