Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Elma sirkeli çay zayıflatır mı?

Elma sirkesinin zayıflamaya etkisi var mı tam anlamıyla kanıtlanamamış olsa da ben elma sirkesi zayıflattığına inanan büyük bir kesimin içerisindeyim. Güzelliği ve formda vücudu ile kadınların adeta idolü haline gelen Ebru Şallı programında kilo vermek isteyen hanımlara oldukça farklı bir çay tarifi verdi.
Elma sirkeli çay. Eminim böyle bir çay nasıl içilir diye srodunuz şimdi kendinize ama elma sirkesini bizzat deneyen biri olarak bu tarifin de etkili olduğuna inanıyorum. Elma sirkeli çayın en önemli özelliği ise selülit giderici, yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı özelliklere sahip olması. karar sizin bence denemeye değer ne dersiniz? Hazırlanan çay kahvaltıdan 1 saat önce içiliyor. 1 ay boyunca devam edilip içilmesi gerekiyor.

Elma sirkeli zayıflama çayı tarifi:

Malzemeler:

* 2 yemek kaşığı elma sirkesi,
* 1 tatlı kaşığı bal,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 su bardağı kaynar su.

Hazırlanışı ve Kullanımı:

Tüm malzemeleri önceden kaynattığımız suyun içine koyup demliyorsunuz ve sıcak sıcak içiyorsunuz.

Kızlar bu arada biz erkek arkadaşımla ayrıldık maalesef :ssz: şuan boşlukta gibiyim, o yüzden diyet miyet hiç yapasım yok şu aralar :((( bazen biraz ara vereyim diyorum ama biliyorum o arada 4-5 kg alıcamm eminim kendimi tanıyorumm :ssz::5:

hayırdır canım ya nedenki , hayırlısı olsun tatlım ya üzme kendini

Ackarnina 3 gunkurusu 1 brd kefir
Kahvlti sekrsz cy.2 haslnms yumrtali bol marullu salata.5 zeytn.birz peynr
Turk kahvesi
İkindi 1 yesilcy 1form cy
Aksm ceyrek isirganli borek
2 kucuk annemin keki
1 form cay
2.5 lt su
Spor yok regl oldum.ama yaklasik 1 saat annemin mutfagini temzledim

Sabah
Haslammıs yumurta
Kib kut oeynir
Bir zeytin
Yarım dilim beyaz ekmk
Yeşilcay
Ara
Türk kahvesi
Ögle
Taze fasulye
Yogurt biter porsıyon
Yazdan buzluga attıgım taze fasulyeler :)))) colezzetli oldu
Aksam
Sehriye corbası
Byk pilv tavuk gögsü 2 dilim diyim
Su: 1.5 lt sükür bugun zar zor cogaltmaya basladım
2 kupa yeşilçay
Spor yok malesef haftaya baslıyorum bu sefer söz

Noracı senin adına cok üzüldüm ama sen kendini mümkünse az üzmeye bak
Üzülme diyemicem her ayrılık bi vurgun gibidir ama zaman herseyin ialcıdır zamana bırak ve yemege verme kendini canm :(

canım çok sağol benim için hepiniz uğraşıyorsunuz Allah razı olsun hepinizden tek tek sen söyle ben emir kabul edeyim şu aralar iyice diyetten uzaklaştım bu olaylar ne zormuş. kistim çikolata kisti canım yani dün öyle dediler bugun başka bir dr daha gittim yarın çıkacak sonuçlar dün kiler kadar kötümser konuşmadılar bende daha iyiyim bakalım. doğum kontrol ilacı kullanamıyorum bebek istediğim için bakalım yarın ne denilecek.
yeter ki gitsin ayda 6 da razıyım 2 kg için anlaşırım artık dr la :9:

Valla canım bütün kurallara harfi harfine uyarsan verirsin garanti yani. :34:
Bazı doktorlar ne dediğini bilmiyor cidden.

