Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bakalım nam ablam hamişin nasıl olmuş....
Kızım ve ben 6.ayı doldurduk 7.aydayız çok şükür....
maşallah kim der 7 ay diye anacım san ki leblebi yutmuş gibi yada hafif gazın var gibi duruyorsun
3.TAKIM ** 99. ETAP **
sılagul( 62.0/62.0/0.0/0.00% )
bernuş (65.5/65.5 /0.0 /0.00 %)
kararsız ( 59.1/59.1 /0.0 /0.00% )
selin34 ( 65.3/65.0 /0.3 /0.46% )
compass rose ( 71.8/ / / %)
cabik ( 75.8/75.7/0.1/0.13% )
zeynaaap( 74.1)geri dönmek üzere ayrıldı
ademel(74.5/ 74.4/0.1/0.13 %)
rainbow87(127.4/ / / %)
3.TAKIM TOPLAM KıLO(601.4/ / / %)
canım öncelikle hayırlı olsun araban borçlar ödenir tekki mevlam sağlık versin kayın validene üzüldüm ama korkma tanıdığım çok kişi miyon aldırdı. hatta sana bir örnek vereyim arkadaşımın annesi meme kanseri olduğunu benim yanımda öğrendi üzüldü sakın dedi çocuklarıma söleme annem yaşındaki hatta daha büyük insana kızdım hayır dedim bilecekler sende onlarda mücadele edeceksiniz onlar senin moral kaynağın olacak velakin söledikte memesi alındı ama şükür şuan çok iyi belki tek memeyle kaldı ama hayatta ve çocuklarının başında hayata inat hastalığına inat mutlu.....
ablanada üzüldüm ama unutma her işte bir hayır vardır hakkında ne hayırlıysa o olsun
biz burda sadece mutluluklarımızı değil dertlerimizide paylaşmak için varız burdaki insanlar benim için sadece sanalda olan değil gerçektede olan dostlarım her ne kadar görüşemesekte ben sizlerin sayesinde eskisi kadar üzülmüyorum hayatın kötü taraflarına..
canım çok geçmiş olsun ablanada çok üzüldüm Allah sonlarını iyi etsin arabanda hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah
merhaba haberler pek ıyı degıl benım cepheden.. tuvalete cıkma zorlugu yasıyorum bır de regl olacagım, vucudum ıstemesem de sısıyor. hafta ıcı 126.2 u gormeme ragmen su an 127 yım... ne dıyelım buna da sukur. moralımı bozmamam lazım
cabikcim geçmiş olsun sen bendende sakarmışsın bacım
silagül saol canımcım geçti zaten kaydirigubbakcemile3 sevindin dimi benim sakarlığımı duyunca senden daha sakarı varmış diye :roflol:
arkadaşlar hastalara çok geçmiş olsun diyorum.tek tek herkesinkini okuyamadım.bi ara okurum inş.
şimdi gidip ders çalışayım hiçte canım istemiyor yaaa
hoşçakalın :a015: