Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...
DÜN BÜTÜN GÜN DIŞARIDAYDIM...SABAHTAN 8 DE OY KULLANDIK,ANNEMLERE GİTTİM...EŞİM ÇALIŞTI...BABAM KAHVALTIYA GÖTÜRDÜ..AMA KAHVALTI 1 DE FALAN OLDU YANİ..ONU BEKLE BUNU BEKLE DERKEN...
KAHVALTIM:
1 LT SU,
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ,
1 DİLİM PEYNİR,
1 TATLI KAŞIĞI BAL,
2 ADET ZEYTİN,
1 YUMURTALI OMLET,
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY...
YARIM LT SU...

SONRA ARKADAŞIMLA OTURDUK ORDA AKŞAMA KADAR SOHBET ETTİK...
2 NESCAFE İÇTİK,
1 BARDAK ÇAY...

AKŞAM YEMEĞİM:
1 LT SU,
1 KEPÇE ÇORBA,
3 KAŞIK MAKARNA,
2 KAŞIK TAVUK SOTE,
VE SALATA...

2 BARDAK ÇAY...
YARIM LT SU...
2 ADET KÜÇÜK EKLER...

BUGÜN SABAH:
1 LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 YUMURTA,
K. BİBER,
2 ZEYTİN...
1 KUPA YEŞİLÇAY...
YARIM LT SU...

KIZIM BİLGİSAYARDA DERS ÇALIŞICAK...GÖRÜŞMEK ÜZERE...:teytey:

GÖZÜN AYDIN TATLIM..NE MUTLU SANA...a.s.
merhaba kızlar nasılsınız.benimde ablam geldi pek giremiyorum.şimdide acele bakim dedim.kaçıyorum.öptüm sizi kendinize iyi bakın

CANIM BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ..ÇOK TATLISIN..BİZLERİ UNUTMAYIP UĞRADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..a.s.
iyi akşamlar 3. takım çıtırları nam ablacım sıla gülcüm ve bernuşcum öpüyorum sizler

EWET CANIM GERÇEKTEN ÇOOK GÜZEL BİR GÜNDÜ MAŞALLAH...VE BUGÜN DE ÖYLE..a.s.
HAYIRDIR GÜZELİM YA..KİMLER SIKTI CANINI..Çok üzgünüm çoookTAKMAMAYA ÇALIŞ YAAAA..ZOR AMA DENE BENCE..a.s.
GÖZÜN AYDIN GÜZELLİK..MUTLU GÜNLER SİZE...KOLAY GELSİN..a.s.
merhabalarrrrr
annecik geliyo:teytey:
evi toprlamam lazım

sabah
2 dilim ekmek
4 çeri domates
bolca peynir
2 zeytin
2 bardak çay

öptüm heerkesia.s.

Merhaba kızlar benı takımdan atsanız yerıdır 2 hadtadır bıldırımı yapamıyom doĞru dÜzgÜn uĞrayamıyom ama atmayın sız hasta olmasam uĞrayacaĞımda 2 gÜndÜr yattım kalkmak ÖlÜm gıbı zor geldı valla dÜn geÇ satte gıtıım oy kullanmayada sanırım ılaÇlar ıyı gelmeye baŞladı kıı bugÜn bıraz ıyıyım kansızlık vıtamınsızlık varmıŞ grıp ve kÖtÜ ÜŞÜtmÜŞssÜn dedı dr.bal pekmez meyve ye az az dedı bıde kırmızı et ya benım bunlarla aram yokkı dedıĞımde oda bana ozaman hastayımda deme dedı...
Sabah 1 Çay kaŞıĞı bal 2 dılım ekmek az yaĞda yumurta kÜÇÜk bır dılım peynır
ılaÇlarımmıda ıÇtım
ÖĞlenede tarhana Çorbası brokolı salatası (yoĞurtlu) 1 dılımde ekmek hazırladım kolay gelsın hepınıze ÖpÜldÜnÜz

