- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karataycılar gelinn erik hem muz hem yumurta yemiş![]()
sen bana bakma ayfercim.benim bildiğim ya 2 ymurta lop yada 1 adet muz.ama ben cok acemi ayrıldım karataydan.takılayım dedim ona gözüm ilişti.Iyide varki yumurta bir muz bir iki yumurta aleji yapiyor yerine muz ye dedi banucum :26:
Sagol cnm cok sevinirim yardimci olursanzBi ara bende boyle yapmistim yapabilirsen super biz yardimci oluruz![]()
sen bana bakma ayfercim.benim bildiğim ya 2 ymurta lop yada 1 adet muz.ama ben cok acemi ayrıldım karataydan.takılayım dedim ona gözüm ilişti.
Masallah bunlarin tamamini yesem sindirm problemimvar ogle yemegi falan yememem gerekirBu arada mesaj sayim 100+
Ahsencim basladin mi karataya
Bak benim sabah menum
1 lop yumurta
1 muz
1cb cig ceviz
1 avuc ici peynir
Salatalik ve bol roka
1 fibcan sutlu kahve
Pat diye patliycaktim![]()
![]()
sey yeni ogrwndigm kadariyla 1 + 1 olabiliyomus canimkarataycılar gelinn erik hem muz hem yumurta yemiş![]()
Kahvlti raporum
Sekersz cay yarim cy brd kadr kuru yemis.
1 yumurtali bol maydanozlu omlet
10 organik yesilzeytn. Hic tuzu yoktu.
1 domates. Kibrit kutusundan kucuk peynir dilimi yedim
Masallah bunlarin tamamini yesem sindirm problemimvar ogle yemegi falan yememem gerekir
Ben saat 6da kahvalti yapıyorum en kitu altibucukta ve bu beni oniki obikibucaga kadar tutuyor oglen yedigimde aksama kadar ama oglen az yiyordum simdi oglen cok aksam az yiyecegim ve zamanla aksami diskalifiye edecegim
Anaaaaammm 6 dami ne guzel
selamlar kizlar..ayfercigim ellerine saglik paylasmissin listeyi..ben simdi alisverise cikicam,aksama burda olmaya calisirim ama..öpüyorum hepinizi..
ayrica gamze senlede küstüm..bu gün tarti günü oldugunu bile bile yemek hic hos olmamis
öpüyorum görüsürüz![]()
Kiz ne yediysen bizde yiyelim 800 gr harika valla
Yuruyus bandinin sesini duyunca hemen geliyor ben yapicam diye leslie yapiyim diye pc aciyorum bu sefer cizgi film seyredicem diyorAllahtan okuldan gelince yapabiliyorum
merhaba canim..hosgeldin
gecmisolsun canim..bol bol sivi tüket![]()