KESıNklava:
nam abla neden kızdın anlayamadım
bugün arkadaşa gittim öğlen ordaydım
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
öğlen 1 dilim börek 1 dilim ekmek ve az tahin pekmez karışımı çayyyy
akşama çorba ve dible hazırladım ( giresunun yemeği )
öpüldünüz kızlar a.s. a.s.
MERHABA KIZLAR
SABAH
07:05 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:50 YARIM PORTAKAL
ÖĞLEN
12:00 1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM TAVUĞUN BEYAZ ETİ
15:30 1 PORTAKAL
2,5 LİTRE SU
BEN SABAH HAMAMA GİTTİM KIZLAR
25+60+25=110 DK YÜRÜYÜŞ
HASTA HASTA HALI YIKAMANA KIZDIMKESİNklava:
nam abla neden kızdın anlayamadım
bugün arkadaşa gittim öğlen ordaydım
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
öğlen 1 dilim börek 1 dilim ekmek ve az tahin pekmez karışımı çayyyy
akşama çorba ve dible hazırladım ( giresunun yemeği )
öpüldünüz kızlar a.s. a.s.klava:
ohh nam ablacım, sıhhatler olsun.
Güle güle kirlen.
Cabik canım geçmiş olsun.
bugün regli oldum, hemen etkisini gösteriyor, karnım ağrıyor tabi dünkü ıslanmam da bunu destekledi.
Bu sabah saat 10.00da kalktım.
bir tane şekerli nescafe içtim.
Sonra aylık market alışverişi yapmaya gittik erkek arkadaşımla.
Yürüyerk gittik ama malesef taksiyle döndük çünkü su falan derken çok ağır oldu, kıyamadım manitama :)
gelince bir tane simit yedim yanında 1 tane icetea içtim.
Biraz da krem peynir yedim.
Bu arada dün akşam hiç bişey yemedim.
sadece akşam yatmadan önce bir bardak light süt içtim.
Şimdi de 2 tane tavuk köfte ama köftelerin boyutu büyük normal ev köftesine göre 4 tane köfte yapar herhalde.
yanında da 1 tabak kadar sebzeli makarna
1 kase de yoğurt yedim.
Öptüm hepinizi :)
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM
ohh sefan olsun güle güle kirlen ablacım bu arada eryaman taraflarında hamam var mı?varsa bende gideyim
canlarım yazıp çıkayım malum misafirim var yemek hazırlayacam sabah 1 tane patatesli börek öğle 1 top kek akşam daha yemedim yeşil fasulye sarma yaptım salata ve yoğurt hepsinden az az yerim öptüm canlarım
HASTA HASTA HALI YIKAMANA KIZDIMklava:
haklısın ablamda haftaya görümcem geliyormuş yurt dışından banada gelirler küçük görümcem (pariste olan ) neysede büyük görümcem pek sever akıl vermeyi bende nasihat edeni dinlerim ama akıl veren insanı asla sevmem o yüzden her yer tertemiz olmalı pismiydi ki hayır ama laf edilmesin sinir oluyorum sonra.......Çok üzgünüm çoook
dün reggl oldum ölüyorum sancıdan ama birazdan kızlara yemek götürecem fatura yatıracam ve 2.30 da veli toplantısına gidecem gelince camlarımı silecem dün sabah silmiştim ama üst kattaki komşum camını yıkadı sinir oldum tartıştık ne yapayım ben silemiyom diyor ya senin altında kaç kişi oturuyor kaç kişinin camını kirletiyor düşüncesiz saygısızlık yaaa....klava: klava:
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık 1 dilim peynir
bu arada rose biz aynı zamanda regl oluyoz iyi ben günümü unutur veya şaşırırsam sana sorarım :roflol: :roflol:
öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakınn a.s. a.s.
selam arkadaşlar
sizleri özlüyorum ama inanın elim kolum kalkmıyor
şükür biraz daha iyiyim ama moralim bozuk
ehliyet kursuna yazılıyorum bernuşcum artık
kociş kıyamadı eski arabaya binmeme yenisini aldı:asigim:
onca borca girdik yine ama öderiz inşallah ama biliyormusunuz hiç sevinemedim kayınvalideme üzülürken bide ablam çıktı ayrılamayı düşünüyor lakin işte böyle
felaket tellalı gibi oldum bi dokun bin ah işit.bu günümüze şükür bu günümüzü aratmasın yaradan
nam ablacım dün konuşamadık senle, eşim aradı sonra arkadaş aradı uzun uzun konuştuk sonrada geç oldu diye aramadım seni.senide üzüyorum hakkını helal et.Şeniz
hepinizi öpüyorum ŞenizŞenizhaftaya inşallah yanınızdayım.aldığım kilolarıda vermiş olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?