Hayirdir canim ne oldu :26: . Hic iyi olmamis ama gitti tum haftanın emegi
62 ye inmezsem haftaya banafa erik demeyin kilodu delik deyin:18:
gunaydınnn dostlarrr oglanı okula yolladım wc gırdım soylemesıı ayıp 3 km yurudum tartıldım vee vee 73.400 olmusum kacamaklarıma ragmen 800 gr vermisımcok mutluyum
kızlar berbat durumdayım.salı gününden beri ceee deyip kaybolan reglim bugün beni adım attırmıyor.izin alıp eve gitsem dedim amabugün verem aşısı günü bebekleri muayene etmem lazım diyetisyenimede ulasamadım.onada gştmem lazım.
korkarak cıktıgım baskul 500gr vermişsin dedi.bu kadar yogun regl ve düzensiz bir hafta icin Allah berket versin diyeyim moral olsun.
edaaaa haftaya görürsün sen.
Ohh ohh herkesler erimis ben haric bide bu utanc tablomu kendi ellerimle paylasacagim puuu bana tuuu bana
Bugun guzel biraz kacamakli bir kahvalti yapiyim didim hazir kilo vermisken ama kocacigim kilo verdigin belli oluyor pek datli oldun diyence cok mutlu oldum ve dedimki bunlari yemegini keyfi 10 dakkalik ama kocacigim guzel sozleri paha bicilmez dideim diyetime daha buyuk motiveyle devam ediyirum
Pazar günü e.arkadaşımla görüşecektik o kadar plan yaptık 2 haftadır görüşemiyoruz diye annem tutturdu bebek görmeye gidicez diye şu yaşıma geldim hala istediğim gibi çıkamıyorum evdenplanım suya düştü karşımdaki insanada izin alamadım diyemiyorummm canım sıkıldı verdim kendimi yemeğe hem ağladım hem yedimm :18: tartı öncesi kötü oldu ama o an hiç bir şey düşünemedimm.
CUMA zayiflama YARIŞMASI 344. ETAP SONUC LİSTELERİ
10 Ocak/ 17 Ocak 2014
***3.TAKIM 344.ETAP***
NoRaaa66 / 66, 5 / -0, 5/ %-0, 76)
sekerkiz6778/ 77/ 1/ 1.28%)
sahgull69,4 /69,4 /0 /% 0)kilosu sabit
bluebootle57,1 / / / %)
Sweetdimple77,1 /76,5 / 0,6 /0,78 % )
pegasus0767,7 / 67,2/0,5 /% 0,74 )
Valkyrie89 : (82,2 / 80.9/ 1, 3 / %1, 58)
kelebekolacam : ( 81, 2/80, 7 / 0, 5 / %0, 62)
sevilay8071, 2 / 71, 2/ 0/ %0, 0)kilosu sabit
cglaa16 : (67 / 66, 7 / 0, 3/ %0, 45) izne ayrıldı
erigim63, 7 / 64, 1 / -0, 4 / %-0, 63)
ayulduzz (74.3/ 73, 4/ 0, 9/ %1, 21)
sulofe90 /88,5 / 1,5 / % 1,67)
3. Takim Ortalaması :%
bi arkadaşımla konuştum milleiin ne derdi var benim taktığım şeye bakk, boşuna diyetim yalan oldu.
randevumu iptal için gec kaldım.diyetisyenime gittim.beni tebrik etti.en zor zamanında bile artı olarak gelmediğim için.dedim ona bu hafta bana öyle bir liste verki en az 2 vereyin ne olursa olsun uyup gelecegim dedim.
bi arkadaşımla konuştum milleiin ne derdi var benim taktığım şeye bakk, boşuna diyetim yalan oldu.
Kızlar evdeyım bugun yanlış hesaplamamışımdır.
Anlatmadin ki canim derdin neydi belki o an icin onemli gelmisti simdi anladin sacma oldugunu
Doğru tatlım tbrklerrr
gamzecim canını sıktıgın şeye bak.daha cok fırsatın olacak inan.helede böyle yaparsan daha cok tepki çekersin.anneler yufka yüreklidir.
haftaya o 7li rakamları görmek istiyorummmm.
sabah:
2bardak su
1bardak yarım yağlı süt
1 kivi
yarım yeşil elma
4 y büyüklüğünde peynir yğ
ara 2 fincan yeşil ç
öğle
salata
yk lor peyniri
2 yk keten tohumu
ara:3gün kurusu
1fincan yeşil çay
akşam:5yk sebzeyem.
1kepce corba
1yk çörek otu
ara:1 kivi 1 mandalina
3lt su
Gamzecim simdi gordum canim karsindakine her konuda durust ol ve soyle izin alamadigini seninle bulusmaya bende can atiyorum ama annem plan yapmis ikna edemedim kusura bakma senide cok ozledim ama beni anlayacağın i biliyorum de dogru her zaman en iyisidir boylece seni kendine yamin hissedecek kav yasina gelirsen gel sen anne kuzusun o evden gelinlikle cikana kadar boyle canim bizlerde gectik ayni yollardan patladi gitti diyet gozyaslarini dokme bosuna sonra lazim oldugunda skmazlarda napcan evden gelin cikarken lazim onlar
haklısın gerçekten dün bir an çok tepki verdim bizimkilere şimdi düşününce aslında çok abartmışım ama biz kesin gözüyle bakıp plan yapınca onun içinde üzüldüm bende çıkamıyorum değilde dediğin gibi anlattım durumu bebek görmeye gideceğimizi söyledim üzüldü ama anlayışla karşıladı. sağlık olsun deyip sağlıklı bir şekilde diyete devam ediyorum o zaman.
tşk ederim kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?