Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlarr

bugun çok işim var kaç gündür tembel tembel oturuyorum bugun temızlık yapıcam dün camaşırları yıkamıstım toplanıcak katlanıcak utuler yapılacak, bulaşık makınesı bosaltılacak çokk işim var ve yarında evlilik yıldönümümüz :38:

daha nıce gusel yıldonumlerınız olsun tatlım askınız sevgınız muhabbetınız bololsun hayırlısıyla

ay cok üzüldüm ya 1 aylık bebek tıkanmıs.annesine sordum baba sigara mı içiyor evet dedi bende içiyorum.ben o bebege ne yapsam bos yanında içmeselerde istanbul gibi biryerde zaten hava kötü birde evde 2 tane sigara içen.:14:

ay yavrum ya nasıl kıyıyolar anlamıyorumkı

Kolay gelsin canımcımm :16: Rabb'im nice yılları beraber geçirmenizi nasip eder inşallah. :38:

daha nıce gusel yıldonumlerınız olsun tatlım askınız sevgınız muhabbetınız bololsun hayırlısıyla
teşekkür ederim kızlar, aminnn
ay cok üzüldüm ya 1 aylık bebek tıkanmıs.annesine sordum baba sigara mı içiyor evet dedi bende içiyorum.ben o bebege ne yapsam bos yanında içmeselerde istanbul gibi biryerde zaten hava kötü birde evde 2 tane sigara içen.:14:

Allah ıslah etsin ne diyim yazık çocuga:50:

allah ne deyim ben onlara sorumsuzlar

Eda birşey sorucam yazdığın detoks diyetinde ananas yerine başka meyve yiyebiliyor muyuz :) büyük bi market var akşam oraya bakıcam ama bulamazsam ananasın alternatifi var mı :) pazarlık yapıyor gibi hisettim kendimi :)

bende çok zor buldum bugun gelmiyormuş sıkıntı varmış sebze meyvede son iki taneyi kaptım :9:
Kader dedikleri bu olsa gerek, ne güzel şimdi çok mutlusunuz :16:

Bugün silkelendim kendime gelmeye karar verdim. Menülerimi de yazıcamm yanlışlarımı göreyim diye eski nora geri dönmeli :) hayırlısı diyorum tek tesellimiz bu değil mi zaten? hayırlısı buymuş demekki.
hayırlısı canım kısmetinde varsa döner dolaşır bulur
aslında grup içinde bir ayda 8 kilo gurubumu kursak acep.8 olmasada en az 6 veririz.
birinci sıraya beni yazın beni herşey bebek için :16:
kızlar dün miniğim yürüdü.ay ne tatlı oldu ya.gel anne gel diyor sürekli.elimden tuttuyor beni gezdiriyor.okadar sevimliki.:emir_bebek:
ayfercim şekercim sahgulcum Allah sizede nasip etsin.
amin canım yerim senin ufaklığı yiyerimmm

tatlım rabbımden hayırlısı cıkolata kıstı cokta kotu bısey degıl gozun korkmasın tatlım veren rabbım olduktan sonra hersey boş.benım lıstelerıme bakabılırısn tatlım bırde gun asırı yartım saat yuruyusum var. bol su ve yogurt sut bunlar cok onemlı tatlım
canım ben 70 in altındayım bence ben hergün 30dk yürüsem olur galiba :26: çikolata kistine tv usg normal çıktı burda da haftaya reglim bitince ca 125 istedi birde benim hastam internetten araştırıp morel bozmayacak dedi bende ne mumkun gelir gelmez baktım
Maalesef kaptann cezaaaa diye bağıracağım. :47::47::47::47:

Hastanede Allah yardımcın olsun. Haberleri bizimle paylaş lütfen
bağır canım bağır bugun hastaneye yürüyerek gittim ceza olsun bana ohhhh 40dk ama çok soğuktu dönüşe dolmuşa bindim
Valla canım bütün kurallara harfi harfine uyarsan verirsin garanti yani. :34:
Bazı doktorlar ne dediğini bilmiyor cidden.
geröekten bilmiyor beni önceki gün o kadar korkutmalarına değmezmiş meğer bakalım şu testide veriyimde reglim bitince

Sunta gibi olanı çayla çok seviyorum :) bazen kahvaltı yapamıyorsam 1 paketi kahvaltı yerine yiyorumm :)

ay allahım sunta haa :60:

kızlar ben gidiim evi süpürüp güzel mamalar hazırlayım dimi çok iş var beni bekleyen akşama birde görümcem geliyor samsundan bizdeler bir hafta çok yoğun çok bu arada msj sayım kaç oldu ki kaptancımm beni boğacak yarına kadar zayıflamam lazım 64,4 çıktım sabah söz kaptan yarın sabah daha az çıkacağım bugun edanın detoksunu yapıyorum edacım bu kaç gün böyle regl bitene kadar mı
dip not : dr ca125 sonucuna kadar kırmızı eti çıkolatayı karbonhıdratı( tam buğday ekmeği hariç) yasakladı :52:

Eki Görüntüle 955806 Eki Görüntüle 955808 Eki Görüntüle 955803 Eki Görüntüle 955802

kızlar dün evlilik yıldönümümüz dü bugun de doğum günüm iyi ki doğdum gördün mü 28 oldum :)

bunlarda aşkımın işyerime gönderdiği pasta ve evde beni bekleyen çiçekler :)
şu stresli günlerde çok iyi geldi birde kolye almış sağolsun hakkını ödeyemem benimde ona bir jest yapmam lazım
fikri olan var mı ?

