- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
haklısın gerçekten dün bir an çok tepki verdim bizimkilere şimdi düşününce aslında çok abartmışım ama biz kesin gözüyle bakıp plan yapınca onun içinde üzüldüm bende çıkamıyorum değilde dediğin gibi anlattım durumu bebek görmeye gideceğimizi söyledim üzüldü ama anlayışla karşıladı. sağlık olsun deyip sağlıklı bir şekilde diyete devam ediyorum o zaman.
tşk ederim kızlarr
CUMA zayiflama YARIŞMASI 344. ETAP SONUC LİSTELERİ
10 Ocak/ 17 Ocak 2014
***3.TAKIM 344.ETAP***
NoRaaa66 / 66, 5 / -0, 5/ %-0, 76)
sekerkiz6778/ 77/1 / 1,28 %)
sahgull69,4 /69,4 /0 /% 0)kilosu sabit
bluebootle57,1 /56,7 / 0,4/0,70 %)
Sweetdimple77,1 /76,5 / 0,6 /0,78 % )
pegasus0767,7 / 67,2/0,5 /% 0,74 )
Valkyrie89 : (82,2 / 80.9/ 1, 3 / %1, 58)
kelebekolacam : ( 81, 2/80, 7 / 0, 5 / %0, 62)
sevilay8071, 2 / 71, 2/ 0/ %0, 0)kilosu sabit
cglaa16 : (67 / 66, 7 / 0, 3/ %0, 45) izne ayrıldı
erigim63, 7 / 64, 1 / -0, 4 / %-0, 63)
ayulduzz (74.3/ 73, 4/ 0, 9/ %1, 21)
sulofe90 /88,5 / 1,5 / % 1,67)
3. Takim Ortalaması :%
Kızlar baya çaba sarfettim ama 400gr az çıktım tartıdan şüpheleniyorum bir de omega 3 almadığım için de olabilir, tartıda yağ su kas oranını ölçüyor ama nasıl bir ölçüm anlamadım fakat su oranım kas oranım geçen haftadan fazla görünüyor sporla kas artmış su artmış olabilir ama memnunum ben 400gr bile olsa 2 margarin gitti vücudumdan böyle düşünüyorum :) hedefime 5 kilodan az kaldı
bugünlerde beyler baktılarki bayanlara bi haller oluyorbizde düzelttik sayılır.içimdeki kırgınlık gecmedi ama çaktırmayacagım.seviyourm ben bu adamı.hatta aşığım. kıyamıyorum ben üzüldüm o üzülmesin.
sen şimdi cok duygusalsın canım.ahhh hep derler ya anne baba olunca anlarsınız diye aynen ondan gamzecim sakın onlara kızma.onşarda nasıl yetiştilerse nasıl inanıyorlarsa öyle yaşıyorlar.anne baba olmak öyle birşeyki anlatılmaz yaşanır cümlesi en cok ebeveyn olmaya uyar. istisnalar haric insanın canı cocuklar.Ben normalde evden rahat çıkardım ne zamankı biriyle görüşmeye başladım huylandılar :) haklısın doktorcum dün kardeşimde aynısını söyledi, çok tepki verince şüphelendi gibi babam annem neysede babamdan korkarm
walla ben bu haftayı cok ucuz atlattım.bir çok şeyi burda yazmadım bile.eminim kortizon yedi bitirdi beni.Yasemincim o kadar negatif olmasan daha cok giderdi bu negatiflik basa bela
:
tmm banucum.bu arada hibiscusun faydasını gördünmü?tatlım akşamki çörek otu tok karnına alma sakın tok karnına alınınca kilo yapıyor
tebrik ederim cnaım senin kilon için 400 gr bence 1 haftada cok iyi.Kızlar baya çaba sarfettim ama 400gr az çıktım tartıdan şüpheleniyorum bir de omega 3 almadığım için de olabilir, tartıda yağ su kas oranını ölçüyor ama nasıl bir ölçüm anlamadım fakat su oranım kas oranım geçen haftadan fazla görünüyor sporla kas artmış su artmış olabilir ama memnunum ben 400gr bile olsa 2 margarin gitti vücudumdan böyle düşünüyorum :) hedefime 5 kilodan az kaldı
sen şimdi cok duygusalsın canım.ahhh hep derler ya anne baba olunca anlarsınız diye aynen ondan gamzecim sakın onlara kızma.onşarda nasıl yetiştilerse nasıl inanıyorlarsa öyle yaşıyorlar.anne baba olmak öyle birşeyki anlatılmaz yaşanır cümlesi en cok ebeveyn olmaya uyar. istisnalar haric insanın canı cocuklar.
walla ben bu haftayı cok ucuz atlattım.bir çok şeyi burda yazmadım bile.eminim kortizon yedi bitirdi beni.
tmm banucum.bu arada hibiscusun faydasını gördünmü?
tebrik ederim cnaım senin kilon için 400 gr bence 1 haftada cok iyi.
erik gözüm üzerinde.bu hafta vermede gör.
Tamam canim soz seni bu hafta kocum seciyim mi o zamanerik gözüm üzerinde.bu hafta vermede gör.
Evet evet vercemVerecek verecek ablası kızma vermeme gibi bir lüksü yok sadece kaçamak yapmaması lazım :13:
Bana müsade kızlarrr annemi gezdireyim biraz çok sıkıldı hayırlı cumalar hepimize Eriğim liste için tşkler ellerine sağlık tatlımmmm
bugünlerde beyler baktılarki bayanlara bi haller oluyorbizde düzelttik sayılır.içimdeki kırgınlık gecmedi ama çaktırmayacagım.seviyourm ben bu adamı.hatta aşığım. kıyamıyorum ben üzüldüm o üzülmesin.
olurrrrrrrrr.Tamam canim soz seni bu hafta kocum seciyim mi o zaman
ahsencim rabbim bana bolll boll sabır versin.ki bende yok.ben gercekten eşimle evlenerek zor bir hayat alısık olmadıgım bir hayat sectim.ne kadar konussakta erkekler bizden cokk farklı bazı şeylleri ayrıntı bazı şeyleride abartı bulup anlayamıyorlar.onlar cok basit bakıyor hayata.bizde derinlemesine.neyssseeee.bizim adaptasyon sürecimiz.Cok sevindim canim mutlu olmana yine de simdi degil de uygun zamanda uygyn dille icini dokmeni tavsiye ederim simdi degil ama.cunku kadinuz hepimuz ayni fabrikadan cikmis gibitiz icimize atinca biriktiriyoz sonra olmayack zamanda olmayack tepkilerle patliyoz
olurrrrrrrrr.
ahsencim rabbim bana bolll boll sabır versin.ki bende yok.ben gercekten eşimle evlenerek zor bir hayat alısık olmadıgım bir hayat sectim.ne kadar konussakta erkekler bizden cokk farklı bazı şeylleri ayrıntı bazı şeyleride abartı bulup anlayamıyorlar.onlar cok basit bakıyor hayata.bizde derinlemesine.neyssseeee.bizim adaptasyon sürecimiz.
Kizlar bu hafta sole bi yol izlicem gun icinde surekli ne yediysem aninda sizinle paylasicam aksam da zaten toplu paylasirim. Amacim anindA hata yAparsam diger gune degil diger ogune telafi yapmak.nasil fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?