• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlarrr kursa gidicem selam vermeden gitmeyeyim dedim :16: :16:

kaptancım gecmıs olsun toz zencefil varsa balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı yut cok ıyı geliyor

dünkü menümü yazmak istemiyor ama cok az zaten yazayımda kızın bana :31:

sabah kahvaltı yapamadım hastanedeydim kontrol için kosturup durdum
işim bitince arkadasla buluştuk
öğlen: ızgara tavuk şişle yapılmış bol yeşillikli tek lavaşlı bir dürüm yedim, bir ayran
akşam: 1 tabak pazı kavurma, 1 dlm ekmek, 1kaşık züme yoğurt
ara: 1 tane hurma, 1kupa pataya çayı
1 lt su
spor yok ama sabah 6 dan akşam 6 ya kadar heppp ayaktaydım alışveriş içinde yürüyüp durduk :26:
Evet az olmus ama kosturmacadan mi ne indan oyle zamanlarda yemediginin farkina varmiyor iyinisin canim aksam ugramissin bu arakar sen ve banu cok yogun galiba
keske akşamdan hazırlasaydın tatlımya ben artık oyle yaspıyorum aksamdan hazırlıyorum koyuyorum cantama cunku sabah ve oglen ıs yerınde yıyorum 2 aramda burda gecıyo beslenme cantam var:30::30:
Haahh ondan bende ariyorum gecen bi karataycinin birinin fotosunda gordum cok hosuma gitti bulsam alacagim bi tane isyerinde karatay yazmisti fotoyada. Canim hic boyle isim olmazdi sabah altida uyanip kahvalti yapan biriyim ben bugun patladim resmen yilda bir kere basima geliyor :9:

Ben bu hafta umutluyum ve heyecanlıyım. :51::51:
bu arada 3 hafta boyunca diyetisyene gitmeyeceğim. Benim diyetime uyup uymadığımı takip etmelisiniz arkadaşlar.
Menüye uygunsuz gittiğimde kızın bana ki menülerime uyayım Diyetisyenim 4,5 kilo verip gitmemi bekliyor. Randevum 01/02/2014 te olacak. Bu hafta kaçamak yok. Kahve falanda içmedim. Listemin dışında hiç çıkmadım. Bu ay sonuna kadar 4,5 vermem lazım. Ama önümüzdeki haftalar çooook kritik çünkü sınav yaklaşıyor ve stres seviyem yükselince benim ne hale geldiğimi geçen sınavda gördünüz :30::30::30::30:

ya eda beni sardı korkusu sorma yaa acayıp streslıyım cok calısamadım cocuktan

Orucken yapsam olurmu karatayi

olur canım sahura kalkıp kahvaltını o zaman yapacaksın akşam da aynı akşam yemeği.. ama geceden yiyip yatmak yok:)

Banujum kabak ızgara tarzı birşey vardı sanırım dünkü menünde, benimde kabak sandal tarifim var çok severim , kabağı haşlıyorum içini boşaltıp kıymalı harç koyup fırınlıyorum sonrada yoğurtlar enfes oluyor onun resmini ekliycektim o sıra olanlar oldu işte...

oo sandal sefası demek.. bunu deneyeceğim bayılırım böyle tatlara:)

gunaydın kıslar

menum

marullu peynırlı zeytınlı kepeklı sandvıç
sekersız cay

ara
3 lımonlu form bıskuvı
yesıl çay

oğle
tarhana corba
kabuska yemegı
1 dılım ekmek

ara
2 hurma
2 tam ceviz
1 kutu süt

aksam
nohut yemegı
2 dılım ekmek

ara
1 elma
4yk yogurt (elmayı ıcıne dogruyorum super oluyo)

çok güzel maşallah :46: keşke light ürün olmasa menünde.. bunu diyetisyenine söylesen başka bi şey önerir mi acaba..
light ürünlerdeki şeker yerine konan madde şekerden daha zararlı diyordu geçen yavuz dizdar.. bi kaç gramıyla yüzlerce kilo suyu şerbete çevirebilir, light ürün yemeyin diyordu.. ben de geçen seneki diyette çok yedim light ürün, keşke yemeseydim diyorum şimdi..

