• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümü yazayım yine mutfak toplamaya gideyim . Bu hafta çok ödevimiz var yaaa :(
Sabah
50 gr bazlara ile tost yağsız
Ihlamur
2 kuru kayısı
5 badem

Ara
1/2 kase dereotlu yoğurt

Öğlen
2 yk bulgur pilavı
5 yk bamya etki
Salata

Ara
2 galeta
1 dilim ananas

Akşam
1 kase çorba
Haşlanmış sebze (brokoli karnabahsr)
1/2 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek

Yatmadan önce Sütlü çay içmeyi planlıyorum

Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 fincan yeşil çay

Menün çok güzel. Kahvaltıdai bazlama bence olmamış ama az diyip geçiyoruz. :46:

Allah kabul etsin canımcım. Ama akşam çok az değil mi? Kabızlıkda Stres çok önemli biliyor musun? Rahat bırak düşünme , suyunu ihmal etme birde spor şart..

Yaa varya yavaş yavaş senin yaptığın listelere doğru gittiğimi biliyorum yaaa şu listeyi ben yesem nasıl olur hesabı yapıyorum her seferinde ;)

Evet bende öyle düşünüyorum birde şekerim varya az az sık sık yemek tam ban göre ,

Zaten benim kelebekolacam ve sekerkızın menüleri birbirine benziyor. Seninkisi senin eline liste tutuşturmadan istediğini kendini dengeleyerek ye diyerek özgür bırakıyor. Aslında dengeli beslenmeyi öğretiyor. Diyet bitincede aynı taktikle beslenebilirsin... Ben şahsen diyet listelerime benzer besleneceğim.

Oooo çok canlı ;) pazarlıklar başladı mı?

Sorma ya. Bana hep gülse birselin kitabındna dünya kupası hikayesini anlatıyor. Peşinen söylüyorum anla der gibi. :9::9:
Gerçi ben öyle katı bir insan değilim. abartmadığı sürece hobilerine karşı olmam. sonuçta onun modeli bu ben onu böyle sevmişim :9::9: Değiştirmek için uğraşmam.

Yaa benimkide sebzeyi hep yee dedi .. Bunların hepsi farklı bişey söylüyor. Ama tabii ya Yağsız buğulama yAda tüm aileye 2 kaşık yağ ile pişmiş olmalı benimkiler

Sebzeyi ye dedi ama neyi ye dedi. Bana yeşil sebzeleri salatalık malzemelerini yağsız tuzsuz olduğu sürece sınırsız yiyebilirsin dedi. Farz edelim acıktım gidip kendime kocaman bir kase salata yapıp yiyebilirmişim.
Hatta diyetisyenim bazen kendine detoks yaparken bazen diyet yaparken akşam tv karşısında badem salatalıklar varya onlarda 3,4 tane yediğini söyledi. :53:

gunaydın kıslar

menum

marullu peynırlı zeytınlı kepeklı sandvıç
sekersız cay

ara
3 lımonlu form bıskuvı
yesıl çay

oğle
tarhana corba
kabuska yemegı
1 dılım ekmek

ara
2 hurma
2 tam ceviz
1 kutu süt

aksam
nohut yemegı
2 dılım ekmek

ara
1 elma
4yk yogurt (elmayı ıcıne dogruyorum super oluyo)

Güzel menü tebrikler.:46:

Gunaydon kizlar ben bugun gec kaldim yani servis asagida bekledi ikidk indim wc bile gidrmedim ne kahvalti yaptim ne yanima birsey alabildim ben bugun napcam :14:
Dun ki menum

Sahur
Karatay kahvaltisi

Iftar
4 kofte
Domates salatalik
1 kk peynir

Ara: 1 kurabiye
Misafitkikteydik boreklere filan dokunmadim buda gostermelik accik accik isira isira

