Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar
bugun iki hafta hıc ama hıc rejımı bozmadıktan sonra kendıme bır odul verömeye karar verdım,aksam yemegım oduldu zaten gorursunuz

Sabah10:00- 1.5 dilim kepekli ekmek-diyet kaşar-süt
ara12:00- elma
ogle 14:00: bır tavuk jambomnu dıyet sandıvıc-ayran

Ara00-elma
20:00- yarım beyti-yarım lahmacun-dıyet kola

bu kadar:) aslında beytıyı bıtırmeyı ıstıyordum ama o kadar doydum kı, bu cok sasırtıcı ben kı ıkı beytı bıle yerdım yanı.. formumdan dusmusum heh

SEFANIZ OLSUN
NE GÜZEL YAPMIŞSINIZkaydirigubbakcemile5

CANIM DENEDİM AMA AÇAMIYORUM:çok üzgünüm:

MERHABALAR ARKADAŞLAR...
NASILSINIZ....
BEN İYİYİM ŞÜKÜR....
2 GÜNDÜR GİREMEDİM KUSURUMA BAKMAYIN...
DIŞARLARDA GEÇTİ HEP....
DÜNDE ÖYLE BİR GÜNDÜ..AKŞAMIDA DÜĞÜN VARDI VE BEN KURTLARIMI DÖKTÜM,HORON OYNADIM BOL BOL..HELE BİRDE SONUNDA GELİN VE DAMAT KOLBASTI OYNADILAR..SÜPPERDİ YA..BİTTİM YANİ....AMA YİNEDE BURUKLUK VARDI...2 AY ÖNCE VEFAT EDEN ABLAMIZIN YEĞENİYDİ EVLENEN..BURUKTU YANİ..1 AY SONRADA ÖLEN ABLAMIZIN OĞLU EVLENİCEK..ÇOK ACAYİP DURUM AMA HAYAT DEVAM EDİYOR İŞTE....
ŞİMDİLİK BU KADAR YİNE DIŞARILARDA OLUCAM BUGÜN...
GÖRÜŞMEK ÜZERE....a.s.

merhaba arkadaşlar
bol bol geziyom bu aralarkaydirigubbakcemile

dikkat edemedim bu hafta
annem var diye misafir çok geldi-tatlicadiarzu-
çok dikkat edemediğim için kilo veremedim
hatta bugün 500 gr fazla gösterdi tartı:çok üzgünüm:
ilk hedef cumaya kadar onu verebilmekdelikafadulden

çok üzgünüm arkadaşlar

KIZLAR BU GÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 1 TANE GÜN KURUSU
08:30 1 PORTAKAL

10:00 2 ZEYTİN
3 DİLİM EKMEK
3 DİLİM PEYNİR
1 ÇAY KAŞIĞI AHUDUDU
1 YUMURTA
3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

1,5 LİTRE SU

ÖĞLEN
15:00 3 TANE MERCİMEKLİ KÖFTE
YARIM LİTRE SU
17:45 1 PORTAKAL

BUGÜN ÇOK DENGESİZ BESLENDİM cokacimcoookKIZLAR

selam kızlar ben geldim dinledim canım güzel olmuş yüreğinize dilinize sesinize sağlık umarım abin hedeflerine ulaşır ama itiraf edeyim senin sesin daha abine göre daha iyi geliyor (abin duymasın)
şimdi gelelim yediklerimize sabah 2 tane sigara böreği yedim daha sonrada bişey yemedim birazdan mercimek çorbası ve 1 tane lahmacun yicem bütün gün dılardaydım oğluşumla parklarda oynadık eve yeni geldim bu arada lahana kapsülü almayı düşünüyorum kampanya vardı kapsülü ve yağı 40 tl idi biraz araştırayımda

canım teşekkür ederim.
Ne kadar güzel yapmışsınız. Bu aralar nazar değmesin havalar çok güzel.

CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN SINAVIN SONUCUyerimseniben
BEN İNANIYORUM İYİ OLACAKa.s

İnşallah iyi olur teşekkür ederim iligine ablaların ablası.

canım inşallah olur, hakkımda hayırlısı.

Canım ders çalışırken sandalyenin arkasına sert bir minder koyarsan ister istemez dik oturmak zorunda kalırsın, öyle olunca da sırtın, boynun ağrımaz. Bir de böyle dene istersen :)

iyi geceler kızlar,
bugün sabah 2 tane puaça yedim, erkek arkadaşım sabha gelirken almış :)

ondan sonra tabi öğlen birşey yemedim sadece 1 bardak portakal suyu içtim.

deli gibi yürüdüm bugün kendimi yollara vurdum valla.. eve geldiğimde baktım 2 buçuk saat olmuş.
Biraz açıldım.

akşam yemeğinde de 1 tabak garnitürlü tavuk yanında da bir kase yoğurt yedim. Bir dilim de ekmek yedim.