Gunaydon kizlar ben bugun gec kaldim yani servis asagida bekledi ikidk indim wc bile gidrmedim ne kahvalti yaptim ne yanima birsey alabildim ben bugun napcam :14:
Dun ki menum

Sahur
Karatay kahvaltisi

Iftar
4 kofte
Domates salatalik
1 kk peynir

Ara: 1 kurabiye
Misafitkikteydik boreklere filan dokunmadim buda gostermelik accik accik isira isira

Su:1 lt
Spor:20 dk bantta tempolu
10 dk bolgesel

erigim şu sandviçi yemediysen 1 kutu süt iste, kantinlerde hep olur.. yada 1 kase yoğurt iste, yoğurt da oluyordu bizim kafeteryada.. sandviçin içindeki peynir domatesle bunları ye, al sana karatay:) tamam eksik olur ama en azından bozulmaz... öğlen de yemek yiyerek telafi edersin..
canım acil durumlar için, acıktığında vs yemek için çekmecende kuru kayısı ve ceviz mutlaka olsun..
canım kurabiye olmamış.. karataya ters.. malesef reddetmeyi öğrenmemiz lazım. misafirlikler vs zor oluyor işte.. ben de bugün türk yemekleri tanıtım festivali var, açılışını bizim amir yapacak ama ben gitmeyeceğim..sırf kaçamak olmasın diye..
yoksa biliyorum onca enfes tatlının karşısında duramayabilirim:))

Kaptancım akşamı erken yaptığından 2 tabak çorbayı görmüyoruz :23:
Afiyet olsun.

canım karatayda yiyebilir :52:
Az ama aralarda doyuduğunu söylemişsin o zaman sıkıntı yok afiyet olsun.:46:

Günaydinnn:16:

Sabaha kadar dogru düzgün uyuyamadim ,cocuklarin biri yatti,biri kalkti:37:

simdide bogazim kötü..bir selam verip uyuyayim dedim..görüsürüz kizlar:16:

ohh kaptancım evinin tadını çıkar valla :)

Dünkü menüm

1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş yumurta
1,5 dlm light beyaz peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
domates
ara: 1 elma

öğle
7 yk karnabahar (çok lezzetliydi. diyette lezzetli yemek çok zor :23:)
1 çay bard. yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek

ara: 2 kepekli galete + 1 bardak ayran

akşam
7 yk brokoli
1 pors salata
1 dilim kepek ekmek

su: 3,5 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
detoks haftası sanırsam, brokoliler karnabaharlar:))

günaydın kızlarrr kursa gidicem selam vermeden gitmeyeyim dedim :16: :16:

kaptancım gecmıs olsun toz zencefil varsa balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı yut cok ıyı geliyor

dünkü menümü yazmak istemiyor ama cok az zaten yazayımda kızın bana :31:

sabah kahvaltı yapamadım hastanedeydim kontrol için kosturup durdum
işim bitince arkadasla buluştuk
öğlen: ızgara tavuk şişle yapılmış bol yeşillikli tek lavaşlı bir dürüm yedim, bir ayran
akşam: 1 tabak pazı kavurma, 1 dlm ekmek, 1kaşık züme yoğurt
ara: 1 tane hurma, 1kupa pataya çayı
1 lt su
spor yok ama sabah 6 dan akşam 6 ya kadar heppp ayaktaydım alışveriş içinde yürüyüp durduk :26:

kahvaltı olaydı iyiydi ama kalanı da gayet güzel olmuş..

tatlım menun super ama benım doktor yumurtayla peynırı aynı anda tuketme dedı

Valla ben benimkine hayır demiyorum. Yumurtayıda çook severim. Gelecek hafta ve sonraki hafta yumurta haftada 2 kere yiyebileceğim. Azalttı yani. Sanırım kiloma göre yavaş yavaş azaltıyor. :18:

