• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

akşam sadece çorbamı yanında hiç bir şey yok mu?
yoğurt salata ekmek falan ?
aslında senin menü benimkine göre baya dolgun sayılır her öğün ekmek vardı sanırım.akşam çorbanın yanında salata var canım.ama henüz uygulamaya gecemedim.gecemedim dediysem cokta abartamadım mesela dün akşam,2 kepce corba salata ve bir kaç kaşık haşlanmıs sebze vardı düşününce salata yerine gecerler.bugünden itibaren aynen listeme uyacagım.bu cuma bende diyetisyene gitmiycem.sadece 1 hafta erteliyorum.aman kızlar sakın daha fazla kopmama müsade etmeyin.eda bana arada parmak salla.:34:

bu arada edacım cumartesi kaçta diyetisyendeydin bende hastanenin oralarda alışverişteydim.içimden gectin.

aslında senin menü benimkine göre baya dolgun sayılır her öğün ekmek vardı sanırım.akşam çorbanın yanında salata var canım.ama henüz uygulamaya gecemedim.gecemedim dediysem cokta abartamadım mesela dün akşam,2 kepce corba salata ve bir kaç kaşık haşlanmıs sebze vardı düşününce salata yerine gecerler.bugünden itibaren aynen listeme uyacagım.bu cuma bende diyetisyene gitmiycem.sadece 1 hafta erteliyorum.aman kızlar sakın daha fazla kopmama müsade etmeyin.eda bana arada parmak salla.:34:

Şimdii bir kere dün akşam kaçamak yapmış sayılmazsın. Eğer sebzeler haşlama ve yağsızsa salata yerine sayabilirsin.
Hergün menülerini paylaşman lazım.
Salata ile akşamları karnını doyurmaya bak. Salatanın porsiyonu hiç önemli değil...
Paylaşmazsan parmak sallayamam. Diyetisyeni mümkün olduğunda ekme canımcım. Ben mecburiyetten gitmiyorum. Bu hafta diyetisyenim yoksa sonraki haftada benim sınavım var gitmeyeceğim.

tebıı ya bulusun tabıı ya keske ben buhafta ızın alsaydım sınavlara basladım calısmaya waktım olmucak pek girmeye kaaaptaaan benı haftaya ızınlı yazarmısınnnn

Ben sabah 9,20 de diyetisyen randevuma geliyorum. ortalam 9 -10 arası oradayım. Bir gün cidden buluşalım :52: bir kahve içeriz (sütlü yağsız :23: )
neden olmasın kahveler benden:29:
yok sadece bende bu hafta gitmeyecegim,daha doğrusu gidemeyeceğim.ekmeye devam edersem parmak salla edacım.belki 2. haftayı beklemem randevusu cok dolu alabilirsem ptesi salı giderim.

çağlaaa ders deme bana .kimbilir benimkiler ne cok birikti güya eşim gelince ben son bitirecektim.olmuyor.açmaya korkar oldum sayfayı.:50:

aslında şöyle büyük buluşma düzenleyebilsek.daha öncede diyet guruplarında bulundum ama grubumuzun uyum konusunda maşallahı var.:54:

:9:
Ahh bluecum oyle bir yerdeyim ki dag kiz bura dag :60: son bi senedir asagiya bufe acildi asagi dedigim 1, 5 mkm motorlu kurryeyle calisiyo adan akilli bi dunya lojistik firmssi var sevkiyat araclarimiz buyuk oldugundan sehir ici bir yer uymuyor bizim isyeride hep zararli seylerle dolu nununeler var cikolata biskuvi mecbur yedim sabdvici soforun birine siparis verdim sut getir diye ama anca aksam uzeri gelir

:)) madem durum bu sen yanına erzak depola canım:) kuruyemiş kuru kayısı..kutu süt.. bnim yanımda toz tarçın bile var:)

şöyle bir geçmişe bakabildim.alıntı yapamadım karıstı birbirine.
aklımda kaldıgı kadarıyla.
şulecim geçmişteki kötü şeyleri unutmadıkça mutlu olamayız.orda bir yerde yazmıssın ben ağzımı açmayım cok deertliyim diye.canım benim ya.bu hayatın kanunu biz kadınları anlamak kadınlara bile nasip olmuyor.erkeklere asla.
bluecum bende severim brokoli ıspanak pırasa.helede annem yaptıysa pırasayı harika yapıyor.6 yaşındaki kızım severek yiyor anneanne yine bundan yapıor aynı şekilde lahanayıda.annem güzel yemek yapar.
edacım demek diyetisyene gitmeyeceksin bende aslında aynı şeyleri düşünüyordum.3 haftada 78 felan olmak istiyorum.eşim tarafının bi düğünü var gitmeyi düşünmüyorum ama gidersemde biraz daha versem iyi olacak.oyüzden şu benim listeyi nihayet bugün hayata gecirdim.bakalım akşamları 2 kepce corbayla dayanabilecekmiyim
dilekcim bluecuma katılıyorum.açlık krizi aşımı için karatay birebir.kilo vermesende biraz şekerini insülin direncini düzene sokarsın.böylece krizlerini aşarsın.bende ikindi vakti olunca deli gibi acıkıyordum.çok şükür atlattım.

