merhabalar hanımlar nasılsınız?ben iyiyim şükür...dün sabah 8:30 itibariyle bilgisayar kursuna başlamış bulunmaktayım.bu sabahta kalktım erkenden.çok zorlanıyorum ama erken kalkmaya alışmam lazım.
yediklerimide yazayım:
sabah:
kursa gitmeden bir iki lokma ekmek ve peynir (acele) yedim.çıktım.
öğle:
kurstan eve gelirken bir simit aldım.öğlen onu yedim.bu haftada şu kuşhan diyetine yakın birşeyler yapayım dedim.
akşam:
(az önce)
bir kase çorba
bir dilim kpkli ekmek
boll salata
küçük tabakla azcıcık makarna.
dahada bu saatten sonra bir şey yemiyorum zaten.
birde,kursa gidip gelirken hızlı hızlı yürüyorum.sabahta spor olmuş oluyo.gelirkende öğlen sporu a.s
böyle işte kızlar bende bi atraksiyon yuk yaniii.şimdide naapacam bilin benneyaptımki gidip ders çalışıcam senağlama
öpüyorum sizi.kendinize iyi bakın emi??
hoşçakalın. :a015:
merhaba kızlar,
bugün şu meşhur lahana diyetine başlayayım dedim.
ben kim o kadar gaz yapan birşeyden bütün gün içmek kim??
Sanki kendimi bilmez gibi, bir deneyeyim dedim.
sabahtan beri 2 tabak içtim lahan çorbasından 1 tane de portakal yedim.
Ama şu anda içmediğim bitki çayı kalmadı valla rahatlayayım diye.
rezene, papatya ve ıhlamur.
2 lt.ye yakında su içtim.
Akşam ama kesinlikle içmeyeceğim, hatta birşey yiyemem herhalde.
Öptüm hepinizi.
bilgisayar kursu heee hadi hayırlı olsun :)) bilgisayar zevklidir yaaa :)
ahh ahhhhhh ders çalışmakkk benneyaptımki benimde haftaya vizelerim başlıyo. bugün tam ders çalışmasamda en azından kitap açmayı başardım gerisi gelir inşallah delikafadulden
sanada kolay gelsin canım.. bu arada tablona baktımda kilon epey bi düşmüş senin adına çok çoook sevindim :)) bende yerimde sayma haftalarımdaydım. artık yarışırık yine hihoyyyt
SELAM BACULAR
valla sormayın molalim yerin kırk kat dibinde,yazılarınıza bakamıyorum siteye bile girmiyorum.hastayım elim kolum kalkmıyor.bide kayınvalidemde rahim kanseri şüphesi var tek böbrekte tümör onca şeyin üstüne çok acı oldu bugün tam sonuç belli olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur.
nam ablacım paylaşımda bulunamıyorum kiloda aldım .ister izinli yazın isterseniz çıkarın gruba başka girmek isteyenler olursa ben yer tutmayayım.hepinizi seviyorum .kendnize ve sevdiklerinize iyi bakın
ARKADAŞLAR...BEN AKŞAMA GİRERİM HERALDE ARTIK...
HASTANEYE GİDİCEM...
YARIN BABANNEM AMELİYAT OLUCAK..ONU BİR GÖREYİM...
İNŞALLAH İYİ GEÇER BAKALIM...
KENDİNİZE İYİ BAKIN...YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN...a.s.
SELAM BACULAR
valla sormayın molalim yerin kırk kat dibinde,yazılarınıza bakamıyorum siteye bile girmiyorum.hastayım elim kolum kalkmıyor.bide kayınvalidemde rahim kanseri şüphesi var tek böbrekte tümör onca şeyin üstüne çok acı oldu bugün tam sonuç belli olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur.
nam ablacım paylaşımda bulunamıyorum kiloda aldım .ister izinli yazın isterseniz çıkarın gruba başka girmek isteyenler olursa ben yer tutmayayım.hepinizi seviyorum .kendnize ve sevdiklerinize iyi bakın
selam kızlar ben yine geç girdim farkındayım ama annemdeydim yemeğe çağırmıştı kızlar sormayın feci hastayım burnum şarıl şarıl akıyor burnumu silmekten yara oldu bide şu her ay gelen ziyaretçi geldi anlayacağınız her yer şarıl şarıl neyse canlarım sabah 1 puaça öğle 1 top kek akşamda bulgur pilavı ve fasulye ama az çünkü gaz yapıyor
SELAM BACULAR
merhaba kızlar,
ben belki yarın giremem cuma kesin giremeyeceğim çünkü günübirlik eskişehir'e gidip gelicem.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin benden eskişehirde sınava gireceğim.
Artık bu son olsun istiyorum.
kilomu aynı yazn lütfen nam ablacım.
bugün yediklerime gelince de
sabah dışarı çıktım işlerim vardı,
evde de ne peynir kalmış ne ekmek
mecbur dışarıya çıktım, bir tane puaça yedim.
Hava bugün burada çok güzel mont bile giymedim, 1 saat yürüdüm
Eve gelince de 1 tane nescafe içtim.
Bu arada dışada 1 lt. su içtim.
Şimdi de bir tane portakal yedim.
Akşam yemeğinde de yağsız tavuk göğsü yiyeceğim.
Öpüyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?