• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
akşam:
bir tabak yaahni yanında iki kaşık pilav,bir kaç kaşık yoğurt bolllcana salata :)) cokacimcoook

compass_rose canım ben şaka yapıyosun sandığım için cvp yazmadım ama mademki ciddi ciddi sordun cvplayım ozaman evet cevap veriyorumm: kaydirigubbakcemile3 hayır soner arıca ile bir akrabalığımız yok :))
keşke olaydı bi albüm yapıverirdi bana :)meşhur olmakta çooookkk uzak bir ihtimal.ben kpssem ile mutluyum naniknanik meşur olupta napacam...
ayy neyse kızlar çok uykum geldiği için saçmalamaya başladım vede uzattım.gidip yatayım.bu sabah dişçiye gidicem.kanal dolgusu (anneeeeee)
iyi geceler :a015:

selam kızlar nasılsınız benim misafir var giremedim eşimin amcası geldi hemen yediklerimi yazayım sabah yarım dilim ekmek 2 zeytin yarım domates öğle 1 dilim patatesli börek akşam 2 kaşık pilav 1 kepçe mercimek çorbası salata öptüm hepinizi

selamlar
sabah 1 dılım kepek ekmegı dıyet kasar domates salatalık
ara elma
ogle 4 kofte bol salata 2 dılım kepek ekmegı,yogurt
ara elma-marul
aksam patlıcan yemegı az yaglı ,etlı-az yaglı pırasa 1.5 dılım ekmek yogurt
sımdı de sut ıcecegım:D
iyi geceler hepınıze

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
NASILSINIZ...BUGÜN YİNE DIŞARIDAYIM....

DÜN YEDİKLERİM....
SABAH:
1 KARA SİMİT,
3 ZEYTİN,
YEŞİLÇAY...

ÖĞLEN:
IZGARA TAVUK GÖĞSÜ,
1 DİLİM EKMEK,
1 AYRAN,

ARADA 1 ADET DOBLE MAGNUM,
1 KUPA BİTKİ ÇAYI,

AKŞAM:
3 ADET KÜÇÜK TAVUK BUTCUK,

BİTKİ ÇAYLARI,
VE YATANA KADAR 3 LT SU....

HENÜZ GÜNE YARIM LT SU İLE BAŞLADIM...
DEVAMI GELİR....
HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR....:teytey:

merhabalar kızlar:daha yeni girdim eve.size bakayım dedim bir yandanda dinleniyorum.dişçiye gittim sabah kanal dolgıusundan vaz geçti doktor.normal dolgu yaptı.baya uğraştı.inş.bidaha sorun çıkmaz.ordan çıkınca birkaç işimi hallettim.sahilde deniz kıyısında biraz oturdum.sonra geze geze eve geldim.
sabah kahvaltı yapmadım.
az önce bir kaşarlı simit yedim.bir avuç kaju (hint) fıstığı yedim.şimdide gidip biraz yatıcam.çok kötü başım ağrıyor.
herkesi öpüyorum.hoşçakalın :)

KESıN :oklava:

nam abla neden kızdın anlayamadım
bugün arkadaşa gittim öğlen ordaydım
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
öğlen 1 dilim börek 1 dilim ekmek ve az tahin pekmez karışımı çayyyy
akşama çorba ve dible hazırladım ( giresunun yemeği )
öpüldünüz kızlar a.s. a.s.

ohh nam ablacım, sıhhatler olsun.
Güle güle kirlen.

Cabik canım geçmiş olsun.

bugün regli oldum, hemen etkisini gösteriyor, karnım ağrıyor tabi dünkü ıslanmam da bunu destekledi.

Bu sabah saat 10.00da kalktım.
bir tane şekerli nescafe içtim.
Sonra aylık market alışverişi yapmaya gittik erkek arkadaşımla.
Yürüyerk gittik ama malesef taksiyle döndük çünkü su falan derken çok ağır oldu, kıyamadım manitama :)
gelince bir tane simit yedim yanında 1 tane icetea içtim.
Biraz da krem peynir yedim.

Bu arada dün akşam hiç bişey yemedim.
sadece akşam yatmadan önce bir bardak light süt içtim.