doktorcum çok haklısın olumsuz şeyler silinmeden mutlu olamıyor insan.. çok zor ama affetmek lazım anca o zaman mutlu oluyoruz.. aslında olumsuzlukları mümkün olduğunca küçük ve basit görmek lazım.. güzellikleri de kocaman yapmak..
dün bi çocuk filistinde açlıktan ölmüş.. ne kadar acı.. biz burda fazla kiloları vermeye çabalarken bi yerlerde birileri açlıktan ölüyor.. çok utandım..kedi eti yemek zorunda kalmışlar zehirlenmişler..düşünsenize biri geliyor topraklarınıza el koyuyor sizi duvarların arasına hapsediyor ve aç bırakıyor.. biz de hiçbi şey yapamıyoruz üzülmekten başka..moralim çok bozuk son zamanlarda olanlara..

walla oldugu kadar calıscam artık inşallah bende yasemıncıım.. dımı ne ıyı olurduu gercı benı esım ıstemezdı ıstanbula gelmeme tek basıma

Son düzenleme:
Kızlar suan önümde sıcacık baklava duruyo Citır cıtır cok lezzetli gözüküyor veee hayır diyorum

Kızlar suan önümde sıcacık baklava duruyo Citır cıtır cok lezzetli gözüküyor veee hayır diyorum

o baklavanın orada ne işi var :9: çabuk kaybolsun başka yerlere gözüne görünmesin :9:
tebrikler canım :46: aman dikkat et, yersen kendini çok kötü hissedeceksin, suçlayacaksın ek bi çaba sarfetmek isteyeceksin.. üstelik yediğinin sana hiç bi faydası olmayacak içine şeker yağ ve un var... hiçbirinin sana faydası yok.. yağın olabilirdi ama onun içine girdikten sonra zarara dönüştü trans yağ oldu...

Kizlar ya bu hafta benim cok duzensiz geciyo bazi olaylar elimde olmadan gelisiyo.cumaya bu durum nasil yansick bilmiyom.bi ara cagla da ve doktorcumda olmustu moral bozuklugu simdi ben devraldm galiba yanlis anlasilmasin asla umutsuz degilm accik canim skiliyo iste 2 ileri 1 geri sayiyomusum gibi geliyo.hatta bu haftA bazi gunler sizden utandigim icin menumu dahi yazamadim

kızlar bende aniden kaşıntı başladı.. hafif isilik oldu karnımda, sanırım yediğim bişey alerji yaptı ama ne.. aylardır her gün yumurta yiyorum bişey olmuyor, bi alerji testi yaptırmam gerekiyor sanırım..
doktorcum hangi doktora gitmem gerek alerji testi için?

Kizlar ya bu hafta benim cok duzensiz geciyo bazi olaylar elimde olmadan gelisiyo.cumaya bu durum nasil yansick bilmiyom.bi ara cagla da ve doktorcumda olmustu moral bozuklugu simdi ben devraldm galiba yanlis anlasilmasin asla umutsuz degilm accik canim skiliyo iste 2 ileri 1 geri sayiyomusum gibi geliyo.hatta bu haftA bazi gunler sizden utandigim icin menumu dahi yazamadim
her sn bile yeniden başlangıctır ahsencim.sıkma canını.sen benim diyetin başlangıctaki hallerimi bilmesssin en iyi eda ve merve bilir 14. takımdayken bende menülerimi yazmaya utanıyordum her gün illa çikolata biskuvi.listeye hiç artı gecmedim bugüne kadar en kötü kilom sabitle geldim ama.bugün yarın toparla artı cıkma.diyet cok kararlılık istiyor.oruc gibi.sanki o cısslar yiycek değilmiş zehir miş gibi bakın onlara.ben diyetisyene gittiğim gün başladım aslında diyete öncesi bir gecis süreciydi.bedenen ruhen diyete hazırlık evresiydi.
kızlar bende aniden kaşıntı başladı.. hafif isilik oldu karnımda, sanırım yediğim bişey alerji yaptı ama ne.. aylardır her gün yumurta yiyorum bişey olmuyor, bi alerji testi yaptırmam gerekiyor sanırım..
doktorcum hangi doktora gitmem gerek alerji testi için?
bluecum allerji hemen gelişmez zaten.allerjene uzun süreli maruz kalmalardada sonradan cıkabilir.bence yumurtaya ara ver.birde domates salça benzerikrımızılarda cok yapar butür döküntüleri.dermatoloji yapar allerji testini.ama gerek duymadan direk ilaçta yazabilir.

aslında şöyle büyük buluşma düzenleyebilsek.daha öncede diyet guruplarında bulundum ama grubumuzun uyum konusunda maşallahı var.:54:

Hayali bile guzel ben sizi cok benimsedim ya.siz benim farkli dunyadaki arkadaslarim gibi oldunuz.ve hergun acaba kizlar napiyolar acaba diye merakla siteye giroyorum.mesela suan mervecigi merak ediyo. Nasil acaba

Doktorcum tesekkur ederkm ya aratatil yaklasiyo esimin ailesine gittigmde birz sitres oluyom malum teyze iste biraz da ondn aslinda sitresim

Back