Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Himm bende onceden ekmek cok yemezdim uzun suredirde pilav makarna en fazla iki yk kadar yerdim karatayin tek farki kahvalrinin dolu dolu ve ogun sayısı oldu

Pardon en onemli fark cikolata

evet canım ya kosturmadan acıktıgımı bile anlamadım
gunaydın cnm evt az besenmıssın ve suyun cok az.alışverıste bı ne vı spor ama burdan yırrtın
saatlerce dolaştık cnm
süpersin canımmm
Gümrük olmasa foto eklerdim de benim herif gümrük memuru gibi basimda..foto yok diyo
benimkide aynııı:26:

menümüde yazıp kaçayım çok yorgunum

sabah: 2 tereyağda yumurta, 2 dlm ekmek

öğle: 1 elma, 1 tane ufak kurabiye

akşam: 1 tabak çorba, 1 tabak brokoli, 1 dlm ekmek

1,5 lt su
spor yok çok yorgunumm

çay ve suyla günü bitiririm

Cok sukur yemedıım tatlım zaferim :)

Slm kızlarrr kusurabakmayın dün ve bugün bir türlü fırsat bulup gelemedim

gelen giden içişleri dışişleri çok yoğundu neyse şükür bu akşam kimsecikler yok oooo yine çok güzel kaynatmışız mehirler kız iste ritüelleri Gamze ve Eda çok şanslısınız

karatayın güzellikleri.deniziyutsam helva yok bana

oy kıyamammmmmm kilocuklar gidince 1 lokma yersin balıktan sonra inş

Bu da çok iyiymiş. 3 kilo altın desem böyle bakar bana

3 kilomu valla bende bakarım el insaf der garibim

Bluecum hem ananas hem muz çok değilmi gerçi muz minyatürmüş ama afiyetolsun tatlım

güzel menü canım

bazlamayı diyetisyenmi verdi

Tatlım sandal sefasını ben hem peynirli maydanozlu hemde kıymalı kaşarlı yaparım tşkler yinede

üzülme tatlım sen fırsat bulunca yaz biz zaten okuyoruz

kapuska bayılıyorum güzel menü tatlım

canımcım her türlü ihtimale karşı çantanda 1 paket ceviz ve kayısı mutlaka bulundur

kurabiyeciği görmezden gelelim

Sadece bir tatlı kaşığı tereyağı fazla olmuş. Ceviz zaten yağlı. Diyette en önemli şey yağı kesmek. Geri kalan menün güzel.

Aksine karatayda tereyağı ve zeytinyağı bol kullanılıyor

Geçen seferde öyle demiştin ama notların süperdi tatlımmmm şartlandırma kendini

sen hatanı zaten biliyorsun tatlım kızmayalımm sporuda fazlasıyla yapmışsın bence

Evet ayfercim bu ara malesef öyle yoğunluk

o dediğin bölmeli kaplardan bende aldım bi tane arabada duruyor miniğide sürekli çantamda hakikaten çok pratik ver adresini ben alıp yollıyım sana

Dövme abla nolur dövme söz yemeyeceğim.

buna çok güldüm sen çok yaşa emi

gunaydın yoldaslar sporumu yaptım bır lt suyumu bıtırmek uzerım

maşallahın var Dilekcimmm

sende ben gibi sebzecisin tatlın tek sevmediğim bamya başka herşeyi severim

tebıı ya bulusun tabıı ya keske ben buhafta ızın alsaydım sınavlara basladım calısmaya waktım olmucak pek girmeye kaaaptaaan benı haftaya ızınlı yazarmısınnnn

bence izinli olma bitanemm 5 dk bile olsa slm ver menünü yaz çık bence izin olumsuz etkilemesin sonra:26:
aslında şöyle büyük buluşma düzenleyebilsek.daha öncede diyet guruplarında bulundum ama grubumuzun uyum konusunda maşallahı var.

harika olur ama zor gibi :44::44:
Kızlar suan önümde sıcacık baklava duruyo Citır cıtır cok lezzetli gözüküyor veee hayır diyorum

hayır dediğin için de

Suuuuuuuuuu uuuuuuuuu

ahsenim azimle hatırlatıyorsun tşkler hemen okuyunca içtim tatlım

utanılacak birşey yok bitanem lütfen çekinmeden yaz eğer çok özel değilse bizlerle paylaş tatlım içine atma sakın

büyük ihtimalle yumurtadan bluecum başlarken de hatırlatmıştım sana :26: geçmiş olsun cnm

Hayali bile guzel ben sizi cok benimsedim ya.siz benim farkli dunyadaki arkadaslarim gibi oldunuz.ve hergun acaba kizlar napiyolar acaba diye merakla siteye giroyorum.mesela suan mervecigi merak ediyo. Nasil acaba

aynenn giremediğim zaman aklım burda kalıyor hepiniz kızkardeşlerim gibisiniz hakikaten merviş unuttu bizi galiba inş herşey yolundadır

birazcık iyi olmana sevindim bitanemmm aman ne olur sen hasta olmamaya çalış bebişlerin sana ihtiyacı var
karatayda duraksamalar oluyor fakat sonra inan bana az da olsa mutlaka gidiyor ne olur vazgeçme canım

ilk hafta genelde gzel gidiyor fakat sonrasında vücut alışana kadar tartıya yansımasa bile vücut inceliyor kaçamak yapmadığın sürece mutlaka güzel sonuçlar alacaksın bitanem

ben her gün 1 yumurta yediğim zaman olmuyor fakat 2 yersem ellerim hemen kabarıyor

Kötü bişey yok çok şükür tatlım dünya işi bitmiyor işte

Merveeeeeee

Umutunincisi kiz gel gecmiste kaybolma iki muhabbet edelim

maşallahhhh canımcımmm çok sevindimmm iyiki almışsın

buna çok güldümm hg canım topiğimize

Güzel biseye vesile olmusum canim..ne giderse o kar..

