SEFANIZ OLSUNcompass-rose umarım sonuç iyi olur daha doğrusu hakkına hayırlısı olsun
bu gün güzeldi annem eşim oğlum ben ve annemin komşusu göksu parkına pikniğe gittik açık hava çarptı biraz ama güzeldi özellikle oğlum için çok iyi oldu yediklerimi yazayım hemen
sabah sadece çay ve bir lokma ekmek yedim canım bişey istemedi ama piknikte mangal yaptık 5 tane köfte biber domates salatalık çeyrek ekmek yedim akşamda 1 dilim baklava az ama bol kalorili oldu galiba
ha bu arda buda abimin bestelediği ve müziğini yaptığı benimde vokal yapmış olduğum şarkı.müzik kutusu topiğinde var ama size buraya atayım.kızlar dinleyin bakalım.beğenecek misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/263872-abim-amp.html
compass-rose umarım sonuç iyi olur daha doğrusu hakkına hayırlısı olsun
bu gün güzeldi annem eşim oğlum ben ve annemin komşusu göksu parkına pikniğe gittik açık hava çarptı biraz ama güzeldi özellikle oğlum için çok iyi oldu yediklerimi yazayım hemen
sabah sadece çay ve bir lokma ekmek yedim canım bişey istemedi ama piknikte mangal yaptık 5 tane köfte biber domates salatalık çeyrek ekmek yedim akşamda 1 dilim baklava az ama bol kalorili oldu galiba
CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN SINAVIN SONUCUyerimseniben
BEN İNANIYORUM İYİ OLACAKa.s
merhabalar kızlar.nasılsınız.
compass_rose inşallah sınav sonucun beklediğin gibi olur canım.
ben bugün yediklerimi hiç sıralamiyim.buraya sığmaz heralde :tomato: çok kaçtı bugün.biraz dışarda kaçtı.birazda evdeneyse kızlar bugün biraz fazla ders çalıştım.başım ve boynum,sırtım.kitaba bakmaktan ağrıdı.şimdi biraz burda takılır gidip yatarım.kendinize iyi bakın.hoşçakalın...
CANIM DENEDİM AMA AÇAMIYORUM:çok üzgünüm:
KESİNgünaydın kızlar uğrayamadım 2 gündür dün aslında yazdım tam gönderecektim elektiriklerim kesildi gitti bütün yazılarım sonrada fırsatım olmadı cumartesi misafirim vardı eltim gelmişti. pazarda temizlik yaptım birde hem komşum hem arkadaşım hemde ablam dediğim birinin oğlu dün sevgilisini getirdi tanışmak için ayy çok sevimli bir kızdı yaa allah sonlarını mutlu etsin açıkçası hoşuma gitti buda benim selin ablam deiği zaman ve bana değer verip benle tanıştırması........dün gece 1 tane halı yıkadım eşimde kızdı "az güneş gördün başladınmı hemen yıkamaya " dedi :çok üzgünüm: haklı hem hastayım hem duramıyom ama ne yapayım kirliydi ve ben halı silmeyi sevmiyom :jeyyar: zaten 1 kere sabunladm duruladım ama çook yoruldum banyoda dar alanda yıkadığım için......
dün sabah 2 dilim ekmek 1 ince dilim peynir 1 küçük parça sucuk
öğlen 2 dilim börek 1 dilim ıslak kek 2 yemek kaşığı kadar kısır "eeee misafirle yemesem ayıb olur demiii.."
akşam 1 tabak çorba salata 1 dilim ekmek
sabah 1 tane tost çay (tabikide şekersiz)
şimdide 1 tane nescafe sonra işe devamm ben halıyı yazında yıkasam yağmur yağar şimdide yağmur yağıyorr....
öpüldünüz kızlar a.s. a.s.
HADİ BAKALIM HAYIRLISIgünaydııın herkesea.s.
doğum izni için uğraşıyom bu aralar
nam ablacım farklı siteler üzrinden yinede girilebiliyor.dene istersen.dinleyemesende olsun çok şey kaybetmezsin sırnaşık şey
şimdilik hoşçakalın :teytey: kızlar kendinize iyi bakın..
merhaba arkidişler 7. Takımdan sevgiler a.s.
Bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş yeriniz var mı acep :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?