merhaba kızlar,
çok yoğun ve yorgun bir günden sonra Ankara'dayım tekrar.
dün ile başlayayım ilk önce.
sabah 06.15te uyandım aslında hiç uyuyamadım bütün gece çok stresliydim sınavdan dolayı.
sabah 1 tane tost yedim yanında da nescafe gözüm açılsın diye.
saat 08.00de otobüse bindim bir tane nescafe de orada içtim.
saat 11de Eskişehir'deydim.
Saat 12'de sınava başladım.
saat 14.30'da snava 10 dk ara verildi. O sırada bir tane bitter çikolata ydim şu uzun küçük olanlardan.
saat 16.00'da sınavda çıktım, tabi çıktığımda aptal gibiydim, kafam ambele oldu.
Sonra saat 17.00 gibi 3 tane çiğ börek yedim. Eskişehir'e gitmişken deneyeyim dedm ama beğenmedim güzel bişey değil çok yağlıı...
saat18.00'e kadar gezdim zaten Eskişehir küçük bir yer merkezindeki her sokağa girdim çıktım resmen.
sat 19.00 da tekrar otobüse bindim, saat 22.00de ankaradaydım.
Bir saatlk bir yolculuktan sonra artık evimeydim çok şükür. Kalorifer bir yerinden delinmiş, allahtan evi su basmamış a bir çok yer ıslanmış, bir de gece gece yer sildim o yorgunlukla.
İşim bittiğinde saat 1'e geliyordu. Sonra yattım tabi yattım mı bayıldım onu bilmiyorum.
saat 11'e kadar uyumuşum ama şu anda dayak yemiş gibiyim.
sabah da 2 dilim çavdar ekmeğininüstüne krem peynir sürüp yedim. Çok azcık da incir reçeli yedim.
yanında ıhlamur içtim.
Şu anda da türk kahvesi içiyorum.
Malesef sınavımda istediğim gibi geçmedi inşallah sonucu iyi our sanmıyorum ama eziyetime değse bari..
Bugn hava çook güzel ama benim moralim bozuk ve çok karamsarım bugün. Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden...
Şimdilik benden bu kadar
öptüm hepinizi....