Ackarnina 3 gunkurusu 1 brd kefir
Kahvlti sekrsz cy.2 haslnms yumrtali bol marullu salata.5 zeytn.birz peynr
Turk kahvesi
İkindi 1 yesilcy 1form cy
Aksm ceyrek isirganli borek
2 kucuk annemin keki
1 form cay
2.5 lt su
Spor yok regl oldum.ama yaklasik 1 saat annemin mutfagini temzledim

Kaptannn ceza :47::47::47::47::47::47:

Dun ki menum

Sabah(09:00)
1 muz
1 kutu sut

Aksam (16:00)
1 kase yogurt
6-7yk et sote

Ara (19:00)
5 adet rulo kat :17:
Spor: yok hastanrde kosusturmaca
Birazdan yine hastaneye gidiyorum canlar

Maalesef kaptann cezaaaa diye bağıracağım. :47::47::47::47:

Hastanede Allah yardımcın olsun. Haberleri bizimle paylaş lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayfercigim oncelikle gecmis olsun. İlk olarak panik yapma. Bir kac doktora daha gorun. Hem kist ne kistiymis soyledi mi sana doktor? Polikistik over mi dedi? Eger bu varsa doktor bana da cocuk yapman zorlasir demisti ama etrafimdakilerden gordugum dogum kontrol hapi kullanip tedavi olup dk haplarini biraktiktan sonra bebegi olan cok kisi gordum o kadar dert etmedim. Sende oncelikle sakin ol. Neymis ne degilmis bir ogren bakalim. Benim doktorumda kilo vermek zorundasin gebelik icin demisti. Bir ayda 8 kilo verdiren listeler benim ve sekerkizin listeleri (onun diyetisyrni de ayni seyi soylemis ) teoride baktiginda 2 kilo verdiriyor ki harfi harfine uyarsan verirsin ben verdim oyle uyarak. Belki 8 gitmez ama 7 gider cok fark yok yani. Evet asil can alici noktaya geldik. Soyleki ben c.tesi diyetisyene gidinde ben bu ay zorlayacagim listeyi alacagim ve bana ne liste verirse seninlede tum listelerimi paylasirim. Butun puf noktalarida ayni sekilde paylasagim. Suwn regl misin ? Detoks yapman gerekebilir. Her sekilde ben sana c.tesi gune dahil olmak uzere uygulayacagin detoks menuyu yazayim. C.tesi aksam mutlaka diyetisyenin listesini seninle burada paylasirim. Senin benden farkli olarak kilon az olkdugu icin sporunu aksatmadan yapman gerekiyor. Ortalama senin kilonda gunluk yada haftalik yapialmasi gereken sporuda diyetisyenime soracagim. En azindan simdilik sekerkizin sporu kadar yap derim sanirim yarim saat yuruyustu ? Yanlissam beni duzelt sekerkiz. Birazdan menueleri vs yaziyorum. Gec yazdigim icin kusurums bakma lutfen bilseydim onceden yazardim.

aynen oyle tatlım gun asırı yarım saat yuuruyus verdı yıne normalde ben hergun ıstedım gerek yok cok yorulur vucut kas yapar dedı

aynen oyle tatlım gun asırı yarım saat yuuruyus verdı yıne normalde ben hergun ıstedım gerek yok cok yorulur vucut kas yapar dedı

O zaman gecici olarak bende günde yarım saat gün aşırı yürüyeyim. Ama ben öğle aralarında yarım saat yürüyorum aslında ama onu spordan saymıyorum :26:

canım çok sağol benim için hepiniz uğraşıyorsunuz Allah razı olsun hepinizden tek tek sen söyle ben emir kabul edeyim şu aralar iyice diyetten uzaklaştım bu olaylar ne zormuş. kistim çikolata kisti canım yani dün öyle dediler bugun başka bir dr daha gittim yarın çıkacak sonuçlar dün kiler kadar kötümser konuşmadılar bende daha iyiyim bakalım. doğum kontrol ilacı kullanamıyorum bebek istediğim için bakalım yarın ne denilecek.
yeter ki gitsin ayda 6 da razıyım 2 kg için anlaşırım artık dr la :9:

tatlım rabbımden hayırlısı cıkolata kıstı cokta kotu bısey degıl gozun korkmasın tatlım veren rabbım olduktan sonra hersey boş.benım lıstelerıme bakabılırısn tatlım bırde gun asırı yartım saat yuruyusum var. bol su ve yogurt sut bunlar cok onemlı tatlım

Sabah
Haslammıs yumurta
Kib kut oeynir
Bir zeytin
Yarım dilim beyaz ekmk
Yeşilcay
Ara
Türk kahvesi
Ögle
Taze fasulye
Yogurt biter porsıyon
Yazdan buzluga attıgım taze fasulyeler :)))) colezzetli oldu
Aksam
Sehriye corbası
Byk pilv tavuk gögsü 2 dilim diyim
Su: 1.5 lt sükür bugun zar zor cogaltmaya basladım
2 kupa yeşilçay
Spor yok malesef haftaya baslıyorum bu sefer söz

Noracı senin adına cok üzüldüm ama sen kendini mümkünse az üzmeye bak
Üzülme diyemicem her ayrılık bi vurgun gibidir ama zaman herseyin ialcıdır zamana bırak ve yemege verme kendini canm :(

Pilavı bırakmalısın. 1 dilim ekmek daha sağlıklı unutma.
suyunuda arttırmaya devam et. Hava çok soguk bende zorlanıyorum ama içiyorum.