Evet az olmus ama kosturmacadan mi ne indan oyle zamanlarda yemediginin farkina varmiyor iyinisin canim aksam ugramissin bu arakar sen ve banu cok yogun galiba

Haahh ondan bende ariyorum gecen bi karataycinin birinin fotosunda gordum cok hosuma gitti bulsam alacagim bi tane isyerinde karatay yazmisti fotoyada. Canim hic boyle isim olmazdi sabah altida uyanip kahvalti yapan biriyim ben bugun patladim resmen yilda bir kere basima geliyor :9:

olsun tatlım vardır ondada bır hayır:34:

Pistt doverim seni sindiden strese girmek yok :20: sartlama kendini gecen diyeti patlattin aldigin sonuclari gorduk sinav filan anlamam o kilo verilip gidilecek diyetisyene ona göre soz dinle kuccuksun sen bizden :60: :60:

Kaptancim gecmis olsun bu sene bitmedi su virusler mikroplar hadi uyusen dinlen zencefil bal yap ic super ise yariyor

Ogleni hallederimde sabah cok kotu oldu tamda orucu bitirdim daha iyi uyarim dedim ahh uyku yaktin beni . :25:

Dövme abla nolur dövme söz yemeyeceğim. :60:

gunaydın yoldaslar sporumu yaptım bır lt suyumu bıtırmek uzerım :21:

Detoks değil aslında. Sebze yemeği diyor ama ben her sebzeyi yemediğimden yiyebildiğimi seçerek yiyorum.
Patlıcan karnabahar bunları severek isteyerek yerim :23:
brokoli taze fasulye bunlarıda yerim işte çok severek değil.
İşte bir de patates bezelye var onlar yassak olduğundan yiyemiyorum maalesef :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün tartılmamalısın. Bir gün vücudun ödem tutar 100 gr alırsın ertesi gün 200 düşer sonra yine ödem tutar alrsın böyle böyle kendini yıpratırsın haftada 1 gün tartılmalısın.

hergun tartılırsam kontrollu gıderım dıye dusunuyorum haftasonu cozutmaın bedelını odedım bu sabah 74.400 dustum:21:cumaya hedefım en azından 73,9 gormek

gunaydın yoldaslar sporumu yaptım bır lt suyumu bıtırmek uzerım :21:

oo çok hızlısınız bağğyan :52::52:
maşallah

Detoks değil aslında. Sebze yemeği diyor ama ben her sebzeyi yemediğimden yiyebildiğimi seçerek yiyorum.
Patlıcan karnabahar bunları severek isteyerek yerim :23:
brokoli taze fasulye bunlarıda yerim işte çok severek değil.
İşte bir de patates bezelye var onlar yassak olduğundan yiyemiyorum maalesef :17:

ben de genelde sevilmeyen sebzeleri severim :9: pırasa enginar kereviz ıspanak brokoli ( hem de nasıl severim:) )..

burada pırasa yok.. olan da tek sapı 8 9 tlye satılıyor :9: türkiyeye gidince pırasa yeme hayalleri kuruyorum mesela :9:

patatesi de severdim ama 1 yıldır neredeyse bıraktım diyebilirim..önceki diyetten beri yani.. kilosu da 5 tl olmuş türkiyede ya haberlerde duydum da inanamadım :125:
patlıcanı da közleyip üzerine yoğurtla yiyebilirsin belki.. tam diyet oluyor bu şekilde..

maşallah

ben de genelde sevilmeyen sebzeleri severim :9: pırasa enginar kereviz ıspanak brokoli ( hem de nasıl severim:) )..

burada pırasa yok.. olan da tek sapı 8 9 tlye satılıyor :9: türkiyeye gidince pırasa yeme hayalleri kuruyorum mesela :9:

patatesi de severdim ama 1 yıldır neredeyse bıraktım diyebilirim..önceki diyetten beri yani.. kilosu da 5 tl olmuş türkiyede ya haberlerde duydum da inanamadım :125:
patlıcanı da közleyip üzerine yoğurtla yiyebilirsin belki.. tam diyet oluyor bu şekilde..

