Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gamzecim en büyük hata verilenleri geri almak.veremesen bile ne olur koruma moduna geç.çok pişman olursun ne emeklerle veriliyor.inan şu 2 aydır yaşadıgımıbi Allah biliyor birde ben derler ya aynen ondan.ama bu sefer inat ettim pişmanlık yaşamamak için diyetimden vazgecmedim.

canım hayırlısı olsun inan herşey kısmet ben eşimle 1 ay konuştum ve ayrıldık oda gitti bana inat nişanlandı ( en büyük aptallığı) neyse olmadı nişanlısından ayrıldı belli zaman sonra biz birlikte olduk kısmet işte alın yazında ne varsa o oluyor işte . asla üzülüpte yemek yeme tam tersine onun seni bitkin kilolu çirkin mi görmesini istemiyorsan sende ayakta dimdik duracaksın canım lütfen biz önce kendimiz için varız ve kendimiz için ayakta duracağız

Kader dedikleri bu olsa gerek, ne güzel şimdi çok mutlusunuz :16:

Bugün silkelendim kendime gelmeye karar verdim. Menülerimi de yazıcamm yanlışlarımı göreyim diye eski nora geri dönmeli :) hayırlısı diyorum tek tesellimiz bu değil mi zaten? hayırlısı buymuş demekki.

Günaydin kizlar..benim 3 numara yine uyumadi gece ,ben yine uykusuzum:14:

biraz uyuyayim,ögleden sonra gelirim..
yediklerim
sabah
2 yumurtali salata,1 c.b.kuruyemis

ögle
1 kase mercimek corba

aksam

1 kase mercimek corba,köz6lenmis yogurtlu patlican

su
1,5 lt
spor
yok ama carsida 4 saate yakin yürüdük

görüsürüz:3:

gamzecim en büyük hata verilenleri geri almak.veremesen bile ne olur koruma moduna geç.çok pişman olursun ne emeklerle veriliyor.inan şu 2 aydır yaşadıgımıbi Allah biliyor birde ben derler ya aynen ondan.ama bu sefer inat ettim pişmanlık yaşamamak için diyetimden vazgecmedim.

Evet o kadar emek verdim o emekleri 1 kaç günde heba etmemeliyim :ssz:bugün yeni yeniden herşeye başlıyorum psikoljık açıdan da kendimi daha iyi hissediyorum bugün, inşallah geçici değildir bu hevesimm :ssz:

SABAH
2 yumurta
3 d.çavdar

Ara: 1 elma

ÖĞLE
1 kase çorba
4 yk sebze yemeği

Ara: 1 paket form mısır patlağı

AKŞAM
1 kase çorba

Ara: 1 armut

Spor: 1 saat yürüyüş

Bugünkü kafamda planladığım menü bu buundan sonra bu şekilde beslenmek istiyorum

ayfercim ıtür durumlar olabiliyor.daha evvelde şahit olmustum.

yoklugunu hissettik emin ol.

salı:
sabah:
1adet yeşil elma

öğlen:1porsiyon taze fasulye
salata

ara:
4 gün kurusu küçüktüler

akşam:
1tabak yogurtlu ıspanak
2 kaşık fırında brokoli

çarşamba:
1 haşlanmıs yumurta
roka
peynir
1küçük dilim tambugday

öğle:
asmde lahmacun vardı bende 1 küçük salatayla yedim:26:

ara:
2adet kivi

akşam:
bir büyük patlıcanın 3te biri kadar karnı yarık
salata
yogurt
kendime özel yapamadım karnıyarıktanda cok az yiyince acıktım

1küçük ayva yedim.

