Insallah canimsin,66yi ucundan görseydim ilk hedefime az kaliyordu
Evet canimsin diger takimlar paylasimsizliktan sikayetci,masallah bize

afiyet olsun canim..artik senin yediklerine söylenecek baska sözler ariyorum..harkulade mesela
Canim bende diyetisyen listesi diye pek karismak istemiyorum aslinda..
yok illa yorummu yap diyorsun,tamam tamam yapiyorum

canim aksam yemeginden önceki ara cok olmus bence..cok dayanamadiysan mandalina-süt seklinde yapabilirdin..ekmek seni dahadada aciktirmis...aksamda kuruyu yemeseydin keske,salatayi fazlalastirsaydin,sebzelerin üzerine veya yaninada yogurt indirseydin yeterince tok tutardi..yemekten sonraki arada gereksiz geldi bana göre..o satten sonra sadece sivi tüketmek en dogrusu...
tabi dedigim gibi diyetisyen vermisse vardir bir bildigi,sen israr ettin diye bende yorum yapayim dedim
evet canim düzenli menü ve spor bekliyoruz senden
Gecmisolsun canim..cok kötü olmus
günaydin canim..az yemissin bence..öglen atlamamaya calis cünkü kahvaltinda agir bir kahvalti degil..bu sekilde metoyu yavaslatirsin ve verdiklerini ayni hizda geri alirsin
sodayi sade ic canim..mandalinayida yaninda ye

sütlaci tirtiklamasaymissin cok daha iyiymis..o kadarla kaldiysan yine sorun yok,tabi o satte yemen haric..
kolay gelsin canim
darisi digerlerine canim
afiyet olsun canim..
canim ben bu sabah fazla ciktim ..gecen karatayda yine öyle olmustum..bu defa birakmicam ama,vücut alismaya calisiyor bence..cumaya kadar toparlarim insallah:26:
tesekkür ederim canim
canim iftar az olmus..birde sahurdan önce tok oldugundan fazla cikman normal..iftardan önce tartil bence,o zaman belli olur
afiyet olsun canim...
canim hic iyi yapmiyorsun bence..öglenleri cocuklara yemek indirdiginde 1 tabakta kendin icin hazirla...aksama daha tok olursun ve kilo vermen hizlanir