- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
boşşşverrrrr ahsencim kaç kilo olursak olalım kimsenin bizi rencide etmeye hakkı yok.özgüvenimizi zedelemelerine izin vermeyelim.Doktorcum tesekkur ederkm ya aratatil yaklasiyo esimin ailesine gittigmde birz sitres oluyom malum teyze iste biraz da ondn aslinda sitresim
tamam canim yazarim..tebıı ya bulusun tabıı ya keske ben buhafta ızın alsaydım sınavlara basladım calısmaya waktım olmucak pek girmeye kaaaptaaan benı haftaya ızınlı yazarmısınnnn
Canim gecen haftada benim oldu ayni sekilde yumurtayi azalttimkızlar bende aniden kaşıntı başladı.. hafif isilik oldu karnımda, sanırım yediğim bişey alerji yaptı ama ne.. aylardır her gün yumurta yiyorum bişey olmuyor, bi alerji testi yaptırmam gerekiyor sanırım..
doktorcum hangi doktora gitmem gerek alerji testi için?
Kizlar ya bu hafta benim cok duzensiz geciyo bazi olaylar elimde olmadan gelisiyo.cumaya bu durum nasil yansick bilmiyom.bi ara cagla da ve doktorcumda olmustu moral bozuklugu simdi ben devraldm galiba yanlis anlasilmasin asla umutsuz degilm accik canim skiliyo iste 2 ileri 1 geri sayiyomusum gibi geliyo.hatta bu haftA bazi gunler sizden utandigim icin menumu dahi yazamadim
Kaptancim bendede durum ayni malesef artiydim tabi hic sabah ac tartilamadim malum niyetliydim bi kere kacamak yaptim ondanda degildir galiba karatay duraklamada ne guzel gecen haftaki gbi gitse super okurdu ama yok bekliyecegim o hareket edecekSelamlar kizlar
biraz uyudum,kahvalti yaptim,sonra yine uyudum
az önce kalktim cocuklari getirmis babasi..onlari doyurdum,ev isi beni bekliyor..
dün tartida fazla cikmistim ve bu gün gecen haftaki kilomu yakaladim..2 günde ne giderse kar artik..malum karataya yeni gecis yaptigimdan inisülin direniyor olabilir..alisana kadar idare edin kizlar...kac gr giderse kar sayiyorum cünkü ben
gecmise uzun uzun bakamadim,kisaca göz gezdirdim,ilk firsatta iyice okuyacagim..
sahgül ve ayfer denedim zencefille bali..etkisi oldu,simdi daha iyiyim,midem bulaniyor yanliz..ayakta geciririm insallah:26:
ayfercigim senin krema tarifini bekliyorum hala
eger sefin sirriysa,vermek istemiyosa söyle kiz,ben kendi bildigim gibi yaparim..
edacigim karatayda 2 kase serbest,hatta doyana kadar ye diyor..bulgurda cok azdi,yarim kilo ispanaga yarim cay bardagi kadardi
ahsenim senin moralinmi bozuk..gel bakim,yanas..sevgiyemi ihtiyacin var senin..oyy oyyy kiyamam sana
kacamak yaparsan kilo veremeyecegini biliyorsun demi canimsin..e veremeyeip alirsanda sevmeyenlerini mutlu edersin..bence sen eski tempoda devam et..cok iyi gidiyordun cünkü...o zaman karsindakiler hasetinden catlar
hadi bakalim suuuuuuu icerek basla hemen eski düzene
:)) madem durum bu sen yanına erzak depola canım:) kuruyemiş kuru kayısı..kutu süt.. bnim yanımda toz tarçın bile var:)
Evet evet stok sart oldu toz tarcin mi bendede cubuk tarcin var bitki cayina katiyorum
doktorcum çok haklısın olumsuz şeyler silinmeden mutlu olamıyor insan.. çok zor ama affetmek lazım anca o zaman mutlu oluyoruz.. aslında olumsuzlukları mümkün olduğunca küçük ve basit görmek lazım.. güzellikleri de kocaman yapmak..
