• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM ** 99. ETAP **

sılagul( 62.0/62.0/0.0/0.00% )
bernuş (65.5/65.5 /0.0 /0.00 %)
kararsız ( 59.1/59.1 /0.0 /0.00% )
selin34 ( 65.3/65.0 /0.3 /0.46% )
compass rose ( 71.8/71.2 /0.6 /0.84 %)
cabik ( 75.8/75.7/0.1/0.13% )

zeynaaap( 74.1)geri dönmek üzere ayrıldı
ademel(74.5/ 74.4/0.1/0.13 %)
rainbow87(127.4/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(601.4/ / / %)

Son düzenleme:
3.TAKIM ** 99. ETAP **

compass rose ( 71.8/ / / %)

rainbow87(127.4/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(601.4/ / / %)

2 ARKADAŞIMIZ KALDI
YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM RAıNBOW87 1 SAATE KADAR GELıR DERSı VARDI GALıBA:uhm:
COMPASSROSE KAYIP ARANIYOR

KAYIP MESAJ GÖNDERDı DIŞARIDAYMIŞ

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun araban borçlar ödenir tekki mevlam sağlık versin kayın validene üzüldüm ama korkma tanıdığım çok kişi miyon aldırdı. hatta sana bir örnek vereyim arkadaşımın annesi meme kanseri olduğunu benim yanımda öğrendi üzüldü sakın dedi çocuklarıma söleme annem yaşındaki hatta daha büyük insana kızdım hayır dedim bilecekler sende onlarda mücadele edeceksiniz onlar senin moral kaynağın olacak velakin söledikte memesi alındı ama şükür şuan çok iyi belki tek memeyle kaldı ama hayatta ve çocuklarının başında hayata inat hastalığına inat mutlu.....
ablanada üzüldüm ama unutma her işte bir hayır vardır hakkında ne hayırlıysa o olsun
biz burda sadece mutluluklarımızı değil dertlerimizide paylaşmak için varız burdaki insanlar benim için sadece sanalda olan değil gerçektede olan dostlarım her ne kadar görüşemesekte ben sizlerin sayesinde eskisi kadar üzülmüyorum hayatın kötü taraflarına..

canım sağolasın iyi dileklerin içinŞenizŞeniz

canım çok geçmiş olsun ablanada çok üzüldüm Allah sonlarını iyi etsin arabanda hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah

canım sağolasın.amin ALLAHIM cümlemizi korusun kazadan beladan.ALLAHım olmayanlarda versin daha iyileri sizlere nasıp olur inşallah.

ablama çok üzülüyorum hakkında hayırlısı inşallah.erkek milletine ne kadar taviz versen daha fazlasını istiyor rahatlık batıyo bunlara iştekötükedihüso

selam arkadaşlar
hayırlı cumalar hepinize bu mubarek gün hürmetine yaradanım tüm dularınızı kabul eder inşallah

adamelcim ALLAH kavuştursun hayırlı yolculuklar canım

cabikcim geçmiş olsun sen bendende sakarmışsın bacım

compass rose geçmiş olsun canım o ağrılar yokmu insanı deli eder bilirim

kararsız canım sende iyisin bu aralar maşallah:nazar:

selincim canım senin sağlık durumunda iyidir inşallah,sonuçların güzeldir umarım

rainbow 87 canım sende hoşgeldin aramıza ben yokken gelmişsin.ben grubun kadrolu bir dokun bin ah işt delüsüüüüüüü yümlaelaelaelaelaeinşallah sağlıkla istediğin kiloya kavuşursun

zeynaaap cım sende fazla uzatma arayı çabuk dön aramıza ayrı kalınca salıveriyor insan kendini

bernuşcum sende maşallah iyi kilo vermişsin darısı başıma:Saruboceq:

nam ablacım sen nasılsın?maşallah yürüyüşlere devam.keşke burda olsaydında tutup kolumdan benide götürseydin yürüyüşesenağlama

canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.hepinize iyi hafta sonları diliyorumŞenizŞeniz

3.TAKIM ** 99. ETAP **

compass rose ( 71.8/71.2 /0.6 /0.84 %)

rainbow87(127.4/127.0 /0.4 /0.31 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(601.4/599.9 /1.5 /0.25 %)