Dediğin sebzeleri sevmem. Hele pırasa midem kalkar o derece.
Patlıcanı severim dediğin gibi yapacaktım ama kilosu 6 lira hemde güzel bile değildi. :53:

gunaydın kıslar

menum

marullu peynırlı zeytınlı kepeklı sandvıç
sekersız cay

ara
3 lımonlu form bıskuvı
yesıl çay

oğle
tarhana corba
kabuska yemegı
1 dılım ekmek

ara
2 hurma
2 tam ceviz
1 kutu süt

aksam
nohut yemegı
2 dılım ekmek

ara
1 elma
4yk yogurt (elmayı ıcıne dogruyorum super oluyo)

Bence guzel bacinm

maşallah

Bende bayilirim lahana karnabahar vazgecilmezimdir

Zaten benim kelebekolacam ve sekerkızın menüleri birbirine benziyor. Seninkisi senin eline liste tutuşturmadan istediğini kendini dengeleyerek ye diyerek özgür bırakıyor. Aslında dengeli beslenmeyi öğretiyor. Diyet bitincede aynı taktikle beslenebilirsin... Ben şahsen diyet listelerime benzer besleneceğim.

Günaydinnn:16:

Sabaha kadar dogru düzgün uyuyamadim ,cocuklarin biri yatti,biri kalkti:37:

simdide bogazim kötü..bir selam verip uyuyayim dedim..görüsürüz kizlar:16:

Gecmis olsun kaptanim iyiice dinlen iglesmis olarak kalkarsin yataktan insaallah

Bugun yogunum gene sıkı bie kahvalti yaptim evleri toparliyip sohbete gidicem Aksama gorusuruz kizlar kacamaksiz bir gun olsun tarti gunu yaklasti Allaha emanet olun muck muck

:9:
olur canım sahura kalkıp kahvaltını o zaman yapacaksın akşam da aynı akşam yemeği.. ama geceden yiyip yatmak yok:)

oo sandal sefası demek.. bunu deneyeceğim bayılırım böyle tatlara:)

çok güzel maşallah :46: keşke light ürün olmasa menünde.. bunu diyetisyenine söylesen başka bi şey önerir mi acaba..
light ürünlerdeki şeker yerine konan madde şekerden daha zararlı diyordu geçen yavuz dizdar.. bi kaç gramıyla yüzlerce kilo suyu şerbete çevirebilir, light ürün yemeyin diyordu.. ben de geçen seneki diyette çok yedim light ürün, keşke yemeseydim diyorum şimdi..

erigim şu sandviçi yemediysen 1 kutu süt iste, kantinlerde hep olur.. yada 1 kase yoğurt iste, yoğurt da oluyordu bizim kafeteryada.. sandviçin içindeki peynir domatesle bunları ye, al sana karatay:) tamam eksik olur ama en azından bozulmaz... öğlen de yemek yiyerek telafi edersin..
canım acil durumlar için, acıktığında vs yemek için çekmecende kuru kayısı ve ceviz mutlaka olsun..
canım kurabiye olmamış.. karataya ters.. malesef reddetmeyi öğrenmemiz lazım. misafirlikler vs zor oluyor işte.. ben de bugün türk yemekleri tanıtım festivali var, açılışını bizim amir yapacak ama ben gitmeyeceğim..sırf kaçamak olmasın diye..
yoksa biliyorum onca enfes tatlının karşısında duramayabilirim:))

canım karatayda yiyebilir :52:

ohh kaptancım evinin tadını çıkar valla :)

kahvaltı olaydı iyiydi ama kalanı da gayet güzel olmuş..
Ahh bluecum oyle bir yerdeyim ki dag kiz bura dag :60: son bi senedir asagiya bufe acildi asagi dedigim 1, 5 mkm motorlu kurryeyle calisiyo adan akilli bi dunya lojistik firmssi var sevkiyat araclarimiz buyuk oldugundan sehir ici bir yer uymuyor bizim isyeride hep zararli seylerle dolu nununeler var cikolata biskuvi mecbur yedim sabdvici soforun birine siparis verdim sut getir diye ama anca aksam uzeri gelir

