merhaba kızlar nasılsınız.benimde ablam geldi pek giremiyorum.şimdide acele bakim dedim.kaçıyorum.öptüm sizi kendinize iyi bakın
iyi akşamlar 3. takım çıtırları nam ablacım sıla gülcüm ve bernuşcum öpüyorum sizler
merhabalar kızlar,
ne kadar güzel bir gün değil mi en azından Ankara için.
Çoook güzel bir hava vardı ve bütün gün dışadaydım, bahçede çocuklarla oyun oynadım.
Tahtravalliye bile bindim çok eğlenceliydi.
Sabah cornflakes süt ile birlikte yedim.
eee bütün öğlen dışarıda olunca sadece bir cafe'de nescafe içtim 2 şekerliydi çünkü çok acı yapmışlar o yüzden 2 şeker koydum.
akşam yemeğim de ton balıklı salata
Bugünlük bu kadar.
Bir Kızlar aranızda LAHANA diyetini yapan var mı?
Ben galiba yapacağım en azından kile vermemin durmasını engelleyebilirim bu şekilde. NE dersiniz?
selam kızlar ben iki gündür giremiyorum daha doğrusu giriyorum ama yazılmıyor bütün sayfalara giriyorum oyun oynuyorum ama yazamıyordum yani elimde olmayan sebeblerden dolayı yazamadım 2 gündür kusura bakmayın
bugün sabah anneme gittim kahvaltıya 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltılıklardan yedim sonra annecimle ev temizledik öğleden sonrada tirit yedim tabi ekmeksiz olarak akşam yemedim acıkırsam elma yerim
dün ise tam anlamıyla rezil bir beslenme oldu nerdeyse hiçbirşey yemedim canım hiçbir şey istemiyordu akşama doğru az bir çorba içtim
hadi canlarım öpüyorum sizi
merhabalarrrrr
annecik geliyo:teytey:
evi toprlamam lazım
sabah
2 dilim ekmek
4 çeri domates
bolca peynir
2 zeytin
2 bardak çay
öptüm heerkesia.s.
HAKLISIN TATLIM BENDE :çok üzgünüm:iyi geceler, Ankara seçim sonucunun yolaçtığı moral bozuklugundan dolayı sadece yemek lisetimi yazıp cıkacagım benı affedın..
13:00-sabah:2 dilim kepek ekmegı,1 dılım dıyet kaşar,1 bardak süt
16:00-200 gr köfte-salata- 1 dılım ekmek kadar lavaş
18:30-4 kuru kayısı
20:00-bulgulu pazı sarması ( 1 tabak kadar) yogurt, dıyet kola
22:00- 1 bardak süt bir kase kepekli kornfleks
00:00- 2 mandalina
çok az su içebildim 1.5 lt kadar.. seçim sağolsun tv nın basına mıhlandım
MERAK ETME CANIM SENİ ATMAYIZMerhaba kızlar benİ takımdan atsanız yerİdİr 2 hadtadır bİldİrİmİ yapamıyom doĞru dÜzgÜn uĞrayamıyom ama atmayın sİz hasta olmasam uĞrayacaĞımda 2 gÜndÜr yattım kalkmak ÖlÜm gİbİ zor geldİ valla dÜn geÇ satte gİtİİm oy kullanmayada sanırım İlaÇlar İyİ gelmeye baŞladı kİİ bugÜn bİraz İyİyİm kansızlık vİtamİnsİzlİk varmıŞ grİp ve kÖtÜ ÜŞÜtmÜŞssÜn dedİ dr.bal pekmez meyve ye az az dedİ bİde kırmızı et ya benİm bunlarla aram yokkİ dedİĞİmde oda bana ozaman hastayımda deme dedİ...