selam bacular ben geldim
valla tam anlamıyla kötü geçti 3 haftam anlamadım bişey
gelirkende bir sıtma tuttu eve zor geldim.gece 23 de evdeydim zor duş aldım her yanım saçlarımın dibi bile ağrıyor.tam yattım bi baktım cıp cıp sese geliyor ALLAHHHH dedim kaloriferin contası nasıl kırılmayı becerdiyse kırılmış su akıtıyor kalktım bez koydum kab koydum altına kaloriferide kapadık öyle yettım .rahatlık bana haram ya dünde onla uğraştık parça aradık. hasta oldum boğazım kulaklarım felaket
bendeki şansya

valla kendi derdime daldım sizler nasılsınız yazılarınızı okuyamadım bi bakıp çıkayım dedim kafamı kaldıracak halde değilim
sonra görüşürüz bacular

MERHABA KIZLAR

SABAH 07:50 EVDEN ÇIKTIM AHANDA ŞİMDİ GİRDİM :1no2:

OKULDAN KİTAP İSTEMİŞLER OĞLUMA ONU ALMAYA GİTTİM, GİTMİİŞKEN BİRDE KK DAN ARKADAŞIM KALİMERA (ANKARANIN SAHTE MIKTARI)ONA UĞRADIM YARIM SAAT OTURDUM VE SONRA DİĞER İŞLERİ HALLEDEYİM DİYEREK ÇIKTIM

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 4 TANE GÜN KURUSU
YARIM LİTRE SU

09:50 1 TANE AÇMA
1 ŞEKERSİZ ÇAY

YARIM LİTRE SU

ÖĞLEN
13:00 ÇEYREK EKMEK ARASI TAVUK
1 AYRAN
YARIM LİTRE SU

60+90+45=195 DK YÜRÜYÜŞ

HAKLISIN TATLIM BENDE :çok üzgünüm:
MERAK ETME CANIM SENİ ATMAYIZ
HİÇ OLMAZSA GELİP HABER VERİYORSUN.

BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFA DİLİYORUM:Saruboceq:

OOOOOOOO SONUNDA GELMİŞ
HOŞGELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ

Benim çevremde herkes seçimlerden mutsuz bu mutlu olanlar nerede bilmiyorum valla...
Neyse dün çok kötü bir geceydi o kadar güzel günün ardından.
saat 22 gibi seçimi izlerken uyuyakalmışım.
bi kabuslar bi kabuslar gece 2ydi uyandım, sonra gözümü kapatıyorum yine aynı kabus uyuyamadım bir daha taa 6mıydı neydi uyudğumda.
Sabah saat 10da annem aradı uyandırdı.

O saatten beri de sabah bir tane tost yedim.
yanında çay içtim.

sonra ders çalışmaya başladım, bir tane toefl denemesi çözdüm ki 4 saatten fazla süryor o srada hiçbişey yiyemedim doğal olarak.

şimdi de bir tane nescafe içiyiorum.
3 tane de light bisküvi çıkardım yanında yiyeceğim.

şimdilik bu kadar kızlar öptüm.

canım geçmiş olsun.
sen de benim gibi olmuşssun ama bana demir ilaçları iyi geldi galiba.
Bir de redoxon diye bir c vitamini alıyorum o da iyi geliyor daha dinç hissetiriyor demir ilaçlarıyla beraber kullanınca.

Canımmm hoşgeldin. a.s.

İkinizi de tekrar aramızda görmek çok güzel kızlar... :teytey:

selam arkadaşlar seçimlerin sonuçları her ne kadar beni mutsuz ve umutsuz ettiysede umarım vatana millete hayırlı olur
bu gün annemde misafir vardı ona gittim tatildi ya orda yerim diye sabah çok az yedim sabah dediğimde öğle çünkü nerdeyse sabaha kadar tv izledim seçim sonuçlarına baktım annemde de kısır 1 tane küçük kurabiye 1 tanede börek yedim akşam yemeği yok tabi acıkırsam elma öptüm arkadaşlar

İkiniziin de gözü aydın olsun.
Çok sevindim sizin adınıza.
Keşke benim annem de gelse... senağlama

compass_rose saolasın canım.