şöyle bir geçmişe bakabildim.alıntı yapamadım karıstı birbirine.
aklımda kaldıgı kadarıyla.
şulecim geçmişteki kötü şeyleri unutmadıkça mutlu olamayız.orda bir yerde yazmıssın ben ağzımı açmayım cok deertliyim diye.canım benim ya.bu hayatın kanunu biz kadınları anlamak kadınlara bile nasip olmuyor.erkeklere asla.
bluecum bende severim brokoli ıspanak pırasa.helede annem yaptıysa pırasayı harika yapıyor.6 yaşındaki kızım severek yiyor anneanne yine bundan yapıor aynı şekilde lahanayıda.annem güzel yemek yapar.
edacım demek diyetisyene gitmeyeceksin bende aslında aynı şeyleri düşünüyordum.3 haftada 78 felan olmak istiyorum.eşim tarafının bi düğünü var gitmeyi düşünmüyorum ama gidersemde biraz daha versem iyi olacak.oyüzden şu benim listeyi nihayet bugün hayata gecirdim.bakalım akşamları 2 kepce corbayla dayanabilecekmiyim
dilekcim bluecuma katılıyorum.açlık krizi aşımı için karatay birebir.kilo vermesende biraz şekerini insülin direncini düzene sokarsın.böylece krizlerini aşarsın.bende ikindi vakti olunca deli gibi acıkıyordum.çok şükür atlattım.

:9:
Ahh bluecum oyle bir yerdeyim ki dag kiz bura dag :60: son bi senedir asagiya bufe acildi asagi dedigim 1, 5 mkm motorlu kurryeyle calisiyo adan akilli bi dunya lojistik firmssi var sevkiyat araclarimiz buyuk oldugundan sehir ici bir yer uymuyor bizim isyeride hep zararli seylerle dolu nununeler var cikolata biskuvi mecbur yedim sabdvici soforun birine siparis verdim sut getir diye ama anca aksam uzeri gelir
ayfercim sen oraya küçük bir kiler kur kendine.acil durumlar için.

şöyle bir geçmişe bakabildim.alıntı yapamadım karıstı birbirine.
aklımda kaldıgı kadarıyla.
şulecim geçmişteki kötü şeyleri unutmadıkça mutlu olamayız.orda bir yerde yazmıssın ben ağzımı açmayım cok deertliyim diye.canım benim ya.bu hayatın kanunu biz kadınları anlamak kadınlara bile nasip olmuyor.erkeklere asla.
bluecum bende severim brokoli ıspanak pırasa.helede annem yaptıysa pırasayı harika yapıyor.6 yaşındaki kızım severek yiyor anneanne yine bundan yapıor aynı şekilde lahanayıda.annem güzel yemek yapar.
edacım demek diyetisyene gitmeyeceksin bende aslında aynı şeyleri düşünüyordum.3 haftada 78 felan olmak istiyorum.eşim tarafının bi düğünü var gitmeyi düşünmüyorum ama gidersemde biraz daha versem iyi olacak.oyüzden şu benim listeyi nihayet bugün hayata gecirdim.bakalım akşamları 2 kepce corbayla dayanabilecekmiyim
dilekcim bluecuma katılıyorum.açlık krizi aşımı için karatay birebir.kilo vermesende biraz şekerini insülin direncini düzene sokarsın.böylece krizlerini aşarsın.bende ikindi vakti olunca deli gibi acıkıyordum.çok şükür atlattım.

akşam sadece çorbamı yanında hiç bir şey yok mu?
yoğurt salata ekmek falan ?

Back