günaydın kızlar uğrayamadım 2 gündür dün aslında yazdım tam gönderecektim elektiriklerim kesildi gitti bütün yazılarım sonrada fırsatım olmadı cumartesi misafirim vardı eltim gelmişti. pazarda temizlik yaptım birde hem komşum hem arkadaşım hemde ablam dediğim birinin oğlu dün sevgilisini getirdi tanışmak için ayy çok sevimli bir kızdı yaa allah sonlarını mutlu etsin açıkçası hoşuma gitti buda benim selin ablam deiği zaman ve bana değer verip benle tanıştırması........dün gece 1 tane halı yıkadım eşimde kızdı "az güneş gördün başladınmı hemen yıkamaya " dedi :çok üzgünüm: haklı hem hastayım hem duramıyom ama ne yapayım kirliydi ve ben halı silmeyi sevmiyom :jeyyar: zaten 1 kere sabunladm duruladım ama çook yoruldum banyoda dar alanda yıkadığım için......
dün sabah 2 dilim ekmek 1 ince dilim peynir 1 küçük parça sucuk
öğlen 2 dilim börek 1 dilim ıslak kek 2 yemek kaşığı kadar kısır "eeee misafirle yemesem ayıb olur demiii.."
akşam 1 tabak çorba salata 1 dilim ekmek
sabah 1 tane tost çay (tabikide şekersiz)
şimdide 1 tane nescafe sonra işe devamm ben halıyı yazında yıkasam yağmur yağar şimdide yağmur yağıyorr....
öpüldünüz kızlar a.s. a.s.

CANIM DENEDİM AMA AÇAMIYORUM:çok üzgünüm:

nam ablacım farklı siteler üzrinden yinede girilebiliyor.dene istersen.dinleyemesende olsun çok şey kaybetmezsin sırnaşık şey

compass_rose yorumun için çok teşekkür ederim.beğendiğine sevindim..canım ders çalışırkenki tavsiyeni denicem.saolasın.

KARARSIZ sanada teşekkür ediyorum canım.evet benim sesimin daha güzel olduğuna dair gelen yorumlar abimin pek hoşuna gitmiyo sanırım kaydirigubbakcemile3

Bernuşcum ne iyi yapmışsın.keşke bizide çağırsaydın düğüne benmde kurtlarımı dökmeye ihtiyacım var :dance:

yediklerimi yazayım
bu sabah saat 5'de kalktım bir kase tam tahıllı gevrek yedim tabiki light sütle.dün şehir genelinde elektirik ve su kesikti.ne zormuş ya eskiden elektirik tv bilgisayar falan yokken ne yapıyorduk acaba fisfisfis 8 de evden çıktım kursa gittim 11:40 gibi eve geldim tabi toplamda 40 dk falan yürümüş oldum.
gelincede bir simit yedim.şimdide suyumu içiyorum ve derse oturcam.inşallah uykum gelmez :1no2:
şimdilik hoşçakalın :teytey: kızlar kendinize iyi bakın..

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:40 1 PORTAKAL
YARIM LİTRE SU

ÖĞLEN
12:30 1 PORTAKAL
14:45 2 DİLİM EKMEK
2 DİLİM PEYNİR

30+35+25= 90 DK. YÜRÜYÜŞ
1 SAAT BÖLGESEL SPOR VE EVDE 2,5 SAAT TEMİZLİKhihoyyyt

ARALARDA SU 2 LİTRE

KESİN klava:
günaydııın herkesea.s.
doğum izni için uğraşıyom bu aralar
HADİ BAKALIM HAYIRLISI
nam ablacım farklı siteler üzrinden yinede girilebiliyor.dene istersen.dinleyemesende olsun çok şey kaybetmezsin sırnaşık şey

şimdilik hoşçakalın :teytey: kızlar kendinize iyi bakın..

DENEYİM BAKALIM
NE DEMEK BİRŞEY KAYBETMEZSİN:mymeka:

cabik canım ben ciddi ciddi sordum Soner Arıca'yla bir akrabalığınız var mı?

Abin ile senin sesinin tarzı farklı bence :) ıkisi de güzel ama çıkış yapılabilecekşarkılar için senin sesin mükemmel bir amatörüz diyrsun demek ki eğitim alsan neler olacak! Kız bir de ünlü olurmuşsunuz. Çünkü o siteden ünlü olan çok insan oldu Türkiye'de.

ayyy yorgunuktan bayılacağım.
bugün bir yere iş başvurusu yapmaya gittim.
saat 10'da dünden kalan bir puaça yedim.
Sonra saat 11.30 gib evden çıktım.

ılk önce adliyeye gitmem gerkiyordu oraya gittim oradan da işe başvurmak için başka bir yere gittim.
ben evden çıkarken günlük güneşliklan hava yağmaya başladı benim üstümde ne mont var ne şemsiye var yanımda.

Sonra iş başvurusunun olduğu yerde bir kuyruk bir kuyruk. tam 4 saat bekledim.

bir çıktım ki yağmur duş gibiydi, bir de bir ton yol yürümek zorunda kaldım otobüs durağı için.

Saat 19.00 da ancak bir markete ulaştım ve bir puaça aldım alışveriş yaparken yedim onu.

Şimdi evimdeyim ama yemek yapmaya halim kalmadı valla..

Şimdilik benden bu kadar öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…