bernuş GÖZÜN AYDIN TATLIM..NE MUTLU SANA...

bernuş sende saolasın ama ablam gitti bile senağlama hiç bişey anlamadık vala.hemen geçti iki gün.tebi bende bu arada içli köfteler böreklerden tatlılardan nasibimi aldım.cumaya kadar toparlarım inş o yüzden yediklerimin detayını vermiyim...
şmidilik bukadar. umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın..
hoşçakalın...

sabahtan beri netin gelmesini bekledim bea..
bu sabah izmire adımımı atmış bulunmaktayım gece uykusuz kaldığım için çok yorgundum ve dersleri ekmek zorunda kaldım:/ eve geldim uyumadımda bütün gün kitap okudum.
alacakaranlık diye bir roman var hatta 3 serisi var 4. kitabınında Türkçesi daha çıkmamış. çok çooook güzel bir roman herkese tavsiye ederim :))

Merhabalar,

12:30- kahvaltı sandiviç-domates salatalık

16:00- 1 elma,2 adet diyet bisküvi

19:30- 6 kaşık yagsız fasulye yemeği, 200 gr kadar tavuk sote yagsız

00:00- 4 adet diyet bisküvi,1 bardask süt

yarın saat yürüyüş, 1.5 lt kadar su,1 bardak kusburnu

MERHABA CANIM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..HABERİNİ ALINCA ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN..ALLAH ŞİFA VERSİN TATLIM..a.s.
CANIM HOŞGELDİN..AMMA MORAL HALA SIFIR HERALDE..BİRDE BU OLAY ÜSTÜNE TUZ BİBER OLMUŞ YANİ..KOLAY GELSİN VE ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN BACÜM..a.s.
DÜNKİ SORDUĞUN SİTE VARYA..HAVALE VARMIŞ TATLIM..İYİCE BAK GÜZELİM..

SEN DE HOŞGELDİN CANIM..UMARI GÜZEL GEÇMİŞTİR GÜNLERİN..
EWET BENDE DUYDUM O KİTABI VE OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM...a.s.

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR...TEMİZLİK YAPIYODUM Bİ GİRİP ŞU KIZLARA YAZIP KAÇAM DEDİM...HAVA GÜZEL OLUNCA CAMLAR KAPILAR DERKEN Bİ SÜPÜRME KALDI ŞÜKÜR...

DÜN ÖĞLEN:
1 LT SU,
1 TABAK TAVUKLU MAKARNA..

1 KUPA NESCAFE,

YARIM LT SU,

AKŞAM:
1 ADET MAGNUM DOBBLE:sm_cool:

EŞİMLE DE BİRŞEYLER YEDİM..
2 KAŞIK YOĞURTLU 2 KAŞIK KABAK YEMEĞİ,
3 PARÇA KÜÇÜK BUT KANAT..
VE SALATA...

1 LT SU...

BUGÜN SABAH:
YARIM LT SU,
2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 İNCE DİLİM KAŞARLA TOST,
3 ADET ÇİLEK...
YARIM LT SU...
SUYA DEVAM...
İŞE DE DEVAMMMMMkaydirigubbakcemile

merhabalar kızlar silagul hoşgeldin canım özlemiştik seniii..... ben hemen hemen aynıyım şimdi öğle yemeğini yiyeğimde ilaçlarımı alayım ya arkadaşlar ben hiç terleyemiyorum ilaçlar terletir birde sıkı sıkı giyin dedi dr terle atarsın çok kötü üşütmüşssün birde kansız ve vitaminsiz kalmışssın dedi ama nerde yorgan battaniye örtüyom sobamıda yakıyom ev hamam gibi ama tek damla terleyemedim.....
sabah 1 tatlı kaşığı pekmez 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin
öğleyede 1 tabak çorba 2 dilim ekmek salata ve küçük bir parçada kazandibi (bugün canım tatlı çektin bari sütlü tatlı olsun kalorisi daha düşük diye düşündüm) yiyecem hazırladım cokacimcoook
eeeeeee bu menünün üstüne birde türk kahvesi iyi olur demi amaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…