• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM ** 98. ETAP **[/I][/B]

sılagul( 62.0/62.0/0.0/0.00% )
bernuş ( 66.0/65.5/0.5/0.76%)
kararsız ( 59.1/59.1/0.0/0.00% )
selin34 ( 65.8/65.3/0.5/0.76% )
compass rose ( 71.8/71.8/0.0/0.00%)
cabik ( 75.8/75.8/0.0/0.00% )
zeynaaap( 73.9/73.9/0.0/0.00%)
ademel(74.5/74.5/0.0/0.00%)
rainbow87(129.5///%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(678.4///%)

3.TAKIM ** 98. ETAP **

sılagul( 62.0/62.0/0.0/0.00% )
bernuş ( 66.0/65.5/0.5/0.76%)
kararsız ( 59.1/59.1/0.0/0.00% )
selin34 ( 65.8/65.3/0.5/0.76% )
compass rose ( 71.8/71.8/0.0/0.00%)
cabik ( 75.8/75.8/0.0/0.00% )
zeynaaap( 73.9/73.9/0.0/0.00%)
ademel(74.5/74.5/0.0/0.00%)
rainbow87(129.5/127.4/2.1/1.62%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(678.4/675.3/3.1/0.46%)

3.TAKIM BıRıNCıSı RAıNBOW87:hooray:a.s.:nazar:

ıKıNCı
BERNUŞ VE SELıN 34:hooray:a.s.:nazar:

3. LER TAKIMDAKı DıĞER ARKADAŞLARa.s.:nazar:

ANACIM HıÇ BÖYLE SONUÇ ALMAMIŞTIK:roflol:

:nazar:a.s.a.s.:nazar:

Son düzenleme:
merabalar kızlar..nasılsınız.
sabah:
kahvaltı yapmadım.erkenden diş hastanesine gittim.geliirkende bir kıymalı kır pidesi yedim.bir fincanda şekersiz çay içtim.
kendinize iyi bakın..hoşçakalın

selam arkadaşlar
yazılarınızı okuyamıyorum kusura bakmayın.
merak ediyorsunuz diye yazayım dedim kayınvalidemin sonuçları kötünün iyisi bunada şükür
rahimde kanser şüphesi az ama miyom var hastaneye yatacak parça alınacak ve tedavi uygulanacak rahim alınacakmı o zaman belli olacak.
böbrekle ilgili tümör yokmuş ama büyük bir kist var alınacakmış böbrekte alınabilinirmiş ameliyatta karar verilecekmiş.
durum bundan ibaret ALLAHIM bu günümüzü aratmasın.hepinizi öpüyorum yakında aranızda olma dileğiyle öpüyorum sizleri

slm kardes takim anlasilan ben bu haftada gec kaldim
listenizi kontrol ettim ama biliyorum gec kaldigimi ama olsun
nam cim sagolasin sordugum soruyu uzerinde cok kafa yorarak hallettim canim bu hafta siz yapacaksiniz normalde analizi her ayin ilk haftasi siz yapiyorsunuz biliyorsun degilmi canim bende son anda gordum fazla girip bakamiyorum da oyuzden
hadi optum seni guzelim hepinizi ayricada
hayirli cumalar olsun

Merhabalar
sevgili nam, cok tesekkur ederım ekledıgın ıcın benı de, ben boyle ıste persembelerı ınanılmaz yogunum bır gun once de gec geldıgım ıcın persembe erken kalkıp tartılamıyorum ama cuma sabahı en gec 11:30 da bıldırıyorum sıze kılomu
Sevgılı sılagul, benım annem de mıyom amelıyatı gecırmıstı ustelık onunkısı 6 aylık bebek buyuklugunde kocaman bır mıyomdu.Uzulmeyın, cok zor bır amelıyat degıl, ustelık annem cok kansızdı da, ama allaha sukur atlattık, tabı sonucta en kolay amelıyat dahı olsa yakınları olsun tanıdıklaır olsun acı cekıyor, ama ıyı tarafından bakın daha kotu de olabılırdı. annem sımdı sapasaglam, cok saglıklı masallah darısı basınıza olsun umarım su gıbı akıp gecer butun tedavıler, bu gece yatmadan dualarıma sızı de ekleyecegım:) eger anneme sormak ıstedıgınız bır sey olursa amelıyatla ılgılı bana bıldırmenız yeterlı olacaktır:D

selam arkadaşlar
merak ediyorsunuz diye yazayım dedim kayınvalidemin sonuçları kötünün iyisi bunada şükür
rahimde kanser şüphesi az ama miyom var hastaneye yatacak parça alınacak ve tedavi uygulanacak rahim alınacakmı o zaman belli olacak.
böbrekle ilgili tümör yokmuş ama büyük bir kist var alınacakmış böbrekte alınabilinirmiş ameliyatta karar verilecekmiş.
durum bundan ibaret ALLAHIM bu günümüzü aratmasın.hepinizi öpüyorum yakında aranızda olma dileğiyle öpüyorum sizleri

çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına tez zamanda kavuşur

ya kızlar selam bizim nette problem var galiba giremiyoruz okuldan geldiğimden beri uğraşıyorum ama olmuyor anca bağlandı hemen yediklerimi yazayım sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytin öğle okulda tost akşam 1 kepçe alaca çorbası 2 kaşık makarna salata ve yoğurt

bugun ku lıstem
12:00 sabah 1.2 dilim kepek ekmegı kasar sut
15:00-ogle : tavuk jambonlu ve dıyet kasarlı sandıvıc-ayran
16:30-elma
18:00-elma
20:00-aksam 5 adet kofte,6 kasık taze fasulye bol yagsız salata -yogurt
23:00-1 kase çilek
2 saat kadar wii fit oynadım:D

merhabalar kızlar..
sılagül çook geçmiş olsun...
akşam:
iki dilim kepekli ekmek
bir kase sebze çorbası
bir küçük tabak tepside tavuklu patatesli felan yemek...
iyi geceler kızlar
hoşçakalın

GÜNAYDIN KIZLARa.s.
HEPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM

DÜN YEDİKLERİMLE BAŞLAYAYIM
ÖĞLEN
1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR

14:30:icecream:

AKŞAM
17:00 KÜÇÜK PARÇA TAVUK GÖĞÜSÜ
1 KASE ÇORBA
1 Y.KAŞIK TÜRLÜ
20:30 1 KUPA MATE ÇAYI

YATANA KADAR 3,5 LİTRE SU

BU SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 2 TANE GÜN KURUSU
09:00 2 DİLİM EKMEK
3 TANE ZEYTİN
2 DİLİM PEYNİR
1 ÇAY KAŞIĞI AHUDUDU REÇELİ
2 ÇATAL OMLET
3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

1 LİTRE SU

selam arkadaşlar
GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM
slm kardes takim anlasilan ben bu haftada gec kaldim
listenizi kontrol ettim ama biliyorum gec kaldigimi ama olsun
nam cim sagolasin sordugum soruyu uzerinde cok kafa yorarak hallettim canim bu hafta siz yapacaksiniz normalde analizi her ayin ilk haftasi siz yapiyorsunuz biliyorsun degilmi canim bende son anda gordum fazla girip bakamiyorum da oyuzden
hadi optum seni guzelim hepinizi ayricada
hayirli cumalar olsun
HATIRLATMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
ya kızlar selam bizim nette problem var galiba giremiyoruz okuldan geldiğimden beri uğraşıyorum ama olmuyor anca bağlandı hemen yediklerimi yazayım sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytin öğle okulda tost akşam 1 kepçe alaca çorbası 2 kaşık makarna salata ve yoğurt

SORMA GÜZELİM BENDE 17:30 GİBİ GİRDİM YAZIYORUM GİTMİYOR:sm_confused: VE SONUNDA HİÇ KK YA GİREMEZ OLDUM

merhaba kızlar,
çok yoğun ve yorgun bir günden sonra Ankara'dayım tekrar.

dün ile başlayayım ilk önce.
sabah 06.15te uyandım aslında hiç uyuyamadım bütün gece çok stresliydim sınavdan dolayı.
sabah 1 tane tost yedim yanında da nescafe gözüm açılsın diye.
saat 08.00de otobüse bindim bir tane nescafe de orada içtim.
saat 11de Eskişehir'deydim.
Saat 12'de sınava başladım.
saat 14.30'da snava 10 dk ara verildi. O sırada bir tane bitter çikolata ydim şu uzun küçük olanlardan.
saat 16.00'da sınavda çıktım, tabi çıktığımda aptal gibiydim, kafam ambele oldu.
Sonra saat 17.00 gibi 3 tane çiğ börek yedim. Eskişehir'e gitmişken deneyeyim dedm ama beğenmedim güzel bişey değil çok yağlıı...
saat18.00'e kadar gezdim zaten Eskişehir küçük bir yer merkezindeki her sokağa girdim çıktım resmen.
sat 19.00 da tekrar otobüse bindim, saat 22.00de ankaradaydım.
Bir saatlk bir yolculuktan sonra artık evimeydim çok şükür. Kalorifer bir yerinden delinmiş, allahtan evi su basmamış a bir çok yer ıslanmış, bir de gece gece yer sildim o yorgunlukla.
ışim bittiğinde saat 1'e geliyordu. Sonra yattım tabi yattım mı bayıldım onu bilmiyorum.
saat 11'e kadar uyumuşum ama şu anda dayak yemiş gibiyim.
sabah da 2 dilim çavdar ekmeğininüstüne krem peynir sürüp yedim. Çok azcık da incir reçeli yedim.
yanında ıhlamur içtim.