dün bi çocuk filistinde açlıktan ölmüş.. ne kadar acı.. biz burda fazla kiloları vermeye çabalarken bi yerlerde birileri açlıktan ölüyor.. çok utandım..kedi eti yemek zorunda kalmışlar zehirlenmişler..düşünsenize biri geliyor topraklarınıza el koyuyor sizi duvarların arasına hapsediyor ve aç bırakıyor.. biz de hiçbi şey yapamıyoruz üzülmekten başka..moralim çok bozuk son zamanlarda olanlara..
bluecum allerji hemen gelişmez zaten.allerjene uzun süreli maruz kalmalardada sonradan cıkabilir.bence yumurtaya ara ver.birde domates salça benzerikrımızılarda cok yapar butür döküntüleri.dermatoloji yapar allerji testini.ama gerek duymadan direk ilaçta yazabilir.
Kaptancim bendede durum ayni malesef artiydim tabi hic sabah ac tartilamadim malum niyetliydim bi kere kacamak yaptim ondanda degildir galiba karatay duraklamada ne guzel gecen haftaki gbi gitse super okurdu ama yok bekliyecegim o hareket edecek
Krema tamamen aklimdan cikti hemwn msj atiyorum sonrada sana kusura bakma
Evette canim ben hamile kalmafan hem sagliklu beslenip hwmde bu kilolari vermeliyim dikkat edip arti cikinca cok morel bozucu oluyor ustelik kacamakta yok bi kurabiye var iste dunkicanım karatayda ara ara fazla çıkmak normal gördüğüm kadarıyla..
sen tamamen uyduktan sonra dert etme.. karatay başlıklarında bu gayet normal görülüyor baktım da.. spor da artı çıakrabiliyormuş, 1 gün dinlenme 1 gün spor ya da 2 gün spor 1 gün dinlenem olması iyiymiş hergün yapmamak gerekiyormuş.. kilolar eskisine göre yavaş gidebilir dert etme, kalıcı gitsin yeter ki..
doktorcoum ben öncesinde de yumurtayı hep yerdim.. belki arada 1-2 gün ara veriyordum tabi, şimdi her gün yiyorum..
sürekli yediğim özellikle badem var bi de.. cevizi kajuyu fındığı falan aralıklarla yedim.. ondan da olabilir mi?
yumurtaya ara vericne geçiyorsa ondandır dimi?
erigim sen ara verince geçti mi kızarıklıklar?
http://kisiselbakim.milliyet.com.tr...siselsaglik/galeri/1821778/default.htm?PAGE=1
karatayı tasdik eden 11 ürün..
kizlar yazin pariste siyah kisa bir abiye almistim kendime..tabi o zaman aldigimda fermuari kapanmiyordu..esimin yengesi alma,aliyorsanda bedenine göre alki giyesin demisti..
tabi ben zayiflicam diye kücük aldim ve az önce denedim..veee cuk oturdu
tam oldu..zaten benim üst beden ince oldugundan,karatayla göbekte yariya indiginden cok hos durdu..altinada siyah topuklu ayakkabi denedim...ayy dahada heveslendim valla
Gümrük olmasa foto eklerdim de benim herif gümrük memuru gibi basimda..foto yok diyoKaptan su morelinden bizede verrrrrr
Gümrük olmasa foto eklerdim de benim herif gümrük memuru gibi basimda..foto yok diyo
Güzel biseye vesile olmusum canim..ne giderse o kar..Pegasuuuuuuuuuuuuus
Profilde gözüme ilişti , gülmekten göbek yağlarım eridi 12 gr
Bende de var o memurdan biliyorsun , geçen cepten foto yolladım pc ye , bluetooth iletilerini görmüş sadece . Sen resimlerini mi yolladın nete dedi ? He dedim şişte köfte şekline bürünüp gönderdim ( yemek topiğime yemek resmi eklemiştim de )
Gümrük olmasa foto eklerdim de benim herif gümrük memuru gibi basimda..foto yok diyo
Cikmamaya dikkat et canim,..tartiya bisey kalmadi biliyorsunKızlar yemek festivaline gitmek zorunda kalıyorum ama inşallah karatay dışına çıkmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?