Şimdi de 2 tane tavuk köfte ama köftelerin boyutu büyük normal ev köftesine göre 4 tane köfte yapar herhalde.
yanında da 1 tabak kadar sebzeli makarna
1 kase de yoğurt yedim.

Öptüm hepinizi :)

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR...
BUGÜN DIŞARIDAYDIM,ANNEMLE...PAZAR İŞLERİMİZ VARDI,ARTI BİŞEYLER DAHA İŞTE...
YEDİKLERİM:
SABAH:
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 ADET YUMURTA,
2 ADET ZEYTİN,
2 BARDAK ÇAY...

ÖĞLEN UZUN ZAMANDIR GÖREMEDİĞİM BİRİSİNE GİTTİM..
ORDA:
YARIM BAZLAMA,
1 DİLİM KAŞARLI TOST,
2 BARDAK ÇAY...

2 LT SU.....

ŞİMDİ 1 KUPA ÇORBA İÇİCEM...
ŞİMDİLİK BU KADAR,KOCAMANNa.s.a.s.

MERHABA KIZLAR

SABAH
07:05 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:50 YARIM PORTAKAL

ÖĞLEN
12:00 1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM TAVUĞUN BEYAZ ETİ

15:30 1 PORTAKAL

2,5 LİTRE SU

BEN SABAH HAMAMA GİTTİM KIZLAR :utangac:

25+60+25=110 DK YÜRÜYÜŞ

ohh sefan olsun güle güle kirlen ablacım bu arada eryaman taraflarında hamam var mı?varsa bende gideyim
canlarım yazıp çıkayım malum misafirim var yemek hazırlayacam sabah 1 tane patatesli börek öğle 1 top kek akşam daha yemedim yeşil fasulye sarma yaptım salata ve yoğurt hepsinden az az yerim öptüm canlarım

KESİN :oklava:

nam abla neden kızdın anlayamadım
bugün arkadaşa gittim öğlen ordaydım
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
öğlen 1 dilim börek 1 dilim ekmek ve az tahin pekmez karışımı çayyyy
akşama çorba ve dible hazırladım ( giresunun yemeği )
öpüldünüz kızlar a.s. a.s.
HASTA HASTA HALI YIKAMANA KIZDIM:oklava:
ohh nam ablacım, sıhhatler olsun.
Güle güle kirlen.

Cabik canım geçmiş olsun.

bugün regli oldum, hemen etkisini gösteriyor, karnım ağrıyor tabi dünkü ıslanmam da bunu destekledi.

Bu sabah saat 10.00da kalktım.
bir tane şekerli nescafe içtim.
Sonra aylık market alışverişi yapmaya gittik erkek arkadaşımla.
Yürüyerk gittik ama malesef taksiyle döndük çünkü su falan derken çok ağır oldu, kıyamadım manitama :)
gelince bir tane simit yedim yanında 1 tane icetea içtim.
Biraz da krem peynir yedim.

Bu arada dün akşam hiç bişey yemedim.
sadece akşam yatmadan önce bir bardak light süt içtim.

Şimdi de 2 tane tavuk köfte ama köftelerin boyutu büyük normal ev köftesine göre 4 tane köfte yapar herhalde.
yanında da 1 tabak kadar sebzeli makarna
1 kase de yoğurt yedim.

Öptüm hepinizi :)

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM

ohh sefan olsun güle güle kirlen ablacım bu arada eryaman taraflarında hamam var mı?varsa bende gideyim
canlarım yazıp çıkayım malum misafirim var yemek hazırlayacam sabah 1 tane patatesli börek öğle 1 top kek akşam daha yemedim yeşil fasulye sarma yaptım salata ve yoğurt hepsinden az az yerim öptüm canlarım

ERYAMANDA ZANNEDERSEM DOLPİN İÇİNDE VAR(ABC DERSANELERİNİN OLDUĞU YER)

