Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Doktorcum tesekkur ederkm ya aratatil yaklasiyo esimin ailesine gittigmde birz sitres oluyom malum teyze iste biraz da ondn aslinda sitresim
boşşşverrrrr ahsencim kaç kilo olursak olalım kimsenin bizi rencide etmeye hakkı yok.özgüvenimizi zedelemelerine izin vermeyelim.

tebıı ya bulusun tabıı ya keske ben buhafta ızın alsaydım sınavlara basladım calısmaya waktım olmucak pek girmeye kaaaptaaan benı haftaya ızınlı yazarmısınnnn
tamam canim yazarim..Amaaa izinden kilo alarak dönersen almam listeye,dönmek istediginde en fazla bu kiloda ol ona göre

Selamlar kizlar
biraz uyudum,kahvalti yaptim,sonra yine uyudum
az önce kalktim cocuklari getirmis babasi..onlari doyurdum,ev isi beni bekliyor..

dün tartida fazla cikmistim ve bu gün gecen haftaki kilomu yakaladim..2 günde ne giderse kar artik..malum karataya yeni gecis yaptigimdan inisülin direniyor olabilir..alisana kadar idare edin kizlar...kac gr giderse kar sayiyorum cünkü ben

gecmise uzun uzun bakamadim,kisaca göz gezdirdim,ilk firsatta iyice okuyacagim..
sahgül ve ayfer denedim zencefille bali..etkisi oldu,simdi daha iyiyim,midem bulaniyor yanliz..ayakta geciririm insallah:26:
ayfercigim senin krema tarifini bekliyorum hala
eger sefin sirriysa,vermek istemiyosa söyle kiz,ben kendi bildigim gibi yaparim..

edacigim karatayda 2 kase serbest,hatta doyana kadar ye diyor..bulgurda cok azdi,yarim kilo ispanaga yarim cay bardagi kadardi

ahsenim senin moralinmi bozuk..gel bakim,yanas..sevgiyemi ihtiyacin var senin..oyy oyyy kiyamam sana
kacamak yaparsan kilo veremeyecegini biliyorsun demi canimsin..e veremeyeip alirsanda sevmeyenlerini mutlu edersin..bence sen eski tempoda devam et..cok iyi gidiyordun cünkü...o zaman karsindakiler hasetinden catlar
hadi bakalim suuuuuuu icerek basla hemen eski düzene

Canim gecen haftada benim oldu ayni sekilde yumurtayi azalttim

Canim o hepimizde oluyor ama bu hafta biraz fazla sanirim birincilik rehavetimi desek bilemedim salmak yok arada geride olsa ilerlecegiz yoksa geri geri giden arac bile benzin yakmaz bixde anca kg aliriz bu durumda

Kaptancim bendede durum ayni malesef artiydim tabi hic sabah ac tartilamadim malum niyetliydim bi kere kacamak yaptim ondanda degildir galiba karatay duraklamada ne guzel gecen haftaki gbi gitse super okurdu ama yok bekliyecegim o hareket edecek

Krema tamamen aklimdan cikti hemwn msj atiyorum sonrada sana kusura bakma

doktorcum ben öncesinde de yumurtayı hep yerdim.. belki arada 1-2 gün ara veriyordum tabi, şimdi her gün yiyorum..
sürekli yediğim özellikle badem var bi de.. cevizi kajuyu fındığı falan aralıklarla yedim.. ondan da olabilir mi?
yumurtaya ara vericne geçiyorsa ondandır dimi?

erigim sen ara verince geçti mi kızarıklıklar?

canım karatayda ara ara fazla çıkmak normal gördüğüm kadarıyla..
sen tamamen uyduktan sonra dert etme.. karatay başlıklarında bu gayet normal görülüyor baktım da.. spor da artı çıakrabiliyormuş, 1 gün dinlenme 1 gün spor ya da 2 gün spor 1 gün dinlenem olması iyiymiş hergün yapmamak gerekiyormuş.. kilolar eskisine göre yavaş gidebilir dert etme, kalıcı gitsin yeter ki..

Evette canim ben hamile kalmafan hem sagliklu beslenip hwmde bu kilolari vermeliyim dikkat edip arti cikinca cok morel bozucu oluyor ustelik kacamakta yok bi kurabiye var iste dunki oructa etkiledi galiba sahur yapip uyuyunca nolcak bakalim yarin sabah tartilacagim cok korkuyorum

Evet canim ikiden bire indirince gecti kasima kasidikca artiyo buyuyor hatta banu demisti banada yumurtayi bire dusur muz ekle diye

Banu bugunde yok umarim kotu birsey yoktur

kizlar yazin pariste siyah kisa bir abiye almistim kendime..tabi o zaman aldigimda fermuari kapanmiyordu..esimin yengesi alma,aliyorsanda bedenine göre alki giyesin demisti..
tabi ben zayiflicam diye kücük aldim ve az önce denedim..veee cuk oturdu

tam oldu..zaten benim üst beden ince oldugundan,karatayla göbekte yariya indiginden cok hos durdu..altinada siyah topuklu ayakkabi denedim...ayy dahada heveslendim valla

Kaptan su morelinden bizede verrrrrr

Gümrük olmasa foto eklerdim de benim herif gümrük memuru gibi basimda..foto yok diyo

Pegasuuuuuuuuuuuuus

Profilde gözüme ilişti , gülmekten göbek yağlarım eridi 12 gr

Bende de var o memurdan biliyorsun , geçen cepten foto yolladım pc ye , bluetooth iletilerini görmüş sadece . Sen resimlerini mi yolladın nete dedi ? He dedim şişte köfte şekline bürünüp gönderdim ( yemek topiğime yemek resmi eklemiştim de )

Güzel biseye vesile olmusum canim..ne giderse o kar..

Benimde kol böreginde elim gözüktü diye kriz tutmustu..e dedim o zaman sen acaydin,ben cekeydim

Erigim ben Kasım'da başladım karataya 60,3 ile başladım ama nerdeyse her hafta bir nedenle herhangi bir öğünüm bozuldu spor yapamadım vs hem de zaten önceden de karataydan çok uzak beslenmiyordum mesela ekmek zaten çok yemezdim o nedenle bende daha yavaş gidiyor kilolar

Kızlar yemek festivaline gitmek zorunda kalıyorum ama inşallah karatay dışına çıkmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…