Sabah 1 Çay kaŞıĞı bal 2 dİlİm ekmek az yaĞda yumurta kÜÇÜk bİr dİlİm peynİr
İlaÇlarımmıda İÇtİm
ÖĞlenede tarhana Çorbası brokolİ salatası (yoĞurtlu) 1 dİlİmde ekmek hazırladım kolay gelsİn hepİnİze ÖpÜldÜnÜz
selam bacular ben geldim
valla tam anlamıyla kötü geçti 3 haftam anlamadım bişey
gelirkende bir sıtma tuttu eve zor geldim.gece 23 de evdeydim zor duş aldım her yanım saçlarımın dibi bile ağrıyor.tam yattım bi baktım cıp cıp sese geliyor ALLAHHHH dedim kaloriferin contası nasıl kırılmayı becerdiyse kırılmış su akıtıyor kalktım bez koydum kab koydum altına kaloriferide kapadık öyle yettım .rahatlık bana haram ya dünde onla uğraştık parça aradık. hasta oldum boğazım kulaklarım felaket
bendeki şansya
valla kendi derdime daldım sizler nasılsınız yazılarınızı okuyamadım bi bakıp çıkayım dedim kafamı kaldıracak halde değilim
sonra görüşürüz bacular
Merhaba kızlar benİ takımdan atsanız yerİdİr 2 hadtadır bİldİrİmİ yapamıyom doĞru dÜzgÜn uĞrayamıyom ama atmayın sİz hasta olmasam uĞrayacaĞımda 2 gÜndÜr yattım kalkmak ÖlÜm gİbİ zor geldİ valla dÜn geÇ satte gİtİİm oy kullanmayada sanırım İlaÇlar İyİ gelmeye baŞladı kİİ bugÜn bİraz İyİyİm kansızlık vİtamİnsİzlİk varmıŞ grİp ve kÖtÜ ÜŞÜtmÜŞssÜn dedİ dr.bal pekmez meyve ye az az dedİ bİde kırmızı et ya benİm bunlarla aram yokkİ dedİĞİmde oda bana ozaman hastayımda deme dedİ...
İlaÇlarımmıda İÇtİm
ÖĞlenede tarhana Çorbası brokolİ salatası (yoĞurtlu) 1 dİlİmde ekmek hazırladım kolay gelsİn hepİnİze ÖpÜldÜnÜz
selam bacular ben geldim
gelirkende bir sıtma tuttu eve zor geldim.gece 23 de evdeydim zor duş aldım her yanım saçlarımın dibi bile ağrıyor.tam yattım bi baktım cıp cıp sese geliyor ALLAHHHH dedim kaloriferin contası nasıl kırılmayı becerdiyse kırılmış su akıtıyor kalktım bez koydum kab koydum altına kaloriferide kapadık öyle yettım .rahatlık bana haram ya dünde onla uğraştık parça aradık. hasta oldum boğazım kulaklarım felaket
bendeki şansya
valla kendi derdime daldım sizler nasılsınız yazılarınızı okuyamadım bi bakıp çıkayım dedim kafamı kaldıracak halde değilim
sonra görüşürüz bacular
bir de sormuştum ama ya kimse yapmadı ya da görmediniz.
Lahana diyeti yapan oldu mu aranızda??
ŞenizŞeniznam ablacım geldim ama hoş gelmedim ama hoş buldum buraları özladim siziŞeniz
şu sayfadaki yeni zımbırtılar ne işe yarıyor acep:uhm:
İkiniziin de gözü aydın olsun.
Çok sevindim sizin adınıza.
Keşke benim annem de gelse... senağlama
hoşbulduk canım
ben lahana diyeti yaptım tavsiye ederim
Merhaba kızlar benİ takımdan atsanız yerİdİr 2 hadtadır bİldİrİmİ yapamıyom doĞru dÜzgÜn uĞrayamıyom ama atmayın sİz hasta olmasam uĞrayacaĞımda 2 gÜndÜr yattım kalkmak ÖlÜm gİbİ zor geldİ valla dÜn geÇ satte gİtİİm oy kullanmayada sanırım İlaÇlar İyİ gelmeye baŞladı kİİ bugÜn bİraz İyİyİm kansızlık vİtamİnsİzlİk varmıŞ grİp ve kÖtÜ ÜŞÜtmÜŞssÜn dedİ dr.bal pekmez meyve ye az az dedİ bİde kırmızı et ya benİm bunlarla aram yokkİ dedİĞİmde oda bana ozaman hastayımda deme dedİ...
İlaÇlarımmıda İÇtİm
selam bacular ben geldim
bendeki şansya
sonra görüşürüz bacular
sabahtan beri netin gelmesini bekledim bea..
bu sabah izmire adımımı atmış bulunmaktayım gece uykusuz kaldığım için çok yorgundum ve dersleri ekmek zorunda kaldım:/ eve geldim uyumadımda bütün gün kitap okudum.
alacakaranlık diye bir roman var hatta 3 serisi var 4. kitabınında Türkçesi daha çıkmamış. çok çooook güzel bir roman herkese tavsiye ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?