AMA BEN TARİHİ HAMAMA GİDİYORUM ULUS DA, AMA 15 GÜN SONRA KÜLTÜR BAKANLIĞI TARAFINDAN TADİLATA ALINIYOR NERDEN BAKSAN 6 AY KAPALIsenağlama

selam arkadaşlar
sizleri özlüyorum ama inanın elim kolum kalkmıyor
şükür biraz daha iyiyim ama moralim bozuk
ehliyet kursuna yazılıyorum bernuşcum artık
kociş kıyamadı eski arabaya binmeme yenisini aldı:asigim:
onca borca girdik yine ama öderiz inşallah ama biliyormusunuz hiç sevinemedim kayınvalideme üzülürken bide ablam çıktı ayrılamayı düşünüyor lakin işte böyle
felaket tellalı gibi oldum bi dokun bin ah işit.bu günümüze şükür bu günümüzü aratmasın yaradan

nam ablacım dün konuşamadık senle, eşim aradı sonra arkadaş aradı uzun uzun konuştuk sonrada geç oldu diye aramadım seni.senide üzüyorum hakkını helal et.Şeniz
hepinizi öpüyorum ŞenizŞenizhaftaya inşallah yanınızdayım.aldığım kilolarıda vermiş olurum inşallah

HASTA HASTA HALI YIKAMANA KIZDIM:oklava:

haklısın ablamda haftaya görümcem geliyormuş yurt dışından banada gelirler küçük görümcem (pariste olan ) neysede büyük görümcem pek sever akıl vermeyi bende nasihat edeni dinlerim ama akıl veren insanı asla sevmem o yüzden her yer tertemiz olmalı pismiydi ki hayır ama laf edilmesin sinir oluyorum sonra.......Çok üzgünüm çoook
dün reggl oldum ölüyorum sancıdan ama birazdan kızlara yemek götürecem fatura yatıracam ve 2.30 da veli toplantısına gidecem gelince camlarımı silecem dün sabah silmiştim ama üst kattaki komşum camını yıkadı sinir oldum tartıştık ne yapayım ben silemiyom diyor ya senin altında kaç kişi oturuyor kaç kişinin camını kirletiyor düşüncesiz saygısızlık yaaa....:oklava: :oklava:
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık 1 dilim peynir
bu arada rose biz aynı zamanda regl oluyoz iyi ben günümü unutur veya şaşırırsam sana sorarım :roflol: :roflol:
öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakınn a.s. a.s.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
sizleri özlüyorum ama inanın elim kolum kalkmıyor
şükür biraz daha iyiyim ama moralim bozuk
ehliyet kursuna yazılıyorum bernuşcum artık
kociş kıyamadı eski arabaya binmeme yenisini aldı:asigim:
onca borca girdik yine ama öderiz inşallah ama biliyormusunuz hiç sevinemedim kayınvalideme üzülürken bide ablam çıktı ayrılamayı düşünüyor lakin işte böyle
felaket tellalı gibi oldum bi dokun bin ah işit.bu günümüze şükür bu günümüzü aratmasın yaradan

nam ablacım dün konuşamadık senle, eşim aradı sonra arkadaş aradı uzun uzun konuştuk sonrada geç oldu diye aramadım seni.senide üzüyorum hakkını helal et.Şeniz
hepinizi öpüyorum ŞenizŞenizhaftaya inşallah yanınızdayım.aldığım kilolarıda vermiş olurum inşallah

canım öncelikle hayırlı olsun araban borçlar ödenir tekki mevlam sağlık versin kayın validene üzüldüm ama korkma tanıdığım çok kişi miyon aldırdı. hatta sana bir örnek vereyim arkadaşımın annesi meme kanseri olduğunu benim yanımda öğrendi üzüldü sakın dedi çocuklarıma söleme annem yaşındaki hatta daha büyük insana kızdım hayır dedim bilecekler sende onlarda mücadele edeceksiniz onlar senin moral kaynağın olacak velakin söledikte memesi alındı ama şükür şuan çok iyi belki tek memeyle kaldı ama hayatta ve çocuklarının başında hayata inat hastalığına inat mutlu.....
ablanada üzüldüm ama unutma her işte bir hayır vardır hakkında ne hayırlıysa o olsun
biz burda sadece mutluluklarımızı değil dertlerimizide paylaşmak için varız burdaki insanlar benim için sadece sanalda olan değil gerçektede olan dostlarım her ne kadar görüşemesekte ben sizlerin sayesinde eskisi kadar üzülmüyorum hayatın kötü taraflarına..

Back