Canim gittik bizi bi odaya aldilar kadinlari erkekleri salona zaten kendileri cok kalabalikti etraf coluk cicuk millet yerlerde oturuyor bu daha isteme haa soz degil neyse dedik kalabalik aile babaanne geldi nerde kaldiniz iki aydir konusuyomus bunlar davetiyeyle geldiniz demez mi bizim haberimiz yok ayrica iki ay kisa bi sure bizde bizim kb iyi dusun iki ayda kimse kimseyi tanimaz diyoruz meger bizi bekliyolsrmis .
Neyse biz odadayiz biri geldi bana yuzukler sende mi diye bende dedim iyi ver dedi noldu ki dedim ee kizi verdiler dedi biz niye gormedik kv kslkti kac saatlik yoldan odada otutmak icin mi geldi dedim bizde boyle dedilrr vermedim bende yuzukleri gircem dalona almiyo ihtiyarin biri kapiyi yuzume itekliyo ee dedim cagirdim bizim hatunlari dedim biz oglumuza kiz istemeye geldik sizin adetinizi bilmem biximki böyle ortasini bulalim dedik kimse yer vermedi bizim kv filan ayskta yuzuk taktik bi tepsi cikardilar biz kucuk basladik buyugu atilacak diye icinde ucyuz dolar var

neyse attik bide konusuyolar duyuyoruz bizim taktiklarimiz geri alinacak karsi tarafinkinide kixin annesine verin diye ahaa meger amac bizden almakmis

neyse takimizi taktik nisan bile degildi kiz istemeydi hazirlikli gittik yinede iyikide gotmisiz onu bile begenmediler onlar birsey takmadi ama bizim bileziklerede bu kadar mi dediler
Ee biz dedik kahvemizi icelim kahve yok dediler sakasina teyzem bi cayda olur dedi onuda getirmediler pasta yaptirmistik kocaman onu servis edecekler beni cagirdilar yine ben kestim dagittim .
Fotigraf cekilelim dedik yuzuk takilirken kadin demez mi eglenmeyemi gelsiniz diye evet dedim bizim icin mutlu bi gun kalici olmali dedim bozuldu
Neyse biz soklardayiz zaten ustune yine beni odaya cektiler kiza kiyafet alin yarin goturunde insan icine cikacak turden olsun dedi biri dolabi yenilenecekmis ii dedim simdiye kadar insan icine cikmamis demek ki
Neyse biz kalktik teyzemin hirkadinin cebine biri yanlislikla kendi hirkadi diye avuc avuc kiz isteme cikolatsdini zulalamis asansorde koptuk gulmekten eve geldik kv agladi bide seni cekiyolar saga sola diyo kucuk gorduler akillarinca gittik kizin dolabi yeniledik ertesi gunde bilmiyirum bunlar kiz istemede olur mu daha nisan bile degildi
Halada cok inatlar bilwzik sayisi filan verdiler o tarihte olmaz dedik inatla 1 haziran sectiler oysa o tarihte bizde baskasinin dugunu var insanlar gelemiycek ama iste devam ediyo oyle