DURMUN BUNDAN İBARET

merhaba :( haberler pek ıyı degıl benım cepheden.. tuvalete cıkma zorlugu yasıyorum bır de regl olacagım, vucudum ıstemesem de sısıyor. hafta ıcı 126.2 u gormeme ragmen su an 127 yım... ne dıyelım buna da sukur. moralımı bozmamam lazım

canım akşamdan 3-4 diş sarımsağı yutabileceğin boyutlarda kes hap gibi suyla yut sabaha tamamdır ama yanına parfüm şişesini almayı unutma

regli şişkinküliği ödemi için birebir,

http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-receteleri/232510-kiraz-sapi-odeme-toksine-son-ver.html

cabikcim geçmiş olsun sen bendende sakarmışsın bacım

silagül saol canımcım geçti zaten kaydirigubbakcemile3 sevindin dimi benim sakarlığımı duyunca senden daha sakarı varmış diye :roflol:

arkadaşlar hastalara çok geçmiş olsun diyorum.tek tek herkesinkini okuyamadım.bi ara okurum inş.
şimdi gidip ders çalışayım hiçte canım istemiyor yaaa
hoşçakalın
:a015:

kızlar merhaba,
dün kendimle, gelceğimle ilgili kötü haberler aldım.
O yüzden moralim çok bozuldu, bir arkadaşıma gittim akşam kalmak için.
Burayı hepp unuttum, daha doğrusu cuma olduğunu, sorumluluğumu unuttum
Sabah nam abla çaldırınca aklıma geldi. Perşembe sabah tartılmıştım onu söyledim.

Sabah arkadaşımın annesi zorla yemek yedirtti, çünkü akşam yemeğinde de sadece çorba içtim.
Sabah kahvaltısında 1 dilim çok tahıllı ekmek, biraz beyaz peynir, 2 kaşık reçel ve 5 çaybardağı çay içtim.

Şimdi eve geldim, bir tane türk kahvesi içtim.

şimdilik bu kadar.

iyi aksamlar.. hala regl kabusunu yasıyorum copluk gıbı her seyı almak ve yemek ıstıyorum kendımı cok zor tutuyorum.
sabah 11:00- 2 dılım kepek ekmegı kasar domates salatalık sut
ara 13:30-elma
ara 15:30- elma-salatalık
ogle 17:00- tavuklu dıyet sandıvıc -ayran
ara: marul
aksam 20:30- 5 kofte 1 dılım kepek ekmegı yagsız salata
22:00- 3 kayısı 3 cevız
01:00- 1 kase corba yarım dılım ekmek

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...
HASTA OLANLARA ALLAH TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM...:Saruboceq:
KENDİNİZE DE DİKKAT EDİN CANLARIM...a.s.
ÖYLE ZAMANLARDA İNSAN KENDİNİ UNUTUYOR ÇÜNKÜMMa.s.

DÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM:
SABAH:
1,5 LT SU,
2 DİLİM TAHILLI EKMEK LE KAŞARLI TOST,
1 ADET YUMURTA,
1 KUPA NESCAFE,
YARIM LT SU...

ÖĞLEN:
1 MAGNUM,

2 KAŞIK BULGUR PİLAVI,
VE EGENİN MEŞHUR OTLARINDAN KOCA BİR TABAK,BURALARDA ZOR BULUNANLARDAN...NEFİSTİ VALLA...

1 LT SU,
AKŞAM:
2 KAŞIK ÇORBA,
VE SALATA,
1 LT SU....
2 DİLİM BİTTER ÇİKOLATA..
DETOX ÇAYI....
BENDE REGL OLDUM DÜN AMA BİTİK DURUMDAYIM...BU SEFER BENİ BİTAP DÜŞÜRDÜ....NEYSE SAĞLIKLI OLDUĞUMUZUN BİR GÖSTERGESİ İŞTE...BUNA ŞÜKÜR...:Saruboceq:

BUGÜN SABAH:
1 LT SU İLE BAŞLANGIÇ,DEVAMI YAKINDA....
HAYIRLI HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR...a.s.a.s.

Back