2günde yeşil çayımı ve en az 2 lt suyumu içtim.

tatlım menulerın cok gusel cuma gunu gusel sonuc alacaksın hadı bakem:)

Günaydin kizlar..benim 3 numara yine uyumadi gece ,ben yine uykusuzum:14:

biraz uyuyayim,ögleden sonra gelirim..
yediklerim
sabah
2 yumurtali salata,1 c.b.kuruyemis

ögle
1 kase mercimek corba

aksam

1 kase mercimek corba,köz6lenmis yogurtlu patlican

su
1,5 lt
spor
yok ama carsida 4 saate yakin yürüdük

görüsürüz:3:
kaptancım cok az yıyorsun boyle olmas metebolızman yavaslar

SABAH
2 yumurta
3 d.çavdar

ÖĞLE
1 kase çorba
4 yk sebze yemeği

AKŞAM
1 kase çorba

Bugünkü kafamda planladığım menü bu buundan sonra bu şekilde beslenmek istiyorum

tatlım sabak ekmegın 1 dılımı fazla olmuş sanırım, birde aksam corba az yanına bır sebze yemegı yogurtolmalı.birde mısır patlagı yerıne lımon lıflı form bıskuvı olsun bence benım doktorumun tavsıyelerı

kızlar dün miniğim yürüdü.ay ne tatlı oldu ya.gel anne gel diyor sürekli.elimden tuttuyor beni gezdiriyor.okadar sevimliki.:emir_bebek:
ayfercim şekercim sahgulcum Allah sizede nasip etsin.
ay yerim ben onu :16::16: sağol canım benim aminnnnnnn
SABAH
2 yumurta
3 d.çavdar

ÖĞLE
1 kase çorba
4 yk sebze yemeği

AKŞAM
1 kase çorba

canım benim ana hatlarıyla güzel ama eksik bence sabaha ekmeği yada yumurtayı azaltıp zeytin,peynir yeşillik eklemelisin, akşamada mutlaka salata yoğurt, bence yoğurt çok önemli yoğurt yemediğim zaman kilo veremediğimi farkettim:34:

günaydın kızlarr

bugun çok işim var kaç gündür tembel tembel oturuyorum bugun temızlık yapıcam dün camaşırları yıkamıstım toplanıcak katlanıcak utuler yapılacak, bulaşık makınesı bosaltılacak çokk işim var ve yarında evlilik yıldönümümüz :38:

tatlım sabak ekmegın 1 dılımı fazla olmuş sanırım, birde aksam corba az yanına bır sebze yemegı yogurtolmalı.birde mısır patlagı yerıne lımon lıflı form bıskuvı olsun bence benım doktorumun tavsıyelerı

O zaman ekmeği 2 dilime düşürüyorum aslında öğle ve akşam menülerindeki hakkımı sabah kullanayım dedim :)

O lımon lifli bisküviye bayılıyorum benn :) onu alırsam 1 paketi bitiririm ben kesin :1:

ay yerim ben onu :16::16: sağol canım benim aminnnnnnn

canım benim ana hatlarıyla güzel ama eksik bence sabaha ekmeği yada yumurtayı azaltıp zeytin,peynir yeşillik eklemelisin, akşamada mutlaka salata yoğurt, bence yoğurt çok önemli yoğurt yemediğim zaman kilo veremediğimi farkettim:34:

Sabahki ekmeği 2 dilime düşürüp yanına peynir ekleyeyeyim :)

akşam da yoğurt+çorba :) yoğurt zaten göbek yağlarını eritiyormuşş..

günaydın kızlarr

bugun çok işim var kaç gündür tembel tembel oturuyorum bugun temızlık yapıcam dün camaşırları yıkamıstım toplanıcak katlanıcak utuler yapılacak, bulaşık makınesı bosaltılacak çokk işim var ve yarında evlilik yıldönümümüz :38:

Kolay gelsin canımcımm :16: Rabb'im nice yılları beraber geçirmenizi nasip eder inşallah. :38:

O zaman ekmeği 2 dilime düşürüyorum aslında öğle ve akşam menülerindeki hakkımı sabah kullanayım dedim :)

O lımon lifli bisküviye bayılıyorum benn :) onu alırsam 1 paketi bitiririm ben kesin :1:

tatlım yarım paket verıyor yanı 3 adet ama sunta gıbı olandan 5 adet:)

ay cok üzüldüm ya 1 aylık bebek tıkanmıs.annesine sordum baba sigara mı içiyor evet dedi bende içiyorum.ben o bebege ne yapsam bos yanında içmeselerde istanbul gibi biryerde zaten hava kötü birde evde 2 tane sigara içen.:14:

Back