Su:1 lt
Spor:20 dk bantta tempolu
10 dk bolgesel
Günaydın
Dünkü 1 kurabiye cezaya tabi olmayabilir. (bugün iyi tarafımdan kalkmışım. ufaklı kaçamakları görmüyorum :51:)
Varsa çevrende alabileceğin yer kepek ekmekli beyaz peynirli tost söyle.
Öğle içinde yoğurt al çıkan yemekten ye. yanında 1,2 dilim ekmek. (makarna pilav falan yeme yinede)
Aralar içinde kuruyemiş al. yada kepekli grissini falan yapabilirsin. en pratik bu geldi aklıma. :26:

Günaydinnn:16:

Sabaha kadar dogru düzgün uyuyamadim ,cocuklarin biri yatti,biri kalkti:37:

simdide bogazim kötü..bir selam verip uyuyayim dedim..görüsürüz kizlar:16:

cumaya az kaldı tatlım cok merak edıyorum:52::52::52:

Ben bu hafta umutluyum ve heyecanlıyım. :51::51:
bu arada 3 hafta boyunca diyetisyene gitmeyeceğim. Benim diyetime uyup uymadığımı takip etmelisiniz arkadaşlar.
Menüye uygunsuz gittiğimde kızın bana ki menülerime uyayım Diyetisyenim 4,5 kilo verip gitmemi bekliyor. Randevum 01/02/2014 te olacak. Bu hafta kaçamak yok. Kahve falanda içmedim. Listemin dışında hiç çıkmadım. Bu ay sonuna kadar 4,5 vermem lazım. Ama önümüzdeki haftalar çooook kritik çünkü sınav yaklaşıyor ve stres seviyem yükselince benim ne hale geldiğimi geçen sınavda gördünüz :30::30::30::30:

datlum menun cok guzel taaaki kurabıyelere gelene kadan :20::20::20::20:
bu arada aldırabılecegın kımse yokmu tatlım bıseyler

Canim aldiririmda hep sagliksiz ben karatay yapiyorum nerden bulcam yumurtayi peyniri :( 4 gunden beride niyetli oldugum ivin cekmecemdede birsey yok nemlenmesin diye getirmemistim asagimizdaki bufeyi aradim ordada hep simit pogaca tarzi seylrr istersen sandvich yapiyim biberli domatesli kasarli dedi kasar istemedim biber domates maydobozlu bidi gelcek bakalim gitti karatay uff saatide yanima almis bi guzel uyumusum taki arkafas seni bekliyoruz diye arayana kadar

Dünkü menüm

1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş yumurta
1,5 dlm light beyaz peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
domates
ara: 1 elma

öğle
7 yk karnabahar (çok lezzetliydi. diyette lezzetli yemek çok zor :23:)
1 çay bard. yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek

ara: 2 kepekli galete + 1 bardak ayran

akşam
7 yk brokoli
1 pors salata
1 dilim kepek ekmek

su: 3,5 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

bu arada 3 hafta boyunca diyetisyene gitmeyeceğim. Benim diyetime uyup uymadığımı takip etmelisiniz arkadaşlar.
Menüye uygunsuz gittiğimde kızın bana ki menülerime uyayım Diyetisyenim 4,5 kilo verip gitmemi bekliyor. Randevum 01/02/2014 te olacak. Bu hafta kaçamak yok. Kahve falanda içmedim. Listemin dışında hiç çıkmadım. Bu ay sonuna kadar 4,5 vermem lazım. Ama önümüzdeki haftalar çooook kritik çünkü sınav yaklaşıyor ve stres seviyem yükselince benim ne hale geldiğimi geçen sınavda gördünüz :30::30::30::30:

tatlım verırsın tabı nıye veremeyesın frenlerız bız senı yeterkı sık gır buraya sınav zamnıda

günaydın kızlarrr kursa gidicem selam vermeden gitmeyeyim dedim :16: :16:

kaptancım gecmıs olsun toz zencefil varsa balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı yut cok ıyı geliyor

dünkü menümü yazmak istemiyor ama cok az zaten yazayımda kızın bana :31:

sabah kahvaltı yapamadım hastanedeydim kontrol için kosturup durdum
işim bitince arkadasla buluştuk
öğlen: ızgara tavuk şişle yapılmış bol yeşillikli tek lavaşlı bir dürüm yedim, bir ayran
akşam: 1 tabak pazı kavurma, 1 dlm ekmek, 1kaşık züme yoğurt
ara: 1 tane hurma, 1kupa pataya çayı
1 lt su
spor yok ama sabah 6 dan akşam 6 ya kadar heppp ayaktaydım alışveriş içinde yürüyüp durduk :26:

Canim aldiririmda hep sagliksiz ben karatay yapiyorum nerden bulcam yumurtayi peyniri :( 4 gunden beride niyetli oldugum ivin cekmecemdede birsey yok nemlenmesin diye getirmemistim asagimizdaki bufeyi aradim ordada hep simit pogaca tarzi seylrr istersen sandvich yapiyim biberli domatesli kasarli dedi kasar istemedim biber domates maydobozlu bidi gelcek bakalim gitti karatay uff saatide yanima almis bi guzel uyumusum taki arkafas seni bekliyoruz diye arayana kadar

keske akşamdan hazırlasaydın tatlımya ben artık oyle yaspıyorum aksamdan hazırlıyorum koyuyorum cantama cunku sabah ve oglen ıs yerınde yıyorum 2 aramda burda gecıyo beslenme cantam var:30::30:

Dünkü menüm

1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş yumurta
1,5 dlm light beyaz peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
domates

öğle
7 yk karnabahar (çok lezzetliydi. diyette lezzetli yemek çok zor :23:)
1 çay bard. yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek

ara: 2 kepekli galete + 1 bardak ayran

akşam
7 yk brokoli
1 pors salata
1 dilim kepek ekmek

su: 3,5 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

tatlım menun super ama benım doktor yumurtayla peynırı aynı anda tuketme dedı

Pistt doverim seni sindiden strese girmek yok :20: sartlama kendini gecen diyeti patlattin aldigin sonuclari gorduk sinav filan anlamam o kilo verilip gidilecek diyetisyene ona göre soz dinle kuccuksun sen bizden :60: :60:
Günaydinnn:16:

Sabaha kadar dogru düzgün uyuyamadim ,cocuklarin biri yatti,biri kalkti:37:

simdide bogazim kötü..bir selam verip uyuyayim dedim..görüsürüz kizlar:16:
Kaptancim gecmis olsun bu sene bitmedi su virusler mikroplar hadi uyusen dinlen zencefil bal yap ic super ise yariyor
Günaydın
Dünkü 1 kurabiye cezaya tabi olmayabilir. (bugün iyi tarafımdan kalkmışım. ufaklı kaçamakları görmüyorum :51:)
Varsa çevrende alabileceğin yer kepek ekmekli beyaz peynirli tost söyle.
Öğle içinde yoğurt al çıkan yemekten ye. yanında 1,2 dilim ekmek. (makarna pilav falan yeme yinede)
Aralar içinde kuruyemiş al. yada kepekli grissini falan yapabilirsin. en pratik bu geldi aklıma. :26:

Ogleni hallederimde sabah cok kotu oldu tamda orucu bitirdim daha iyi uyarim dedim ahh uyku yaktin beni . :25:

günaydın kızlarrr kursa gidicem selam vermeden gitmeyeyim dedim :16: :16:

kaptancım gecmıs olsun toz zencefil varsa balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı yut cok ıyı geliyor

dünkü menümü yazmak istemiyor ama cok az zaten yazayımda kızın bana :31:

sabah kahvaltı yapamadım hastanedeydim kontrol için kosturup durdum
işim bitince arkadasla buluştuk
öğlen: ızgara tavuk şişle yapılmış bol yeşillikli tek lavaşlı bir dürüm yedim, bir ayran
akşam: 1 tabak pazı kavurma, 1 dlm ekmek, 1kaşık züme yoğurt
ara: 1 tane hurma, 1kupa pataya çayı
1 lt su
spor yok ama sabah 6 dan akşam 6 ya kadar heppp ayaktaydım alışveriş içinde yürüyüp durduk :26:

gunaydın cnm evt az besenmıssın ve suyun cok az.alışverıste bı ne vı spor ama burdan yırrtın:40:

Back