olur canım sahura kalkıp kahvaltını o zaman yapacaksın akşam da aynı akşam yemeği.. ama geceden yiyip yatmak yok:)
oo sandal sefası demek.. bunu deneyeceğim bayılırım böyle tatlara:)
çok güzel maşallah

keşke light ürün olmasa menünde.. bunu diyetisyenine söylesen başka bi şey önerir mi acaba..
light ürünlerdeki şeker yerine konan madde şekerden daha zararlı diyordu geçen yavuz dizdar.. bi kaç gramıyla yüzlerce kilo suyu şerbete çevirebilir, light ürün yemeyin diyordu.. ben de geçen seneki diyette çok yedim light ürün, keşke yemeseydim diyorum şimdi..
erigim şu sandviçi yemediysen 1 kutu süt iste, kantinlerde hep olur.. yada 1 kase yoğurt iste, yoğurt da oluyordu bizim kafeteryada.. sandviçin içindeki peynir domatesle bunları ye, al sana karatay:) tamam eksik olur ama en azından bozulmaz... öğlen de yemek yiyerek telafi edersin..
canım acil durumlar için, acıktığında vs yemek için çekmecende kuru kayısı ve ceviz mutlaka olsun..
canım kurabiye olmamış.. karataya ters.. malesef reddetmeyi öğrenmemiz lazım. misafirlikler vs zor oluyor işte.. ben de bugün türk yemekleri tanıtım festivali var, açılışını bizim amir yapacak ama ben gitmeyeceğim..sırf kaçamak olmasın diye..
yoksa biliyorum onca enfes tatlının karşısında duramayabilirim:))
canım karatayda yiyebilir
thanks
ohh kaptancım evinin tadını çıkar valla :)
detoks haftası sanırsam, brokoliler karnabaharlar:))
kahvaltı olaydı iyiydi ama kalanı da gayet güzel olmuş..