Benimde kol böreginde elim gözüktü diye kriz tutmustu..e dedim o zaman sen acaydin,ben cekeydim

elinden kim tanıyacakki seni eniştem baya kıskanmış tatlım

Kızlar yemek festivaline gitmek zorunda kalıyorum ama inşallah karatay dışına çıkmayacağım

iyi eğlenceler canımmm karataya uygun olanlardan denersin artık

dinlen bitanemmm
kurabiyeyi kızlar görmesinn özellikle Eda
Cok sukur yemedıım tatlım zaferim :)

buna çok güldümm hg canım topiğimize

Owwwww bende alıntı yapma rekoru bende sanırdım , kendiminkini bulana kadar bir 100 gr daha gitti . Ne faydalı takımmış burası

Merhabalar canım , pegasuscum benim eski kaptanım . Şöyle bir uğrayayım dedim buralara .

Kolay gelsin size , tartıda ibreleriniz hep sola sola gitsin

MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
karabiberli soğanlı yumurta
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1/2 dereotu
1 portakal

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase pırasa
1 kase yoğurt
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 15 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM bugünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 dilim peynir
8 zeytin
1/2 dereotu
1 yem kaş göçmen sosu

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase brokoli çorbası
1 por şevketi bostan
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 15 dk twist 100 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Ne iyi ettin tatlım her zaman bekleriz 1,5 gün giremedim birikmiş geçmiş ne güzell 100 gr vermene vesile olmuşumm
takımımız bitanedir

Tşkler canımm aminnn inşallah istikrarlı bir şekilde sola doğru giderr

İyiaksamlar canlar yeni girdim eve salata yapicam esime menumu yazayim hemen
Kahvalti,bir dilim ekmek ,bir muz,yesillik,,uc zeytin,iki kayisi,bir t.k.tereyag,peynir
Ogle bol salata,tavuk pilav pilav bi tahta kasigi kadar
Aksam yogurt,lahana yemegi
Ara nekafe
2 lt su,2 bardak cay
Spir 3mil leslie

Hosgeldin ablam ozledik

Kurabiye afiyet olsun artık ne diyelim aynı şey bügün benimde başıma geldi. Uyandığımda çocuklarınnderslerinin başlamasına 20 dakika vardı fırladım yataktan onları hazırladım ellerine süt kek vardim okula bıraktım ama kendime yiyecek hazırlayamadım. İşyeri zaten dağın başında çekmecedeki yiyeceklerinde tükenmiş 10 gibi kaçış yapıp ufak bir alaışveriş yaptım artık. Dünkü gibi bazlama tost yiyip üzerinede kızlardan azar yemeyim dedim

Canım üzülme. Olur bazen bende yaptım öyle şeyler. Sıkma canını...
Uffff nasıl yaptım yaaa birde bakıyorum bakıyorum bir terslik var ama nerde diye
Tabii tabii Yağsız salata sınırsız . Sebze yemeğin yoksa salataya az yağ ekle dedi. Sebze yemekleri çok az yağ ile pişmiş olacak şekilde. Mesela 4 kişilik aileye 2 kaşık yağ gibi dedi....

Süpersin :119: güle güle güzel günlerde giy kaptanjım

Hosgeldin ablam ozledik

iyi akşamlar tatlım hg bende özledimmm

kolay gelsin canım menü ve spor süper

o nescafe neden gözüme batıyoki

Mervecigim nerelerdesin ozledik seni gel artik bacim

Ya banene neskafemden vazgecemem helede onceden bir paket biskuviyle yiyen ben suan benim gozumde okadar mahsumki oo:)

Kaptan alkisliyorum seni kilo vermenin en buyuk zevklerinden biride olmayan kiyafetin cuk diye ustune oturmasi

Spor güzel canım , Şubat'ın ilk haftası spor hocamız gelemeyecekmiş bizde kızlarla 3 mile yapalım diye konuşmuştuk . Afiyet olsun

Ya banene neskafemden vazgecemem helede onceden bir paket biskuviyle yiyen ben suan benim gozumde okadar mahsumki oo:)

Aaahhaaaa yoksa şekerli nescafe mi o

ceviz fındıkta alerjen.

tebrikler helicim.tek tek giyecegiz o elbiseleri.

Gümrük olmasa foto eklerdim de benim herif gümrük memuru gibi basimda..foto yok diyo
ay benim eşimde öyle Allahtan kontrol etmiyor.herkes göremiyor diye burda profilimde vardı şimdikaldıracam kendimi gizli iş yaptım diye kötü hissettm

Spor güzel canım , Şubat'ın ilk haftası spor hocamız gelemeyecekmiş bizde kızlarla 3 mile yapalım diye konuşmuştuk . Afiyet olsun

Siz hareket etmeye azmedin yeterki spor hocasına çok ihtiyaç yok tatlımm oryantal yapın kolbastı yapın 3 mil yapın maksat hareket olsun

Yok kiz ama sut tozlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…