Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

CUMA zayiflama YARIŞMASI 344. ETAP SONUC LİSTELERİ
10 Ocak/ 17 Ocak 2014

***3.TAKIM 344.ETAP***

NoRaaa66 / 66, 5 / -0, 5/ %-0, 76)
sekerkiz6778/ / / %)
sahgull69,4 /69,4 /0 /% 0)kilosu sabit
bluebootle57,1 / / / %)
Sweetdimple77,1 /76,5 / 0,6 /0,78 % )
pegasus0767,7 / 67,2/0,5 /% 0,74 )
Valkyrie89 : (82,2 / 80.9/ 1, 3 / %1, 58)
kelebekolacam : ( 81, 2/80, 7 / 0, 5 / %0, 62)
sevilay80 71, 2 / 71, 2/ 0/ %0, 0)kilosu sabit
cglaa16 : (67 / 66, 7 / 0, 3/ %0, 45)
izne ayrıldı
erigim63, 7 / 64, 1 / -0, 4 / %-0, 63)
ayulduzz (74.3/ 73, 4/ 0, 9/ %1, 21)
sulofe90 /88,5 / 1,5 / % 1,67)

3. Takim Ortalaması :%

Son düzenleme:
bi arkadaşımla konuştum milleiin ne derdi var benim taktığım şeye bakk, boşuna diyetim yalan oldu.

randevumu iptal için gec kaldım.diyetisyenime gittim.beni tebrik etti.en zor zamanında bile artı olarak gelmediğim için.dedim ona bu hafta bana öyle bir liste verki en az 2 vereyin ne olursa olsun uyup gelecegim dedim.

Günaydın güzellerrrrr

sakın moralini bozma tatlım ileriki haftalarda mutlaka gidecek sabır
62 ye inmezsem haftaya banafa erik demeyin kilodu delik deyin:18:

asla demeyiz ama inersen de çok çokkk mutlu oluruz tatlımmm
gunaydınnn dostlarrr oglanı okula yolladım wc gırdım soylemesıı ayıp 3 km yurudum tartıldım vee vee 73.400 olmusum kacamaklarıma ragmen 800 gr vermisımcok mutluyum

tbrkler canımmmm

yine de vermişsin canımmm belki evdeki tartıdandır diyetisyende farklı olabilir yine

ohhh çok şükürr veremezsin diye öyle korkmuştumkii tbrler tatlım az olsun öz olsun dimii

Ohh ohh herkesler erimis ben haric bide bu utanc tablomu kendi ellerimle paylasacagim puuu bana tuuu bana

sende vereceksinnnnnn işkence etme kendine

bencede kaçamak yapma bitanem 2 gününe mal olur bak ne güzel gidiyorsun

tartı öncesi kötü olmuş sağlık olsun Gamzecimmm bence annene söyleyip çıkabilirsin ucundan çıtlatmıştın dimi

Edacım ve şulecim tbrkler çok güzel kilo vermişsiniz

Kızlar evdeyım bugun yanlış hesaplamamışımdır.

bi arkadaşımla konuştum milleiin ne derdi var benim taktığım şeye bakk, boşuna diyetim yalan oldu.

Arkadaşın baya dertli anlaşılan allah derman versin öyle deme canım seninde e. arkadaşınla görüşmek istemen çok doğal sonuç olarak yuva kurmayı düşünüyorsun ve tanıman lazım haksızlık etme kendine

randevumu iptal için gec kaldım.diyetisyenime gittim.beni tebrik etti.en zor zamanında bile artı olarak gelmediğim için.dedim ona bu hafta bana öyle bir liste verki en az 2 vereyin ne olursa olsun uyup gelecegim dedim.

Doktorun ne güzle söylemiş tatlımmm amanınnnnn Edacımmmm Yasemincim kararlı haftaya güzel bir kapışma olacak gibi

haftaya o 7li rakamları görmek istiyorummmm.
sabah:
2bardak su
1bardak yarım yağlı süt
1 kivi
yarım yeşil elma
4 y büyüklüğünde peynir yğ

ara 2 fincan yeşil ç

öğle
salata
yk lor peyniri
2 yk keten tohumu

ara:3gün kurusu
1fincan yeşil çay

akşam:5yk sebzeyem.
1kepce corba
1yk çörek otu

ara:1 kivi 1 mandalina

3lt su

Anlatmadin ki canim derdin neydi belki o an icin onemli gelmisti simdi anladin sacma oldugunu

Canım silmiştim ama sweet alıntılamıs ordan bakabilirsin ben çok duygusal bırıyım hemen herşeyi de kafama takıyorum sorun evden çıkamamam :) bizde önce anneden izin alınır sonrada baba izin kağıdı verir son söz babada e.arkadaşımla görüşmem çok sorun oluyor sürekli yalan uydurmakta ıstemıyorum yüz yüze görüşmeden ben nasıl tanıcam ki karşımdaki insanı.

gamzecim canını sıktıgın şeye bak.daha cok fırsatın olacak inan.helede böyle yaparsan daha cok tepki çekersin.anneler yufka yüreklidir.

Gamzecim simdi gordum canim karsindakine her konuda durust ol ve soyle izin alamadigini seninle bulusmaya bende can atiyorum ama annem plan yapmis ikna edemedim kusura bakma senide cok ozledim ama beni anlayacağın i biliyorum de dogru her zaman en iyisidir boylece seni kendine yamin hissedecek kav yasina gelirsen gel sen anne kuzusun o evden gelinlikle cikana kadar boyle canim bizlerde gectik ayni yollardan patladi gitti diyet gozyaslarini dokme bosuna sonra lazim oldugunda skmazlarda napcan evden gelin cikarken lazim onlar

gamzecim canını sıktıgın şeye bak.daha cok fırsatın olacak inan.helede böyle yaparsan daha cok tepki çekersin.anneler yufka yüreklidir.

Ben normalde evden rahat çıkardım ne zamankı biriyle görüşmeye başladım huylandılar :) haklısın doktorcum dün kardeşimde aynısını söyledi, çok tepki verince şüphelendi gibi babam annem neysede babamdan korkarm

Yasemincim o kadar negatif olmasan daha cok giderdi bu negatiflik basa bela

Diplomat hanim gel hadi sende bildirde yemege cikmadan paylasayim

tatlım akşamki çörek otu tok karnına alma sakın tok karnına alınınca kilo yapıyor

haklısın gerçekten dün bir an çok tepki verdim bizimkilere şimdi düşününce aslında çok abartmışım ama biz kesin gözüyle bakıp plan yapınca onun içinde üzüldüm bende çıkamıyorum değilde dediğin gibi anlattım durumu bebek görmeye gideceğimizi söyledim üzüldü ama anlayışla karşıladı. sağlık olsun deyip sağlıklı bir şekilde diyete devam ediyorum o zaman.

tşk ederim kızlarr

Dün mistik çay bulamadım ama azmettim bulucamm :) sabah kendime elma kaynattım başka meyveleride deicem çok güzel oldu tadı şimdi yine aynı şekilde yapıcam siyah çayı çok nadir tüketicem.

Evet canim ceza arkadaşım oldun bu sekildede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…