Ayy canımm bayıldımm yaa ikisi de çokk güzel Allahım nolur kocamm romantik olsunn :9:bayılıyorum böyle şeylere :)

Doğum günün kutlu olsun canımcımm nice senelere inşallah :)

ay allahım sunta haa :60:

kızlar ben gidiim evi süpürüp güzel mamalar hazırlayım dimi çok iş var beni bekleyen akşama birde görümcem geliyor samsundan bizdeler bir hafta çok yoğun çok bu arada msj sayım kaç oldu ki kaptancımm beni boğacak yarına kadar zayıflamam lazım 64,4 çıktım sabah söz kaptan yarın sabah daha az çıkacağım bugun edanın detoksunu yapıyorum edacım bu kaç gün böyle regl bitene kadar mı
dip not : dr ca125 sonucuna kadar kırmızı eti çıkolatayı karbonhıdratı( tam buğday ekmeği hariç) yasakladı :52:

Haftalık canım. Sen benim yazdığım detoksu uygulayabilirsin bir hafta mesela.Sonra başka menüye geçersin.
Kırmızı et yerine balık ve tavuk yiyebilirsin :23::23:

Ayy canımm bayıldımm yaa ikisi de çokk güzel Allahım nolur kocamm romantik olsunn :9:bayılıyorum böyle şeylere :)

Doğum günün kutlu olsun canımcımm nice senelere inşallah :)

amin canım inşallah tam kafana göre bir eş bulursun musmutlu olursun. çok sağol canım :38: nice 2 senelere ve nice yaşlara hep mutlu olalım inşallah

ayfer
eda
yasemin

varmı başka 1 ayda sekiz kilo vermeye niyetli.nasıl yapalım kızlar.ayfer sen edanın verdiği listeyi mi uygulayacaksın.yarın tartı gününde başlasın.4 hafta sonra cuma günü bakalım sonuc ne olacak.

Pilavı bırakmalısın. 1 dilim ekmek daha sağlıklı unutma.
suyunuda arttırmaya devam et. Hava çok soguk bende zorlanıyorum ama içiyorum.
Havanın soguk olması bni çok etkıledi şükür dün 1.5 lt cıkabıldım ama dedgign gibi cogaltıcam canm bnm:))
kızlar dün miniğim yürüdü.ay ne tatlı oldu ya.gel anne gel diyor sürekli.elimden tuttuyor beni gezdiriyor.okadar sevimliki.:emir_bebek:
ayfercim şekercim sahgulcum Allah sizede nasip etsin.
İlk yürüme zamanları o kadar güsel oluyo ki sanki yürümek olaganüstü bşi gibi geliyo insana her hareketini izliyosun a el salllıyo aaaaa de de de dedi yok baba diyo niye anne demiyo
:)))))
aslında grup içinde bir ayda 8 kilo gurubumu kursak acep.8 olmasada en az 6 veririz.
Kızzz kursakk mı napsakkkk cok iyi olur tallahi
günaydın kızlarr

bugun çok işim var kaç gündür tembel tembel oturuyorum bugun temızlık yapıcam dün camaşırları yıkamıstım toplanıcak katlanıcak utuler yapılacak, bulaşık makınesı bosaltılacak çokk işim var ve yarında evlilik yıldönümümüz :38:
Ahh bebegim bizimde bugun ewlilk yıl dönümüz ama malesed ewde yatılı misafir var
Eşimn yegeni ünve gazırlanıyo hafta sonna kadar dersaneye gitcekmiş
Ewide catalcada burda yurtta kalıyodu okul kapanınca yurtta kapandı bizde kalıyo yegen yani 2 gundur o yüsden özel anımızı ertelefık haftaya kutlıcaz inş
Sizede mutlu yıllar
Erikcim sizede mutlu yıllar
Rabbim niceee niceee nicee seneler nasip etsin inş bebişleriniz olsun
Bidaha ki yıl bebişinzle kutlayın

Anne baba olmak bu degil fedakarlık yapmak merhamet göstermek
Nasıl bir annesir cocuguunn bu şekilde olmasına izin veryo daha küçüçük sabim
Şimdi bu cocuk artık hastanelere mahkum en ufak bişide tıkanıcak hasta olcak ve tedavisi hep uzun sürecek yalan mı doktor........
Sunta gibi olanı çayla çok seviyorum :) bazen kahvaltı yapamıyorsam 1 paketi kahvaltı yerine yiyorumm :)
Kız gamze varya acayip güldüm he :)))
Bnde cok seviyorum o suntaları ama pek yememeye calısıyorum fakat aburcuburdan cok cok cok ıyı oldugunu Söleyebılırım

Back