Kızlar bu arada biz erkek arkadaşımla ayrıldık maalesef :ssz: şuan boşlukta gibiyim, o yüzden diyet miyet hiç yapasım yok şu aralar :((( bazen biraz ara vereyim diyorum ama biliyorum o arada 4-5 kg alıcamm eminim kendimi tanıyorumm :ssz::5:

hayırlısı tatlım vardır bundada bır hayır .sorun neydı tatlım bosver senı haketmıyomus demekkı

O zaman gecici olarak bende günde yarım saat gün aşırı yürüyeyim. Ama ben öğle aralarında yarım saat yürüyorum aslında ama onu spordan saymıyorum :26:

say tatlım say dun yıne aynısını soyledı menumde bı degısıklık yok yıne aynı ara ogunum sadece sabahtan form bıskuvı .bu hafta yagdan ve kastan gıtmış hayırlısı bakalım edekı tartıyla doktordakı aynı olmadıgı ıcın cum evde tartılıp yazıcam doktorunkıne gore 2 kılo verdım bakalım evdekı ne dıycek:)

Bugun gittigim dr ise kist yok dedi dun gorduler dedim iki kez bakti yokmus sastim kaldim yarin yine gitcem dr bakalim
ayfercim ıtür durumlar olabiliyor.daha evvelde şahit olmustum.

Selam bayanlar kusura bakmayin bugun gelemedim goz doktoruna gittim. Rutin kontroklum vardi. Ne ilerleme ne gerileme var. İlerleme olmadigi icin doktor iyi dedi. Aksam ustu isegeldim ve coook yogundum. Bu arada kendime tablet aldim artik aksamlastida size laf yetistirebilecegim.
Bir gecmis yapayim geliyorum.
yoklugunu hissettik emin ol.
Yasemincim rakibem senin menünü göremedim. Lütfen menu paylaş. Senden ben sorumluyum. Çok pis rakiben var hee. Ben olsam kendimden korkardım. :9::9:
Ama bu hafta kesin sen kazanacaksın. Şuan regl olmakla olmamak arasında kıvranıyorum. :37:
salı:
sabah:
1adet yeşil elma

öğlen:1porsiyon taze fasulye
salata

ara:
4 gün kurusu küçüktüler

akşam:
1tabak yogurtlu ıspanak
2 kaşık fırında brokoli

çarşamba:
1 haşlanmıs yumurta
roka
peynir
1küçük dilim tambugday

öğle:
asmde lahmacun vardı bende 1 küçük salatayla yedim:26:

ara:
2adet kivi

akşam:
bir büyük patlıcanın 3te biri kadar karnı yarık
salata
yogurt
kendime özel yapamadım karnıyarıktanda cok az yiyince acıktım

1küçük ayva yedim.

2günde yeşil çayımı ve en az 2 lt suyumu içtim.

Noracigim senin adina uzuldum. Adamcegizle evlenme plani yapiyordunuz ne oldu birden yamuk falan yapmadi dimi? Uzme kendini ne olursa olsun. Kismet degilmis de. Allah hayirlisi ile karsilamayi nasip etsin..

Yok canımmcımm yamuk yapmadı :) gerçekten çok iyi mutluluğu hakeden biriydi ama bir insanın zamanla herşeyini öğreniyorsunuz, aşkı bir kenara koyup mantıklı davrandım bazı durumlardan dolayı burda açık açık yazamıyorum ama mantıklı davranmam gerektı ve çok uzamadan bitirmek en iyisiydi sonuçta aileler işin içine girince geri dönüşü olmaz diye mecburda kalabilirdim hayırlısı böyleymiş diyorum ama böyle üzüntü hali değilde kendimi boşlukta hissediyorum gibi bugün biraz daha iyiyim daha da iyi olurum inşallah.

Back