Şu anda da türk kahvesi içiyorum.

Malesef sınavımda istediğim gibi geçmedi inşallah sonucu iyi our sanmıyorum ama eziyetime değse bari..

Bugn hava çook güzel ama benim moralim bozuk ve çok karamsarım bugün. Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden...

Şimdilik benden bu kadar

öptüm hepinizi....

compass-rose umarım sonuç iyi olur daha doğrusu hakkına hayırlısı olsun
bu gün güzeldi annem eşim oğlum ben ve annemin komşusu göksu parkına pikniğe gittik açık hava çarptı biraz ama güzeldi özellikle oğlum için çok iyi oldu yediklerimi yazayım hemen
sabah sadece çay ve bir lokma ekmek yedim canım bişey istemedi ama piknikte mangal yaptık 5 tane köfte biber domates salatalık çeyrek ekmek yedim akşamda 1 dilim baklava az ama bol kalorili oldu galiba

merhaba kızlar,
çok yoğun ve yorgun bir günden sonra Ankara'dayım tekrar.

dün ile başlayayım ilk önce.
sabah 06.15te uyandım aslında hiç uyuyamadım bütün gece çok stresliydim sınavdan dolayı.
sabah 1 tane tost yedim yanında da nescafe gözüm açılsın diye.
saat 08.00de otobüse bindim bir tane nescafe de orada içtim.
saat 11de Eskişehir'deydim.
Saat 12'de sınava başladım.
saat 14.30'da snava 10 dk ara verildi. O sırada bir tane bitter çikolata ydim şu uzun küçük olanlardan.
saat 16.00'da sınavda çıktım, tabi çıktığımda aptal gibiydim, kafam ambele oldu.
Sonra saat 17.00 gibi 3 tane çiğ börek yedim. Eskişehir'e gitmişken deneyeyim dedm ama beğenmedim güzel bişey değil çok yağlıı...
saat18.00'e kadar gezdim zaten Eskişehir küçük bir yer merkezindeki her sokağa girdim çıktım resmen.
sat 19.00 da tekrar otobüse bindim, saat 22.00de ankaradaydım.
Bir saatlk bir yolculuktan sonra artık evimeydim çok şükür. Kalorifer bir yerinden delinmiş, allahtan evi su basmamış a bir çok yer ıslanmış, bir de gece gece yer sildim o yorgunlukla.
İşim bittiğinde saat 1'e geliyordu. Sonra yattım tabi yattım mı bayıldım onu bilmiyorum.
saat 11'e kadar uyumuşum ama şu anda dayak yemiş gibiyim.
sabah da 2 dilim çavdar ekmeğininüstüne krem peynir sürüp yedim. Çok azcık da incir reçeli yedim.
yanında ıhlamur içtim.

Şu anda da türk kahvesi içiyorum.

Malesef sınavımda istediğim gibi geçmedi inşallah sonucu iyi our sanmıyorum ama eziyetime değse bari..

Bugn hava çook güzel ama benim moralim bozuk ve çok karamsarım bugün. Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden...

Şimdilik benden bu kadar

öptüm hepinizi....

CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN SINAVIN SONUCUyerimseniben
BEN İNANIYORUM İYİ OLACAKa.s

merhabalar kızlar.nasılsınız.

compass_rose inşallah sınav sonucun beklediğin gibi olur canım.

ben bugün yediklerimi hiç sıralamiyim.buraya sığmaz heralde :tomato: çok kaçtı bugün.biraz dışarda kaçtı.birazda evde :utangac: neyse kızlar bugün biraz fazla ders çalıştım.başım ve boynum,sırtım.kitaba bakmaktan ağrıdı.şimdi biraz burda takılır gidip yatarım.kendinize iyi bakın.hoşçakalın...

Back