geçmiş olsun canım sanada oğlunada kontrollerini ihmal etme sakınmerhaba kızlar beyzayı tanımıyorum ama ailesine özelliklede annesine allah sabır versin..
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarını aldım dr. çok iyi değil ama kötüde değil kontrol altındasın 3 ay sonra tekrarlayalım tahlilleri dedi. bunada şükür diyorum umudumu kaybetmeyecem a.s
oğlumu da sünnet ettirdim bugün ama çok kötü bişey oldu dr bunun pipisi tamamen kapalıymış dedi yaaa ben o kadar urolojiye götürdüm birde beni azarladı çocuğun bişeyi yok sen neden kendi kendine sorun yaratıyorsun diye varmış ama anlayamamış altındada bu yüzden mantar oluşuyormuş kullanılan antibiyotiklerin kalıntılarını atamıyormuş neyse allahıma şükür olsun zamanında sünnet ettirdim şimdi diğer doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum haksızmıyım amaklava: klava:
sabah 1 poğaça çayy
öğlen daha yeni yiyecem çorba salata
bu arada bugün doğum günümdü kimsecikler hatırlamamış :1shok: :çok üzgünüm: cadılık yapayımda hatırlatayım dedim hıhhhh küstüm işte :dilcikar: :dilcikar:
öpüldünüz kızlarrra.s. a.s.
herkese merhabalar kızla,
bu hafta pek giremeyeceğim, cumartesi günü sınavım var çünkü.
Ona yoğunlaşmam lazım.
dün sabah yarım tost yedim. Yanında portakal suyu ile.
kpds başvurusu yapmaya gittim ondan sonra 3 saatta ancak halledebildim o arada da bir tane puaça yedim.
akşam yemeğinde 1 tbak ıspanak yemeği yedim.
bugün sabah bir dilm çavda ekmeğini üstüne light labne sürüp yedim.
2 tane de bitter çikolota yedim.
beyzaya ben de çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin.
Selincim doğumgünün kutlu olsun tatlım. Nice mtlu yıllara sevdiklerinle beraber girmen dileğiyle.
öğlen 4 tane köfte yedim
2 bardak ayran içtim
akşama bamya yaptım
yanına da pilav yapacağım şimdi
bide tatlı istediğimi bastırmak için gün kurusu kayısı yiyorum ama pek başarılı olamıyorum
hep bu kanamalar yüzündenklava:
:çok üzgünüm:
rose bernuş teşekkür ederim bende dün ve bugün oğlumla uğraştım huzursuz malum sünnet oldu bu hafta fazla giremezssem kızmayın arkadaşlar
dün öğlen çorba ve salata 1 dilim ekmek
akşam 4 tane tavuk köfte salata 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
sabah 1 tost çayyy
öğlen 3 tane köfte salata 2 dilim irmik tatlısı
öğlen 1 tane nescafe şekersiz
akşamada brokoli salatası ve çorba var
ya dr bana tere sarımsak yasakladı ve brokoliyide haftada 1 gün 1 porsiyon ye dedi yalnız bakliyat ve sebze ve kırmızı et ye dedi benim kırmızı etle pek aram yok ama neyse.........
ÖPÜLDÜNÜZ KENDİNİZE İYİ BAKIN KIZLAR.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?