• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada mesaj sayim 100+

Ahsencim basladin mi karataya

Bak benim sabah menum

1 lop yumurta
1 muz
1cb cig ceviz
1 avuc ici peynir
Salatalik ve bol roka
1 fibcan sutlu kahve

Pat diye patliycaktim :9: :9:

Iyide varki yumurta bir muz bir iki yumurta aleji yapiyor yerine muz ye dedi banucum :26:
sen bana bakma ayfercim.benim bildiğim ya 2 ymurta lop yada 1 adet muz.ama ben cok acemi ayrıldım karataydan.takılayım dedim ona gözüm ilişti.

Kahvlti raporum
Sekersz cay yarim cy brd kadr kuru yemis.

1 yumurtali bol maydanozlu omlet
10 organik yesilzeytn. Hic tuzu yoktu.
1 domates. Kibrit kutusundan kucuk peynir dilimi yedim

Bu arada mesaj sayim 100+

Ahsencim basladin mi karataya

Bak benim sabah menum

1 lop yumurta
1 muz
1cb cig ceviz
1 avuc ici peynir
Salatalik ve bol roka
1 fibcan sutlu kahve

Pat diye patliycaktim :9: :9:
Masallah bunlarin tamamini yesem sindirm problemimvar ogle yemegi falan yememem gerekir

Kahvlti raporum
Sekersz cay yarim cy brd kadr kuru yemis.

1 yumurtali bol maydanozlu omlet
10 organik yesilzeytn. Hic tuzu yoktu.
1 domates. Kibrit kutusundan kucuk peynir dilimi yedim

Canim karataya baaslamis gibi bir havan var :9: ama az yeme bak benim hatam karatayla figer diyetleri karistirmakti oglwnleri doymadan kalktim aksam uzeri acikip kacamak yaptim :14: tamamen karatayca dusunmek lazimmis bunu iki haftada anladim haa oglenleri isyerin menusununde etkisi var misal bugun un corbasi pirinc pilavi kurufasulye vardi sadece bolca kurufasulye yedim gecen hafta yine kurufasulye yesemde sadece 5 yk yiyordum sonra gozum saga sola kayiyor:52: sahsen bigun deli gibi iskender yemek istedim de allahtan aksilik oldu misafir geldi :30:

Ogle raporum
1 tabk yagsiz eksili ispanak ve domatesle salata cig ispanak yalnz.
1 kase yogurt

Masallah bunlarin tamamini yesem sindirm problemimvar ogle yemegi falan yememem gerekir

Ben saat 6da kahvalti yapıyorum en kitu altibucukta ve bu beni oniki obikibucaga kadar tutuyor oglen yedigimde aksama kadar ama oglen az yiyordum simdi oglen cok aksam az yiyecegim ve zamanla aksami diskalifiye edecegim

Ben saat 6da kahvalti yapıyorum en kitu altibucukta ve bu beni oniki obikibucaga kadar tutuyor oglen yedigimde aksama kadar ama oglen az yiyordum simdi oglen cok aksam az yiyecegim ve zamanla aksami diskalifiye edecegim

Anaaaaammm 6 dami ne guzel

selamlar kizlar..ayfercigim ellerine saglik paylasmissin listeyi..ben simdi alisverise cikicam,aksama burda olmaya calisirim ama..öpüyorum hepinizi..

ayrica gamze senlede küstüm..bu gün tarti günü oldugunu bile bile yemek hic hos olmamis:19:

öpüyorum görüsürüz:3:

Az once bi arkdas revani yapmis getirmis 1 dilim de bana ikram etti normlde tatliyi gormemek icin ortami terk edetdim arkadasa durumumu anlattim anlayisla karsiladi yemedim ortamdan da kacmadim

selamlar kizlar..ayfercigim ellerine saglik paylasmissin listeyi..ben simdi alisverise cikicam,aksama burda olmaya calisirim ama..öpüyorum hepinizi..

ayrica gamze senlede küstüm..bu gün tarti günü oldugunu bile bile yemek hic hos olmamis:19:

öpüyorum görüsürüz:3:

Kaptancim cici cici bi kucuk beden elbiseler al :16:

Kiz ne yediysen bizde yiyelim 800 gr harika valla

bence söylemeyim canım hatta bende bi daha yemeyeyim :))

Yuruyus bandinin sesini duyunca hemen geliyor ben yapicam diye leslie yapiyim diye pc aciyorum bu sefer cizgi film seyredicem diyorAllahtan okuldan gelince yapabiliyorum

ayy çok sevimlidir o cadı şimdi :16:

merhaba canim..hosgeldin:34:

gecmisolsun canim..bol bol sivi tüket:16:

hoşbulduk sevgili kaptan. valla içmediğim şey kalmadı. ev zaten küçük aktar oldu :52: geçiyor inşallah çok teşekkürler

Back